Diablo 4 Tarikh dan Masa Pelepasan Akses Awal | GamesRadar, Diablo IV dilancarkan tidak lama lagi -di sini yang perlu anda ketahui – Diablo IV – Berita Blizzard

Diablo IV dilancarkan tidak lama lagi -di sini yang perlu anda ketahui

Diablo 4 Preloads kini hidup, jadi walaupun anda sedang menunggu pelancaran penuh, anda boleh mendapatkan muat turun yang dilakukan lebih awal.

Diablo 4 tarikh dan masa pelepasan akses awal

Bilakah saya boleh mula bermain Diablo 4, sama ada akses awal atau versi biasa?

Diablo 4 Rogue

(Kredit Imej: Blizzard)

Masa dan tarikh pelepasan akses awal Diablo 4 tidak jauh, dengan RPG memburu setan melancarkan bulan ini – kerana jujur, yang ingin menghabiskan musim panas di luar di bawah sinar matahari? Jelas akan ada masa pelepasan dan tarikh yang berbeza bergantung kepada sama ada anda mendapat Diablo 4 Akses awal atau bersedia menunggu pelepasan biasa, dan kami telah meletakkan mereka semua di bawah dalam panduan komprehensif ini untuk tarikh dan masa pelepasan Diablo 4.

Tarikh dan masa pelepasan Diablo 4

Tarikh dan masa pelepasan Diablo 4 bagi mereka yang telah menyusun versi standard permainan adalah seperti berikut:

 • 4:00 PM PDT, 5 Jun (Pantai Pasifik)
 • 7:00 PM EDT, 5 Jun (Pantai Timur)
 • 12:00 pagi BST, 6 Jun (UK)
 • 1:00 pagi CEST, 6 Jun
 • 8:00 pagi KST, 6 Jun (Korea)

Diablo 4 Preloads kini hidup, jadi walaupun anda sedang menunggu pelancaran penuh, anda boleh mendapatkan muat turun yang dilakukan lebih awal.

Tarikh dan masa pelepasan akses awal

Bagi mereka yang telah menyusun versi akses awal Diablo 4, mereka boleh mengharapkan untuk bermain permainan pada masa dan tarikh berikut:

 • 4:00 PM PDT, 1 Jun (Pantai Pasifik)
 • 7:00 PM EDT, 1 Jun
 • 12:00 pagi BST, 2 Jun (UK)
 • (Eropah)
 • 8:00 pagi KST, 2 Jun (Korea)

Pemain boleh Dapatkan versi akses awal Diablo 4 jika mereka menyusun semula sama ada edisi utama atau mewah permainan – Pada masa penulisan, tidak ada cara lain untuk mendapatkan akses ke permainan lebih awal.

© Gamesradar+. Tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Diablo IV dilancarkan tidak lama lagi -di sini yang perlu anda ketahui

Diablo IV dilancarkan tidak lama lagi -di sini yang perlu anda ketahui

Sanctuary Memerlukan Juruselamat – Adakah anda akan mengamati panggilan pada 6 Jun sekali semua neraka longgar?

Lilith telah kembali ke tempat perlindungan, dipanggil oleh ritual gelap selepas pengasingannya yang panjang. Sebelum anda mula mengembara 5 kawasan besar Diablo IV sebagai seorang barbar, druid, nekromancer, penyangak, atau ahli sihir untuk membatalkan penderitaan Lilith yang ditekankan di dunia yang dia bantu, kami meminta anda untuk membaca panduan pelancaran ini dan membiarkannya membantu kejayaan anda atas kejahatan.

Codex

Akses awal dan jadual pelancaran global

Akses awal ke Diablo IV bermula 1 Jun pada 4 p.m. Pdt Bagi sesiapa yang mempelopori edisi mewah atau edisi utama sebelum pelancaran rasmi kami. Untuk melihat bila anda dapat memulakan perjalanan anda, merujuk peta akses awal di bawah untuk masa dan tarikh yang khusus di rantau ini.

The Pelancaran Rasmi untuk Diablo IV bermula pada .m. Pdt. Ini adalah ketika pemilik mana -mana edisi Diablo IV dapat memulakan perjalanan mereka. Seperti peta akses awal, rujuk peta pelancaran di bawah untuk masa dan tarikh yang khusus di rantau ini.

Pra-beban Diablo IV

Sediakan keturunan anda ke neraka dengan pra-memuatkan Diablo IV awal. 30 Mei pada 4 p.m. Pdt Untuk Windows PC, Xbox, dan PlayStation. Pembelian mana-mana edisi Diablo IV diperlukan untuk pra-beban.

 • Lancarkan Pertempuran.pelanggan bersih. Sekiranya Diablo IV belum berada di bar kegemaran anda, anda boleh menambahkannya dengan mengklik pada + ikon. Sebagai alternatif, anda boleh menemui Diablo IV dengan mengakses Semua permainan halaman. Anda akan melihat Diablo IV di bahagian atas senarai.
 • Sebaik sahaja anda sampai ke halaman permainan Diablo IV, klik menu dropdown di bawah versi permainan dan pilih pilihan Diablo IV. Klik butang biru yang mengatakan pemasangan. Permainan akan dipasang dan sebaik sahaja ia tersedia, klik main untuk dilancarkan.
 • Bersedia untuk menjadi keperluan tempat perlindungan pengembara.
 • Lancarkan Kedai Xbox dan cari Diablo IV. Pilih Muat turun.
 • Bersedia untuk membunuh Legion Lilith.

PlayStation

 • Lancarkan Kedai PlayStation dan cari Diablo IV. Pilih Muat turun.
 • Bersedia untuk menyelamatkan warganegara Sanctuary dari kegelapan yang tidak terkatakan.

Traversing Sanctuary adalah pengalaman khianat yang penuh dengan kengerian dan bahaya yang menghancurkan. Dari 5 Jun -2 Julai, Pastikan syarikat Streamers Diablo IV kegemaran anda dengan menontonnya di Twitch ketika mereka bertahan melalui penyimpangan neraka. Anda akan Dapatkan titisan Twitch baru setiap minggu yang akan memberi ganjaran kepada barangan kosmetik seperti penarik senjata dan item slot belakang semakin lama anda menonton. Langganan Hadiah 2 Twitch ke Saluran Streamer yang Layak dan anda akan mendapat Steed Trusty baru, Gunung Naluri Primal. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ganjaran dan kelayakan yang tepat, lawati blog ini.

Sokongan Komuniti dan Pemain

Sama seperti Lilith bertekad untuk membawa semua manusia di bawah kawalannya, kami tidak dapat membuat pulangan lancar ke tempat kudus untuk anda. Sekiranya anda menghadapi gangguan yang tidak baik semasa akses awal atau pelancaran, sila hubungi kami melalui Forum Diablo IV, Akaun Twitter CS Blizzard, atau Portal Sokongan Pemain untuk memperbaiki sebarang masalah yang anda alami.

Terima kasih

Perjalanan Diablo IV yang semakin meningkat dari pengumuman di Blizzcon 2019 untuk dilancarkan telah luar biasa. Kami telah menghabiskan berjam -jam yang banyak merancang kemasukan baru ini ke alam Diablo dan bertujuan untuk dinikmati selama bertahun -tahun yang akan datang. Pencapaian ini tidak dapat dicapai tanpa sokongan anda dan cinta kami yang besar untuk membuat permainan kegemaran anda. Terima kasih untuk segalanya! Kuda anda dan sisa -sisa keretakan yang sejuk menanti pengembara.

Semoga berjaya, dan semoga anda bertahan neraka.
-Pasukan Diablo IV