Disney Dreamlight Valley untuk Nintendo Switch – Laman Rasmi Nintendo, эооном mengumumkan 30%

И в в н…

Penerangan perisian yang disediakan oleh penerbit.

Item ini akan dihantar ke sistem anda secara automatik selepas pembelian.

! Cari cerita yang kaya semasa membina kejiranan yang sempurna bersama -sama dengan Disney dan Pixar Heroes and Villains.

Selamat datang ke Disney Dreamlight Valley! Tunjukkan cinta anda untuk Disney dengan pakaian eksklusif yang merayakan tema Disney Parks klasik, bersama -sama dengan watak -watak yang dikasihi seperti Mickey Mouse. .

Disney Dreamlight Valley adalah hibrid antara kehidupan SIM dan permainan pengembaraan yang kaya dengan pencarian, penerokaan, dan aktiviti menarik yang menampilkan rakan-rakan Disney dan Pixar, baik lama dan baru.

Sebaik sahaja tanah yang indah, Dreamlight Valley adalah tempat di mana watak -watak Disney dan Pixar hidup dalam keharmonian -sehingga lupa. Night Thorns tumbuh di seberang tanah dan memutuskan kenangan indah yang terikat dengan tempat ajaib ini. Dengan tempat lain, penduduk Lembah Dreamlight yang tidak ada harapan di belakang pintu terkunci di Istana Dream.

Sekarang terpulang kepada anda untuk menemui kisah -kisah dunia ini dan bawa kembali keajaiban ke Dreamlight Valley!

Cari rahsia Dreamlight Valley
Percuma The Dream Castle dari cengkaman berbahaya yang melupakan, dan buka kunci alam yang unik dari watak Disney dan Pixar yang disayangi. Setiap alam mempunyai cabaran tersendiri, dengan teka -teki untuk menyelesaikan dan rakan -rakan untuk kembali ke Dreamlight Valley. Percuma The Dream Castle dari Genggaman Lupa dan Buka Kunci Alam Ratu Besar dan Raja -raja seperti Anna dan Simba. Setiap alam mengandungi cabaran yang unik dengan teka -teki untuk menyelesaikannya dalam usaha untuk membawa persahabatan kembali ke lembah.

Anda akan memulakan pengembaraan anda di lembah, tetapi perjalanan anda akan membawa anda ke tak terhingga … dan seterusnya! Terokai apa yang bersembunyi di hutan keberanian dan berani gua -gua yang paling dalam ketika anda menghadapi cabaran dari ikon Disney dan Pixar Heroes dan penjahat Pixar. Siapa tahu siapa -atau apa -anda mungkin menemui.

Menjalin persahabatan dengan watak Disney & Pixar
Taman dengan dinding • E, masak dengan remy atau menendang dan ikan dengan bodoh. Apa cara yang lebih baik untuk mengumpul, membuat, dan membina semula lembah daripada dengan rakan! Dari puteri yang indah ke penjahat jahat, setiap penduduk Dreamlight Valley membawa arka, pencarian, dan ganjaran mereka sendiri. Berjumpa di Hangouts Harian dan berkawan dengan beberapa watak Disney dan Pixar kegemaran anda.

Pulihkan lembah ke kemuliaannya yang terdahulu
Bebaskan Lembah dari cengkaman Lembaran Lupa dan Kembali Dreamlight ke kebesarannya dengan menjadikannya sendiri. Di Dreamlight Valley, anda boleh membina kejiranan yang sempurna yang hanya untuk anda dengan susun atur yang disesuaikan, landskap kreatif, dan beribu -ribu barang hiasan.

Adakah anda akan menetap di pantai di sebelah Moana, atau panggil Buzz Lightyear jiran sebelah anda di Plaza?

Ekspresikan Gaya Disney Anda
Keluarkan puteri dalaman, penjahat, atau batas Disney! Kumpulkan pakaian unik dan menghiasi rumah anda dengan beribu -ribu barang yang hebat. !

Dengan kamera dalam permainan, bersiaplah untuk merapatkan selfie matahari terbenam dengan Rapunzel, ciptaan masakan dengan Remy atau hanya menghargai seketika.

Kandungan baru bermaksud bahawa selalu ada sesuatu yang segar untuk diterokai. Temui Watak Baru di Lembah, lihat koleksi pakaian dan perabot terkini di kedai Scrooge, dan lengkap acara dalam permainan yang mencabar! Pastikan anda bermimpi kembali ke Dreamlight Valley dengan kerap untuk menemui pengembaraan baru!

.

И в в н…


Приоб acara и н начне hadapan –

При mengasingkan: данана pulang. Она может измениться в будущем, а может остаться в текущем состоянии, так что, если вам не по вкусу то, что игра может предложить сейчас, рекомендуем дождаться её дальнейшего развития. З matahari бOшш

Соощение о рзочов

Поче р нний доа?

“Pemain yang mengambil bahagian dalam fasa akses awal Disney Dreamlight Valley akan menjadi yang pertama untuk meneroka Dreamlight Valley dan menerima ganjaran eksklusif bahawa mereka akan menyimpan sebaik sahaja permainan secara rasmi dilancarkan tahun depan.

Sebagai sebahagian daripada akses awal, kami komited untuk mendengar maklum balas pemain dan berusaha untuk memastikan semua pemain merasa disertakan dan diwakili.”

Сольо прерно э foto ир б в в в н…?

“Permainan ini akan menjadi akses awal sehingga kadang -kadang pada tahun 2023; Tarikh yang tepat akan bergantung pada kelajuan pembangunan kami sebelum itu. Ini bermaksud bahawa kita akan berada di akses awal untuk tempoh minimum 6 bulan.”

“?

“Dalam versi penuh, permainan ini akan menampilkan kisah utama yang lengkap. Kami akan mengumumkan spesifik mengenai watak pelancaran pada masa akan datang, yang termasuk watak -watak yang tidak dapat dilupakan dari Mickey & Friends, Disney’s The Lion King, The Little Mermaid, dan Moana, Disney dan Pixar’s Toy Story, Wall • E, dan banyak lagi.

Pasukan ini mempunyai rancangan untuk kemas kini kandungan biasa dan didedikasikan untuk memastikan permainan berkembang dan berkembang; Kami juga mempunyai kandungan khas yang direka untuk acara Disney dan Pixar dunia sebenar, seperti siaran filem.

Pada pelancaran akses awal, permainan ini akan menawarkan pemain satu pengalaman pemain, sebagai tambahan kepada beberapa ciri dalam talian untuk membolehkan pemain berkongsi kandungan dalam permainan di laman rangkaian sosial dunia sebenar. Kami komited untuk mencipta permainan yang reaktif terhadap keperluan dan kehendak pemain, berkembang sepanjang hayat permainan. Buat masa ini, permainan ini mempunyai keupayaan untuk mengambil selfies dengan watak-watak Disney- dan Pixar yang diilhamkan dan mudah berkongsi mereka di laman rangkaian sosial dunia sebenar. Kami tidak sabar untuk berkongsi lebih banyak maklumat apabila kami lebih dekat dengan akses awal dan pelancaran rasmi permainan.”

Каково т т с с с н… в н нн в н н н ° в т то?

“Pengalaman permainan memperluaskan unsur-unsur tradisional permainan SIM hidup dengan pengembaraan yang didorong oleh naratif yang mantap yang terdiri daripada kempen solo dan sistem persahabatan yang unik di dalam kotak pasir kampung di mana setiap watak yang diilhamkan oleh Disney dan Pixar mempunyai mereka sendiri yang berdedikasi Arc Story.

Aktiviti Lembah Harian telah direka untuk memperdalam hubungan pemain dengan rakan-rakan dalam permainan mereka. .”

З з н л н н н ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц?

“Untuk mengambil bahagian dalam akses awal, anda mesti membeli pek pengasas. Dengan membeli pek pengasas dan menjadi salah satu pemain pertama, anda akan berinteraksi dengan pasukan permainan dan membantu kami membuat permainan yang lebih baik. Sebagai pengasas, anda akan mengalami permainan terlebih dahulu dan akan diberi ganjaran dengan banyak item eksklusif pengasas yang tidak akan tersedia di kemudian hari (selepas akses awal). Permainan ini akan bermain percuma kerana kami keluar dari akses awal.

Selepas akses awal, Disney Dreamlight Valley akan merangkumi kedai dalam permainan yang dipenuhi dengan barang-barang kosmetik untuk menyesuaikan watak dan rumah anda. Permainan ini tidak mempunyai mekanisme pengewangan seperti sistem tenaga berbayar atau kapten masa permainan. Kandungan berbayar terhad kepada sambungan permainan kosmetik atau berbayar, yang akan tersedia pada masa akan datang.

Penting untuk diperhatikan bahawa kandungan pek pengasas melebihi nilai pek itu sendiri dan hanya akan tersedia semasa akses awal.”

Как вы планируете вовлекать сообщество в разработку игры?

“Kami merancang untuk memanfaatkan bantuan masyarakat melalui saluran perselisihan, rangkaian sosial, dan tinjauan yang berdedikasi. . Kami juga akan menggunakan Pengumpulan Data Automatik untuk membantu kami mengimbangi lebih baik dan Poland Disney Dreamlight Valley. Kami mencipta permainan kotak pasir yang besar dengan banyak situasi yang mungkin, jadi kami tidak dapat meneroka setiap misi dan kombinasi pilihan watak, alat, lokasi, dan dialog tanpa pemain kami, dan suara mereka akan didengar. Masyarakat juga akan dimanfaatkan untuk pembinaan ciri multiplayer.”

Н подерживает Oleh Julai р й зы зы
. Пожалй Oleh, перед покой ознакоagi с с с с п зы зызооооооооооооо.