Disney Dreamlight Valley Watak -watak semasa & akan datang, Semua Disney Dreamlight Valley Watak | Pcgamesn

Semua watak Lembah Dreamlight Disney

Di Disney Dreamlight Valley, setelah anda membawa Moana kembali ke lembah, anda juga boleh menjemput Maui ke kampung anda. Untuk itu, anda mesti pergi ke alam Moana dan melawatnya. Berbuat demikian akan membolehkan anda mengambil usaha yang disebut a Perayaan layak untuk demigod.

Disney Dreamlight Valley Watak [Semasa & akan datang]

Panduan kami hari ini adalah mengenai watak -watak di Disney Dreamlight Valley dan bagaimana anda boleh menjemput mereka untuk tinggal di kampung anda.

Oleh Kashaf ul Khair 22 Januari 2023 Terakhir Dikemaskini: 12 September 2023

Cara menjemput watak di kampung anda

Mekanisme watak berbeza dari permainan RPG yang lain kerana bukannya bermain sebagai watak, anda akan berinteraksi dengan mereka. Walau bagaimanapun, anda perlu meminta mereka untuk tinggal di lembah anda untuk berinteraksi dengan mereka.

 • Merlin , Wizard Pedang yang kuat di Batu, adalah salah satu watak pertama yang anda lihat Disney Dreamlight Valley. Kebolehan terbaik termasuk (pesona, shapeshifting, pandangan jauh, animasi, alkimia, dan abjurasi).
 • Legenda Adakah jiran plaza anda dan boleh dikunci dengan mudah dengan membersihkan Duri malam Di hadapan rumahnya.
 • Scrooge McDuck, juga dikenali sebagai itik terkaya di dunia. Dia terletak di sebelah kanan berhampiran pusat plaza; Anda perlu membantunya dengan membuka semula kedainya, yang akan melibatkan anda dalam ‘ Memahami perkara ‘Quest.
 • Kekok Bodoh Mickey Mouse adalah kanak -kanak yang sama lama di Disney Dreamlight Valley; walaupun Dia sudah tinggal di lembah dari permulaan permainan, anda masih perlu mengumpulkan alat pick ax royal untuk membuka kunci bodoh.
 • Robot yang comel yang sunyi dipanggil Wall-e adalah pemungut sampah; Ia boleh dikunci dengan memasuki alamnya dan dengan melengkapkan beberapa pencarian; Setelah selesai, anda boleh menjemputnya tinggal di lembah anda Disney Dreamlight Valley .
 • Gadis yang optimis dan penyayang laut Moana boleh dijemput ke kampung anda dengan memasuki alamnya terlebih dahulu, dan menyelesaikan semua pencariannya.
 • Demigod legenda Pasifik Selatan, Maui adalah kuat dengan kebolehannya yang luar biasa dan boleh membantu sesiapa dalam bahaya; Anda boleh memujuk Maui untuk memasuki kampung anda sebaik sahaja anda menjemput Moana; Walau bagaimanapun, anda perlu mempunyai akses ke pantai yang mempesonakan.
 • Remi , Tetikus yang popular dari Ratatouille boleh dibuka di Disney Dreamlight Valley Dengan melengkapkan beberapa pencarian untuk menjemputnya ke kampung anda.
 • Paling manis Minnie Mouse dalam Disney Dreamlight Valley boleh dijemput ke kampung anda setelah anda mencapai tahap persahabatan 8 dengan Mickey Mouse dan dengan melengkapkan sekumpulan pencarian Mickey Mouse.
 • Ursula dalam Disney Dreamlight Valley boleh dibebaskan dalam permainan dengan mengambil orb air dengan melengkapkan teka -teki gua misteri.
 • Kristoff adalah salah satu protagonis filem Disney Frozen; Dia boleh didapati di hutan keberanian dan boleh dikunci sebagai rakan anda dengan menyelesaikan usaha.
 • Donald Duck juga boleh didapati di hutan keberanian, Donald berada di dalam hutan gelap dan boleh dibawa balik ke kampung dengan menyelesaikan usaha.
 • adalah antagonis Disney yang kusut; anda boleh membukanya Disney Dreamlight Valley Dengan melengkapkan usahanya yang dipanggil The Curse.
 • Dua adik perempuan yang cantik Anna dan Elsa, Disney Dreamlight Valley boleh dikunci dengan membuka kunci dunia beku dan melengkapkan beberapa pencarian yang akan membantu mereka menyertai anda di dreamlight village anda.
 • Disney Dreamlight Valley boleh dikunci dengan belayar ke sebuah pulau apabila anda membaiki kapal karam misteri, dia memerlukan rumah di pantai di kampung untuk menjadi rakan anda dalam permainan.
 • Sebaik sahaja anda berjaya membawa Ariel ke kampung di , Putera Erik .
  Potensi watak yang akan datang untuk ditambah ke Disney Dreamlight Valley Termasuk (Binatang, Belle, Cinderella, Buzz Lightyear, Olaf, Ralph, Pumbaa, Simba, Scar, Woody, Sully, Stitch, dan Vanellope).

watak di Disney Dreamlight Valley

Mereka memerlukan banyak persuasi untuk meninggalkan alam mereka. . Watak seperti Mickey Mouse, Anna, dan Elsa semuanya boleh dijemput untuk tinggal di lembah anda.

. Ini akan membolehkan anda membuka kunci item eksklusif yang akan membantu anda dalam pengembaraan anda dan membantu anda mengumpulkan sumber.

Terdapat beberapa cara di mana anda boleh memujuk watak -watak Disney untuk datang ke lembah anda. Sebilangan daripada mereka juga perlu dikunci, dan kebanyakan mereka memerlukan menyelesaikan usaha dan perkembangan umum dalam kempen utama untuk dijemput.

Selain itu, anda memerlukan banyak Dreamlight supaya anda mampu membeli bioma dan alam kampung baru yang akan membolehkan anda berinteraksi dengan beberapa watak baru dalam permainan.

Untuk membeli rumah -rumah penduduk kampung perlu tinggal, pastikan anda mempunyai banyak Disney Dreamlight Valley Star Coins juga. Berikut adalah semua cara anda boleh menjemput watak -watak ke lembah anda.

Pencarian persahabatan dan cerita

Mungkin yang paling banyak dalam cara menjemput watak -watak ke lembah anda adalah melalui persahabatan dan pencarian cerita.

Setiap kali anda melengkapkan pencarian cerita yang menyeluruh atau usaha persahabatan untuk watak tertentu, watak ini akan kembali ke Dreamlight Valley anda. .

Membuka Kunci Alam Dream Castle

Satu lagi cara terbaik untuk menjemput watak -watak ke lembah anda adalah dengan membuka kunci alam di Istana Dream. Alam Disney Dreamlight Valley dibina di sekitar filem Disney. Oleh itu anda akan menemui watak yang relevan di sana, seperti alam beku akan mempunyai Anna dan Elsa.

Yang perlu anda lakukan adalah bercakap dengan watak -watak ini, dan jika mereka menawarkan usaha anda, anda perlu menyelesaikannya supaya mereka dapat datang ke Dreamlight Valley anda.

Membuka Kawasan Baru

Satu lagi cara terbaik untuk bertemu watak baru adalah dengan membuka kawasan tertentu. Sekiranya terdapat watak yang tinggal di rantau itu dan anda membukanya, anda juga akan mendapat akses kepada watak itu. Contohnya, jika anda membuka kunci padang rumput yang aman, anda akan membuka kunci Goofy secara automatik dalam permainan.

Walau bagaimanapun, anda memerlukan kapak memilih untuknya.

Semua watak Lembah Dreamlight Disney

Kami telah menyusun senarai semua watak yang telah dikeluarkan setakat ini dalam permainan. Selain itu, untuk kemudahan anda, kami juga termasuk proses membuka kunci setiap watak dan bagaimana anda boleh mendapatkannya untuk menyertai Lembah anda. Ini termasuk semua pencarian yang perlu anda ambil atau kawasan yang anda perlukan untuk membuka kunci dalam permainan.

Perlu diingat bahawa watak -watak ini hanya yang telah dikeluarkan baru -baru ini. Kami akan pastikan untuk menambah watak baru yang akan dikeluarkan kemudian dalam panduan kami. Sementara itu, lihat semua watak yang disahkan dalam permainan di bawah.

Merlin

Deuteragonis Pedang di Batu, Merlin, adalah ahli sihir yang kuat yang ditugaskan dengan tugas mendidik Arthur. Dia mempunyai banyak kebolehan dan dianggap sebagai penyihir paling kuat sepanjang masa. Keupayaannya yang paling popular termasuk pesona, shapeshifting, pandangan jauh, animasi, alkimia, dan abjurasi. Dia dapat melihat pada masa akan datang; Walau bagaimanapun, dia hanya dapat meramalkan beberapa bahagian daripadanya.

Watak Merlin di Disney Dreamlight Valley

Dengan kebolehan peralihan bentuk ini, dia boleh berubah menjadi apa sahaja yang dia mahukan, dari ulat ke kambing. Tambahan pula, dengan keajaibannya, dia dapat membawa objek yang enak ke kehidupan dan bahkan memberi mereka keperibadian seperti Sugar Bowl yang terkenal.

Dia adalah salah satu watak pertama yang anda temui di Disney Dreamlight Valley, dan bernasib baik anda tidak perlu menyelesaikan usaha yang luas untuk membukanya.

Mickey Mouse

Watak yang tidak pernah meninggalkan lembah dan jiran plaza anda, Mickey Mouse, adalah salah satu watak yang dikasihi dalam permainan. . Melakukannya akan memulakan Kenangan Mickey garis pencarian.

Watak Mickey di Disney Dreamlight Valley

Setelah anda menyelesaikan pencarian, anda akan mendapat Alat Diraja di Disney Dreamlight Valley. Dia mempunyai carian lain yang disebut Foodception . . Selepas usaha ini, anda akan dapat memasak banyak resipi dalam permainan yang akan membantu anda dalam perjalanan anda ke depan.

Scrooge McDuck

Watak lain yang anda dapati berdiri di luar kedainya yang hancur ialah Scrooge McDuck. Dia adalah itik terkaya di dunia dan dicipta oleh Carl Barks. Siri Televisyennya Duck Tales berjaya merentasi pelbagai medium dan masih disayangi oleh semua orang.

Watak Scrooge di Disney Dreamlight Valley

Bukan sahaja dia muncul di Disney Dreamlight Valley tetapi juga dalam permainan lain, termasuk siri Kingdom Hearts, Epic Mickey, Disney Infinity, dan The Duck Force Rises.

. Sebaik sahaja anda bercakap dengannya, anda akan dapat membuka kunci Memahami perkara pencarian. Pencarian akan meminta anda pergi dan berinteraksi dengan watak lain, bodoh.

Bodoh

Karakter yang tidak pandai dan sangat rendah hati dari francais Mickey Mouse adalah kekok kami. Dia kadang -kadang tidak hadir dengan cepat dan kadang -kadang bertindak kebudak -budakan. Keperibadiannya tidak berubah sedikit di Disney Dreamlight Valley.

Dia selalu optimis dan dapat melakukan apa sahaja untuk orang yang dekat dengannya, terutama Donald, Mickey, dan anaknya Max. Goofy adalah tambahan hebat di lembah anda kerana dia bukan sahaja sangat menyeronokkan tetapi akan menjaga masyarakat di sekelilingnya juga.

bodoh

. Anda perlu mengumpul alat raja pick kapak untuk membuka kunci bodoh. Sebaik sahaja anda mempunyai alat, anda perlu memecahkan batu yang akan menghalang jalan anda ke padang rumput yang aman.

. Selepas itu, anda perlu mencari batang memancing yang patah sebelum berinteraksi dengan bodoh. Ia akan ditempatkan di kolam. Setelah anda mengumpulkan tongkat memancing yang patah, bawa ke Goofy, dan anda akan mendapat batang penangkapan ikan diraja.

Wall-e

. Dia ditugaskan untuk membersihkan segala sampah yang melanda bumi di masa depan. Dia mendapat kesedaran sendiri setelah bertahun-tahun bekerja yang tidak pernah berakhir dan mula mengharapkan seseorang dalam hidupnya.

Wall E Watak di Disney Dreamlight Valley

Selepas 700 tahun kesepian, dia membuat Hawa, dan semuanya berubah selepas. Di Disney Dream Light Valley, anda mesti membuka kuncinya di Istana Dream untuk menjemputnya. Selain itu, anda juga perlu menyelesaikan usaha yang akan membolehkannya masuk ke lembah anda.

Dia mempunyai taman yang boleh ditingkatkan dengan masa. Anda juga boleh menuai banyak tanaman dari sana yang akan membantu anda dalam resipi tertentu dan pencarian masa depan.

Moana

Anak perempuan yang optimis dan mantap dari Ketua Motunui, Moana ada di sini untuk menyelamatkan hari dengan keperibadiannya yang penuh kasih sayang dan penyayang laut. Ketua yang tidak berani mempunyai cinta yang tidak menentu untuk keluarganya dan kampungnya, dan dia sangat percaya pada legenda dan kisah -kisah yang mengelilingi pulau itu.

Watak Moana di Disney Dreamlight Valley

Dia mengambil segala -galanya dengan serius dan berusaha untuk melakukan yang terbaik dalam setiap tugas yang dilantiknya. Anda akan melihat ciri -ciri keperibadian ini dan Lembah Dreamlight Disney juga. Anda mesti membuka kuncinya terlebih dahulu di istana impian mereka dan menyelesaikan semua pencariannya sehingga anda dapat menjemputnya ke Dreamlight Valley anda.

Maui

Demigod legenda Pasifik Selatan, Maui, menggunakan kematiannya dan cangkuk ikannya yang ajaib untuk membantu Moana dalam pengembaraannya. Dia sangat kuat dan berkuasa dan disebut sebagai penjaga umat manusia. Kekuatannya yang saleh membolehkannya menggunakan kebolehannya yang luar biasa untuk membantu sesiapa dalam bahaya.

Maui

Tambahan pula, dia juga boleh shapeshift dan boleh berubah menjadi apa sahaja yang dia suka, termasuk jerung, ikan, kumbang, rusa, dan juga bintang laut. Dia juga seorang pelayar yang hebat.

Di Disney Dreamlight Valley, setelah anda membawa Moana kembali ke lembah, anda juga boleh menjemput Maui ke kampung anda. Untuk itu, anda mesti pergi ke alam Moana dan melawatnya. .

Setelah anda menyelesaikan usaha dengan jayanya, anda akan dapat memujuk Maui untuk datang ke Dreamlight Valley anda dan menyertai Moana. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa anda perlu mempunyai akses ke pantai yang mempesonakan. .

Remy

Tetikus yang menggemari di sini di Lembah Dreamlight Disney untuk menjadikan pengembaraan anda lebih sedap dengan resipi selera beliau. Remy mempunyai hadiah untuk mengenal pasti bahan -bahan yang berbeza dari hidangan, dan keupayaan ini bahkan telah membantu dia mengenal pasti makanan toksik supaya ahli -ahli puaknya tidak akan mati akibat makan barang -barang beracun.

Remy

Anda akan dapat menjemputnya ke dalam cahaya impian anda apabila anda membuka kunci Ratatouille. Anda boleh membuka kunci alam di Istana Dream, dan anda perlu menyelesaikan beberapa pencarian sehingga Remy dapat kembali ke Dreamlight Valley.

Selain itu, anda juga akan mempelajari resipi untuk Ratatouille dengan mengambil usahanya. Sebaik sahaja Remy berada di Dreamlight Valley anda, anda boleh membuka restoran Chez Remy di lembah anda.

Minnie Mouse adalah lambang kewanitaan dan keseronokan. Dia manis bagi semua orang di sekelilingnya dan biasa melihat yang positif dalam segalanya. Ini membawa kepada kebaikannya yang diambil untuk kadang -kadang diberikan; Walau bagaimanapun, sifat manisnya dihargai oleh semua orang. Minnie Mouse sangat lantang ketika datang untuk membuli atau kekasaran.

Watak Minnie di Disney Dreamlight Valley

Anda akan dapat menjemputnya ke Lembah Dreamlight anda apabila anda mencapai tahap persahabatan 8 dengan Mickey Mouse. Tambahan pula, anda juga perlu melengkapkan Quest Persahabatan Pembesaran Memori Dan semua pencarian Mickey Mouse untuk berinteraksi dengan Minnie Mouse. Semasa pencarian persahabatan pembesaran ingatan, anda akan dapat menyelamatkan Minnie Mouse.

Ursula

Antagonis filem animasi Disney The Little Mermaid, Ursula, adalah separuh wanita dan setengah sotong dengan banyak kuasa. .

Watak Ursula di Disney Dreamlight Valley

. .

Anda akan bertemu dengan Ursula dan Disney Dreamlight Valley untuk kali pertama ketika anda memulakan pencarian Dengan kuasa yang hebat . Anda hanya akan dapat mengambil usaha ketika anda membuka kunci rantau pantai yang mempesonakan. Untuk membebaskan Ursula, anda perlu mengambil alih kuasa. Anda boleh melakukannya dengan menyelesaikan teka -teki gua misteri yang anda jumpai di Disney Dreamlight Valley.

Kristoff

Dia adalah salah satu protagonis filem Disney Frozen. Dia suka keluar dari pengembaraan dengan rusa rusa. Kristoff mempunyai hubungan romantis dengan Anna, dan dia suka keluar dari pengembaraan dengannya.

Kristoff

. Anda boleh menjumpainya mengembara.

Donald Duck

Donald Duck adalah rakan nakal Mickey Mouse yang suka pengembaraan, mendaki dan menari. Dia juga suka menghabiskan masa dengan kekasihnya, Daisy the Duck. Donald adalah peminat pranks, dan anda akan melihat sifatnya di Disney Dreamlight Valley juga.

Watak Donald di Disney Dreamlight Valley

Apabila anda mendapati Kristoff bercakap dengannya akan memulakan pencarian. Donald akan menjadi sebahagian daripada pencarian, dan semasa kursus, anda perlu melalui portal pelik yang terletak di Hutan keberanian.

Ibu Gothel

Dia adalah antagonis Disney’s Tangled. Walaupun anda tidak akan menjumpai Rapunzel atau Eugene kerana mereka bukan sebahagian daripada permainan, anda perlu berinteraksi dengan Ibu Gothel untuk beberapa pencarian.

Ibu Gothel

Apabila anda mengambil usaha yang dipanggil Sumpahan , anda akan dapat membuka kunci ibu gothel. Untuk menyelesaikan pencarian, anda perlu mengeluarkan sihir gelap yang telah digunakan untuk pokok di Glade of Trust.

Anna dan Elsa

Kedua -dua adik perempuan yang cantik itu bersedia untuk interaksi sebaik sahaja anda membuka kunci dunia beku. Ia akan berada di peringkat kedua istana impian. Harus diperhatikan bahawa anda perlu berinteraksi dengan Anna terlebih dahulu.

watak Elsa dan Anna di Disney Dreamlight Valley

Kemudian berinteraksi dengan Elsa untuk membawa mereka kembali ke Lembah Dreamlight itu. Selain itu, anda perlu meningkatkan persahabatan anda dengan Anna semasa pencarian yang anda ambil. Lebih -lebih lagi, membina hubungan dengan Anna adalah bahagian penting dalam kempen utama di Disney Dreamlight Valley.

Ariel

Protagonis utama Little Mermaid juga merupakan sebahagian daripada Disney Dreamlight Valley, dan dia adalah anak perempuan bongsu ke -7 Raja Triton dan Queen Athena.

watak Ariel di Disney Dreamlight Valley

Anda akan dapat berinteraksi dengan Ariel sebaik sahaja anda membaiki Kapal Kapal Misteri dan tolong bodoh. . Sebaik sahaja anda telah membina rakit kecil, anda boleh pergi dan berinteraksi dengan Ariel.

Putera Eric

Sebaik sahaja anda telah menjemput Ariel ke Disney Dreamlight Valley anda dan membina rumahnya di pulau anda, anda boleh meningkatkan persahabatan anda dengannya untuk mengakses Eric.

Eric

Apabila anda memulakan persahabatan dengan Ariel, anda akan mendapat usaha di mana anda perlu membawa Eric kembali ke lembah juga.

Watak yang akan datang

Menurut maklumat yang tersedia dalam talian, setakat ini, pemain meneka bahawa akan ada banyak watak yang akan ditambah tidak lama lagi dalam permainan. Walaupun permainan sudah mempunyai banyak watak dengan pengembangan yang akan datang, watak -watak dari Lion King dan Toy Story dijangka akan ditambah.

Tambahan pula, Ralph dan Belle muncul dalam treler rasmi, tetapi kami tidak melihatnya dalam permainan.

Juga, terdapat banyak set perabot dan pakaian yang kita lihat dalam permainan yang menunjukkan penambahan beberapa watak Disney yang lain yang berpotensi dikeluarkan pada masa akan datang. Berikut adalah semua watak yang dijangka akan ditambah ke dalam permainan.

 • Binatang
 • Belle
 • Cinderella
 • Buzz Lightyear
 • Ralph
 • Pumbaa
 • Simba
 • Parut
 • Woody
 • Sully
 • Jahitan
 • Vanellope

.

Peminat watak ingin melihat

Ramai peminat telah menyatakan hasrat mereka untuk watak -watak tertentu untuk ditambah ke dalam permainan. .

Berikut adalah semua watak yang ingin dilihat oleh ramai peminat pada masa akan datang.

 • Tarzan
 • Naik
 • Jiwa
 • Snow White dan Tujuh Tidak ada Orang Kerdil
 • Puteri dan katak
 • Pocahontas
 • Peter Pan
 • Pinocchio
 • Mulan
 • Ke hadapan
 • Aladdin
 • Alice di Wonderland
 • Permakatan Notre Dame
 • Buku hutan
 • Hercules
 • Encanto
 • Berani
 • Big Hero 6
 • Winnie the Pooh
 • The Incredibles

Anda akan melihat petunjuk halus menunjuk francais ini sepanjang permainan. Walau bagaimanapun, tidak ada pengesahan watak -watak ini ditambah tidak lama lagi. Kami ingin melihat Lightning McQueen dan watak -watak seperti Dumbo. Walau bagaimanapun, mereka mempunyai sedikit peluang untuk ditambah ke Disney Dreamlight Valley.

Ringkasan

Kami berharap bahawa selepas membaca panduan kami, anda akan mempunyai idea yang lebih baik tentang semua watak yang anda akan dapat berinteraksi dalam permainan dan semua watak yang boleh anda harapkan akan dikeluarkan dalam masa terdekat.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, tinggalkan mereka di bahagian komen. Kami akan memastikan untuk menambah watak baru sebaik sahaja mereka dibebaskan dalam panduan kami.

Adakah artikel ini membantu?

Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami. ✍

Semua watak Lembah Dreamlight Disney

.

Diterbitkan: 20 Jul, 2023

Siapa semua watak Dreamlight Valley sekarang? Pelbagai watak Disney akan menyertai anda dalam pengembaraan anda dalam sim hidup yang comel ini, ketika anda menjadi teman dengan wajah yang biasa dari filem animasi kegemaran anda. Kami telah bermain permainan untuk beberapa waktu sekarang, dan telah mengenali semua orang dalam permainan setakat ini, jadi kami dapat membantu anda berkawan dengan mereka semua.

Walaupun Dreamlight Valley adalah sim hidup, ia juga sangat didorong cerita, dan beberapa watak yang anda jumpai sebagai sebahagian daripada kisah itu. Orang lain boleh dipilih dan dibuka dalam apa -apa perintah dari dalam Istana Dream – walaupun anda ingin membaca Panduan Dreamlight Lembah Disney kami terlebih dahulu, kerana ia mengesyorkan anda menghabiskan mimpi anda pada sesuatu yang lain sebelum membuka terlalu banyak alam. Di sini walaupun, kita melalui semua Watak -watak Lembah Disney Dreamlight Anda akan menemui cerita, mereka yang dapat anda selamatkan dari alam mereka, dan yang belum kita temui.

Disney Dreamlight Valley Watak: Eric dan Ariel

Semua watak Dreamlight Valley sekarang dan bagaimana mencarinya

Watak pertama yang diperkenalkan di Dreamlight Valley adalah Merlin dari Pedang di Batu. Dia sangat penting dalam perjalanan anda di Disney Dreamlight Valley, mengajar anda bagaimana keadaan berfungsi, dan bagaimana memanfaatkan kekuatan ajaib anda. Semasa anda maju melalui lembah, anda sering bercakap dengannya, tetapi anda juga akan diperkenalkan lebih banyak – seperti jiran Mickey Mouse anda.

Inilah senarai penuh setiap orang yang akan anda hadapi di tanah baru ini ketika anda meneruskan perjalanan anda membawa Dreamlight Valley kembali ke kehidupan:

 • Merlin: menyambut anda pada permulaan Disney Dreamlight Valley.
 • Scrooge McDuck: Menunggu bantuan anda di luar kedai rundownnya di plaza, dan dia akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menaik taraf Dreamlight Valley House anda.
 • Mickey Mouse: Adakah jiran plaza anda, dan watak lain yang tidak pernah meninggalkan lembah.
 • Goofy: dikunci di padang rumput yang aman, tetapi cepat memperkenalkan dirinya setelah anda membuka kunci biome.
 • Ursula: terperangkap di dalam gua yang Merlin membantu anda menemui sebaik sahaja anda membuka kunci pantai dazzle.
 • Kristoff: Buka kunci hutan keberanian, dan Kristoff akan menunggu penyelamatan.
 • Donald Duck: perlu diselamatkan dari portal gelap di dalam hutan keberanian.
 • Ibu Gothel: Apabila anda membuka kunci kepercayaan, anda mesti memasuki pokok yang besar dan terkutuk di mana ibu Gothel terperangkap, supaya dia keluar.
 • Minnie Mouse: dapat dilihat sebagai aura berkilauan di sekitar lembah dari semasa ke semasa, tetapi anda mesti menyelesaikan pencarian dengan Mickey untuk dapat berinteraksi dengannya dan membawa pulangnya.
 • Ariel: Tidak dapat pulang dari pulau misteri tanpa bantuan anda, begitu lengkap Goofy’s The Wreck Quest Misterius, untuk berlayar ke bantuannya.
 • akan kembali ke lembah sebaik sahaja anda telah meningkatkan tahap persahabatan anda dengan Ariel dan menyelesaikan pencariannya.
 • Parut: tinggal di tanah perkuburan gajah di dataran tinggi.
 • Jahitan: Cari kaus kaki kotor di pantai untuk membuka siri pencarian, semuanya mengakibatkan ketibaan eksperimen ruang yang paling lucu dan paling nakal.
 • Mirabel Madrigal: Kembali ke Lembah Setelah Mini-Casita dianggap selamat baginya untuk berbuat demikian, dan setelah anda melakukannya cukup untuk membuktikannya. Anda akan tahu sudah tiba masanya apabila anda menemui Doorknob Emas Mirabel di Meadow.
 • Olaf: boleh didapati terkunci di tempat rahsia di lembah, sama seperti Kristoff. .
 • Ibu bapanya: diperkenalkan sebagai sebahagian daripada kemas kini yang mengingati, yang menambah lebih banyak cerita setakat ini. Seperti Merlin, ibu bapanya dongeng membantu anda mendedahkan lebih banyak tentang lupa, dan boleh didapati di rumah labu di Biome Tanah Lupa.
 • Vanellope von Schweetz: tiba di lembah sebagai pengenalan anda kepada ciri mimpi. Vanellope boleh didapati di Istana Dream sebagai sebahagian daripada pencarian ‘The Haunting of the Dream Castle’ Scrooge.

Cukup awal, Merlin akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk membuka kunci Istana Dream, memberi anda akses kepada alam watak. Ini akan membawa anda ke mana watak -watak tambahan ini sedang tinggal, dan tugas anda membawa mereka pulang. Ini juga bagaimana kita mengharapkan kebanyakan watak masa depan akan dikeluarkan ke dalam permainan.

Pada masa ini, terdapat enam alam yang boleh diakses: Moana, Ratatouille, Wall-E, Frozen, Toy Story, dan The Lion King. Dengan lebih daripada 30 pintu sudah dapat dilihat di Istana Dream, dan potensi yang tidak terhad untuk ditambah kepada mereka, kita boleh mengharapkan banyak lagi yang akan datang, dengan Princess Vanellope tiba dalam masa beberapa minggu.

Disney Dreamlight Valley Watak: Wall-E

Watak -watak Lembah Disney Dreamlight yang akan datang

Salah satu watak yang paling kami sukai untuk melihat sejak penggoda DDLV yang pertama akhirnya datang ke lembah di Dreamlight Valley yang akan datang, kerana Belle yang indah telah disahkan untuk kemas kini 7 pada bulan September. Selain itu, sementara Ralph tidak menyertai Princess Vanellope dengan segera, dia muncul dalam treler rasmi, jadi juga boleh datang tidak lama lagi. Terdapat juga beberapa set pakaian dan perabot yang membayangkan francais lain yang boleh dimasukkan, seperti Monsters Inc.

Seperti yang telah kami sebutkan, kami kebanyakannya mengharapkan watak -watak ini untuk menyertai Dreamlight Valley melalui alam, tetapi mengikuti ketibaan Scar dan Stitch, kami tahu lebih banyak akan diberikan rumah mereka sendiri di Lembah. Secara peribadi, saya menunggu untuk melihat tidak lain daripada Hercules tiba di kawasan runtuhan Glade of Trust – dan hanya yang tinggal di rumah labu itu? Yang mengatakan, beberapa watak yang boleh kita harapkan untuk melihat pada masa akan datang adalah:

Walaupun watak -watak di atas telah muncul dalam treler, diharapkan watak -watak francais lain akan menyertai mereka – kerana tidak ada Sully tanpa Mike Wazowski, atau Stitch tanpa Lilo.

Disney Dreamlight Valley Watak: Belle

Hilang watak dan filem Dreamlight Valley

Mengetahui semua perkara di atas, pasti ada beberapa watak yang kita suka melihat menyertai senarai watak pada masa akan datang, dan kita tidak akan berehat sehingga kita melihat Hercules, Meg, dan Tarzan berjalan -jalan di sekitar kampung. Berikut adalah beberapa filem dengan watak -watak yang hilang dari Disney Dreamlight Valley, yang boleh ditambah pada masa akan datang:

 • Aladdin
 • Alice di Wonderland
 • Big Hero 6
 • Berani
 • COCO
 • Elemental
 • Hercules
 • Permakatan Notre Dame
 • The Incredibles
 • Luca
 • Mulan
 • Peter Pan
 • Pinocchio
 • Pocahontas
 • Puteri dan katak
 • Kecantikan tidur
 • Snow White dan Tujuh Orang Kerdil
 • Jiwa
 • Tarzan
 • Naik
 • Winnie the Pooh

Sebilangan francais di atas kelihatan dalam permainan sudah terima kasih kepada item penyesuaian, tetapi tidak ada pengesahan kerana mana-mana watak mereka akan membuat penampilan. Kami juga telah meninggalkan beberapa orang yang tidak realistik, seperti filem aksi langsung atau watak seperti Dumbo dan Lightning McQueen yang kami suka melihat, tetapi mungkin terlalu besar. Tetapi kemudian kita mempunyai Remy, Woody, dan Buzz, jadi siapa tahu apa masa depan Dreamlight Valley.

Pas permainan untuk PC

Pas permainan untuk PC Pas permainan untuk PC Microsoft $ 9.99 $ 1 (bulan pertama) melanggan rangkaian n memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Microsoft dan program lain.

Bercakap tentang Remy, jika anda bergelut dengan questline alamnya, kami mendapat panduan untuk resipi Ratatouille yang terkenal, serta senarai semua resipi Dreamlight Valley yang lain juga. Atau, jika anda terjebak di gua mistik mistik Disney Dreamlight Valley terima kasih kepada Ursula, anda akan ingin membaca semua tentang teka -teki dan bagaimana menyelesaikannya.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .