Diablo 4: Semua yang kita tahu mengenai sekuel ARPG seterusnya | PC Gamer, Diablo 4: Tarikh Mula Musim Pertama, Pas Battle dan Lebih Banyak Mengenai Dungeon Crawler Darker – CNET

Diablo 4: Tarikh Mula Musim Pertama, Pas Battle dan lebih banyak mengenai Crawler Dungeon Darker

.

Diablo 4: Semua yang kita tahu

Semua yang terbaru di kelas Diablo 4, permainan, silang, dan banyak lagi.

Lilith, syaitan terkenal yang

(Kredit Imej: Blizzard)

Kami melewati Beta Playtests untuk Diablo 4, yang bermaksud kami tidak mendapat peluang untuk mengalami bermain siri royalti ARPG yang kembali sehingga tarikh pelepasannya. Nasib baik, setelah bertahun -tahun menunggu kedua -duanya sebelum dan selepas mendedahkan di Blizzcon 2019, beberapa minggu yang tinggal sebelum Diablo 4 hits hampir tidak menunggu sama sekali. Limber up yang klik-klik digit; anda akan memerlukannya.

Kami telah menumpuk harta karun maklumat prerelease dan kemas kini pembangunan selama berbulan -bulan sekarang. Walau bagaimanapun, anda akan menaikkan mayat setan, kami mendapat semua butiran yang anda perlukan untuk keturunan anda yang seterusnya ke neraka. Inilah semua yang kita pelajari mengenai kelas Diablo 4, dunia terbuka, dan endgame yang tidak dapat dielakkan.

Berapakah tarikh pelepasan Diablo 4?

Diablo 4 akan dikeluarkan pada 6 Jun, 2023, dengan akses awal untuk pemain preorder bermula beberapa hari sebelum pada 1 Jun.

.

Diablo 4 treler

Inilah sinematik pembukaan Diablo 4

Terungkap di Fan Fan 2023 IGN, cutscene intro Diablo 4 adalah seperti yang anda harapkan. Ia mempunyai watak pemain yang mengembara hutan gunung beku -namun anda menyesuaikan anda, mereka akan muncul di sini -sehingga mereka menemui patung dengan getaran yang rancid sedemikian sehingga kuda mereka melarikan diri ke dalam gelap. Kerana ia adalah permainan Diablo, kuda tidak sihat. Terpaksa mencari perlindungan sahaja, watak pemain mengambil tidur gua tepat pada waktunya untuk bermimpi Omens gelap dan dahsyat.

Apa treler Diablo 4 yang lain di luar sana?

Treler mendedahkan asal adalah satu Neraka cara untuk mengumumkan Diablo 4. Sinematik cantik dan mengerikan, tepat seperti Diablo. Bayangkan betapa lebih baik dari dunia tanpa pemburu harta karun secara tidak sengaja menghidupkan semula kejahatan.

.

Treler Tarikh Siaran yang pertama kali ditunjukkan pada Anugerah Permainan 2022 membuktikan bahawa pasukan sinematik Blizzard masih menembak semua silinder. Diketuai oleh Rogue Angel Inarius, ekspedisi tentera salib ke dalam neraka membuktikan melalui penyebaran grafik yang grafis bahawa pasukan malaikat dapat menjadi sedikit seperti yang menakutkan sebagai rakan setan mereka.

Diablo 4 kelas

Druid | Membina Druid Terbaik
Salah satu kelas pertama yang diumumkan untuk Diablo 4, Druids dapat memanfaatkan Bumi dan Magic Storm. Sekiranya itu tidak mencukupi untuk anda, mereka boleh beralih dengan lancar ke dalam bentuk werebear dan werewolf. Di mana Druid telah menumpukan kemahiran transformasi dalam permainan Diablo yang terdahulu, Transformasi di Diablo 4 adalah negara sementara yang diberikan oleh kemahiran yang relevan. Teruskan menggunakan kemahiran Werebear, dan anda akan kekal sebagai Werebear untuk lebih lama. Mereka juga mempunyai beberapa pilihan sahabat binatang dalam serigala dan burung gagak yang boleh dipanggil..

Barbarian | Membina Barbarian Terbaik
. . Di samping menawarkan penyesuaian kemahiran berbutir, sistem Arsenal juga memberikan bonus bergantung pada senjata yang anda gunakan, yang meningkat apabila orang barbar anda menghabiskan lebih banyak masa menggunakan jenis senjata itu.

Sorceress | Pembina Sorceress Terbaik
Untuk penyusup spellcaster elemen tradisional, ada kelas ahli sihir yang boleh melemparkan kilat, ais, dan api di musuh dari jauh, dengan pilihan pengkhususan unsur yang sepadan. Tidak seperti Wizard Diablo 3, The Sorceress jauh lebih fokus pada Magic Elemental, jadi mengharapkan paparan yang mencolok unsur -unsur dan shenanigans yang murni. Ahli sihir baru juga menggunakan sistem pesona baru yang membolehkan mereka bukan sahaja menggunakan enam slot kemahiran seperti orang lain, tetapi tiga slot pesona yang menjadikan kemahiran menjadi pasif yang unik.

Rogue | Pembina penyangak terbaik
Di Blizzcon 2021, Blizzard menambah kelas keempat kepada campuran, Rogue, yang belum muncul dengan nama itu sejak Diablo yang asal. Kami mempunyai beberapa butiran mengenai kebolehan penyangak di sini, dan anda boleh bergantung pada kerja kotor di julat dengan busur anda, tetapi juga dekat dengan belati dan pisau jarak pendek. .

Necromancer | Pembina Necromancer Terbaik
Dengan pertunjukan yang menyeramkan di pameran Xbox & Bethesda 2022, Blizzard mendedahkan Necromancer sebagai kelas kelima dan terakhir Diablo 4. . Necromancer menggunakan mayat sebagai sumber, bersama dengan intipati seperti mana. Kami juga tahu bahawa kami melihat kembalinya penjara tulang, sekiranya anda ingin menjebak musuh anda di tempatnya kerana segala macam alasan jahat. .

Diablo 4 mempunyai penyesuaian watak sebenar

Sistem Penyesuaian Karakter Diablo 4 akan membolehkan pemain pakaian watak mereka dengan beratus -ratus kepingan perisai yang unik serta ciri -ciri wajah dan badan terperinci. Terdapat banyak orang barbar, tetapi ini adalah milik anda. Sistem pewarna yang diperluaskan juga akan membolehkan pemain menyesuaikan kepingan perisai individu, atau seluruh pakaian, “dalam pelbagai warna yang masih terasa berasaskan dan realistik di dunia yang kita sedang membina.”

Ia bukan hanya perisai. Diablo 4 akan membolehkan anda menukar ciri wajah watak anda, ciri baru untuk siri ini. Blizzard mengatakan bahawa watak-watak anda akan mendapat lebih banyak masa rapat berbanding sebelum ini dalam siri ini, dalam urutan menu dan sinematik.

Berikut adalah semua butir -butir Blizzard menyebut dalam kemas kini pembangunan Jun 2021:

“Anda akan dapat mengubah wajah watak anda, gaya rambut, rambut muka (janggut dan kening), dan menambah perhiasan (menusuk hidung atau anting -anting), solek, dan tanda badan seperti tatu atau cat badan. Anda juga akan dapat mengubah nilai warna kulit, mata, rambut/rambut wajah anda, dan tanda badan anda. .”

Diablo 4 Gameplay

Berikut adalah pameran permainan Diablo 4 Junlo

Walaupun sudah hampir setahun sekarang, pameran permainan pemaju Diablo 4 Junlo ini menyoroti sistem dan pemain mekanik akan berinteraksi dengan dunia terbuka Diablo 4, seperti acara awam yang tugas anda dengan bertempur dengan musuh -musuh setan besar -besaran bersama -sama dengan apa sahaja pemain lain di kawasan itu. Ia juga melihat penciptaan watak dan beberapa bit dan bobs lain, seperti fakta yang anda boleh menuntut semula kawasan untuk NPC untuk masuk dan menubuhkan kedai.

Sekiranya anda juga ingin melihat pertempuran mentah baru.

Playtime Preview Diablo 4 kami meninggalkan kami dengan harapan yang tinggi.

. “Diablo 4 mengingatkan saya mengapa tindakan lain-RPG tidak melakukannya untuk saya. Sama ada terlalu lama untuk mendapatkan kebolehan yang mencukupi untuk merumuskan rancangan atau mereka menjatuhkan begitu banyak kepada anda yang sangat menggembirakan, “tulis Tyler. “Blizzard tahu dengan tepat berapa cepat mengisi buku ejaan anda dan bila memperkenalkan kedutan baru untuk membuat anda berfikir.”

. Dan kesan beta kami merosakkan mereka

. Tidak semua kita meninggalkan puncak patah yang penuh dengan semangat. . Melalui Slam Pelayan Mei, keseimbangan kelas beta yang tidak konsisten, cooldowns keupayaan lama, penjanaan sumber daya tempur, dan pilihan playstyle yang ketat yang dibuat untuk beberapa kebimbangan yang kuat tentang betapa menyeronokkan mana -mana kelas Diablo 4 akan berada dalam jangka panjang -dan begitu dekat untuk dibebaskan, Apa yang kita lihat dalam beta mungkin adalah apa yang akan kita dapatkan, selain dari tweak angka.

Diablo 4 menekankan pilihan dan identiti kelas

Pada bulan November 2022, pengarah permainan Diablo 4 Joe Shely dan pengurus besar Diablo, Rod Fergusson duduk untuk bercakap dengan IGN tentang bagaimana mereka merancang permainan kelas Diablo 4, dan mereka mempunyai beberapa perkara yang menarik untuk dikatakan, memberi tumpuan kepada bagaimana mereka mahu dua pemain dari Kelas atau kelas subkelas yang sama dapat menjadi unik:

“Kami bermula dengan beberapa kelas dan kami mempunyai beberapa idea yang sangat keren untuk mekanik kelas yang akan khusus untuk kelas tersebut. Ia terbukti sangat menarik bukan hanya dari segi permainan kelas, tetapi juga, jika anda bermain barbar, dan mungkin anda dikelompokkan dengan ahli sihir, dan ahli sihir menggunakan mekanik kelasnya, anda melihat Pada masa itu dan pergi ‘ada banyak permainan yang menarik di sana saya dapat melihat.”Kami benar -benar mahukan kelas bersinar dengan cara mereka sendiri.

.”Pada mulanya, ini digambarkan sebagai cukup mahal sehingga akhirnya anda akan lebih baik membuat watak baru, tetapi pengurus besar Diablo, Rod Fergusson baru -baru ini berjalan di Twitter.

Blizzard mengatakan bahawa cita -cita ketika datang ke itemisasi mengukuhkan identiti kelas, menyokong penyesuaian yang lebih mendalam dan memberi pemain tahap kedalaman yang duduk di antara Diablo 2 dan 3. .

. Setiap perisai, misalnya, akan mempunyai atribut blok di atas apa jua sifat lain yang mereka ada.

Kualiti dan Affixes juga berada di Crosshairs. . “Kami meningkatkan potensi kuasa pertalian individu pada barangan sihir,” kata Barriga. “Kami meningkatkan jumlah maksimum affixes pada barang -barang yang jarang dan lebih baik di endgame. Affix Legendary kini dilancarkan secara rawak (ya, betul -betul!) pada barang legenda. Dan barang unik akan menggantikan mitos.”

Ucapkan selamat tinggal kepada tetris inventori

Yup, awak dengar betul. Tidak ada lagi yang mengalir pelbagai bentuk di sekitar ruang inventori terhad anda yang cuba mengembalikan Sedikit rampasan. Blizzard mengatakan ia mahu “mengelakkan mengganggu permainan dengan poket pengurusan inventori.”Adil.

Sebaliknya, setiap peralatan yang boleh dilepaskan di Diablo 4 mengambil jumlah ruang yang sama. Anda masih perlu portal kembali ke bandar untuk mengosongkan karung harta karun anda sekarang dan kemudian, tetapi anda tidak akan menjelajahi cincin untuk mengoptimumkan gerai anda terlebih dahulu.

Setiap kelas Diablo 4 mempunyai pokok kemahiran

Meratakan di Diablo 4 memperoleh mata keupayaan yang boleh dibelanjakan untuk pokok kemahiran untuk kelas watak anda, membuka kunci kebolehan aktif dan pasif seperti yang anda lakukan. Kebolehan dikelompokkan pada pokok kemahiran mengikut kategori; Pada mulanya, anda akan membelanjakan mata mengenai kemahiran utama -serangan butang tetikus kiri anda yang tidak memerlukan perbelanjaan mana atau tenaga. Menjatuhkan mata yang cukup di dalam pokok akhirnya akan membolehkan anda menghabiskan mata untuk kemahiran teras-roti dan mentega sumber-sumber-kemahiran pertahanan, dan sebagainya.

Setelah membuka kunci keupayaan dengan satu titik, anda boleh menghabiskan lebih lanjut untuk menaik tarafnya dan memilih antara pengubah yang berpasangan. Contohnya, setelah menaik taraf serangan kegilaan barbar, anda boleh memilih sama ada mendapatkan penggemar pengurangan kerosakan yang disusun semasa anda menggunakannya, atau sebaliknya ia memberikan kemahiran anda yang lain dengan peningkatan kelajuan serangan.

Blizzard mengatakan bahawa ia kini bertujuan untuk pemain membuka kunci sekitar 30-40% daripada nod pada pokok kemahiran oleh endgame, yang bermaksud pemain akan mempunyai binaan yang agak berbeza walaupun dalam kelas yang sama.

Diablo 4 adalah dunia terbuka

Dunia Terbuka Diablo 4 mengandungi lima wilayah untuk diterokai. “Setiap rantau ini penuh dengan bahaya jenis mereka sendiri,” kata artis Alam Sekitar Lead Matt McDaid pada kemas kini suku pertama tahun 2022. “Banyak laluan, dan sudut tersembunyi untuk mendedahkan. Bagaimana anda memilih untuk melangkah melalui dunia yang luas ini terpulang kepada anda. Pasukan seni dan reka bentuk telah membina dunia bersebelahan di mana anda boleh berkeliaran dari pantai ke pantai, atau tinggi ke rabung glasier. .”

Membantu, pasukan persekitaran di Blizzard telah menghasilkan enam video untuk mula memberi anda pandangan awal apa yang anda akan dapati di wilayah Diablo 4, yang boleh anda lihat di bawah:

Anda mendapat kuda di Diablo 4

Syukurlah, anda tidak perlu menyeberang semua dunia terbuka Diablo 4 dengan berjalan kaki. Pencarian semasa jalan cerita utama akan membuka kunci gunung yang boleh anda hubungi yang boleh anda panggil pada bila -bila masa semasa mengembara di dunia luar biasa.

Kuda anda akan diubah suai dengan pelbagai kosmetik unlockable. Diablo 4 mungkin berlaku di dunia yang dilanda setan, tetapi itu tidak bermakna barbar tinggi 7 kaki anda tidak dapat merangkumi gadis kuda dalaman mereka.

Diablo 4 akan menyokong pengawal untuk PC

Blizzard bercakap dalam kemas kini suku pertama mengenai bagaimana ia merancang antara muka pengguna dengan banyak jenis pemain dalam fikiran. Berikut adalah beberapa barangan khusus UI/pengawal yang boleh anda lakukan di Diablo 4 mengikut pereka UI Lead Angela del Priore:

 • Tukar antara tetikus/papan kekunci dan pengawal tanpa “melemparkan orang sepenuhnya”
 • Pilih untuk mempunyai bar tindakan di tengah tengah atau kiri bawah skrin
 • Buka skrin UI secara bebas dalam mod Co-op Couch
 • Rebind serangan utama anda ke sesuatu selain klik tetikus kiri

Tidak ada rancangan untuk overlay peta di Diablo 4

Pemain Beta Diablo 4 terkejut mendapati bahawa permainan itu tidak mempunyai apa yang menjadi perlawanan dalam permainan ARPG: overlay peta telus. Sebaliknya, menavigasi bergantung pada pandangan yang tidak lengkap yang disediakan oleh minimap dalam permainan. Jika tidak, memeriksa lokasi anda bermaksud menarik peta dunia penuh, penuh skrin, menghentikan pergerakan anda dan meninggalkan anda terdedah kepada bahaya.

Menjawab soalan mengenai sama ada terdapat rancangan untuk akhirnya memasukkan satu, Pengurus Besar Diablo Rod Fergusson berkata di Twitter bahawa tidak ada niat semasa untuk memasukkan overlay peta telus.

Diablo 4: Tarikh Mula Musim Pertama, Pas Battle dan lebih banyak mengenai Crawler Dungeon Darker

Inilah yang perlu anda ketahui mengenai entri terbaru dalam siri Diablo.

Wartawan Kakitangan Oscar Gonzalez

Oscar Gonzalez adalah asli Texas yang merangkumi permainan video, teori konspirasi, maklumat salah dan cryptocurrency.

Permainan video kepakaran, maklumat salah, teori konspirasi, cryptocurrency, NFT, filem, TV, ekonomi, stok

7 Julai 2023 2:11 p.. Pt

Inarius dari Diablo 4

Diablo 4, ansuran terbaru Dungeon Crawler yang popular, keluar bulan lepas, dan ia akan memulakan musim pertamanya.

Diablo 4 meletakkan pemain kembali ke dunia tempat perlindungan yang suram, di mana pasukan dari syurga dan neraka memanipulasi manusia untuk melakukan tawaran mereka. Ibu Sanctuary, Lilith, telah kembali dan berhasrat untuk menyebarkan kejahatannya di seluruh dunia. Terserah kepada pemain untuk mengambil pasukannya dan menghentikannya sebelum terlambat.

.

Bilakah Diablo 4 keluar?

. Mereka yang menyusun semula edisi mewah atau muktamad permainan mempunyai akses awal ke permainan dari 1 Jun.

Sistem apa yang Diablo 4 tersedia di?

Diablo 4 boleh didapati di PC, PS4, PS5, Xbox One dan Xbox Series X dan S untuk $ 70.

?

Musim akan dilakukan setiap suku tahun. Setiap musim akan mempunyai jalan cerita tersendiri yang pemain perlu bekerja sama ada dengan watak yang telah mereka buat atau bermula dari awal dengan kelas baru. Ciri dan peralatan baru juga akan disediakan sepanjang musim.

Bilakah musim permulaan malignan?

Musim pertama Diablo 4 akan bermula pada 20 Julai pada 10 a.. Pt (1 p.m. Et). Tema musim ini adalah raksasa yang ganas, ancaman sisa oleh Lilith yang menyerang orang yang tidak bersalah di seluruh tempat perlindungan. Pemain perlu mempelajari asal -usul raksasa ini semasa menggunakan hati mereka yang ganas untuk memberikan bonus unik kepada watak mereka.

Bagaimana lulus pertempuran Diablo 4 berfungsi?

Juga datang dengan musim malignan adalah lulus pertempuran Diablo 4. Terdapat dua peringkat – percuma dan premium – dan kedua -duanya akan mendapat ganjaran yang boleh dibuka untuk pemain. Premium akan menelan belanja 1,000 platinum, mata wang dalam permainan yang boleh dibeli dengan wang sebenar, yang sama dengan $ 10. Membayar wang tambahan akan membuka lebih banyak ganjaran daripada peringkat percuma, termasuk lebih banyak platinum. Terdapat juga pas pertempuran dipercepatkan untuk 2,800 platinum, atau kira -kira $ 25, yang akan mempunyai 20 tiang ganjaran yang sudah dibuka.

?

Keperluan minimum adalah:

 • 64-bit Windows 10
 • Intel Core i5-2500K atau AMD FX-8350
 • Memori: 8GB RAM
 • Grafik: Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD Radeon R9 280
 • Penyimpanan: Pemacu keadaan pepejal dengan ruang yang tersedia 90GB

Penerbit Blizzard mengesyorkan spesifikasi berikut:

 • Sistem operasi: 64-bit Windows 10
 • Pemproses: Intel Core i5-4670K atau AMD R3-1300X
 • Memori: 16GB RAM
 • Grafik: Nvidia Geforce GTX 970 atau AMD Radeon RX 470
 • Penyimpanan: SSD dengan ruang yang tersedia 90GB

Kelas apa yang terdapat di Diablo 4?

Terdapat lima kelas yang terdapat di Diablo 4: Barbarian, Rogue, Sorcerer, Druid dan Necromancer.

Apa kisah di Diablo 4?

Diablo 4 adalah entri terbaru dalam RPG Tindakan Dungeon-Crawling yang legenda. Pemain akan berjuang melawan gerombolan raksasa yang dikawal oleh Lilith, anak perempuan Mephisto, salah satu kejahatan yang hebat, dan memanggil “ibu” tempat perlindungan, dunia di mana siri Diablo berlangsung.

Adakah Diablo 4 mempunyai microtransactions?

Ya, walaupun Blizzard mengatakan bahawa mereka hanya akan digunakan untuk tujuan kosmetik.

?

Pengurus Besar Diablo Rod Fergusson berkata dalam temu bual dengan permainan lucu yang pasukannya bekerja pada dua ekspansi untuk permainan. Dia tidak memberikan jangka masa apabila pengembangan pertama akan dikeluarkan.

Bagaimana keadaannya?

Diablo 4 lebih besar dan lebih gelap daripada permainan sebelumnya, yang merupakan peningkatan yang sangat diperlukan untuk formula penjara bawah tanahnya.

Tempat perlindungan dibahagikan kepada kawasan besar yang kemudian dibahagikan kepada zon kecil. Zon umumnya mempunyai kawasan terbuka yang dipenuhi dengan raksasa, serta bandar dan perkhemahan yang berbeza di mana pemain boleh berinteraksi dengan peniaga atau mencari pencarian sampingan.

Pencarian dalam permainan banyak dan akan menghantar anda ke tempat perlindungan jauh. .

Penjara bawah tanah bertaburan di seluruh kawasan, beberapa di antaranya mengambil masa beberapa minit untuk membersihkan, sementara yang lain mungkin mengambil masa sehingga 15 minit atau lebih. Terdapat juga mercu tanda untuk menemui dan acara -acara Overworld yang akan menghantar gelombang musuh -musuh yang mengerikan.

Diablo 4 bukan hanya lebih besar, ia juga mempunyai rasa jauh lebih gelap daripada permainan sebelumnya dalam siri ini. Masa dan masa lagi, saya tersentak oleh peristiwa -peristiwa yang berlaku dalam permainan. Blizzard menolak sampul dalam penjahat dengan memperkenalkan Lilith, yang memikat individu untuk membiarkan syaitan dalaman mereka keluar dan melakukan perkara -perkara yang mengerikan. Visual di Diablo 4 membantu meningkatkan nada yang lebih gelap dengan urutan sinematik yang menonjol pada watak.

Seperti yang luar biasa seperti Diablo 4, kajian semula yang saya alami mempunyai beberapa isu yang boleh menggagalkan pemain. Saya menggunakan nekromancer semasa saya bermain. Sangat bagus untuk mempunyai sekumpulan kerangka di saya dan memanggil saya, tetapi mereka cenderung menyerang sasaran yang tidak menimbulkan kemudaratan, seperti dinding yang boleh destruction, sambil mengabaikan bos yang saya berjuang. Menyasarkan dirinya boleh menjadi sedikit rumit, terutamanya dari jauh, kerana penargetan automatik tidak selalu memilih musuh yang ideal untuk menyerang. .

Boleh dikatakan aspek paling mengecewakan bermain permainan adalah kekurangan butang serangan asas. . Ini bermakna jika saya mempunyai pedang mewah atau sabit gergasi – saya bermain necromancer selepas semua – serangan lalai akan menjadi kemahiran awal yang saya pilih, bukannya saya mengayunkan senjata saya yang saya telah dilengkapi. Ia menjadikan senjata yang sejuk agak tidak berguna, yang hampir sombong untuk permainan seperti Diablo, di mana matlamat utama adalah untuk memiliki watak terbaik.

Diablo 4 melakukan banyak perkara yang betul untuk meningkatkan siri ini. Ia menawarkan banyak kandungan untuk menjaga pemain yang diduduki untuk jangka masa yang lama, tetapi ia tidak berbuat demikian tanpa makna. Permainan ini juga kembali ke nada gelap permainan asal tetapi menguatkannya untuk penonton moden.