Diablo Immortal Best Class: Ranking Semua 6 Kelas., Diablo Immortal Best Class Tier List – Solo Pve, Pvp, dan Dungeons Ranking | Blog Pantai Turtle

Diablo Senarai Tingkat Kelas Terbaik – Solo Pve, Pvp, dan Dungeons Ranking

Tidak kira kes penggunaan, Tentara Salib sesuai untuk mengambil pemain di Pvp dan Farming In-Game Resources untuk meningkatkan dan menjadi lebih dihiasi dari sebelumnya.

Diablo Immortal Best Class: Ranking Semua 6 Kelas

Kelas terbaik Diablo abadi kami memerlukan semua yang anda perlu tahu mengenai kelas & yang mempunyai keluk pembelajaran yang lebih mudah daripada yang lain.

Oleh Moiz Banoori. 22 Jun 2022 Terakhir Dikemaskini: 20 September 2023

Blizzard Entertainment akhirnya keluar dengan permainan Diablo baru-baru-baru ini selepas pengumuman awal projek baru pada akhir 2018. Dari cara kita melihatnya, Diablo Immortal adalah tajuk pertama mudah alih dengan versi PC yang mengiringi permainan juga. Tidak menghairankan bahawa siri ini telah kembali dengan semua ciri ciri -cirinya, dan orang sudah meminta Diablo kelas terbaik abadi.

 • Barbarian: Hebat untuk bermain solo dan PvP dengan kawalan orang ramai dan tangki.
 • Tentara Salib: Tankier dengan menyekat dan tidak dapat dikalahkan, cemerlang dalam pvp tetapi memerlukan lebih banyak penguasaan.
 • Monk: Kerosakan yang fokus dengan kemahiran pergerakan dan kawalan orang ramai yang munasabah.
 • Necromancer: Menjana kerosakan pasif, kelas pertengahan untuk pertempuran serba boleh.
 • Pemburu syaitan: Penembak jitu yang berkisar dengan kemahiran mengelak, cemerlang di pertempuran jarak jauh.
 • Wizard: Serba boleh dengan pilihan dekat dan jauh, lebih baik pada kesan status, tetapi tidak mempunyai pertahanan.

Kelas terbaik di Diablo Immortal

Berikut adalah pusingan semua kelas yang ditemui sebagai tidak ada yang sangat baik. Pastikan untuk memahami apa yang membuat mereka bersinar untuk menjadi perhatian untuk pemahaman yang lebih baik tentang cara menggunakannya. Mari kita menyelam ke dalam pilihan pertama tanpa ada lagi.

Statistik untuk kelas terbaik di Diablo Immortal:

Kelas Gaya Atribut utama Kemahiran Senjata Perisai Permata
Barbarian Huru -hara Fizikal Caj marah
Whirlwind
Melompat
Tanah stomp
Angin utara
Besi Sellena
Alis berwajaran
Siklon Ydama
Glae ganas
Kematian rantaian
Kelemahan Seled
Tentara Salib Huru -hara Hibrid Perisai berputar
Caj perisai
Penyucian
Konjurasi cahaya
Spanduk suci
The Bristle
Pengawasan berterusan
Questor’s Mien
Questor’s Mien
Hungerfire Chiton
Greaves Pillager.
Kesakitan penaklukan
Jiwa yang menentang
Kelemahan Seled
Kematian rantaian
Biarawan Huru -hara Fizikal Mogok mistik
Strike tujuh sisi
Sanctuary Inner
Exploding Palm
Kemarahan Dragon
Mencapai teguran
Nafas kemenyan
Wawasan melumpuhkan
Berat disiplin
Jade yang direndam darah
Unity Crystal
Necromancer Memanggil Ajaib Pancang tulang
Perintah Golem
Letupan mayat
Corpse Lance
Menyumbang kelemahan
Trinity Baleful
Dawning yang mengerikan
Lone Preserver
Vestments yang pernah memegang
Kematian rantaian
Zwenson menghantui
Kesakitan penaklukan
Pemburu syaitan DPS Fizikal Pukulan Knockback
Berani Swing
Multishot
Hujan membalas dendam
The Hungerer
Flamespite
Cowl kebencian yang difokuskan
Jumlah bombardment
Arsenal Rahsia Petahm
Mata Berserker
Kuasa & perintah
Wizard DPS Berkisar, ajaib Peluru berpandu sihir
Ray of Frost
Terbakar
Ice Crystal
Meteor
Kekuatan Harakas
Kebakaran Azakalor
Memori Xiaoyu
Beban yang menjijikkan Angmar
Starcaller’s Drapery
Kain Warped Time
Trickshot Gem
Fang Fang
Zwenson menghantui

1. Barbarian

Diablo kelas pvp terbaik abadi

Gaya Atribut utama Kemahiran utama Kemahiran Senjata Perisai Permata
Huru -hara Fizikal Kegilaan Caj Furous, Badai Badai, Lompat, Ground Stomp Utara Wind dan Besi Sellena Alis berwajaran, siklon ydama, glae ganas, dan rockspike Kematian Chained dan Kelemahan Seled

The Barbarian di Diablo Immortal berdiri sebagai kelas terbaik yang tidak jelas. Ia cemerlang dalam permainan solo, bersinar dalam pertempuran PvP, dan menawarkan kebolehan kawalan orang ramai yang banyak. Pendekatan huru -hara yang agresif menjadikannya kegemaran untuk pemain yang mencari output kerosakan yang tinggi.

Selain itu, orang -orang barbarians menyediakan penggemar kumpulan yang berharga, meningkatkan pengalaman keseluruhan ketika bermain dengan pasukan. Buffs ini menjadi penting dalam tahap kesukaran yang lebih tinggi, menjadikan barbar sebagai aset berharga.

Dari segi ketahanan, barbar berfungsi sebagai tangki yang menggerunkan, mampu menyerap kerosakan yang besar. Walau bagaimanapun, pertahanan yang berkesan adalah penting, terutamanya dalam situasi 1v1 dan pertempuran bos yang mencabar. Menguasai taktik pertahanan adalah penting untuk melepaskan potensi penuh barbar.

Secara keseluruhannya, ciri -ciri serba boleh barbar menjadikannya pilihan utama bagi pemain yang mencari kelas yang dinamik dan berkuasa di Diablo Immortal.

Anda perlu memilih satu daripada dua jenis serangan utama untuk orang barbar.

 • Lacerate: Serangan barbar yang serba boleh yang menangani kerosakan dan mengembalikan kesihatan barbar.
 • Langkah utama: Pergerakan muktamad barbar meningkatkan serangan utamanya dengan penyembuhan yang ketara dan kesan knockback.
 • Kegilaan: Serangan utama yang cepat Barbarian, dengan setiap kejayaan melanda peningkatan kelajuan serangan, disusun sehingga 5 kali untuk meningkatkan kelajuan serangan 40% pada max.
 • Kegilaan muktamad: Pergerakan muktamad barbar membolehkan menyerang semasa bergerak, memberikan kekebalan untuk menyerang serangan, dan mengekalkan kesan kegilaan maksimum yang berterusan semasa aktif.

Memandangkan populariti kelas, ramai orang akan melompat ke barbar sebaik sahaja mereka mendapat tangan mereka di permainan. Walau bagaimanapun, tidak semuanya akan menggunakan gunung ini dengan betul. Semak Build Banglarian Diablo Immortal kami yang mendalam dan pelajari selok-belok watak yang mantap ini dengan cepat.

2. Tentara Salib

Diablo kelas terbaik abadi

Gaya Atribut utama Kemahiran Senjata Perisai Permata
Huru -hara Hibrid Perisai berputar, caj perisai, penyucian, pencegahan cahaya, dan spanduk suci Bulu dan pengawasan berterusan Ramai bermata Aegis, Questor’s Mien, Questor’s Mien, Hungerfire Chiton, dan Pillager’s Greaves Kesakitan penaklukan, jiwa yang menentang, kelemahan seled, dan kematian dirantai

Tentara Salib di Diablo Immortal adalah kelas yang hebat, terutama yang disukai oleh pemain kuasa. Ia cemerlang dalam pertempuran huru -hara dengan keupayaan pertahanan yang mantap, menjadikannya sesuai untuk pergaduhan bos dan pertempuran PvP. Kelas ini mempunyai kemahiran yang meningkatkan penyekatan dan memberikan kebolehan sementara, menambah kedalaman permainan dan menjadikannya salah satu kelas PvP terbaik.

 • Lukis dan suku“Langkah kemahiran kelas watak ini berkesan dalam tetapan. Apabila anda memulakannya dengan jayanya, Tentara Salib memanggil kuda dan membolehkan anda terlibat dalam pertempuran menunggang kuda. Ini berlangsung selama kira -kira enam saat sambil membolehkan anda mengayunkan pedang kolosal anda dan menyeret sehingga 8 musuh bersama anda.

Sama dengan orang Barbarian, Tentara Salib mempunyai penggemar seluruh skuad yang cukup besar yang merombak kebolehan kumpulan anda. Di samping itu, ada sesuatu yang dipanggil Aoe Dalam permainan RPG.

Setiap musuh yang ditangkap di kawasan tertentu akan terkena dan mungkin, mendapat kematian yang ditakdirkan. .

Serangan utama Tentara Salib, menghukum, memberi “deria keras,” meningkatkan peluang blok sebanyak 30% selama dua saat, meningkatkan survivability. Langkah utamanya melancarkan satu siri mogok, menangani peningkatan kerosakan kepada musuh -musuh yang berdekatan, meningkatkan peluang blok, dan mewujudkan perisai yang menyerap untuk pertahanan tambahan.

Tidak kira kes penggunaan, Tentara Salib sesuai untuk mengambil pemain di Pvp dan Farming In-Game Resources untuk meningkatkan dan menjadi lebih dihiasi dari sebelumnya.

3. Biarawan

Kelas Terbaik di Diablo Immortal

Gaya Atribut utama Kemahiran Senjata Perisai Permata
Huru -hara Fizikal Mogok mistik, mogok tujuh sisi, tempat perlindungan dalaman, dan sawit yang meletup Kemarahan Naga, mencapai teguran, dan nafas dupa Wawasan dan Berat Disiplin Jade yang direndam darah dan kristal perpaduan

The Monk menduduki tempat ketiga di kalangan kelas Diablo Immortal, menawarkan pertempuran huru-hara dengan output kerosakan yang tinggi dan kebolehan kawalan orang ramai yang sangat baik. Kemahiran Strike Cyclone Monk boleh menarik pelbagai musuh, menubuhkan serangan kawasan yang kuat. Kemahiran tempurnya yang serba boleh menjadikannya sesuai untuk kedua-dua senario PVP dan PVE. Di samping itu, The Monk boleh memberikan penggemar ke skuad anda dan melindungi rakan sepasukan.

Walau bagaimanapun, berbanding dengan beberapa kelas lain, biarawan mungkin lebih mencabar untuk menguasai kerana putaran kemahiran kompleksnya. Kesalahan boleh membuatkan anda terdedah, terutamanya dalam pertemuan PvP. Walau bagaimanapun, masa yang lebih pendek biksu untuk kemahiran membantu mengimbangi ini. Kemahiran utama, Jangkauan mematikan, adalah salah satu langkah penting kelas watak.

 • Dalam jangkauan maut, sami mengeluarkan beberapa garis serangan dan mensasarkan pelbagai musuh sekaligus. Ia cukup berkesan dalam situasi apabila anda dikelilingi oleh timbunan penjahat dan hanya mahu dapat menangani mereka dengan cepat. Selain itu, langkah muktamad yang dikaitkan dengan jangkauan maut tidak kurang dari satu doozy sama ada.
 • Bagi jenis serangan utama yang lain, kami mendapat Fist of Thunder untuk menghilangkan kerosakan surreal. Serangan ini melepaskan banyak pukulan keras sambil menelefon wataknya kepada musuh. Di samping itu, sebaik sahaja anda mendarat kemahiran ketiga, anda dapat teleport lagi.
  • Dengan cara yang unik ini, anda boleh menargetkan musuh yang berbeza sambil mengekalkan kerosakan yang diikat dengan musuh tunggal sekaligus. Langkah utama penumbuk guruh, sebaliknya, membolehkan anda meluncur ke musuh pada setiap hit tunggal dan bukannya hit ketiga.

  Untuk semua yang mampu dilakukan oleh sami, kami mengesyorkan anda untuk memberikannya satu pukulan dan memutuskan sendiri sama ada kelas huru -hara ini adalah satu untuk anda. Secara umum, watak yang dipersoalkan tidak semudah digunakan, katakan, orang barbar, misalnya, tetapi sebaik sahaja anda mula mendapatkan hang biarawan, anda akan merawat sebenar.

  4. Necromancer

  Diablo kelas terbaik abadi

  Gaya Atribut utama Kemahiran Senjata Perisai Permata
  Memanggil Ajaib Spikes Bone, Perintah Golem, Ledakan Mayat, dan Corpse Lance Perakaunan untuk kelemahan dan triniti yang mengasyikkan Penyelam Lone yang mengasyikkan, Vestments yang sentiasa menggenggam, dan Rozhin’s Keening Kematian rantaian, menghantui Zwenson, dan kesakitan penaklukan

  Kelas Diablo Immortal yang seterusnya adalah Necromancer, yang mengkhususkan diri dalam sihir gelap yang dikenali sebagai nekroman, yang melibatkan berkomunikasi dengan orang mati. Kelas ini cemerlang dalam pelbagai senario, termasuk situasi PvP, PVE, dan AOE, dan boleh menghasilkan kerosakan pasif kepada musuh dengan menghidupkan semula mayat.

  Salah satu kemahiran nekromancer, letupan mayat, adalah kawasan yang kuat (AOE) bergerak dengan kerosakan yang besar. Anda juga boleh mengarahkan kerangka anda untuk menargetkan jenis musuh tertentu, menjadikannya berkesan terhadap bos dari jarak yang selamat. Kelas pertengahan ini dapat menyesuaikan diri dengan pelbagai situasi, menjadikannya pilihan serba boleh bagi pemain yang menguasai kebolehannya.

  Kelas Necromancer di Diablo Immortal mempunyai keupayaan kawalan orang ramai yang dipanggil Bonewall, yang mempengaruhi musuh di dalam zon yang ditetapkan. Ia cemerlang dalam memberikan sokongan kepada kumpulan anda dan mengendalikan kumpulan musuh yang besar.

  Keupayaan kelas ini untuk memanggil kerangka untuk pertahanan mewujudkan halangan pelindung, yang membolehkan anda menyerap kerosakan yang dimaksudkan untuk anda. Di samping itu, perisai tulang menyediakan statistik pertahanan yang kuat untuk membantu anda bertahan dengan situasi yang sukar.

  Walau bagaimanapun, nekromancer mempunyai beberapa batasan, termasuk pergerakan perlahan dan pergantungan kepada mayat untuk melaksanakan banyak kemahirannya. Walaupun kelemahan ini, Necromancer adalah kelas terbaik untuk bermain solo dan menawarkan satu set kebolehan serba boleh yang sesuai untuk kedua-dua pemain tunggal dan permainan dalam talian.

  5. Pemburu syaitan

  Pemburu setan

  Gaya Atribut utama Kemahiran Senjata Permata
  Berkisar dan fizikal Pukulan Knockback, Berani Swing, Multishot, dan Hujan Vengeance The Hungerer and Flamespite Cowl kebencian yang difokuskan, angka pengeboman, dan Arsenal Rahsia Petahm Berserker’s Eye and Power & Command

  Kelas Hunter Demon di Diablo Immortal Excels sebagai penembak jitu jarak jauh, mampu menangani kerosakan dari jarak yang selamat. Ia boleh mengendalikan kedua-dua pertempuran dan situasi rapat dengan berkesan.

  Kelas ini menawarkan fleksibiliti yang hebat, membolehkan anda mengelakkan serangan musuh sambil menangani kerosakan secara konsisten. Ia terkenal dengan output kerosakan tunggal yang tetap dan tinggi, menjadikannya salah satu yang terbaik untuk peranan ini.

  Keupayaan Demon Hunter untuk menghindari serangan musuh sambil mengekalkan tekanan pada musuh membezakannya daripada kelas lain. Ini menjadikannya pilihan yang menarik untuk senario pertarungan 1 vs 1 dan bos.

  Walau bagaimanapun, kelas mempunyai keupayaan pertahanan yang lebih rendah dan boleh terdedah apabila terharu. Ia memerlukan kemahiran dan kedudukan yang betul, menjadikannya pilihan yang mencabar untuk pendatang baru kepada RPG. Kepelbagaian membina Demon Hunter adalah terhad kerana akses awalnya kepada kemahiran “multishot” yang kuat.

  Secara keseluruhannya, jika anda suka bermain sebagai watak jarak jauh yang lebih suka menjaga jarak yang selamat dari musuh, pemburu setan adalah pilihan yang sangat baik, terutama untuk pemain RPG yang berpengalaman yang biasa dengan siri Diablo.

  6. Wizard

  Ahli sihir

  Gaya Atribut utama Kemahiran Senjata Perisai Permata
  Kawalan dan DPS Berkisar dan ajaib Peluru Berpandu Magic, Ray of Frost, Scorch, Ice Crystal, dan Meteor Kekuatan Harakas dan Azakalor Ingatan Xiaoyu, beban Angmar yang menjijikkan, tirai Starcaller, dan kain yang berlari masa Trickshot Gem, Fervent Fang, dan Zwenson menghantui

  Kelas Wizard di Diablo Immortal menonjol sebagai yang paling serba boleh, yang menawarkan hibrid pilihan rapat dan pilihan tempur jarak jauh. Ia cemerlang dalam kedua -dua senario dan menyediakan pelbagai varian serangan.

  Tidak seperti kelas lain, wizard mempunyai beberapa bidang kemahiran (AOE) yang dapat menangani kerosakan kepada pelbagai musuh secara serentak. Kemahiran ini termasuk pilihan yang menakjubkan, pembekuan, dan penyejukan, menjadikannya berkesan untuk mengawal orang ramai dan output kerosakan yang konsisten.

  Di Pvp, penyihir boleh mengelirukan dan menghalang pemain manusia, sama ada dengan membekukan atau menakjubkan mereka, atau memaksa mereka untuk mengelakkan, meninggalkan mereka terdedah kepada serangan.

  Kemahiran Wizard adalah sinergi, seperti “kristal ais,” yang, ketika dipukul dengan kebolehan tertentu, memecah api dan merosakkan banyak musuh.

  Walau bagaimanapun, penyihir mempunyai topi kemahiran yang tinggi, cooldowns yang lebih lama, dan ketahanan yang lebih rendah, menjadikannya mudah untuk kekalahan cepat jika tidak bermain defensif. Adalah dinasihatkan untuk mengamalkan strategi pertahanan dan berhati -hati di PvP, sama seperti bagaimana anda akan memainkan pemburu setan.

  Secara keseluruhannya, kepelbagaian Wizard dan kemahiran AOE yang kuat menjadikannya pilihan yang menarik untuk pemain yang menikmati pertempuran yang rapat dan berkisar.

  Adakah artikel ini membantu?

  Terima kasih! . ⚡

  Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami.

  Diablo Senarai Tingkat Kelas Terbaik – Solo Pve, Pvp, dan Dungeons Ranking

  Diablo Senarai Tingkat Kelas Terbaik - Solo Pve, Pvp, dan Dungeons Ranking

  Kelas mana yang harus anda pilih di Diablo Immortal? Itulah soalan utama untuk peminat pertama kali melompat ke dalam permainan mudah alih baru Blizzard, tetapi jika anda ingin melakukan sedikit bacaan sebelum anda mula memainkan senarai peringkat ini harus membantu menyusun flop fas.

  Pada pelancaran, Diablo Immortal menawarkan pemain enam kelas yang berbeza untuk dipilih dengan janji lebih banyak kelas untuk menyertai permainan di masa depan. Menjelang Pelancaran PCGamesn meminta Diablo Immortal Game Director Wyatt Cheng mengenai kemungkinan kelas watak baru yang datang ke Diablo Immortal, yang mana pengarah dengan bangga mengesahkan, “kami mendapat rancangan”. Seseorang mungkin kelas ksatria darah yang bocor sebelum ini, tetapi kami yakin ada yang akan datang juga.

  Oleh itu, senarai peringkat ini mungkin berubah pada masa akan datang, tetapi pada masa ini, ia adalah kedudukan muktamad kami untuk kandungan PVE solo dan PvP

  Panduan Video Kelas Terbaik Diablo Immortal

  Sekiranya anda ingin mendapatkan yang benar-benar mendalam, kami cadangkan untuk menonton panduan di bawah dari Rhykker Pakar Diablo dalam Panduan Kelas Diablo Immortalnya. Ini adalah ulasan pecahan yang berguna untuk pemula mengenai cara memilih kelas apa yang hendak dimainkan. Sekiranya anda mempunyai 20 minit untuk ganti, kami pasti mencadangkan memberi jam tangan. Nikmati!

  Diablo Senarai Tingkat Kelas Terbaik untuk Solo Pve

  “>Tier “>Kelas
  “> S Tahap “>

  Apakah diablo kelas terbaik abadi? Itulah soalan yang cukup luas, tetapi jika kita menyempitkannya untuk melihat hanya permainan solo, yang termasuk pertanian bounties permainan, rift elder, lairs, dan pencarian sampingan maka ia menjadikannya lebih mudah. Aktiviti solo ini akan membentuk sebahagian besar masa anda bermain permainan dan dapat menyelesaikan aktiviti harian berikut dalam masa puasa yang mungkin akan membantu anda meningkatkan tahap dan cekap.

  Secara umumnya tidak ada kelas ‘buruk’ di Diablo Immortal, seperti cara permainan telah dibina. Hanya beberapa kelas yang lebih berkesan daripada yang lain. Bermula, kelas pve solo pertanian terbaik terbaik adalah Pemburu syaitan, Barbarians dan Tentara Salib. Bergantung pada mana PlayStyle yang anda sukai (Melee vs Ranged) mungkin akan menentukan mana dari tiga laluan yang anda pilih untuk turun.

  Pemburu Demon adalah kanon kaca archetypal, penyerang berkisar dengan kuasa serangan yang kuat tetapi keupayaan pertahanan yang lemah. Sedangkan barbar dan tentera salib lebih sesuai untuk pertempuran jarak dekat dan peribadi, tetapi kedua -duanya mengalami kerosakan sasaran tunggal yang rendah (buruk bagi bos) dan kebergantungan untuk menunggu cooldowns untuk kemahiran penting. Tidak kira apa pun, ketiga -tiga papan pendahulu di pelancaran.

  Tepat di bawah kita mempunyai Necromancer dan Wizard, yang seperti yang kita katakan, tidak buruk mereka hanya kekurangan keupayaan tiga kelas yang lain. Akhir. Syukurlah ini berguna di penjara bawah tanah dan pvp, tetapi untuk bermain pve solo (terutamanya terhadap bos) ia boleh menjadi lebih rumit dan kurang berkesan berbanding dengan kelas lain.

  Diablo Immortal Tahap Tingkat Kelas Terbaik untuk PvP

  “>Senarai Tier PvP Kelas
  “> S Tahap “>

  . Tidak syak lagi mod akan terbukti popular dengan peminat mencari sesuatu yang baru untuk dicuba, tetapi anda perlu menjadi tahap 55 sebelum anda dapat mengambil bahagian supaya pastikan untuk meningkatkan dan memainkan permainan utama terlebih dahulu.

  Sebaik sahaja anda sudah bersedia, anda mungkin akan memikirkan kelas dan membina apa yang digunakan dalam PVP untuk membantu meningkatkan MMR anda. Pakar di Maxroll.GG telah meletakkan beberapa binaan melalui langkah mereka dan ini adalah kelas dan membina yang mereka cadangkan untuk permainan PvP yang kompetitif.

  Secara umumnya, Pembina Tentara Salib dan Barbarian adalah yang paling hebat dalam PvP terima kasih kepada pertempuran huru -hara mereka yang tidak henti -henti. Sami seolah-olah mengisi peranan sokongan yang baik, terutamanya berguna untuk mengawal musuh anda untuk seluruh pasukan untuk mengetuk. Begitu juga nekromancer adalah raja -raja undead kawalan orang ramai yang secara taktikal dapat berguna dalam pvp. Pemburu dan penyihir setan apabila digunakan dengan betul boleh menjadi baik di Pvp, tetapi mereka juga lebih banyak kelas taktikal, yang memerlukan lebih banyak usaha untuk berjaya, dan sementara tidak buruk, kami akan mengesyorkan kelas lain dan membina mereka.

  Itu semua yang anda perlu tahu mengenai kelas terbaik di Diablo Immortal untuk Pve Solo dan PvP dalam Musim 1. Tetapi jika anda mencari lebih banyak panduan, membina dan petua abadi, maka anda akan mendapat lebih banyak bantuan pada pautan di bawah.