Dikemaskini: Diablo 4 Tarikh Beta dan Masa Pramuat | PC Gamer, Diablo 4 Beta Preload Times – Di sini S Apabila Preload Bermula | Gamesradar

Bilakah masa pramuat beta Diablo 4

Terdapat satu set terakhir Diablo 4 Beta Pramoad Times yang ditetapkan, kerana tempoh beta sebelumnya telah berlalu. Sekiranya anda sedang menunggu beta Open Server Slam bermula, maka masa pramuat adalah seperti berikut:

Diablo 4 Beta Tarikh dan Masa Pramuat untuk hujung minggu ‘Server Slam’

.

Diablo 4 beta - Lilith

(Kredit Imej: Blizzard)

 • Masa permulaan beta
 • Masa preloading
 • Betas sebelumnya

Selepas banyak, bertahun -tahun menunggu, orang ramai mempunyai peluang pertama untuk bermain Diablo 4 semasa beta terbuka pada bulan Mac, dan banyak bersukacita. Sekiranya anda tidak cukup bernasib baik untuk mempunyai masa bermain untuk melepaskan hujung minggu itu, jangan risau: Blizzard menjalankan playtest yang lain untuk menguji persediaan pelayan mereka. The Diablo 4 “Server Slam” Playtest bermula pada hari Jumaat, 12 Mei.

Diablo 4 Beta Mula Masa

Playtest Slam Server Diablo 4 akan tersedia untuk semua orang. Playtest akan bermula Jumaat, 12 Mei pukul 12 malam pt dan berakhir Ahad, 14 Mei pukul 12 malam pt.

Bilakah Beta Beta Slam Diablo 4 bermula?

 • PDT: 12 malam, 12 Mei – 12 malam 14 Mei
 • EDT: 3 petang, 12 Mei – 3 petang, 14 Mei
 • BST: 8 malam, 12 Mei – 8 malam, 14 Mei
 • CET: 9 malam, 12 Mei – 9 malam, 14 Mei

Seperti beta terbuka, SLAM pelayan akan terhad kepada puncak patah, salah satu daripada lima wilayah yang membentuk dunia terbuka Diablo 4. Semua lima kelas akan dimainkan. Permainan prolog dan pertama permainan berlangsung di zon bersalji, pergunungan dan akhirnya membawa anda ke Kyovashad, ibu kota. Cap tahap akan ditetapkan pada 20 kali ini dan bukannya 25 dari hujung minggu beta yang lalu, dengan beberapa ganjaran beta kosmetik yang boleh diperolehi untuk mencapai tahap 20 dan membunuh bos ashava dunia ashava.

Setelah bermain tempoh beta pertama, kami mempunyai banyak perasaan. Sebilangan daripada kita merasa Blizzard kembali dalam bentuk lama mereka, yang lain yakin bahawa pokok kemahiran adalah hebat, sebenarnya, dan seseorang bersedia untuk tidak menyukai Diablo baru ini tetapi dibawa oleh seekor pantat dari tukang daging.

Diablo 4 Beta Preloading Times

Pramuat Slam Pelayan bermula pada hari Rabu, 10 Mei pukul 12 malam pt.

Diablo 4 Beta Preloading Times

Apakah keperluan sistem Diablo 4?

Minimum (1080p, 720p resolusi, tetapan grafik rendah, 30 fps)

 • CPU: Intel Core i5 2500K atau AMD FX 8100
 • 8 GB RAM
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD Radeon R9 280
 • Penyimpanan: 45 GB ruang yang ada

Disyorkan (1080p, tetapan grafik sederhana, 60 fps)

 • CPU: Intel Core i5 4670K atau AMD R3 1300x
 • RAM: 16 GB
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 970 atau AMD Radeon RX 370
 • Penyimpanan: 45 GB ruang yang ada

Diablo 4 Tempoh Beta Terbuka Sebelumnya

Diablo 4 Tempoh Beta Terbuka Sebelumnya

Playtests beta pertama Diablo 4 berlari pada bulan Mac 2023. Pemain yang telah dibeli Diablo 4 mempunyai akses awal ke Beta Playtest dari 17-19 Mac. Beta Terbuka dimainkan untuk semua orang pada hujung minggu berikutnya, dari 24-26 Mac.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Bilakah masa pramuat beta Diablo 4

Diablo 4 Beta Pramuat Masa

Masa Pramoad Beta Diablo 4 menunjukkan apabila anda boleh mula memuat turun klien beta, atau mengemas kini versi semasa anda jika anda sudah memasangnya dari salah satu sesi sebelumnya. Memandangkan ia adalah saiz fail yang cukup besar, anda akan mahu memuat turun atau dikemas kini secepat mungkin supaya anda tidak terlepas pada mana -mana 48 jam terakhir masa beta. Cuba untuk tidak terlalu terbawa kerana anda tidak akan dapat menyertai permainan sebaik sahaja anda memasang, tetapi jika anda tahu bila beta Diablo 4 maka anda tidak akan lama menunggu sehingga slam pelayan bermula.

Sekiranya anda telah membaca bagaimana untuk mengakses beta Diablo 4, maka anda akan tahu bahawa anda hanya perlu menetapkannya pada PC atau konsol anda maka tunggu tempoh beta dimulakan. Dengan itu, kami mendapat semua maklumat di bawah ketika masa pramuat beta Diablo 4 supaya anda dapat melakukannya, untuk mendapatkan satu lagi pandangan awal tentang apa yang akan datang di Diablo 4.

Bilakah masa pramuat beta Diablo 4 bermula

Terdapat satu set terakhir Diablo 4 Beta Pramoad Times yang ditetapkan, kerana tempoh beta sebelumnya telah berlalu. Sekiranya anda sedang menunggu beta Open Server Slam bermula, maka masa pramuat adalah seperti berikut:

 • Server Slam Open Beta: Dari 10 Mei pukul 12 malam PDT / 3PM EDT / 8PM BST

Ini bermakna bahawa masa pramerar beta Diablo 4 untuk pelayan slam terbuka beta akan dijalankan pada hari Rabu 10 Mei, 48 jam penuh menjelang tempoh beta itu bermula. Apabila masa preload tiba, kami mendapat butiran lengkap untuk memuat turun beta Diablo 4, dan seperti yang kita perhatikan dalam panduan berasingan kami di sana jika anda sudah mempunyai akses beta yang disediakan dari sebelumnya dan anda tidak perlu memasang apa -apa lagi untuk Pelayan Slam terbuka beta kerana ia menggunakan klien yang sama – walaupun sekali masa preload berlalu, anda perlu menyemak kemas kini untuk mendapatkan versi terkini yang dimuat turun dalam penyediaan.

© Gamesradar+. Tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.