Disney Dreamlight Valley Toy Story Adventure DLC Tarikh Siaran, Lagi | The Loadout, Kemas Kini Kisah Toy Big Dreamlight Valley Disney mendapat tarikh pelepasan – Polygon

Kemas kini Big Toy Story Big Dreamlight Lembah Disney tiba pada bulan Disember

Nicole Carpenter adalah wartawan kanan yang mengkhususkan diri dalam ciri penyiasatan mengenai isu buruh dalam industri permainan, serta perniagaan dan budaya permainan.

Disney Dreamlight Valley Toy Story Adventure DLC Tarikh pelepasan, lebih banyak lagi

Disney Dreamlight Valley Toy Story DLC Tarikh Pelepasan: Buzz boleh dilihat di Toy Story Realm

Disney Dreamlight Valley berkembang pesat dan selepas hanya melancarkan ke akses awal, permainan sudah mendapat Realm baru yang pertama: Toy Story, yang akan memperluaskan senarai alam yang ada dalam permainan. Tetapi, bilakah anda boleh mengharapkan Disney Dreamlight Valley Toy Story Adventure DLC Tarikh Keluaran?

Selain ketika ia akan dibebaskan pada PC, PlayStation, Xbox, dan Switch, anda mungkin ingin mengetahui watak -watak dari francais yang akan muncul. Dan, di mana anda dapat meneroka? Nah, di bawah ini anda dapat menemui semua perkara yang perlu anda ketahui mengenai kemas kini sebelum pembebasannya.

Disney Dreamlight Valley Toy Story Adventure DLC Tarikh Keluaran

Disney Dreamlight’s Toy Story Adventure Realm DLC ditetapkan untuk dibebaskan pada 6 Disember 2022. Ini bermakna ia mungkin akan menjadi kemas kini utama terakhir untuk permainan pada tahun 2022 sebelum alam dan aksara baru ditambah pada tahun 2023.

Disney Dreamlight Valley Toy Story Adventure DLC Gameplay

Anda dapat melihat sepotong kecil permainan Disney Dreamlight Valley Toy Story Adventure dalam treler Reveal. Nampaknya anda akan dapat meneroka bilik Andy dan bertemu dengan Woody dan Buzz.

Dalam proses melengkapkan alam, anda juga akan dapat membuka kunci kosmetik baru, item, dan banyak lagi untuk watak dan kampung anda. Gameloft semestinya mendedahkan lebih banyak lagi apabila kita semakin dekat dengan tarikh pelepasannya.

Thumbnail YouTube

Disney Dreamlight Valley Toy Story Adventure Watak DLC

Kemas kini Realm ini untuk Disney Dreamlight Valley akan menambah dua watak Toy Story klasik, Woody dan Buzz.

Kedua -dua watak itu mungkin dapat ditambah ke kampung anda setelah anda menyelesaikan satu set pencarian dan tugas dalam bidang mainan cerita. Kami belum tahu sama ada watak lain seperti Jessie akan berada dalam kemas kini. Tetapi kita akan mengemas kini panduan ini jika kita mendengar lebih banyak.

Dan itu semua yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan DLC Toy Story DLC Disney Dreamlight Valley. Sekiranya anda bermain melalui permainan sekarang, kami mempunyai banyak petua untuk membantu anda termasuk bagaimana untuk membuka kunci semua watak, senarai misi dan pencarian, dan bagaimana untuk mendapatkan Dreamlight dengan cepat semasa bermain.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Kemas kini Big Toy Story Big Dreamlight Lembah Disney tiba pada bulan Disember

Sekiranya anda membeli sesuatu dari pautan poligon, Vox Media boleh mendapat komisen. Lihat pernyataan etika kami.

Kongsi cerita ini

 • Kongsi ini di Facebook
 • Kongsi ini di Twitter

Berkongsi Semua Pilihan Perkongsian untuk: Kemas Kini Kisah Besar Toy Big Dreamlight Valley Tiba pada bulan Disember

Tangkapan skrin dari Disney Dreamlight Valley menunjukkan berkayu dan buzzy dengan watak pemain di bilik tidur,

Nicole Carpenter adalah wartawan kanan yang mengkhususkan diri dalam ciri penyiasatan mengenai isu buruh dalam industri permainan, serta perniagaan dan budaya permainan.

Disney Dreamlight ValleyKemas kini seterusnya akan datang pada dec. 6 dan akan menambah a Cerita mainan Realm dan Questline ke permainan, pemaju Gameloft mengumumkan Selasa. Ia datang ke semua platform – Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, dan Xbox Series X – pada hari itu.

Disney Lembah Dreamlight Pemain telah menunggu kemas kini besar sejak Gameloft mengumumkannya pada bulan September. Ia akan datang selepas kemas kini yang lebih kecil yang ditambah Raja singaParut pada bulan Oktober. The Cerita mainan Kemas kini akan menambah alam baru, yang kelihatan menjadi bilik Andy, di mana pemain menyusut ke saiz mainan untuk membantu Buzz Lightyear dan Woody. Watak -watak ini, seperti orang lain yang datang dari alam di Disney Dreamlight Valley, mungkin akan tinggal di bandar dengan questlines dan interaksi mereka sendiri dengan watak lain.

Selamat ulang tahun ke @disney dan @pixar @toystory! Sediakan untuk mengecilkan pengembaraan besar seterusnya dengan Buzz Lightyear dan Woody pada 6 Disember ketika kemas kini kedua Disney Dreamlight Valley dilancarkan pada semua platform.✨ pic.Twitter.com/mg9bc2yjbf

– Disney Dreamlight Valley (@disneydlv) 22 November 2022

The Cerita mainan kemas kini juga akan membawa sekumpulan Cerita mainan-Barang -barang kosmetik yang diilhamkan, seperti pakaian berkayu comel yang dilihat di atas. Mungkin ada rumah dan hiasan dunia yang berbeza.

Parut menambah unsur kekacauan ke Disney Dreamlight Valley Semasa dia ditambah ke permainan – dia adalah singa selepas semua. Walaupun ada yang benar -benar kurang bahaya dengan beberapa mainan yang terikat, ia mungkin membuat beberapa tindakan watak yang menyeronokkan – beberapa bahagian terbaik permainan.

Seperti mana -mana kemas kini, Gameloft akan menangani sekumpulan pembetulan pepijat dengan Cerita mainan Kemas kini. Anda boleh mengikuti perkembangannya dengan papan trello yang mengesan bug, di mana pemaju menyenaraikan apa yang ia kerjakan dan apa yang akan datang-barangan seperti kemalangan konsol atau kadar spawn item. Disney Dreamlight Valley adalah permainan akses awal dan terdapat banyak masalah untuk diperbaiki; Permainan ini mempunyai pelancaran yang sangat kasar.

Gameloft juga menjalankan banyak jualan untuk Disney Dreamlight Valley merentasi semua platformnya. Kedua -dua Edisi Standard dan Ultimate Edition dijual di Nintendo Eshop, kedai Epic Games, Steam, dan Microsoft dan PlayStation Shops. Inilah pecahan jualan dari Gameloft:

Bermula Nov. 21 dan berakhir dec. 4

 • Edisi Standard – 15%
 • Edisi Ultimate – 25%

Bermula Nov. 17 dan berakhir Nov. 29

 • Edisi Standard – 15%
 • Edisi Ultimate – 25%

Bermula Nov. 22 dan berakhir Nov. 29

 • Edisi Standard – 20%
 • Edisi Ultimate – 25%

Bermula Nov. 16 dan berakhir dec. 1

 • Edisi Standard – 15%
 • Edisi Ultimate – 25%

Bermula Nov. 18 dan berakhir Nov. 28

 • Edisi Standard – 20%
 • Edisi Ultimate – 25%

Disney Dreamlight ValleyEdisi standard biasanya $ 29.99, dan edisi muktamad ialah $ 69.99. Ultimate Edition, juga dikenali sebagai Pek Pengasas, menambah sekumpulan barangan kosmetik, mata wang dalam permainan, dan pakaian eksklusif.