Diablo 4 Open Beta Mula Masa dan Bigleu: Bila Anda Boleh Mula Bermain – Gamespot, Cara Pra -Muat Diablo IV Sebelum Pembebasan Beta Terbuka – Destructoid

Cara Pra-Muat Diablo IV Sebelum Pelepasan Beta Terbuka

Disyorkan

Diablo 4 Open Beta Mula Masa dan Baris: Apabila anda boleh mula bermain

Anda tidak akan lama menunggu untuk mengalami keganasan Hells Burning di Diablo IV sebelum permainan secara rasmi dilancarkan pada bulan Jun.

pada 24 Mac, 2023 jam 10:29 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Diablo IV keluar pada bulan Jun ini untuk konsol dan PC, tetapi beta terbuka memberi anda peluang untuk mencuba permainan sebelum titik itu. Tidak seperti beta akses awal, yang satu ini tersedia untuk semua orang bermula pada hari Jumaat, 24 Mac, dan ia mempunyai sebahagian besar permainan serta lima kelas. Ia tersedia di semua platform dan dengan ganjaran yang tersedia dalam permainan akhir untuk mencapai tahap tertentu, anda akan mahu memainkannya. Inilah cara memainkan beta Diablo IV.

Perlu diingat bahawa kemajuan dari beta akses awal akan dibawa ke hujung minggu terbuka, tetapi tidak ke permainan penuh ketika ia dilancarkan pada tahun ini, jadi jangan risau untuk melekat pada watak anda. Untuk segala -galanya, anda boleh membaca di bawah untuk maklumat lanjut mengenai apa yang diharapkan dan bila anda dapat melompat masuk.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Diablo 4 pratonton tangan

Tarikh Beta Diablo IV

Hujung minggu akses awal berlalunya 17-19 Mac, dengan preorders menjadi tiket entri ke fasa pertama ini. Tempoh ini sebenarnya dilanjutkan hingga ke 20 Mac, dengan isu -isu sambungan menghalang orang bermain selama beberapa jam selepas ia pada mulanya hidup. Sekiranya anda tidak masuk, beta terbuka berjalan dari 24-26 Mac. Muat turun awal kini tersedia untuk beta terbuka.

Beta Terbuka akan bermula pada pukul 9 pagi PT / Noon ET dan berlari sehingga tarikh akhir pada tengah hari PT / 3 PM ET.

Diablo IV Beta Better

Perlu diingat bahawa anda mungkin menghadapi barisan masuk ketika cuba memainkan beta terbuka. Blizzard telah memberi amaran. Masa giliran sangat panjang pada hari pertama beta akses awal tetapi semuanya telah dihapuskan selepas itu. Ini mungkin berlaku lagi, walaupun mungkin ada lebih banyak orang yang cuba memasuki beta terbuka daripada hadir untuk tempoh akses awal.

Cara masuk ke beta

Hujung minggu beta terbuka tidak memerlukan sebarang jemputan khas atau kod akses. Muat turun awal bermula untuk beta terbuka pada 22 Mac pukul 9 pagi PT / Noon ET. Sekiranya anda sudah mempunyai klien beta akses awal, anda tidak perlu memuat turunnya lagi, walaupun mungkin ada kemas kini tambahan.

Platform Beta Diablo IV

Blizzard melancarkan beta Diablo IV ke pelbagai platform, kerana anda dapat bermain di PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S, dan Xbox One.

Beta memuat turun untuk tempoh akses awal bermula pada 15 Mac pukul 9 pagi PT / Noon ET pada semua platform. Tempoh muat turun awal beta terbuka pada masa yang sama pada 22 Mac, tetapi mereka yang telah memuat turun klien beta awal tidak perlu memuat turun semula untuk beta terbuka.

Co-op Couch akan tersedia untuk tempoh beta, juga, di kedua-dua platform Xbox dan PlayStation. Kedua -dua pemain mesti menggunakan pertempuran mereka sendiri.Akaun bersih untuk membolehkan ini, dan boleh mempunyai sehingga 10 aksara semasa tempoh beta.

Spesifikasi pc beta

Kedua -dua spesifikasi PC minimum dan disyorkan untuk beta telah diturunkan. Perhatikan bahawa ini tertakluk kepada perubahan apabila permainan penuh dilancarkan.

Minimum

 • OS: Windows 10 64-bit
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD Radeon R9 280
 • CPU: Intel Core i5-2500L atau AMD FX-8100
 • Memori: RAM 8GB
 • DirectX: Versi 12
 • Penyimpanan: SSD dengan 45GB percuma
 • Internet: Sambungan Jalur Lebar

Disyorkan

 • OS: Windows 10 64-bit
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 970 atau AMD Radeon RX 370
 • CPU: Intel Core i5-4670K atau AMD R3-1300X
 • Memori: RAM 16GB
 • DirectX: Versi 12
 • Penyimpanan: SSD dengan 45GB percuma
 • Internet: Sambungan Jalur Lebar

Apa yang diharapkan dari beta Diablo IV

Segala -galanya dalam Prolog dan Akta 1 beta Diablo IV boleh diakses, termasuk misi kempen utama dan pencarian tambahan. Slice permainan ini akan membolehkan anda meneroka zon pertama, puncak patah, dan anda akan dapat mencapai tahap 25 dengan watak anda. Blizzard mengatakan bahawa beta akan membolehkan pemain mengalami permainan teras, dan sementara beberapa pepijat diharapkan, maklum balas dari beta akan dinilai menjelang pelepasan akhir Diablo IV.

Kemajuan tidak akan dibawa ke permainan penuh, tetapi mereka yang mencapai tahap 20 dalam beta akan mendapat pek Beta Wolf, ganjaran kosmetik yang meletakkan anak serigala yang comel di belakang anda. Membuatnya ke Tahap 20 juga membuka tajuk awal Voyager, ketika melawat lokasi Kyovashad membuka tajuk awal awal. Mereka yang mencapai tahap 25 juga akan mempunyai peluang untuk memiliki diri mereka diabadikan di La Chapelle des Jesuites sebagai sebahagian daripada Fresco Diablo Giant.

Anda akan dapat mencuba beberapa pencarian utama, yang memberi tumpuan kepada konflik anda dengan Lilith, dan juga akan ada pencarian sampingan yang terdapat di beta. Terdapat juga altar khas Lilith yang terdapat di peta, yang, apabila selesai, memberi anda peningkatan stat tetap.

Bos Dunia, Ashava, juga akan tersedia semasa tempoh beta. Ia akan menanam empat masa yang berlainan-sekali pada hari Sabtu-memberi mereka dalam kedua-dua tempoh beta peluang untuk melawannya. Terdapat juga peristiwa dunia yang lebih kecil dan acara Legion yang besar, yang terakhirnya dimaksudkan untuk diselesaikan dengan pemain lain.

Kelas mana yang disertakan?

Semasa tempoh akses awal, terdapat tiga kelas untuk dipilih, dan ini berkembang ke semua lima kelas Diablo IV untuk beta terbuka. Beta terbuka termasuk:

Untuk lebih lanjut mengenai permainan, anda boleh menyemak semua yang kita tahu mengenai Diablo IV.

Cara Pra-Muat Diablo IV Sebelum Pelepasan Beta Terbuka

Diablo 4 Tarikh pelepasan mungkin masih beberapa bulan lagi, tetapi peminat sekurang -kurangnya mempunyai beta terbuka untuk menantikan. Sekiranya anda terlepas akses awal beta tertutup tetapi masih mahukan peluang untuk mengambil pengembaraan terkini di dunia suci yang syaitan untuk ujian, pastikan anda memuatkan pra-beban Diablo 4 Beta Beta.

Cara membuat pra-beban Diablo 4 Beta Beta

Pada hujung minggu 17-20 Mac, pemain dengan kod akses awal berpeluang menjadi antara yang pertama di dunia untuk mencuba Diablo 4 dan lihat mengapa ia begitu serupa dengan legenda Diablo 2. Tidak semua orang dapat memperoleh kod, walaupun, atau sanggup pra-memerintahkan RPG yang sangat dinanti-nantikan tanpa mencubanya terlebih dahulu.

Syukurlah, yang Diablo 4 Beta Terbuka akan datang tidak lama lagi di mana semua orang di PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, dan PC akan berpeluang untuk mencuba permainan -menghalang sebarang kesilapan utama. Walaupun beta sedang berlaku hujung minggu ini, masa adalah berharga dan beberapa pemain mungkin ingin mendapatkan leg untuk memuat turun permainan.

Syukurlah, ada cara untuk memuatkan pra-beban Diablo 4 Buka beta supaya anda dapat bermain segera. Pra-muat turun beta boleh didapati di semua platform. Bagi pemain PC, pastikan anda berperang.muat turun bersih. Dari sana, pilih Diablo 4 Dan anda akan melihat pilihan untuk memuat turun beta.

Di Konsol, anda perlu melalui kedai platform masing -masing. Pemain Xbox perlu mencari versi beta terbuka melalui kedai Microsoft Console. Sebaliknya, pemain PlayStation akan mahu melakukan perkara yang sama di kedai PlayStation.

Apa yang anda perlu tahu ialah bahawa pra-beban untuk hujung minggu beta terbuka akan hidup sebelum hujung minggu bermula. Pra-pemuatan kini dijadualkan bermula pada 9 a.m. PT (12 p.m. Et) pada hari Rabu, 22 Mac.

Sekiranya anda mencari beta sebelum itu, anda tidak akan dapat menemuinya. Tingkap masa itu bagus kerana beta terbuka adalah sekitar 82 GB pada PC dan kira -kira 75 GB pada konsol. Syukurlah, jika anda mengambil bahagian dalam hujung minggu beta akses awal, anda tidak perlu memuat turun semula permainan.

Buka jadual beta, dijelaskan

Bagi mereka yang melompat ke Diablo 4 Beta Beta, anda akan mempunyai kira -kira tiga hari untuk bermain permainan. Ia bermula pada hari Jumaat, 24 Mac, sekitar 9 a.m. PT (12 p.m. Et) dan berakhir pada hari Isnin, 27 Mac, kira -kira 12 p.m. Pt (3 p.m. Et).

Pemain mempunyai peluang untuk menyemak keseluruhan permainan sepanjang jalan hingga akhir Akta 1. Semua lima kelas permainan juga akan tersedia sehingga tahap 25 setiap minggu selama hujung minggu.

Penulis Freelance – Cody telah menjadi peminat besar Destructoid selama lebih dari satu dekad dan juga penulis bebas untuk pelbagai penerbitan. Sekarang bekerja untuk Destructoid, dia berpeluang untuk berkongsi semangatnya untuk Final Fantasy XIV, Pokemon, Call of Duty, dan banyak lagi permainan.