Diablo 4 ‘Server Slam’ Beta Mula Masa, Tarikh Akhir, Akses, dan Ganjaran – Polygon, Diablo 4 Tarikh Beta Terbuka, Masa, Ganjaran, Jadual, dan Cara Mengakses

Diablo IV Buka Beta Mula dan Akhir Masa, Cara Mengakses, dan Ganjaran

Semua kerja keras yang anda masukkan ke beta terbuka tidak akan apa -apa, walaupun, kerana Blizzard telah terperinci beberapa ganjaran eksklusif yang anda boleh terima dengan melaksanakan tugas tertentu dalam beta terbuka. Berikut adalah tiga ganjaran yang anda dapat dan apa yang perlu anda lakukan untuk mendapatkannya.

Bilakah Beta ‘Server Slam’ Bermula dan berakhir?

Diablo 4's Lilith menentang latar belakang merah

Yang lain Diablo 4 Beta mengetuk kepalanya dengan hujung minggu “Server Slam”, memberikan permainan ujian tekanan lain menjelang pelancaran penuh bulan depan.

Bagi mereka yang memainkan beta pada bulan Mac, mengharapkan beberapa tweak dan perubahan, serta ganjaran baru bagi mereka yang mencapai tahap tahap dan menyelesaikan cabaran tertentu.

Inilah yang perlu anda lakukan untuk mengakses Diablo 4 Beta ‘Server Slam’, termasuk Masa Permulaan dan Akhir.

Diablo 4 ‘Server Slam’ Mula Masa: Bilakah Diablo 4 ‘Server Slam’ bermula?

 • .m. Pdt untuk pantai barat Amerika Utara
 • 3 p.m. Edt untuk pantai timur Amerika Utara
 • 9 p.m. CEST untuk Eropah Barat/Paris
 • 8 p.m. BST untuk u.K.
 • 4 a.m. JST pada hari Sabtu, 13 Mei Di Jepun/Tokyo

Seperti beta terbuka Mac, mengharapkan beberapa beratur dan kemungkinan kesilapan pelayan ketika mengakses tempoh beta. Ini sebahagiannya sebab ujian ini – oleh itu nama “Server Slam” – di mana ia direka untuk meletakkan sambungan dalam talian permainan melalui langkahnya untuk memastikan pelepasan penuh berjalan lancar.

Nasihat kami adalah untuk mencuba dan memberi diri anda beberapa peluang untuk bermain hujung minggu ini sekiranya terdapat beratur panjang, dan tidak mengharapkan untuk mendapatkan akses cepat pada hari Jumaat khususnya. Dengan itu – berapa lama anda mempunyai beta ini?

Bilakah Akhir Beta Server Diablo 4 ‘?

Jika anda merancang lebih awal dengan berapa banyak masa yang anda ada dengan beta, ia mempunyai masa akhir berikut Ahad, 14 Mei:

 • 12 p.m. Pdt untuk pantai barat Amerika Utara
 • 3 p.m. Edt untuk pantai timur Amerika Utara
 • 9 p.m. CEST untuk Eropah Barat/Paris
 • 8 p.m. BST untuk u.K.
 • 4 a.m. JST pada hari Isnin, 15 Mei Di Jepun/Tokyo

Singkatnya, masa akhir adalah masa yang sama seperti waktu mula – pada tengah hari di pantai barat Amerika Utara.

Cara Mengakses Hujung Minggu Beta ‘Server Slam’ Diablo 4

Seperti hujung minggu beta kedua pada bulan Mac, Semua pemain di semua platform mempunyai akses percuma dan terbuka ke hujung minggu beta ‘Server Slam’. Ini bermakna anda tidak perlu pra-pesanan untuk mendapatkan akses.

Satu -satunya kaveat adalah anda perlu log masuk dengan pertempuran anda.akaun bersih – seperti betas sebelumnya – jadi anda memerlukan salah satu daripadanya. Sekiranya anda tidak mempunyai satu, Diablo 4 Beta sendiri dibuka dengan kod QR yang akan mengarahkan anda untuk menetapkan satu.

Apa yang ada di Beta Diablo 4 Server Slam ‘?

Seperti beta terbuka pada bulan Mac, beta ‘pelayan slam’ akan memberi pemain akses kepada prolog dan keseluruhan tindakan pertama di rantau yang dipanggil puncak fraktur. Terdapat juga bos dunia yang boleh dijalankan pada “masa pilih” pada kedua -dua hujung minggu. Ini adalah bos yang sangat sukar yang memerlukan banyak pemain yang bekerjasama untuk menurunkan.

Pada hujung minggu, watak anda akan mempunyai akses kepada lima kelas – barbar, penyangak, ahli sihir, druid dan nekromancer – pada tahap tahap 20.

Terdapat juga dua pilihan untuk Co-op semasa beta terbuka. Anda boleh membuat ko-op sofa dua pemain atau koperasi dalam talian empat pemain. Untuk Co-op Couch semasa hujung minggu akses awal, hanya satu pemain yang perlu dipesan terlebih dahulu (tetapi kedua-duanya memerlukan pertempuran.Akaun bersih dikaitkan dengan akaun pada platform apa sahaja yang anda mainkan).

Apa yang berubah dalam beta Server Diablo 4 ‘?

Di tempat lain, Blizzard telah mengeluarkan beberapa perubahan pada permainan berikutan dua tempoh beta pertama. Siaran blog rasmi masuk ke dalam ini dengan lebih terperinci, tetapi sorotan termasuk:

 • Susun atur penjara dioptimumkan untuk meminimumkan mundur
 • Perubahan kepada bos menghadapi kesukaran dan kadar acara penjara bawah tanah
 • Ganjaran baru untuk permainan utama (lihat bahagian seterusnya)
 • Perubahan kepada kelas (lihat tangkapan skrin di bawah):

Diablo 4 ‘Server Slam’ Beta Rewards

Walaupun kemajuan beta tidak akan membawa ke dalam permainan penuh – tidak akan maju dari hujung minggu beta pertama yang membawa ke beta “pelayan slam” ini – akan ada ganjaran dalam Diablo 4 bergantung pada kemajuan anda hujung minggu ini.

Salah satu daripada ini – trofi “Cry of Ashava Mount” – baru pada hujung minggu ini. Perhatikan bahawa jika anda memperoleh ganjaran yang lain semasa hujung minggu beta sebelumnya, anda tidak perlu membuka kunci mereka lagi.

The Diablo 4 Ganjaran beta “pelayan” adalah:

Imej dengan teks 'mencapai tahap 20, mengalahkan Ashava, buka kunci tangisan Ashava Mount Trophy' di sebelah gunung di sebelah kanan

 • Tajuk Kecederaan Awal: Diperoleh dengan mencapai Kyovashad dengan satu watak.
 • Tajuk Voyager Awal: Diperoleh dengan mencapai tahap 20 pada satu watak.
 • Beta Wolf Pack Item Kosmetik: Diperoleh dengan mencapai tahap 20 pada satu watak.
 • Menangis Ashava Mount Trophy: Diperoleh dengan mengalahkan Ashava, bos dunia, dengan satu tahap 20 watak.

Semoga berjaya mendapat semua ganjaran yang anda perlukan semasa tempoh beta ini!

Diablo IV Buka Beta Mula dan Akhir Masa, Cara Mengakses, dan Ganjaran

Diablo 4 Art

Sudah tiba masanya untuk kembali ke neraka. Diablo IV, Permainan utama pertama dalam siri ini dalam lebih dari satu dekad, ditetapkan untuk dikeluarkan pada 6 Jun, 2023. Menjelang pelepasan penuh, pemaju dan penerbit Blizzard Entertainment menganjurkan beta terbuka untuk memberi peminat rasa apa yang mereka dapat pengalaman dalam kembali ke Diablo yang lama ditunggu-tunggu. Inilah semua yang anda perlu tahu untuk melompat ke beta dan mula mengklik di kerangka.

Apakah Buka tarikh dan masa beta?

Beta Terbuka Diablo IV akan berlangsung dari Jumaat, 24 Mac hingga Isnin, 27 Mac. Beta akan bermula pada 12 p.m. Timur pada hari Jumaat dan berakhir pada 3 p.m. Timur pada hari Isnin. Yang memberi anda hujung minggu untuk membunuh seberapa banyak syaitan dan kerangka yang mungkin.

Beta Akses Awal disediakan dari 17 Mac hingga 20 Mac kepada mereka yang telah dipesan sebelum ini Diablo IV atau memesan item menu khas di KFC.

Apakah Diablo IV Buka platform beta?

Pilih kelas anda dan mulakan penjara bawah tanah dengan rakan.

Beta Terbuka akan tersedia untuk setiap platform yang permainan akhir akan dikeluarkan; Ini bermakna PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, dan Xbox Series Consoles.

Bolehkah anda memuatkan pra-beban Diablo IV Beta Beta?

Pra-beban untuk Diablo IV Beta Terbuka akan disediakan bermula pada hari Rabu, 22 Mac pukul 12 p.m. Timur. Inilah cara memuat turunnya di setiap platform.

PC:

 • Lancarkan pertempuran.pelanggan bersih. Awak boleh cari Diablo IV dengan mengakses halaman semua permainan. Anda akan melihat Diablo IV di bahagian atas senarai.
 • Sebaik sahaja anda sampai ke Diablo IV Halaman permainan, klik menu dropdown di bawah versi permainan dan pilih Diablo IV – Pilihan beta. Klik butang biru yang mengatakan pemasangan. Permainan akan dipasang dan sebaik sahaja ia tersedia, klik main untuk dilancarkan.

Xbox:

 • Lancarkan kedai Xbox dan cari Diablo IV-Betupan beta. Pilih muat turun.

PlayStation:

 • Lancarkan kedai PlayStation dan cari Diablo IV Beta Beta. Pilih muat turun.

Berapa lama Diablo IV Beta Beta?

Anda akan dapat memainkan keseluruhannya Diablo IVAkta pertama semasa beta terbuka. Ini akan membawa anda melalui beberapa penjara bawah tanah, bandar, dan cutscenes yang menerangkan kisah entri baru ini.

Pemain akan dapat memilih dari lima kelas yang berbeza: penyangak, ahli sihir, barbar, nekromancer, dan druid. Anda akan dapat membuat sehingga sepuluh aksara. Terdapat topi tahap 25, yang anda tidak akan mencapai semata-mata dengan memberi tumpuan kepada usaha utama sehingga ia membuka keupayaan untuk melakukan pencarian sampingan dan penjara merangkak untuk XP tambahan.

Sorotan besar beta terbuka akan berjalan melalui Overworld dengan rakan -rakan dan menyelesaikan acara dunia dan legion di seluruh peta. Pengalaman paling menarik yang boleh anda ambil semasa beta terbuka adalah bos dunia.

Bilakah Diablo IV Acara Bos Dunia Terbuka Beta?

Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk mengalahkan Ashava?

Pemain yang ingin merasai cabaran terbesar Diablo IV yang ditawarkan tidak akan mahu melepaskan peluang untuk menghadapi Ashava. Pertemuan bos dunia ini menggalakkan kumpulan besar pemain untuk mengambil bahagian bersama untuk menurunkan binatang itu. Anda hanya akan mempunyai empat peluang untuk bertarung Ashava semasa beta terbuka: 25 Mac pukul 10 a.m., 12 p.m., 10 p.m. dan tengah malam PDT.

Tidak Diablo IV Kemajuan beta terbuka membawa?

Blizzard telah mengesahkan bahawa kemajuan yang dibuat di Diablo IV Beta tidak akan membawa ke permainan penuh. Ini juga bermaksud bahawa mana -mana watak yang anda buat semasa beta terbuka juga akan hilang kepada kekosongan apabila hujung minggu berakhir.

Apa maksudnya ialah anda tidak perlu melekat pada apa sahaja yang anda lakukan atau mana -mana watak yang anda buat. Anda mempunyai sepuluh slot watak yang terdapat di beta terbuka, jadi luangkan masa ini untuk bereksperimen dengan kelas yang berbeza dan membina untuk melihat apa yang paling sesuai untuk anda apabila permainan penuh dilancarkan.

Apakah Diablo IV Buka ganjaran beta?

Sampai ke tahap 20 dan anda boleh membawa anak anjing serigala yang comel ketika Diablo IV siaran.

Semua kerja keras yang anda masukkan ke beta terbuka tidak akan apa -apa, walaupun, kerana Blizzard telah terperinci beberapa ganjaran eksklusif yang anda boleh terima dengan melaksanakan tugas tertentu dalam beta terbuka. Berikut adalah tiga ganjaran yang anda dapat dan apa yang perlu anda lakukan untuk mendapatkannya.

 • Tajuk Kecederaan Awal – Diperolehi dengan mencapai Kyovashad dengan satu watak.
 • Tajuk Voyager Awal – Diberikan dengan mencapai tahap 20 pada satu watak.
 • Beta Wolf Pack Item Kosmetik – Diperolehi dengan mencapai tahap 20 pada satu watak.

Sebarang ganjaran yang anda peroleh akan dihubungkan dengan akaun anda dan tersedia ketika Diablo IV dilancarkan pada bulan Jun.