Diablo Senarai Permata Legenda Abadi, Cara Mendapatkan dan Meningkatkan Permata Legenda Dijelaskan.

Diablo Permata Abadi

Penarafan bintang tambahan ini diwakili oleh berapa banyak bintang adalah emas, dan sama seperti penarafan bintang peringkat, ia tidak boleh diubah. Permata legenda 1-bintang dan 2 bintang tidak mempunyai penarafan bintang ini, jadi anda tidak perlu bimbang untuk mencari penilaian yang berbeza semasa memburu mereka.

Senarai Permata Legenda Diablo Immortal, Cara Mendapatkan dan Meningkatkan Permata Legenda Dijelaskan

Permata legenda dalam Diablo abadi dapat memperbaiki mana -mana kelas dan membina apabila ditumpuk ke dalam peralatan.

Cara mendapatkan permata legenda di Diablo Immortal tidak benar -benar dijelaskan dengan baik dalam permainan, dan tidak juga Cara Meningkatkan Permata Legenda.

Oleh itu, kami telah menerangkan semua proses dan drop dan kerajinan di bawah, untuk membantu anda mencari dan ladang untuk permata legenda secepat mungkin. Terdapat juga a Senarai permata legenda pada akhirnya dengan kebolehan dan statistik asas untuk semua 1-bintang, 2-bintang, dan 5-bintang Permata legenda di Diablo abadi.

 • Diablo Permata Legenda Abadi Dijelaskan
 • Cara mendapatkan permata legenda di Diablo Immortal
 • Cara Meningkatkan Permata Legenda di Diablo Immortal

 • Diablo abadi semua senarai permata legenda

Tier Bintang Permata Legenda

Setiap permata legenda mempunyai penarafan satu, dua, atau lima bintang di bawah gambarnya, ini mewakili peringkat permata, dan tidak ada yang dapat anda lakukan untuk mengubahnya. Permata Trickshot, sebagai contoh, akan sentiasa menjadi permata legenda 1-bintang.

Penarafan bintang permata legenda

Walau bagaimanapun, terdapat penarafan bintang tambahan, rawak, di atas penarafan bintang peringkat pertama ini untuk permata legenda 5 bintang. Ia adalah sistem penamaan yang mengerikan, tetapi apa yang sebenarnya bermakna adalah bahawa tidak semua permata legenda 5 bintang yang sama akan mempunyai kebolehan dan statistik yang sama.

Sebagai contoh, Hope Legendary Gem Legendary, boleh menjadi permata Hope Hope Hope Hope 2-Star, Star, 4-Star, atau 5-Star yang diberi nilai 5-bintang. Ini menentukan bilangan kebolehan yang anda terima daripada mengamuk permata, statistik untuk mereka, dan berapa banyak resonans ditambah ke binaan anda.

Penarafan bintang tambahan ini diwakili oleh berapa banyak bintang adalah emas, dan sama seperti penarafan bintang peringkat, ia tidak boleh diubah. Permata legenda 1-bintang dan 2 bintang tidak mempunyai penarafan bintang ini, jadi anda tidak perlu bimbang untuk mencari penilaian yang berbeza semasa memburu mereka.

Kedudukan permata legenda

Apa yang anda boleh tukar adalah pangkat permata legenda. Ini boleh menaik taraf statistik seperti atribut asas dan peratusan kerosakan. Apa yang diperbaiki dengan setiap pangkat ditentukan oleh permata yang anda tingkatkan.

Meningkatkan pangkat permata legenda adalah satu -satunya cara untuk menjadikannya lebih baik. Malangnya proses yang sangat mahal untuk permata peringkat bintang yang lebih tinggi, dan boleh mengambil watak-watak percuma untuk masa yang lama untuk menaik taraf pangkat walaupun satu permata legenda bertingkat 5 bintang. Walaupun anda membelanjakan wang, tidak ada jaminan anda akan mempunyai bahan yang diperlukan untuk menarafkan permata legenda anda.

Walaupun anda tidak perlu memberi tumpuan kepada mendapatkan permata terbaik untuk menyelesaikan cerita mengenai kesukaran biasa, anda perlu mengubah fokus anda kepada permata legenda untuk kandungan postgame dalam Diablo Immortal.

Ada cara untuk membayar barang -barang yang dapat memberi anda permata legenda, termasuk cara untuk membeli yang anda mahukan. .

Berikut adalah semua cara anda boleh mendapatkan permata legenda di Diablo Immortal:

 • Menjalankan rift elder dengan puncak
 • Menyertai pesta yang menjalankan rift elder dengan puncak
 • Kerajinan dengan Runes di The Apprentice Jeweler
 • Beli dari pasaran
 • Ganjaran Battle Pass
 • Membeli dari peniaga hilts

Menjalankan rift elder dengan puncak

Cara terbaik untuk secara konsisten mendapatkan permata legenda di Diablo Immortal adalah untuk mengambil bahagian dalam rift Elder menggunakan puncak legenda, sebaik -baiknya dengan pesta yang juga menggunakan puncak legenda. Anda juga boleh membeli puncak legenda kekal untuk 160 bola kekal. Mereka bekerja sama seperti puncak legenda biasa, tetapi kedua -duanya tidak berkongsi sistem kasihan yang sama.

Apabila anda menjalankan Rift Elder dengan puncak legenda, anda dijamin permata legenda setelah menyelesaikannya. Crests yang lebih legenda yang anda gunakan sebelum memulakan Rift Elder, permata yang lebih legenda akan jatuh setelah membunuh Rift Guardian.

Berikut adalah permata legenda yang menjatuhkan peluang untuk menyelesaikan Rift Elder:

 • Permata legenda 1-bintang: 75.4%
 • Permata legenda 2-bintang: 20.1%
 • Permata legenda 5 bintang: 4.5%

Terdapat juga kemungkinan penarafan permata legenda 5 bintang anda akan menerima:

Untuk meningkatkan lagi jumlah permata legenda yang anda dapatkan dari Rift Elder, pastikan untuk menjalankannya dengan seberapa banyak ahli parti yang mungkin menggunakan Crest Legendary mereka sendiri, kerana semua ahli pasukan mendapat manfaat daripada puncak masing -masing.

Anda boleh mendapatkan satu puncak legenda percuma dari pas pertempuran, dan dari membeli satu sebulan dari peniaga hilt. Untuk lebih lanjut, anda perlu membeli pas pertempuran premium atau membeli puncak legenda kekal dari saudagar puncak, yang terletak di pintu masuk yang lebih tua.

Satu lagi cara untuk mendapatkan permata legenda di Diablo Immortal adalah untuk membuat mereka dengan menggunakan runes. .

Puncak yang lebih jarang yang anda gunakan pada rift tua, lebih banyak runes dan pudar pudar yang akan anda terima sebagai ganjaran siap. Sama seperti puncak legenda, kami mengesyorkan menggunakan puncak yang jarang berlaku sebagai sebahagian daripada pesta, jadi semua orang mendapat ganjaran dari puncak yang jarang berlaku.

Awak boleh Dapatkan puncak yang jarang berlaku setiap hari dengan berinteraksi dengan pintu masuk yang lebih tua, dan dari kedua -dua peringkat bebas dan premium dari Pass Battle. Pedagang Hilts juga akan mempunyai dua puncak yang jarang berlaku setiap hari untuk 300 hilts, dan kadang-kadang sebahagian daripada tawaran masa terhadnya.

Apabila anda telah memperolehi embers yang cukup pudar, pergi ke vendor Embers dan Runes yang terletak tepat di bawah Langkah Rift Elder. Di sini, anda boleh berdagang X18 pudar embers untuk rune x1 fa, yang kemudiannya boleh digunakan untuk membuat permata legenda bertingkat 1-bintang, bintang, atau 5 bintang secara rawak.

Di The Fading Embers and Runes Vendor, anda juga boleh berdagang dalam sihir dan langka yang jarang berlaku bersama -sama dengan embers pudar untuk ATI Runes. Ini digunakan dalam kombinasi dengan rune lain untuk membuat permata legenda 1-bintang dan 2-bintang tertentu di The Apprentice Jeweler, jadi tidak semestinya idea yang baik untuk hanya berdagang dalam setiap rune yang bukan FA atau ATI.

 • Permata legenda 1-bintang secara rawak: X7 FA Runes
 • X28 FA Runes
 • Rawak 1-bintang, 2-bintang, atau permata legenda 5 bintang: X22 FA Runes

Walaupun potensi untuk mendapatkan permata legenda 5 bintang dengan membelanjakan runes X22 FA berbunyi baik, ia sebenarnya hanya mempunyai 4.5% peluang dibuat. .

Faktor-faktor aneh ini dalam semua bintang jarang yang anda dapat apabila membuat permata bintang 5 yang rawak, jadi inilah kemungkinan individu mereka:

 • Permata legenda 5 bintang dengan penarafan bintang 2: 3.
 • Permata legenda 5 bintang dengan penarafan bintang 3: 0.9%
 • 0.18%
 • Permata legenda 5 bintang dengan penarafan bintang 5: 0.0045%

Bagi peringkat lain, ada 75., dan a 20.105% peluang untuk mendapatkan permata legenda 2 bintang Dari perbelanjaan X22 FA Runes di The Apprentice Jeweler.

Semasa kerajinan anda, perhatikan perkataan ‘Unbound’ dalam keterangan permata, ini bermakna anda boleh menjualnya di pasar untuk platinum. .

Beli dari pasaran

Pasaran mungkin membawa kembali beberapa kenangan rumah lelong Diablo 3 yang tidak selesa untuk beberapa, tetapi pada masa ini ia pada dasarnya hanya satu lagi cara untuk mendapatkan permata legenda di Diablo Immortal.

The Catch adalah anda memerlukan platinum untuk membeli apa -apa di pasar, tetapi jumlah yang besar dapat diperoleh dengan menjual permata dan keterampilan yang tidak diingini anda sendiri. Segala -galanya seolah -olah kembali kepada penatua yang lebih tua pada akhirnya, bagaimanapun, sebagai menjalankannya dengan puncak adalah bagaimana anda akan mendapat permata untuk dijual, atau bahan untuk menjadikannya.

Anda juga boleh mendapatkan platinum dengan menyelesaikan pencarian khas harian dan lain-lain, atau dari membeli dari kedai dalam permainan. Anda perlu membeli bola kekal dari tab yang sama di kedai untuk membeli platinum.

Rayuan pasaran adalah membolehkan anda membeli permata legenda tertentu yang anda mahukan. Harga ditetapkan oleh penjual, tetapi mereka dikawal selia. Walaupun dengan peraturan ini, permata legenda 5 bintang berkemungkinan menelan kos 30 hingga 80 ribu platinum untuk satu, bergantung kepada penarafan bintang permata.

. Walau bagaimanapun, anda boleh menambah permata ke senarai pengawasan anda dan diberitahu apabila ia kembali dalam stok.

Sekiranya anda menjual di pasaran, penting untuk diperhatikan bahawa Anda hanya boleh meletakkan permata dan batu kemahiran untuk dijual yang tidak terkawal. Jadi apa -apa permata yang anda dapatkan dari perkembangan cerita, atau sebagai ganjaran lulus pertempuran, tidak boleh dijual untuk platinum. Beberapa permata yang dibuat juga boleh terikat kepada anda, jadi berhati -hati untuk membaca keterangan semasa membuatnya.

Ganjaran Battle Pass

Anda juga boleh mendapatkan permata legenda dari kedua -dua peringkat percuma dan premium Battle Pass di Diablo Immortal. Sekiranya anda membeli pas pertempuran premium dengan harga £ 5.49, anda akan mendapat semua permata legenda dari kedua -dua peringkat, selagi anda mencapai tahap yang diperlukan sebelum berakhirnya Pas Battle.

Untuk meningkatkan lulus pertempuran, anda perlu mendapatkan mata pertempuran, yang boleh diperolehi dengan melengkapkan rifts, bounties, mencapai tonggak, dan menyelesaikan penjara bawah tanah tertentu. .

Hilts Trader

Sekali sebulan, anda boleh membeli permata legenda dari peniaga hilts. Dia dulu dipanggil The Honor Merchant dalam beta, tetapi walaupun dia mempunyai perubahan nama, anda masih boleh menemuinya di sudut timur laut kawasan Hub Westmarch.

. Walaupun kos permata, tier, dan hilts mungkin berubah pada bulan -bulan akan datang.

Cara Meningkatkan Permata Legenda di Diablo Immortal

Anda tidak boleh menaik taraf peringkat bintang permata legenda atau penarafan bintang, tetapi anda boleh menaik taraf pangkatnya. Untuk melakukan ini, anda memerlukan serpihan permata, dan untuk pangkat kemudian, permata legenda pendua.

Untuk menaik taraf permata legenda di Diablo Immortal, Pergi ke Perantis Jeweler di Westmarch, terletak di tengah, di bawah dataran tengah. Anda juga boleh membuat permata legenda dari menu yang sama, tetapi untuk menaik taraf, pilih tab ‘Manage’ dan kemudian permata khusus yang anda ingin tingkatkan.

Serpihan permata diperoleh daripada memecah permata legenda, yang merupakan proses automatik. Ketik persegi kecil dan kemudian pilih permata yang anda mahu rosak untuk memperbaiki permata legenda dalam menu naik taraf, atau pilih ‘Auto Fill’ jika anda tidak peduli apa permata akan berubah menjadi serpihan permata.

Anda boleh menaik taraf permata legenda ke peringkat 10, dan semakin tinggi pangkat, serpihan yang lebih banyak permata yang anda perlukan untuk memperbaikinya. Sebilangan peningkatan pangkat memerlukan pendua, atau pelbagai pendua permata legenda yang sama, jadi tidak semestinya idea yang baik untuk menjualnya atau menggunakannya sebagai serpihan permata.

. Mendapatkan bahkan jarang berlaku, jadi mendapatkan pelbagai salinan yang diperlukan untuk meningkatkan kedudukannya bahkan lebih jarang.

Diablo Immortal ada di sini! Jika anda baru sahaja bermula, anda akan ingin mengetahui kelas terbaik untuk pemula – termasuk Necromancer dan Tentara Salib – dan Ganjaran Pas Battle Pass semasa. Panduan Permata dan Pesona Legenda kami dapat membantu anda mencapai binaan terkuat, dan kami juga mempunyai peta berguna untuk setiap lokasi sarang tersembunyi, penyelesaian teka -teki sembilan lampu, dan lokasi Hydra dan Golem.

Diablo abadi semua senarai permata legenda

Pada masa ini terdapat empat belas bintang 1, sembilan bintang 2, dan sembilan permata legenda 5 bintang di Diablo Immortal, masing-masing dengan kebolehan dan statistik mereka sendiri yang unik.

Senarai permata legenda 1-bintang

Berikut adalah senarai setiap permata legenda 1 bintang di Diablo Immortal dan kebolehan dan statistik pangkat asas mereka:

Permata legenda 1-bintang Kebolehan dan statistik
Mata Berserker Meningkatkan semua kerosakan yang anda hadapi sebanyak 5% tetapi meningkatkan semua kerosakan yang anda ambil sebanyak 6%
Invigasi Ca’arsen Meningkatkan kelajuan serangan utama anda sebanyak 6%
Kematian rantaian Meningkatkan kerosakan yang dilakukan oleh serangan anda sebanyak 1.5% setiap sasaran, sehingga maksimum 4.5% dengan tiga sasaran
Jiwa yang menentang Setiap kali anda menyekat serangan anda menangani kerosakan asas 50% dan 801 kerosakan kepada semua musuh yang berdekatan. Tidak dapat berlaku lebih kerap daripada sekali setiap tiga saat
Siksaan abadi Hit kritikal anda menimbulkan kesakitan, berurusan dengan 16.Kerosakan asas 7% dan 202 kerosakan setiap saat selama tiga saat. Musuh ech hanya boleh dipengaruhi oleh ini sekali setiap enam saat.
Kebebasan dan pengabdian Meningkatkan tempoh saman anda sebanyak 8%
Mengejek ketawa
Mimpi ngeri Anda mempunyai peluang 10% apabila anda membunuh musuh untuk menyebabkan musuh -musuh berdekatan yang lain melarikan diri dengan ketakutan selama satu saat. Tidak dapat berlaku lebih kerap daripada sekali setiap 20 saat
Kesakitan penaklukan Anda berurusan 5.
Batu jeda Mengurangkan semua kerosakan yang anda ambil dengan 0.55% untuk setiap 10% hidup anda berada di bawah maksimum, sehingga penurunan kerosakan maksimum 5.5%
Kelemahan Seled .
The Black Rose Setiap kali anda diserang, anda mempunyai peluang 10% untuk memanggil anggur yang melanda penyerang untuk 1.. Setiap musuh tidak dapat dipengaruhi oleh ini lebih daripada Oince setiap 12 saat
Trickshot Gem Kemahiran disalurkan anda menggunakan tenaga 8% lebih perlahan
Batu Zod

Senarai permata legenda 2-bintang

Berikut adalah senarai setiap permata legenda 1 bintang di Diablo Immortal dan kebolehan dan statistik pangkat asas mereka:

Permata legenda 2-bintang Kebolehan dan statistik
BattleGuard Mengurangkan semua kerosakan huru -hara yang anda ambil sebanyak 8% dari musuh dalam jarak tiga meter
Jangkauan berdarah . Peningkatan maksimum sebanyak 8% pada lapan meter
Senyum Cuttthroat Dapatkan 8% Meningkatkan peluang hit kritikal ketika menyerang dari belakang
Fang Fang Setiap kali anda menghadapi kerosakan pada musuh, musuh sekarang memerlukan 0.8% peningkatan kerosakan akibat serangan anda, sehingga peningkatan maksimum sebanyak 8% pada 10 susunan
Beban pengikut Meningkatkan semua kerosakan yang anda hadapi sebanyak 1% untuk setiap panggilan yang anda kendalikan, sehingga peningkatan maksimum sebanyak 6%
Serangan utama dan kelajuan pergerakan anda perlahan -lahan mengecas anda dengan elektrik. Apabila dicas sepenuhnya, serangan rantaian pelepasan utama anda yang seterusnya, menangani kerosakan asas 90% dan 1,134 kerosakan kepada musuh berdekatan. Tidak dapat berlaku lebih kerap daripada sekali setiap 20 saat
Kuasa dan perintah Pengganti menyatakan setiap sembilan saat. Keadaan kuasa meningkatkan kerosakan serangan utama anda sebanyak 8%.
Kelaparan Menyembuhkan kerosakan asas 40% dan 567 kehidupan setiap kali anda mengalahkan musuh.
Unity Crystal Anda dan semua ahli parti mengambil 0.5% Kerosakan Dikurangkan bagi setiap ahli pihak tambahan dalam jarak enam meter dari anda

Senarai permata legenda 5 bintang

Berikut adalah senarai setiap permata legenda 5 bintang di Diablo Immortal dan kebolehan dan statistik peringkat asas mereka:

Permata legenda 5 bintang Kebolehan dan statistik
Apabila anda mengambil kerosakan, anda mempunyai peluang 20% ​​untuk melepaskan hukuman pada semua musuh yang berdekatan, berurusan dengan kerosakan bersamaan dengan 12% dari hayat maksimum anda.
Jade yang direndam darah Meningkatkan semua kerosakan yang anda hadapi sehingga 8% dan kelajuan pergerakan anda sebanyak 10%, dengan kurang kerosakan bonus yang lebih rendah hidup anda, hingga minimum 4%
Harapan botol Menggunakan kemahiran untuk memberikan buff meningkatkan kerosakan sasaran yang dilakukan dan kelajuan pergerakan sebanyak 8% selama enam saat. Tidak dapat berlaku lebih kerap daripada sekali setiap 20 saat setiap sasaran
Chip daging yang dilontarkan Setiap kali anda menyebabkan kehilangan kawalan musuh, anda juga akan menggunakan kutukan letupan. Apabila kutukan tamat, musuh akan meletupkan kerosakan yang diambil sepanjang tempohnya, sehingga maksimum kerosakan asas 150%. Tidak dapat berlaku lebih kerap daripada sekali setiap 20 saat setiap sasaran
Menggariskan naungan Serangan anda mempunyai peluang 15% untuk memanggil klon bayangan selama lapan saat yang memperoleh beberapa kebolehan anda
Panggilan Howler Serangan utama anda mempunyai peluang 10% untuk memanggil serigala semangat pengecasan yang menyebabkan kerosakan asas sebanyak 150% dan 1458 kerosakan kepada semua musuh di jalannya. Tidak dapat berlaku lebih kerap daripada sekali setiap 20 saat
Phoenix Ashes Menghalang kerosakan maut, dan kemudian memberikan perisai selama enam saat yang menyerap kerosakan sama dengan 450% daripada kerosakan asas anda. Tidak dapat berlaku lebih kerap daripada sekali setiap 180 saat
Reseping hempedu Serangan anda mempunyai peluang 4% untuk meracuni musuh, menyebabkan kerosakan asas 25% dan 263 kerosakan setiap saat selama enam saat. Racun ini merebak ke musuh berdekatan jika mangsa mati. Tidak dapat menjejaskan sasaran yang sama lebih kerap daripada sekali setiap 20 saat
Zwenson menghantui Apabila anda mengalahkan musuh, memanggil binatang gelap untuk menyerang musuh -musuh yang berdekatan, menangani kerosakan asas 50% dan 486 kerosakan kepada semua musuh yang berdekatan. Tidak dapat berlaku lebih dari sekali setiap enam saat

Semoga berjaya, dan menaik taraf, permata legenda yang anda mahukan!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Diablo Permata Abadi

Mistermenplays.com

Mistermenplays.com

Buka Menu Tutup Menu
Buka Menu Tutup Menu

Mistermenplays.com

Mistermenplays.com

Tqhbhyddnxa71661542066429.png

Panduan Permata Legenda Immortal Ultimate Diablo

Dark-punisher-red-city-vertical-hd-wallpaper-preview.jpg

Permata legenda

Permata legenda memberikan penarafan tempur, resonans serta kesan unik yang kuat. Anda boleh melengkapkan sehingga 6 pada satu masa, diletakkan di dalam gear utama anda: tangan utama, di luar tangan, helm, dada, bahu dan seluar. Permata ini meningkat kuasa sehingga pangkat 10, mendapat bonus gila.

Sebilangan permata legenda ini lebih biasa daripada yang lain dan mereka boleh dikategorikan oleh tahap bintang mereka: bintang 1, bintang 2 dan 5 bintang. Semua permata legenda akan membuka kunci atribut lain di Rank 3 dengan semua atribut semakin kuat apabila pangkat yang lebih tinggi diperolehi. Apabila permata legenda bintang 5 diturunkan atau dibuat, mereka datang dengan kiraan bintang rawak antara 2-5. Seperti yang diharapkan, 5 permata bintang sangat kuat daripada permata bintang 1 dan 2, jadi apabila anda mendapat salah satu daripada ini, anda mungkin ingin mengerjakannya ke dalam binaan anda!

Setelah pangkat 10 dicapai, permata legenda dapat digunakan Membangunkan item legenda . Di bawah ini kita pergi ke semua permata legenda dalam permainan

Cara mendapatkan permata legenda

 • Melengkapkan Rift Elder Semasa menggunakan puncak yang jarang berlaku atau puncak legenda
 • Menggunakan platinum di Pasaran
 • Kraf menggunakan runes dan Platinum pada Perhiasan
 • Ganjaran dari Pas Battle
 • Menggunakan pudar pudar di Pudar Ember Pudar
 • Menggunakan hilts di Hilts Trader

* Permata bintang 5 hanya dapat diperoleh melalui kaedah ini.

Kerajinan permata legenda

Anda boleh membuat permata legenda di The Apprentice Jeweler, yang boleh anda dapati di zon selamat mana -mana peta. The Apprentice Jewel mempunyai resipi yang tersedia untuk permata paling banyak 1-bintang dan 2-bintang, serta tiga resipi legenda rawak.

Gemcrafting legenda membuka kunci pada tahap 20.

Membuat permata legenda tertentu

Untuk membuat permata legenda tertentu, tatal melalui pilihan kraf Perantis Perantis, dan anda akan melihat setiap resipi yang dapat dia bantu anda buat. Sekiranya anda mempunyai bahan yang diperlukan, klik butang Kraf untuk menciptanya.

 • Semua resipi permata 1-bintang memerlukan 7 Ati runes plus 2 runes sihir, terikat akaun dan tidak boleh dijual dalam pasaran
 • Semua resipi permata 2 bintang memerlukan 28 Ati runes plus 2 runes langka, terikat akaun dan tidak boleh dijual dalam pasaran
 • Mana -mana permata legenda yang dibuat akan bermula pada peringkat 1.
 • Ia juga akan menunjukkan kepada anda yang runes dan berapa banyak yang anda perlukan untuk membuat resipi ini.
 • Menatal ke atas runes yang diperlukan akan membawa petua alat dengan maklumat mengenai rune yang diperlukan.
 • Terdapat permata legenda 2 bintang yang tidak dapat dibuat di The Apprentice Jeweler, Fang Fang. Ia hanya dapat diperolehi dalam lulus pertempuran atau peristiwa.

Anda kini boleh membuat permata legenda 5 bintang khusus di Master Jeweler untuk Mutiara Telluric yang boleh dibeli sekali seminggu dari peniaga hilts untuk hilts, yang diperolehi dalam acara atau dibeli dengan wang sebenar dari kedai tunai. Permata legenda bintang 5 berharga 40 mutiara Telluric. (Nota: Anda boleh membuat hanya 2Star diisi 5 permata legenda bintang)

Resipi permata legenda rawak

The FA Rune digunakan untuk membuat tiga resipi rawak yang berbeza boleh dijual dalam pasaran

 • Permata legenda 1-bintang – Kerajinan permata legenda 1-bintang rawak; keperluan 7 FA
 • Permata legenda 2-bintang – Kerajinan permata legenda 2-bintang rawak; Keperluan 28 FA
 • Permata legenda rawak – Kerajinan rawak 1-bintang, 2-bintang, atau permata legenda 5 bintang; keperluan 22 FA

Sekiranya anda melihat tiga resipi yang ditawarkan oleh tukang emas perantis, anda akan melihat ikon kecil yang kelihatan seperti skala. Ini menunjukkan bahawa hasil resipi ini tidak terkawal . Mana -mana permata legenda yang anda buat dengan salah satu daripada tiga resipi ini boleh dijual di pasaran untuk Platinum . Permata lain yang tidak dapat diperbaiki yang tidak mempunyai ikon ini akan terikat dengan akaun dan anda tidak akan dapat menjualnya.

Kebarangkalian kerajinan dengan Permata legenda rawak Resipi adalah:

 • Permata legenda 1 bintang 75.395%
 • Permata legenda 2 bintang 20.105%
 • 2/5 5 bintang legenda permata 3.375%
 • 3/5 5 bintang legenda permata 0.90%
 • 4/5 5 bintang legenda permata 0.18%
 • 5/5 Star Legendary Gem 0.045%

Peluang drop permata legenda

Peluang drop dan kiraan bintang permata legenda berbeza -beza bergantung pada jenis puncak yang digunakan dalam Rift Elder. Untuk setiap 50

Crest Legendary Digunakan, anda dijamin menerima satu permata legenda 5 bintang. Kaunter jaminan ini terpisah dari yang satu untuk puncak legenda kekal . Berikut adalah pecahan data:

Puncak yang jarang berlaku

 • 1 bintang: 5% peluang untuk jatuh

Crest Legenda

 • 1 bintang: 75.395% peluang untuk turun
 • 2 bintang: 20.105% peluang untuk turun
 • 5 bintang: 4.5% peluang untuk jatuh

Jika permata bintang 5 jatuh, berikut adalah peluang untuk melancarkan kualiti 2-5:

 • Kualiti 2 bintang: 75% peluang untuk jatuh
 • Kualiti 3 bintang: 20% peluang untuk jatuh
 • Kualiti 4 bintang: 4% peluang untuk jatuh
 • Kualiti 5 bintang: 1% peluang untuk jatuh

Kedudukan permata legenda

Peringkat Permata Legenda Meningkatkan Rangsangan Penarafan Pertempuran mereka, Bonus Resonans serta Statistik Kesan Utama mereka. Ketika mendapat kedudukan 3 permata membuka kunci kesan lain dan pada pangkat 5 mereka memberikan peningkatan sihir mencari. Untuk pangkat, anda perlu memperoleh pendua permata yang sama dan penggunaan Kuasa permata dari memecah permata legenda lain . Kuasa permata Datang dari memecahkan permata legenda, dengan permata bintang dan kedudukan tinggi memberikan lebih banyak sumber ini. Penting untuk menjaga permata legenda yang anda dapatkan, walaupun mereka tidak diingini untuk digunakan kerana proses ini agak mahal. 1, 2 dan 5 permata bintang semuanya memerlukan jumlah yang berbeza Kuasa permata Untuk menduduki ranking, dengan 5 permata bintang paling berharga untuk mendapatkan pangkat tertinggi mereka. Apa -apa tambahan Kuasa permata yang ditinggalkan selepas peningkatan akan menjadi serpihan permata dan dihantar ke inventori anda untuk kegunaan kemudian.

Tekan di sini Untuk mengetahui yang merupakan permata legenda PVE terbaik untuk kelas anda, apakah meta dan yang harus anda pilih untuk berada di atas.

Tekan di sini Untuk mengetahui yang merupakan permata legenda PvP terbaik untuk kelas anda, apakah meta dan yang harus anda pilih untuk berada di atas.

Permata legenda bintang 1

Pada pangkat 1 ini menyediakan 8 Penilaian Pertempuran , 15 resonans dan kesan yang kuat. Meningkatkan sihir mencari sebanyak 5% (dibuka di peringkat 5). Semasa kedudukan mereka akan mendapat +4 Penilaian Pertempuran , meningkat Resonans dan peningkatan statistik untuk kesannya. Pada peringkat 10 mereka akan memberikan 44 penilaian tempur. Ini boleh dibuat dari awal dengan menggunakan Runes , yang boleh dijumpai semasa melakukan Rift Elder dengan puncak. Kekuatan keseluruhan permata ini adalah minimum berbanding dengan permata bintang 2 dan 5, tetapi sebahagian daripadanya cukup baik untuk digunakan sehingga anda mendapat penggantian yang lebih baik. Membuat ini ke peringkat 10 masih boleh memberi manfaat untuk membangkitkan barang -barang kerana mereka adalah yang paling murah untuk menduduki ranking dan paling mudah diperoleh.