Diablo Nightmare Purba Abadi: Lokasi & Boss Fight., Diablo Immortal: Cara Mencari dan Mengalahkan Mimpi Buruk Purba dan Lord Martanos | Den of geek

Diablo Immortal: Cara Mencari dan Mengalahkan Mimpi buruk Kuno dan Lord Martanos

Waktu bertelur Nightmare Purba di Diablo Immortal adalah pukul 12 malam, 8:30 malam, dan 10 malam setiap hari Rabu dan Jumaat. Anda hanya boleh melawan bos dalam tempoh ini.

Diablo Nightmare Purba Abadi: Lokasi & Boss Fight

Acara Zon Mimpi Buruk Purba Diablo Immortal dapat membantu anda memperoleh beberapa rompakan peringkat tinggi dengan menurunkan bos yang kuat.

Oleh Abdul Haddi 16 Januari 2023 Terakhir Dikemaskini: 6 September 2023

Sekiranya anda berminat Mengaktifkan Acara Zon Mimpi buruk di Diablo Immortal, anda mesti melawat Zon Gunung Zavain. Zon boleh diakses setiap 2 jam, dari pukul 8 pagi hingga tengah malam masa pelayan. Sekiranya anda cuba melawat zon di mana -mana lain kali, Anda tidak akan mampu untuk mengambil bahagian Dalam acara itu. Tambahan pula, kerana ia menyegarkan setiap 2 jam, anda mungkin perlu menunggu.

 • Diablo abadi dibungkus dengan peristiwa dan bos Untuk pemain bertarung. Salah satu peristiwa yang berlaku ialah ” Mimpi buruk kuno ”.
 • Anda hanya boleh Aktifkan Acara ini pada masa tertentu, iaitu, dari 8 pagi Hingga tengah malam setiap 2 jam.
 • Untuk terlibat dalam perjuangan di Mimpi ngeri kuno, Pertama, anda mesti mengalahkan Lord Martanos, yang boleh didapati di Keturunan beku.
 • Melawan bos ini adalah perlu Oleh itu, anda boleh bertani cukup Zakarum Sigil.
 • Selepas memperoleh cukup Zakarum Sigil , Bos akan bertelur dengan Perisai Dan dia juga bertiup sangat Serangan maut.
 • Kunci untuk memukul dengan menggunakannya Z pada berbeza , menyebabkan pengsan bos yang membolehkan anda serang dia.

Tempat mencari Lord Martano

Sekarang, sebelum anda dapat meneruskan dan melawan bos mimpi ngeri kuno yang kuat, anda perlu terlebih dahulu melawat Lord Martanos, yang merupakan satu lagi musuh yang sukar yang tidak akan turun dengan mudah. .

Walaupun Lord Martanos tidak maut seperti mimpi ngeri kuno, anda masih perlu berhati -hati di sekelilingnya. Kami mengesyorkan agar anda mendapat tangan anda di beberapa permata terbaik di Diablo Immortal, kerana ini dapat membantu anda meningkatkan prestasi anda dalam pertempuran.

Diablo mimpi ngeri kuno abadi

Lord Martanos tidak berjalan di mana -mana atau menjaga apa -apa, tidak seperti beberapa musuh lain yang hadir dalam permainan. Sebaliknya, dia secara aman berehat di kuburnya, dan anda perlu pergi dan mengganggunya.

Kuburan Lord Martanos di Diablo Immortal boleh didapati di sebelah barat titik jalan keturunan beku. Anda boleh mengaktifkan perjuangan di sana dan mengalahkannya untuk memperoleh Zakarum Sigil. Kami akan menerangkan kemudian di mana anda akan menggunakan item ini, tetapi disarankan agar anda melawan Lord Martanos beberapa kali untuk mendapatkan beberapa dari mereka.

Diablo mimpi ngeri kuno abadi

Cara Mengalahkan Diablo Bos Mimpi Buruk Purba Abadi

Sekarang anda telah menambah sekumpulan Zakarum sigils ke inventori anda, sudah tiba masanya untuk menuju Diablo bos mimpi ngeri kuno abadi. Bos dijumpai meronda Lembah Misty, kawasan yang terletak di pusat Gunung Zavain. Sekiranya anda melawat kawasan tersebut dan tidak dapat mencari mimpi ngeri kuno berjalan -jalan, tunggu beberapa lama kerana akhirnya dia akan muncul.

Fokus untuk memusnahkan perisainya

Selepas anda menemui bos yang kuat ini, anda akan menyedari bahawa dia mempunyai perisai yang kuat yang melindunginya dari semua serangan yang masuk. Walau bagaimanapun, perkara yang menjengkelkan tentang perisai bos adalah bahawa ia bukan sahaja melindunginya dari serangan tetapi juga membolehkannya melancarkan serangan AOE yang menangani kerosakan kepada sesiapa yang ditangkap di dalam jejari. Oleh itu, keutamaan pertama anda adalah untuk memusnahkan perisai bos, kerana anda tidak akan dapat mengurangkan kesihatannya sebaliknya.

Diablo Nightmare Purba abadi

Sekarang, ingat kita bercakap tentang bagaimana Zakarum Sigil dapat digunakan untuk mengalahkan Diablo Bos Nightmare Purba Abadi? Nah, terdapat banyak mezbah di kawasan di mana anda akan memerangi bos, dan ini boleh diaktifkan dengan menggunakan Zakarum Sigil.

Matlamat utama anda di sini adalah untuk mengaktifkan mezbah setiap kali bos dekat untuk mencetuskannya dengan serta -merta. Di negeri ini, mimpi ngeri purba tidak akan dapat menggerakkan otot tunggal, dan anda akan mendapat peluang untuk mendarat pelbagai serangan kepadanya.

Objektif acara mimpi buruk purba

Semasa melengkapkan acara mimpi buruk purba, berikut adalah beberapa objektif misi yang anda perlukan untuk berjaya untuk berjaya.

 • Objektif pertama adalah untuk menetapkan kesukaran dunia ke neraka. Anda hanya boleh mengakses acara jika kesukaran anda ditetapkan ke neraka. Pergi ke Westmarch dan buka peta anda untuk menetapkan kesukaran dunia anda ke neraka 1.
 • Objektif kedua ialah mengalahkan Lord Martanos dan ladang Zakarum Sigils daripadanya. Walau bagaimanapun, ini adalah pilihan.
 • Seterusnya, anda mesti menunggu di titik jalan Misty Valley yang terletak di Gunung Zavain dan tunggu acara bermula.
 • Akhir.

Jangan mengaktifkan mezbah secara rawak

Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa anda memerlukan bos untuk mendekati mezbah sebelum anda mengaktifkannya. Jika tidak, anda akan melepaskan peluang untuk menikamnya, yang mungkin membawa kepada bos yang menyerang anda dan menghantar anda ke kubur anda. Oleh itu, jangan cuba tergesa -gesa proses dan fokus pada pengaktifan masa.

Sekiranya anda mempunyai pemain lain yang berjuang bersama anda, akan lebih bijak untuk membiarkan mereka mengaktifkan mezbah. Ini kerana mereka yang tidak mempunyai sigils Zakarum dalam inventori mereka boleh mengaktifkan mezbah sekali secara percuma. Oleh itu, pastikan anda membiarkan mereka melakukannya terlebih dahulu, kerana anda akan membuang sigil anda sebaliknya. Anda perlu terus mengulangi proses sehingga anda berjaya berjaya memusnahkan perisainya. Selepas itu, terus melancarkan serangan ke atas bos sehingga bar kesihatannya jatuh ke sifar.

Di samping itu, perlu diingat bahawa selepas anda memusnahkan perisai mimpi ngeri kuno, dia akan menjadi lebih agresif dan akan mula melancarkan serangan kuat yang dapat menghilangkan anda dengan cepat. Oleh itu, pastikan anda mempersiapkan diri untuk bahagian terakhir acara mimpi ngeri diablo abadi.

Sekiranya semuanya terlalu sukar, anda boleh cuba menurunkan tahap kesukaran di Diablo Immortal. Sebab lain mengapa anda mungkin tidak dapat mengalahkan bos mungkin bahawa anda mempunyai kelas yang salah yang dipilih untuk watak anda. Kami mempunyai panduan terperinci mengenai kelas solo terbaik di Diablo Immortal, dan anda boleh menyemaknya untuk melihat mana yang sesuai dengan PlayStyle anda.

Selepas anda berjaya berjaya mengalahkan bos yang ditakuti di seluruh rantau Gunung Zavain, anda akan mendapat ganjaran dengan dada harta karun. Dada akan mengandungi barang -barang yang jarang dan kuat yang anda tidak dapat memperoleh dari tempat lain dalam permainan. Selain itu, anda juga akan mendapat jumlah debu terpesona, jadi anda akan berpuas hati dengan hasilnya.

Balut

Diablo Immortal akan membuat anda berjuang dengan sejumlah besar bos, seperti bos Vitaath, dan segelintir mereka boleh didapati dalam acara zon yang berbeza. Acara ini dapat membantu anda menguji kemahiran anda terhadap bos yang kuat.

Bahagian yang terbaik ialah anda juga mendapat ganjaran yang berbeza untuk menyelesaikan acara -acara ini, yang tidak dapat anda cari di tempat lain. Salah satu peristiwa ini ialah acara Zon Mimpi Buruk Diablo Immortal. Banyak pemain tidak tahu mengenai acara ini, dan jika anda salah seorang daripada mereka, anda kehilangan banyak.

Semasa anda menyelesaikan acara ini, anda akan memperoleh ganjaran yang jarang berlaku yang dapat membantu anda menjadi lebih kuat dalam permainan. Bagi acara mimpi buruk purba di Diablo Immortal, ia akan membuat anda berjuang mimpi buruk kuno, bos yang kuat yang tidak mudah diturunkan.

Ini menandakan berakhirnya Panduan Acara Zon Mimpi Buruk Diablo Immortal kami. Seperti yang anda dapat lihat, acara ini akan membuatkan anda melawan dua musuh yang kuat, dan kedua -duanya tidak akan turun dengan mudah. Walau bagaimanapun, memandangkan jenis ganjaran yang anda akan dapatkan untuk mengalahkan bos terakhir, masalah itu berbaloi.

Pastikan anda dilengkapi dengan baik untuk kedua -dua pergaduhan, kerana anda mungkin akan dibunuh berulang kali sebaliknya. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam acara zon ini seberapa banyak yang anda ingin mendapatkan banyak rampasan tinggi.

Soalan yang sering ditanya

Bilakah acara mimpi buruk kuno bermula?

Waktu bertelur Nightmare Purba di Diablo Immortal adalah pukul 12 malam, 8:30 malam, dan 10 malam setiap hari Rabu dan Jumaat. Anda hanya boleh melawan bos dalam tempoh ini.

Di manakah acara mimpi ngeri kuno berlangsung?

Untuk pergi ke lokasi mimpi buruk kuno, anda perlu melawat kawasan Misty Valley di Gunung Zavain di Diablo Immortal. Anda akan mendapat cepat sebaik sahaja anda berada di dekat titik jalan Misty Valley.

Apa ganjaran dan titisan yang ada untuk mengalahkan mimpi ngeri kuno?

Setelah anda menyelesaikan acara mimpi ngeri kuno, bos jatuh beberapa ganjaran di Diablo Immortal. Ini termasuk debu terpesona, dada gear dan peralatan, dan beberapa titisan yang jarang berlaku juga.

Adakah artikel ini membantu?

Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami. ✍

Diablo Immortal: Cara Mencari dan Mengalahkan Mimpi buruk Kuno dan Lord Martanos

Tidak dapat mencari mimpi ngeri kuno dan Lord Martanos? Inilah yang perlu anda ketahui mengenai pergaduhan bos Diablo abadi ini.

Oleh Matthew Byrd | 15 Jun, 2022 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Diablo abadi

Activision Blizzard kini sedang disiasat berikutan tuduhan gangguan, diskriminasi, dan memupuk persekitaran kerja yang bermusuhan. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai siasatan di sini.

Diablo abadi tidak semestinya memanfaatkan elemen reka bentuk MMOnya, tetapi penggunaan permainan bos dunia jujur ​​cukup keren. Tidak ada yang seperti melihat pelayan yang penuh dengan pemain yang berkumpul untuk mengalahkan beberapa bads terbesar dalam permainan. Sudah tentu, beberapa bos dunia melawan Diablo abadi adalah sebagai ganjaran dan mengelirukan sebagai pertempuran melawan mimpi ngeri kuno dan Lord Martanos.

Masing -masing dikenali sebagai “lelaki besar” dan “lelaki kecil,” masing -masing, mimpi ngeri kuno dan Lord Martanos adalah dua bos besar yang pada mulanya kelihatan sebagai pertemuan berasingan tetapi sebenarnya terikat bersama dalam beberapa cara yang cukup menarik. Memandangkan betapa sukarnya untuk mencari bos -bos itu dan bertarung dengan baik kedua -duanya, walaupun, difahami bahawa banyak Diablo abadi Pemain masih belum mengalami beberapa pertempuran bos dunia yang paling keren dan paling menguntungkan dalam permainan.

Itu yang berlaku, inilah melihat bagaimana mencari dan mengalahkan mimpi ngeri kuno dan Lord Martanos.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Diablo Immortal: Cara Mencari dan Mengalahkan Lord Martanos

Untuk mencari Lord Martanos, pergi ke titik jalan keturunan beku berhampiran kuburan Zakarum. Turun dari titik jalan, dan teruskan ke barat secepat mungkin. . Itulah destinasi anda.

Diablo Immortal Lord Martanos Peta Lokasi

Dalam peristiwa yang agak membingungkan, Lord Martanos nampaknya bertelur setiap 30 minit. Walaupun itu bermakna dia menanam setiap 30 minit yang ditetapkan dalam jam rasmi (jadi 7:00, 7:30, 8:00, dll.) Sayangnya tidak mustahil bahawa pemasa beliau hanya boleh sedikit sekarang dan kemudian. Sekiranya anda menunggu di sekitar kawasan ini cukup lama, anda akan diberitahu apabila dia melahirkan.

Perjuangan menentang Martanos tidak begitu sukar berbanding dengan yang lain Diablo abadi bos. Kolam kesihatannya sangat besar, tetapi selagi anda mendapat sedikit bantuan daripada beberapa pemain lain, anda sepatutnya dapat membawanya melalui serangan asas dan strategi pertahanan. Malah mungkin untuk solo dia jika anda cukup kuat (walaupun itu jarang menjadi masalah dan jelas mengambil masa yang agak lama).

Walaupun Lord Maranos dapat menjatuhkan beberapa ganjaran rawak, perkara yang anda benar -benar berminat ialah kejatuhannya yang dijamin: Zakarum Sigil. Mengapa kejatuhan itu sangat penting? Nah, ini kerana mereka membantu anda membuat pertempuran yang sukar melawan mimpi ngeri kuno hanya sentuhan lebih mudah.

Diablo Immortal: Cara Mencari dan Mengalahkan Mimpi Buruk Purba

Pertama, anda harus tahu bahawa mimpi ngeri kuno hanya dapat ditemui setiap hari Rabu dan Jumaat jam 12 malam, 8:30 malam, dan 10 malam (waktu pelayan tempatan). Sekiranya anda cuba mencari bos pada bila -bila masa, anda akan sangat kecewa dengan apa yang anda tidak dapati.

Jika anda bermain Diablo abadi Pada tarikh dan masa yang tepat, kemudian pergi ke kawasan Misty Valley di Gunung Zavain. Mimpi ngeri kuno meronda kawasan di sekitar titik jalan Misty Valley. Sekiranya anda berada di kawasan umum, anda harus menerima segera yang menunjukkan bahawa bos telah dipanggil dan anda dapat secara automatik navigasi kepadanya. Selain itu, bos adalah makhluk gergasi, xenomorph yang dikelilingi oleh perisai bercahaya. Agak sukar untuk terlepas.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Diablo abadi lokasi peta mimpi buruk purba

Perjuangan melawan mimpi ngeri kuno agak rumit. Pertempuran memerlukan anda untuk mengeluarkan perisai mimpi ngeri kuno sehingga anda sebenarnya dapat merosakkannya. Walaupun serangan mimpi ngeri kuno cukup mudah, ia akan membawa anda lama untuk mendapatkan perisai itu dan mula memisahkan kesihatannya. Anda mungkin mula berfikir bahawa semuanya mustahil.

Tidak, tetapi jika anda ingin membuat perkara lebih mudah pada diri sendiri, anda akan mahu menggunakan mezbah yang terdapat di sepanjang laluan peronda mimpi buruk kuno. Sekiranya anda berjaya mengaktifkan salah satu daripada mezbah -mezbah itu apabila mimpi ngeri kuno berada dalam julat kesannya (ia adalah jarak yang cukup pendek), anda akan menikam raksasa dan memberi peluang kepada semua orang untuk menurunkan perisainya dengan ketara.

Walaupun setiap mezbah dapat dicetuskan secara percuma pada kali pertama, apa -apa pengaktifan mezbah berikutnya memerlukan Zakarum Sigil yang anda peroleh dari Lord Martanos. Pastikan mimpi ngeri kuno masih dalam julat ketika anda mengaktifkan mezbah. Jika tidak, maka anda akan membuang percubaan anda.

Sekarang, secara teknikal mungkin untuk mengalahkan mimpi buruk purba tanpa sigils atau mezbah. Walau bagaimanapun, mekanik itu akan menjadikan perjuangan lebih mudah. Tanpa mereka, anda boleh mengharapkan untuk meluangkan sedikit masa mengalir kolam kesihatan besar -besaran itu.

Walau apa pun, mimpi ngeri kuno terdedah kepada siri serangan yang sama bahawa setiap makhluk lain. Dengan cukup masa dan kesabaran, akhirnya anda akan menurunkannya. Tidak banyak perjuangan ini di luar di sana pada waktu yang tepat dan menggunakan mezbah apabila mungkin.

Ganjaran anda untuk menundukkan mimpi ngeri kuno akan berubah (ia menjatuhkan dada gear setiap kali ia jatuh), tetapi hadiah sebenar adalah peluang makhluk yang sepertinya dijamin untuk menjatuhkan debu terpesona. Bergantung pada kesukaran yang anda mainkan dan titik permainan anda, anda mungkin juga mendapat beberapa titisan yang jarang berlaku. Walau apa pun, ini adalah salah satu daripada beberapa acara dalam permainan yang bernilai merancang jadual anda di sekitar.