Diablo 4 Tarikh dan Masa Pelepasan Akses Awal – GameSpot, Diablo 4: Tarikh Siaran, Treler, Musuh Baru, Penyesuaian Karakter & Lagi – Dexerto

Diablo 4: Tarikh Siaran, Treler, Musuh Baru, Penyesuaian Karakter & Lagi

Di samping itu, pemain boleh mengharapkan “dunia yang dikongsi” di mana mereka dapat berinteraksi dengan orang lain, menangani bos dunia, atau memulakan pencarian bersama. .

Diablo 4 Tarikh dan Masa Pelepasan Akses Awal

11 tahun selepas Diablo III dibebaskan, sekuel hampir di sini.

Oleh Eddie Makuch pada 5 Jun 2023 jam 9:58 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Permainan Big Next Blizzard, Diablo IV, kini boleh didapati untuk mereka yang membeli edisi deluxe atau muktamad. Sekiranya anda menyusun versi standard, bagaimanapun, anda masih perlu menunggu seketika sebelum anda dapat bermain permainan ini-walaupun ia dilancarkan pada malam ini, 5 Jun, bergantung kepada rantau anda. Blizzard telah menyediakan masa pelepasan yang tepat untuk Diablo 4, jadi anda boleh merancang sepanjang hari anda lebih awal daripada masa. .

Seperti banyak permainan hari ini, Diablo IV dibuka lebih awal untuk orang yang membayar tambahan. Edisi Deluxe ($ 90) dan Ultimate ($ 100) permainan dibuka pada hari Khamis, 1 Jun, pukul 4 petang PT / 7 PM ET.

Bagi orang lain, edisi standard Diablo IV tiba hari ini, 5 Jun, jam 4 petang PT / 7 PM ET. Bos Blizzard Mike Ybarra berkongsi butiran ini di Twitter. Pecahan masa mengikut rantau adalah di bawah:

Edisi Piawai

5 Jun

Diablo IV masa preload

.

Edisi Diablo IV Deluxe dan Ultimate termasuk pelbagai tambahan digital, termasuk kandungan untuk Diablo IV dan tajuk badai salji lain seperti Diablo III dan World of Warcraft. Untuk banyak lagi, pastikan anda menyemak panduan preorder Gamespot’s Diablo IV yang merangkumi semua butiran utama, serta ulasan Diablo IV kami.

.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. .

? Berita e [email protected]

Diablo 4 Cover Art

Blizzard Entertainment

Diablo 4 akan datang, dan ia adalah salah satu ketibaan yang paling dinanti -nantikan pada tahun 2023. Untuk membuat anda laju, inilah hub lengkap yang memaparkan semua butiran yang anda perlukan mengenai RPG baru Blizzard dari tarikh pelepasannya ke kisahnya.

Diablo adalah salah satu francais paling ikonik Blizzard. .

.

Walau bagaimanapun, Diablo 4 adalah sekuel sebenar untuk Diablo 3 dan merupakan peminat permainan siri ini telah berteriak. Permainan ini kelihatan menggabungkan bahagian terbaik Diablo 3 dan Diablo 2 ke dalam apa yang mungkin entri yang paling menarik dan lengkap dalam siri ini.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Kandungan

 • Diablo 4: Tarikh Siaran
 • Diablo 4: Akses Awal
 • Diablo 4: Platform
 • Diablo 4: Treler
 • Diablo 4: Musuh Baru
 • Diablo 4: penyesuaian watak
 • Diablo 4: Permainan
  • Sistem Paragon Baru

  Diablo IV Cover Art Blizzard Entertainment 2021

  Diablo 4 pertama kali diumumkan sepanjang tahun 2019, dan menampilkan Lilith sebagai anak poster setannya.

  Tarikh Siaran Diablo 4 dan Masa Pelancaran

  6 Jun 2023, Walaupun ini mungkin berbeza sedikit bergantung pada rantau anda. Anda dapat melihat masa pelancaran individu di bawah:

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Amerika Syarikat: 5 Jun, 2023, pukul 4 petang pt
  • UK/Eropah: 6 Jun 2023, pukul 12 pagi
  • 6 Jun 2023, pukul 8 pagi

  Tarikh pelepasan ini diturunkan semasa Anugerah Permainan 2022, di mana Blizzard juga menjatuhkan satu lagi treler untuk permainan bersama maklumat mengenai akses awal beta terbuka.

  Diablo IV Kemas kini suku tahunan Jun

  Buat pertama kalinya dalam siri Diablo, pemain mempunyai pemerintahan percuma atas reka bentuk watak mereka.

  Diablo 4 Gameplay

  Diablo 4 sangat mencerminkan gaya yang menjadikan siri ini begitu ikonik. . Peningkatan ke visual dalam permainan telah dilaksanakan, serta kem dan gunung sedang diperkenalkan, serta medan yang bervariasi yang menambah lebih banyak menegak.

  . Oleh itu, mengharapkan permainan berasa lebih seperti Ark Lost dalam hal ini.

  Blizzard juga mengesahkan bahawa permainan akan dilancarkan dengan hampir 150 Dungeons, bermaksud akan ada banyak rompakan, serta kubu kuat yang memerlukan pemain yang jelas musuh untuk menuntut semula mereka.

  Diablo 4 Kelas Rogue

  .

  Dalam jawatan akhir tahun yang ditambahkan ke Blog Diablo 4 Blizzard, pemaju memberikan kemas kini mengenai rancangannya untuk mekanik penyebaran endgame tajuk. Seperti Diablo 3, Diablo 4 akan menggunakan sistem Paragon apabila pemain telah memukul topi tahap lembut. .

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  . .

  . Glyphs ini juga boleh ditingkatkan dan disamakan, membolehkan watak itu berkembang lebih kuat dari masa ke masa.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Pemain boleh mengisi papan Paragon mereka, tetapi ini bukan akhir peningkatan pasca permainan mereka. Sebaik sahaja mereka sampai ke tepi papan, jubin di sekitar perimeter akan berfungsi sebagai pintu masuk ke papan paragon baru, yang bermaksud watak dapat disamakan lebih jauh lagi. Lembaga Paragon seterusnya mungkin menawarkan lebih banyak ganjaran, dengan beberapa termasuk jubin ajaib, jarang, dan legenda yang akan ditemui.

  Blizzard telah mengatakan bahawa, “Hasil yang diingini adalah satu set bonus yang diperibadikan yang akan memberi kuasa kepada anda di sini dan menghormati dedikasi anda untuk perkembangan mereka, yang akan tetap bersenang -senang untuk tweak dan menyesuaikan diri dengan banyak playthroughs.”The Devs berharap sistem itu akan menawarkan” lebih mendalam dan kebolehcapaian “daripada sistem Paragon Diablo 3, yang hanya menawarkan cara lain untuk meningkatkan tahap.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Diablo 4 Parago Grid

  Sebahagian daripada papan paragon di Diablo 4.

  Apa itu Diablo 4?

  . Setelah diasingkan selama beribu -ribu tahun, mimpi ngeri bertanduk kembali dengan membalas dendam, mungkin menentang bekas kekasih – Inarius.

  .

  Artikel berterusan selepas iklan

  Diablo sendiri sering menjadi bos terakhir siri titular, tetapi Lilith nampaknya menjadi satu -satunya besar di Diablo 4 setakat ini. Walau bagaimanapun, ini boleh menjadi salah, tuan keganasan sering kali kembali ke tempat kudus – tidak kira betapa dia dikalahkan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  ?

  Semasa pameran permainan Xbox & Bethesda 2022, Blizzard mengesahkan bahawa Diablo 4 akan menampilkan crossplay dan silang-proses.

  “Sebelum anda membaca lebih lanjut, kami teruja untuk mengumumkan bahawa Diablo IV akan dilancarkan pada tahun 2023 pada Windows PC, Xbox One X | S, Xbox Series X | S, PlayStation 4/5 dan akan menjadi tuan rumah silang dan silang untuk semua platform, “mereka menulis di blog rasmi mereka.

  Artikel berterusan selepas iklan

  “Pada konsol, pemain juga boleh membunuh syaitan bersebelahan dengan rakan melalui Couch-Co-op.”

  Diablo 4 Necromancer Key Art

  Necromancer melengkapkan lima kelas pelancaran untuk Diablo 4.

  Diablo 4 musim

  Dalam kemas kini suku tahunan pada bulan Ogos 2022, Blizzard mengesahkan bahawa, seperti pemprosesnya, Diablo 4 akan mendapat manfaat daripada permainan bermusim. Syarikat ini bertujuan untuk mencipta empat musim setahun sekali Diablo 4 dilancarkan pada tahun 2023.

  Artikel berterusan selepas iklan

  .”

  Artikel berterusan selepas iklan

  Microtransactions di Diablo 4

  The Devs telah mengesahkan bahawa Diablo 4 . .

  Microtransactions yang muncul di Diablo Immortal memburukkan pengalaman untuk banyak pemain yang merasakan permainan bergantung pada mekanik bayar untuk menang. Walaupun Diablo Immortal terus mengambil langkah ke arah yang betul, kerosakan telah dilakukan sejauh beberapa orang yang bersangkutan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  . Diablo 4 pemain hanya digalakkan untuk membeli sesuatu dari kedai Sekiranya mereka mahu, .

  Artikel berterusan selepas iklan

  Semasa kemas kini suku tahunan Ogos 2022, Devs berkata, “Pemain dapat mengalami semua ciri permainan teras dan bermusim tanpa membelanjakan wang. Matlamat kami adalah untuk pemain menikmati pergi ke kedai, membeli sesuatu apabila ia menarik minat mereka, dan berjalan dengan gembira dengan apa yang mereka beli.”

  . Untuk lebih banyak hub pelepasan, lihat semua yang kita tahu pada permainan berikut: