Diretide – Dota 2 Wiki, Dota 2 diretide 2022: Candyworks, New Arcana & More – Dexerto

Dota 2 diretide 2022: Candyworks, New Arcana & banyak lagi

Walaupun beg swag telah dilakukan dengan sangat baik untuk membawa bekas pemain kembali ke permainan dengan arcana percuma, masih dapat dilihat sama ada langganan bulanan ke Dota Plus, pas pertempuran percuma, dan diretide akan cukup untuk memastikan mereka lebih banyak daripada 10 perlawanan.

Diretide

Diretide adalah acara tahunan yang mengambil tempat di sekitar Halloween.

Peristiwa Banner Tarikh
Diretide 2022 Diretide 2022 11-03-2022-
1-12-2023
Diretide 2020 10-29-2020-
12-22-2020
Tidak diadakan
Diretide 2017 Tidak diadakan
Diretide 2016 Tidak diadakan
(Garpu kembar dibebaskan)
Diretide 2015 Tidak diadakan
(Haunted Colosseum Dikeluarkan)
Diretide 2014 Tidak diadakan
Diretide 2013 Diretide 2013 11/14/2013-
11/28/2013
Diretide 2012 Diretide 2012 10/30/2012-
 • Nemesis Assassin (2014)
 • Dark Moon (2017)
 • Siltbreaker (2017)
 • The UnderHollow (2018)
 • Wrath of the Mo’rokai (2019)
 • Labyrinth Aghanim (2020)

Dota 2 diretide 2022: Candyworks, New Arcana & banyak lagi

Cover Art for Diretide 2022 di Dota 2

Injap

Diretide kembali ke Dota 2 buat kali pertama sejak 2020 dan terdapat sekumpulan kosmetik baru dan hidangan lain untuk dinikmati. .

Sudah lama sejak pelepasan Battle Pass tahunan di Dota 2, dan Diretide dikeluarkan pada di bahagian kedua pas. Membuat penampilan terakhirnya pada tahun 2020 untuk meraikan Halloween, lelaran Diretide ini dibebaskan selepas musim yang menyeramkan dan menampilkan tema musim sejuk.

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan satu persona eksklusif dan satu arcana sebagai tarikan utama diretide, adalah selamat untuk mengatakan bahawa ini berubah menjadi salah satu acara dalam permainan terbesar dalam sejarah Dota 2. Di samping itu, pelepasan beg swag baru -baru ini telah menyebabkan beribu -ribu pemain kembali, memukul kiraan pemain puncak tertinggi permainan untuk kali pertama sejak Februari 2017.

Artikel berterusan selepas iklan

Setelah mengatakannya, inilah yang perlu anda ketahui mengenai diretide dalam permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Tempoh acara
 • Beg swag dota 2
 • Candyworks and Treasure Emporium

Diretide dibebaskan selepas Antarabangsa 11 berakhir di Singapura.

DOTA 2 Diretide 2022 Tempoh Acara

Diretide 2022 bermula di Dota 2 di , Dan ia akan tersedia dalam permainan sehingga 12 Januari 2023. Ini bermakna anda akan mempunyai lebih dari dua bulan untuk memanfaatkan sepenuhnya acara tersebut.

. .

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Mereka yang memilih untuk tidak membeli pas pertempuran pada mulanya diberi percuma dengan injap melalui ciri beg swag semasa Ti11. Sekiranya anda belum mendakwa anda, anda boleh melakukannya dengan bermain 10 perlawanan Dota 2 dan mengakses beg swag.

Artikel berterusan selepas iklan

?

Beg Swag adalah ciri baru untuk peminat Dota 2 di seluruh dunia. Ciri ini dilihat untuk pertama kalinya sebagai sebahagian daripada Pass Battle Ti11 dan dengan mudah boleh dianggap sebagai kaedah hebat untuk Valve untuk membawa kembali bekas pemain ke permainan. .

Artikel berterusan selepas iklan

Sebaik sahaja anda bermain 10 perlawanan, anda akan dapat mengumpul ketiga -tiga ganjaran yang disebutkan di bawah:

 • Langganan 1-bulan ke Dota Plus.
 • Tahap Pertempuran Tahap 1 Percuma (24 Tahap Battle Pass Bagi mereka yang sudah memiliki Pas Battle).
 • 1 Arcana percuma pilihan anda (anda hanya boleh memilih dari yang terdapat di kedai Dota 2).

Walaupun beg swag telah dilakukan dengan sangat baik untuk membawa bekas pemain kembali ke permainan dengan arcana percuma, masih dapat dilihat sama ada langganan bulanan ke Dota Plus, pas pertempuran percuma, dan diretide akan cukup untuk memastikan mereka lebih banyak daripada 10 perlawanan.

Artikel berterusan selepas iklan

Mengumumkan Beg Swag Antarabangsa 2022 untuk semua pelanggan DOTA yang aktif – meraikan musim DOTA yang gembira dengan mendakwa Arcana, Pas Battle, dan akses kepada Dota Plus percuma anda. https: // t.co/xcjnadnxhp pic.Twitter.com/TEQN94WKKB

– Dota 2 (@Dota2) 26 Oktober 2022

Dota 2 diretide 2022 ganjaran

Memandangkan Diretide 2022 adalah sebahagian daripada Pas Battle tahunan, Valve telah menyelamatkan dua bundle kosmetik ikonik yang akan dikeluarkan dengan acara dalam permainan. Walau bagaimanapun, satu -satunya kaedah bagi anda untuk membuka kunci bundle ini adalah dengan menaik taraf lulus pertempuran anda ke tahap masing -masing setiap bundle.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Inilah senarai Persona dan Arcana yang dijadualkan akan dikeluarkan dengan Diretide 2022:

Selain dari kedua -dua ini, Treasure Immortal II juga akan dikeluarkan pada 3 November dan masih dapat dilihat mana wira akan menerima kosmetik abadi baru. Di samping.

Artikel berterusan selepas iklan

Injap juga membuat pengumuman semasa Antarabangsa 11 untuk mengesahkan bahawa setiap orang yang mencapai Tahap 75 pada pas pertempuran mereka akan menerima a Pek Suara Khas yang menampilkan Gua Johnson dari Portal 2. Kebocoran juga telah mencadangkan bahawa pemaju boleh bekerja di kawasan khas yang mungkin datang sebagai kejutan mendedahkan bersama dengan pembebasan diretide.

Di atas semua ini, Valve juga telah mengumumkan permainan mini tersuai dari mana anda boleh mengumpul arcanas dan khazanah lain. Terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya.

Tidak seperti tahun -tahun lain, musim lulus pertempuran tidak berakhir dengan TI tahun ini. Jumpa anda dengan bahagian 2 dalam beberapa hari sahaja. #Dota2 pic.Twitter.com/kwi6l5mnzg

– Wykrhm Reddy (@wykrhm) 30 Oktober 2022

Candyworks and Treasure Emporium

Dengan pembebasan Diretide, Valve juga telah memperkenalkan Emporium Treasure Candyworks di Dota 2. Kedai adat yang terhad dalam permainan ini akan membolehkan anda berdagang gula-gula sebagai pertukaran untuk kosmetik yang indah termasuk yang paling diingini Arcanas.

Artikel berterusan selepas iklan

. Setelah mengatakannya, anda boleh memilih kosmetik alternatif dari kedai sama ada oleh atau dengan menggunakan Ciri semula -tetapi anda hanya akan mendapat bilangan gulung semula yang terhad setiap minggu, jadi pastikan untuk menggunakannya dengan bijak.

Artikel berterusan selepas iklan

Di samping semua ini, Diretide juga telah membentangkan peta merangkak gua baru dengan tiga gaya baru yang unik untuk anda membuka kunci untuk berkas yang sedia ada dari separuh pertama Battle Pass. Dengan Antarabangsa 11 kesimpulan dengan tundra eSports mengangkat aegis, kini sudah tiba masanya masyarakat menikmati diretide dalam kemuliaan penuhnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, di sana anda memilikinya, itu semua maklumat yang tersedia untuk Diretide 2022 di Dota 2.

Jika anda mencari lebih banyak berita dan petua untuk permainan, lihat bahagian Dota 2 kami yang berdedikasi.