Diablo 4 World Boss Times and Locations | PC Gamer, Diablo 4 World Boss Times and Spawn Locations | Pcgamesn

Diablo 4 World Boss Times dan Lokasi Spawn

Bos dunia juga boleh memberi ganjaran prisma yang bertaburan, sumber yang dicari yang diperlukan untuk menambah soket ke peralatan.

Diablo 4 Beta World Boss - Sekumpulan pemain Diablo 4 dalam pertempuran dengan Ashava, pertemuan bos dunia

The Diablo 4 World Boss Times . .

Memandangkan bos dunia bertelur lebih sukar untuk diramal daripada corak Helltide yang agak mudah, walaupun masa antara bos dunia menanam tetap konsisten, variasi kecil membuat kecewa dengan mereka yang mempunyai masa permainan atau jadual yang terhad.

Dengan bos dunia yang berbulu beberapa kali setiap hari dan mengambil masa yang lebih sedikit untuk mengetuk daripada purata penjara bawah tanah atau alternatif yang meng, sudah sekumpulan pemain tahap 100 bersiap untuk pesta. Ia juga penting untuk diperhatikan bahawa Anda tidak perlu menyelesaikan kempen untuk melawan bos dunia, Tetapi ia akan menjadi lebih sukar untuk mencari mereka kerana tidak akan ada pemasa undur di peta yang memberikan lokasi mereka.

Diablo 4 World Boss Spawn Time

Walaupun tidak tepat, bos dunia bertelur kira -kira setiap enam jam di Diablo 4. Pemasaan berbeza sedikit yang menjadikannya sangat sukar untuk meramalkan masa yang tepat bos akan jatuh. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda melengkapkan kempen dan buka kunci Whispers of the Dead -Timed Activiti. Sama dengan peristiwa Legion Gathering, bar perlahan -lahan dibina di bawahnya menunjukkan berapa lama sehingga bos muncul.

Nasib baik, terdapat beberapa pilihan jika anda mahukan masa yang tepat terlebih dahulu. Untuk pemasa laman web secara langsung, anda boleh menyemak D4Armory atau tapak Sepanyol, Diablo Next, yang menyenaraikan Countdown Boss di bawah Jefe de Mundo. Sekiranya anda lebih suka Twitter, maka Game 8’s Diablo 4 Boss Tracker meramalkan masa dan jawatan tertentu terlebih dahulu dari setiap bos. Anda juga boleh menyertai pelayan Discord yang berkaitan jika anda mahu bos spawn makluman melalui sana sebaliknya.

Yang paling saya gunakan adalah Diablo seterusnya dan selalu tepat untuk saya. .

Diablo 4 lokasi bos dunia

Pada masa ini terdapat lima lokasi Spawn Boss World di seluruh Sanctuary, dengan satu lokasi bos dunia untuk setiap wilayah utama:

 • Saraan Caldera, Steppes Kering
 • Lembangan Seared, Khejistan
 • Bidang Penodaan, Haze

. Anda boleh menemui semua lima lokasi bertelur di MapGenie Diablo 4 Peta Interaktif. Berikut adalah tiga bos yang anda berpotensi bertarung sekarang:

Cara Mengalahkan Diablo 4 Bos Dunia

Kesukaran bos dunia boleh berbeza -beza bergantung pada peringkat dan peralatan dunia anda sekarang. Yang mengatakan, nasihat terbaik yang boleh diberikan oleh sesiapa sahaja untuk melawan Diablo 4 bos dunia adalah untuk memberi tumpuan kepada mengelak. Setiap bos mempunyai serangan AOE yang besar dan berat yang dapat dengan cepat membakar kesihatan anda, jadi perhatikan penunjuk untuk petunjuk bahaya yang berkaitan dan pastikan anda tidak berada dalam garis api. . Anda tidak boleh melakukan DPS semasa anda mati, dan hidup bermakna anda boleh membantu membangkitkan sekutu anda jika mereka dipotong. Sebaik sahaja perjuangan bermula, anda mempunyai 15 minit untuk meletakkan bos dunia turun -jika anda tidak membunuhnya sebelum pemasa, bos hilang.

Inilah gambaran keseluruhan bos setiap dunia, dan apa yang diharapkan:

 • Mengembara kematian, kematian diberikan kehidupan: Ini mungkin yang paling mudah dari ketiga -tiga; kerangka gergasi yang dua rasuk cahaya adalah satu -satunya serangan yang anda perlukan untuk sedar sejak mereka mencairkan anda dalam beberapa saat.
 • Avarice, emas dikutuk: Syaitan ini menggunakan dada harta karun sebagai tukul yang berayun di rantai, jadi pastikan untuk berjaga-jaga untuk serangan berputar, ditambah ketika dia menghilang ke portal dan muncul semula untuk membanting seseorang. Bonus dengan bos ini adalah anda boleh menghancurkan dada harta karunnya seperti piñata untuk lebih banyak ganjaran pada akhir pertempuran. Juga perhatikan goblin harta karun yang kadang-kadang menanam pertarungan pertengahan.
 • Ashava, Pestilent: Oleh kerana bos ini berada di beta dan anda benar -benar harus melawannya semasa kempen, saya pasti anda semua sangat biasa. Jika tidak, anda perlu berjaga -jaga untuk serangan cakarnya, melompat, dan nafas racun.

Diablo 4 World Boss ganjaran

Bos Dunia Pertama Anda Membunuh Setiap Minggu Akan Menganugerahkan Anda Dengan Dada Bonus Mingguan, yang mempunyai peluang yang tinggi untuk mengandungi barang legenda (dan unik, jika anda berada di peringkat mimpi buruk). Bos Dunia masih bernilai berjuang apabila anda mempunyai dada mingguan anda, walaupun, kerana mereka akan sentiasa mempunyai kadar rampasan yang lebih tinggi daripada musuh dan bos generik anda.

Bos dunia juga boleh memberi ganjaran prisma yang bertaburan, sumber yang dicari yang diperlukan untuk menambah soket ke peralatan.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Diablo 4 World Boss Times dan Lokasi Spawn

Bos dunia D4 boleh bertelur di pelbagai tempat pada masa -masa yang rawak tetapi kami telah mengetahui kapan dan di mana anda dapat mencari mereka untuk mendapatkan ganjaran yang besar.

Diablo 4 bos dunia akan sukar, tetapi tidak mustahil, untuk menguasai

Diterbitkan: 12 Sep 2023

Bilakah Bos Dunia Diablo 4 bertelur? Bos dunia yang mempunyai pelbagai kesulitan secara berkala bertelur di seluruh dunia terbuka tempat perlindungan dan memberi ganjaran kepada mana -mana pemain yang cukup berani untuk mengalahkan mereka. Kami telah menjelajah setiap zon dan rantau yang dilanda neraka di Diablo 4 untuk mengetahui di mana dan bila mencari mereka semua, bersama-sama dengan beberapa petua tentang bagaimana untuk mengalahkan bos dunia yang menakutkan ini.

Kami dapat membantu anda menjejaki semua bos Diablo 4 dunia di seluruh peta tanpa melanggar peluh. Bos dunia boleh berbeza -beza dalam kesukaran terima kasih kepada set langkah mereka yang drastik, tetapi kami juga telah memasukkan beberapa petua yang berguna untuk membantu anda mengalahkan mereka semua dalam salah satu permainan PC terbaik tahun ini – hanya melihat ulasan Diablo 4 kami jika anda memerlukan apa -apa yang meyakinkan.

Thumbnail YouTube

Diablo 4 lokasi bos dunia

Bos Dunia Diablo 4 memancarkan kira -kira setiap enam jam, untuk empat bos dunia yang mungkin ditetapkan untuk muncul setiap hari.

Lokasi Bos Dunia Diablo 4 juga agak rawak, dengan setiap bos mempunyai peluang untuk bertelur di beberapa kawasan. Walau bagaimanapun, kami dapat mempersempit lokasi -lokasi yang bertelur ini ke segelintir arena bos, supaya anda boleh bersedia untuk mendaki di atas kapal Diablo 4 atau perjalanan pantas ke mana -mana lokasi.

 • Ashava The Pestilent – The Crucible in Peaks Fractured, Caen Adar di Scosglen, Saraan Caldera di padang rumput Kering, atau Bidang Desecration di Hewezar.
 • Avarice, Gold Cursed – Basin Seared di Kehjistan, Caen Adar di Scosglen, Saraan Caldera di padang rumput kering, atau bidang penodaan di Haze.
 • Mengembara Kematian, Kematian Diberi Kehidupan – Tangki di puncak patah, Caen Adar di Scosglen, Sarran Caldera di padang rumput kering, atau bidang penodaan di Hahezar.

Diablo 4 bos dunia bertelurai

Dari pengalaman kami, Bos -bos Dunia Diablo 4 tidak bertelur pada putaran, yang bermaksud ada peluang yang sama bagi mana -mana mereka untuk bertelur pada waktu yang diperuntukkan. Mereka nampaknya bertelur dalam tetingkap yang ditetapkan, kira -kira setiap 6 jam.

Berikut adalah Diablo 4 World Boss Spawn Times:

 • PST: 5-7 pagi / 11 pagi-1pm / 5-7pm / 11 pm-1am
 • EST: 2-4am / 8-10am / 2-4pm / 8-10pm
 • BST: 1-3am / 7-9am / 1-3pm / 7-9pm
 • AEST: 4-6 pagi / 10 pagi-12pm / 4-6pm / 10 pm-12am

Perhatikan bahawa masa bertelur di atas adalah penghampiran yang dekat, dan masih tertakluk kepada perubahan ketika kami terus menemui bos dunia, jadi kami mengesyorkan pembalakan pada 30 minit sebelum menerima pengesahan penuh melalui pemberitahuan dalam permainan.

Ashava ,, salah satu bos Diablo 4 Dunia, syaitan pestilen yang menyerupai naga yang dilanda wabak, muntah asid racun dari mawas terbuka

Cara Membuka Bos Dunia Diablo 4

Diablo 4 bos dunia bertelur untuk semua orang di pelayan, tetapi anda akan membuka kunci pemberitahuan bahawa bos Diablo 4 dunia akan bertelur setelah anda menyelesaikan kempen utama.

Selepas anda membuatnya melalui semua tindakan Diablo 4, anda boleh mengharapkan untuk diberitahu tepat kapan dan di mana bos dunia bertelur sekitar 20 minit sebelum masa mereka dijadualkan muncul.

Walau bagaimanapun, Diablo 4 adalah permainan dunia terbuka, yang bermaksud anda masih bebas untuk pergi ke bos dunia dan menyertai walaupun anda belum sampai ke Diablo 4 Endgame. Yang mengatakan, kami tidak mengesyorkannya – kemungkinan besar, anda akan menghabiskan sebahagian besar masa anda mati yang akan menghalang kejayaan kumpulan. Sebaliknya, fokus pada meratakan dan menanam peralatan terbaik pada tahap jarang sehingga anda boleh mengambil bahagian seperti yang dimaksudkan.

Cara Mengalahkan Bos Dunia Diablo 4

Sudah tentu, mengetahui bagaimana Untuk mengalahkan Diablo 4 bos dunia adalah separuh pertempuran. Pergaduhan bos terdiri daripada pelbagai peringkat, dan setiap bos mempunyai tahap raksasa yang menentukan kesukaran, yang skala semasa anda maju melalui peringkat perjuangan. Bos Dunia juga mempunyai kelemahan dan tahap perisai sendiri, yang mungkin mencabar anda untuk menukar binaan anda.

Jika anda ingin memusnahkan bos Diablo 4 World dan Survive, anda ingin mendekati perjuangan dengan kemahiran dan senjata terbaik anda yang tersedia untuk setiap kelas Diablo 4. Kami juga sangat mengesyorkan membawa seberapa banyak ramuan dan elixir untuk meningkatkan ketahanan anda terhadap apa sahaja yang dapat dibuang oleh bos -bos ini. Akhir.

Dengan sekumpulan rakan -rakan di belakangnya, anda mempunyai peluang yang baik untuk mengalahkan mana -mana bos Diablo 4 dunia, jadi berus pada Diablo 4 crossplay untuk tali di rakan anda pada platform yang berbeza. Sebelum anda melompat terus ke neraka, periksa keperluan sistem terhadap persediaan anda, dan pastikan anda menyimpan senarai kod ralat Diablo 4 kami – jika anda menghadapi masalah, anda mungkin ingin menyemak status pelayan juga.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.