Disney Dreamlight Valley pertama Kemas Kini Kemaskini Kemasukan Sasaran Oktober | VGC, Bilakah kemas kini Disney Dreamlight Valley seterusnya? | Tarikh Keluaran, Masa, dan Butiran Kemas Kini Lembah Dreamlight Lembah Setakat ini – Dot Esports

Bilakah kemas kini Lembah Dreamlight Disney seterusnya

Berdasarkan pengalaman saya dengan corak kemas kini Gameloft, pemain secara amnya boleh mengharapkan untuk melihat pembebasan kemas kini baru setiap dua bulan. Beberapa kemas kini ini akan jauh lebih besar daripada yang lain, tetapi Gameloft menyampaikan beberapa bentuk kandungan baru dalam setiap kemas kini.

Kemas kini kandungan utama pertama Disney Dreamlight Valley mensasarkan pembebasan Oktober

Gameloft telah mendedahkan butiran baru mengenai kemas kini Major Disney Dreamlight Valley yang pertama, termasuk rancangan untuk melancarkannya pada bulan Oktober.

“Walaupun kami tidak dapat berkongsi masa yang tepat, kami mensasarkan pembebasan dalam masa 3 minggu,” membaca mesej di akaun Twitter rasmi permainan.

Seperti yang diumumkan sebelum ini, Kemas Kini Lion King akan memperkenalkan Scar dan meneruskan kisah utama.

Ia juga akan merangkumi mod foto yang lebih baik, pose avatar baru dan pembetulan pepijat.

“Kami telah ditiup oleh keseronokan yang telah anda bawa ke lembah, tetapi juga tahu masih ada masalah yang akan ditangani,” kata Gameloft.

Ia mengatakan bahawa sukar bekerja pada pembaikan untuk tiga isu keutamaan yang tinggi: kehilangan kemajuan, ganjaran pek pengasas yang hilang dan kemalangan konsol.

Pemain harus mengharapkan kemas kini ini dalam beberapa minggu akan datang kerana Gameloft semakin dekat dengan mengunci pembetulan.

Secara keseluruhannya, ia mengatakan sejumlah 40 perbaikan akan datang, untuk masalah termasuk penyekat perkembangan pencarian, hujan tidak menyiram tanaman dan penyelewengan audio pada suis.

Disney Dreamlight Valley dilancarkan bulan ini di akses awal untuk PC dan konsol.

Bilakah kemas kini Lembah Dreamlight Disney seterusnya?

Pemain yang berdiri dengan pelakon besar -besaran watak -watak Disney di depan pusat plaza yang inginkan dengan baik

Walaupun secara teknikal masih dalam keadaan akses awal, Disney Dreamlight Valley telah menjaga pemain di seluruh dunia cukup diduduki dengan kemas kini biasa, yang membawa kandungan baru ke lembah yang agak kerap.

Oleh kerana kemas kini berlaku agak kerap, pemain mungkin tertanya -tanya apabila yang akan datang akan tiba.

Bilakah kemas kini seterusnya untuk Disney Dreamlight Valley?

Berikutan pelancaran kemas kini DreamsNaps pada 19 Julai, Seterusnya Disney Dreamlight Valley Kemas kini dijadualkan tiba pada bulan September. Berdasarkan corak biasa Gameloft, pemain mungkin mengharapkan untuk melihat pelancaran kemas kini ini pada akhir bulan September, mungkin pada suatu ketika antara September. 19 dan 27.

Setiap kemas kini baru telah dilancarkan sekitar pukul 8 pagi hingga 9 pagi CT, jadi kemas kini September hampir pasti akan. Walaupun kemas kini ini belum mempunyai nama rasmi, pemain sudah mempunyai idea yang kukuh tentang tema itu terima kasih kepada Gameloft Roadmap yang sebelum ini dikongsi.

Walaupun kemas kini DreamsNaps adalah yang lebih kecil, ia akan diikuti pada bulan September dengan debut a Si Cantik dan Si Hodoh Realm, kedatangan Belle, dan jalan bintang baru yang menyeramkan. Kemungkinan besar akan ada lebih banyak dalam kemas kini ini, tetapi buat masa ini, ini adalah satu -satunya penambahan tertentu.

Pemain mengambil selfie dengan yang dilupakan dan tersenyum

Berdasarkan kemas kini yang lalu, kemungkinan kemas kini September akan mempunyai sekurang -kurangnya satu watak lain untuk pemain untuk merekrut sebagai tambahan kepada Belle. Kerana ia adalah Si Cantik dan Si Hodoh Alam, binatang titular sendiri kelihatan seperti calon yang paling mungkin tetapi ia juga boleh menjadi seseorang seperti Lumiere atau Cogsworth.

Berapa kerap Disney Dreamlight Valley terima kemas kini?

Disney Dreamlight Valley pertama kali dilancarkan dalam keadaan akses awal semasa pada September. 6, 2022, dan menyampaikan satu tan watak baru, alam, item, dan kandungan segar untuk pemain untuk diterokai sebelum tahun berakhir. Pada tahun 2023, trend ini berterusan, dan Disney Dreamlight Valley telah mendapat banyak kemas kini menarik yang telah dikeluarkan sepanjang separuh pertama tahun ini ditambah banyak lagi yang akan tiba sebelum tahun berakhir.

Berdasarkan pengalaman saya dengan corak kemas kini Gameloft, pemain secara amnya boleh mengharapkan untuk melihat pembebasan kemas kini baru setiap dua bulan. Beberapa kemas kini ini akan jauh lebih besar daripada yang lain, tetapi Gameloft menyampaikan beberapa bentuk kandungan baru dalam setiap kemas kini.

Sejak Lembah Dreamlight kini berada di akses awal, pemain mungkin akan melihat beberapa jenis kemas kini besar sebelum 2023 berakhir yang akan mengubah permainan menjadi tajuk percuma untuk bermain. Gameloft telah berkongsi ini akan berlaku sebelum tahun ini selesai.

Ciri multiplayer juga dalam kerja -kerja untuk akhir tahun ditambah satu tan kejutan lain mengikut pelan hala tuju, jadi pemain mempunyai banyak untuk menantikan.

Jessica telah menjadi wartawan eSports dan permainan selama lebih dari lima tahun. Dia juga mengajar kewartawanan eSport di Rowan University. Ikuti dia untuk semua perkara permainan, @jessscharnagle di twitter.