Diablo 4 Muat turun dan Pasang Saiz: PC, PlayStation & Xbox Disenaraikan, Diablo 4 beta hampir 80GB saiz, tetapi ada cara untuk mengurangkannya

Beta Diablo 4 hampir 80GB, tetapi ada cara untuk mengurangkannya

Dengan itu, mari kita jadikan butiran mengenai berapa banyak ruang cakera yang akan dikemas kini untuk versi PC dan konsolnya.

Diablo 4 Muat turun dan Pasang Saiz: PC, PlayStation & Xbox Disenaraikan

Diablo 4 Muat turun dan Pasang Saiz: PC, PlayStation & Xbox Disenaraikan

Ingin tahu tentang Diablo 4 Muat turun dan pasang saiz semasa anda bersedia untuk menghadapi Legions Lilith? Memuat turun dan memasang siaran baru utama seperti Diablo 4 seringkali membosankan, jadi ia membantu mengetahui lebih awal dari masa yang anda masuki. Oleh itu, di bawah adalah senarai Diablo 4 Muat turun dan pasang saiz untuk PC, PlayStation, dan Xbox!

Diablo 4 Muat turun dan Pasang Saiz: PC

Diablo 4 di PC memerlukan lebih banyak ruang yang tersedia daripada rakan konsolnya

Pemain PC mesti menyimpan sekurang -kurangnya 90 GB ruang yang ada di SSD atau HDD mereka untuk memuat turun dan memasang Diablo 4. Walaupun minimum dan disyorkan Diablo 4 Keperluan sistem PC berbeza agak, anda memerlukan 90 GB ruang yang ada tidak kira apa.

Diablo 4 Muat turun dan Pasang Saiz: PlayStation

Blizzard Entertainment dan Sony masih belum dipublikasikan dengan berapa banyak ruang penyimpanan Diablo 4 memerlukan pada PlayStation

Blizzard Entertainment Nor Sony telah menerbitkan saiz muat turun dan memasang rasmi untuk Diablo 4 Pada PlayStation. The Diablo 4 Beta di PlayStation diperlukan lebih dari 76 GB ruang yang ada, jadi kami mengharapkan pelepasan penuh memerlukan jumlah yang sama.

Diablo 4 Muat turun dan Pasang Saiz: Xbox

Diablo 4 memerlukan 80 GB ruang yang ada di Xbox

  • Malangnya, Blizzard mengesahkan bahawa tidak ada rancangan untuk menambah Diablo 4 ke Xbox Game Pass.

Jadi, itulah ruang yang tersedia yang anda perlukan untuk memuat turun dan pasang Diablo 4. Diablo 4 Memerlukan ruang penyimpanan yang ketara untuk memuat turun dan memasang, jadi jelas beberapa bilik terlebih dahulu! Anda mungkin mahu mempertimbangkan pra-pemuatan Diablo 4 Jadi permainan sudah siap untuk pergi apabila semua neraka longgar pada 6 Jun 2023.

Beta Diablo 4 hampir 80GB, tetapi ada cara untuk mengurangkannya

Beta Diablo 4 hampir 80GB, tetapi ada cara untuk mengurangkannya

Sekiranya anda bermain pada hujung minggu lalu Diablo 4 Tempoh Beta Akses Awal, terutamanya di PC, anda mungkin akan menyedari bahawa ia datang dengan saiz muat turun 80GB yang besar. Sekiranya anda, seperti saya, mengeringkan saiz apa yang pada dasarnya adalah kepingan menegak permainan yang lebih besar, sebenarnya ada cara untuk pemain PC memotongnya.

Jadi, berita buruk pertama: Untuk menjimatkan sedikit ruang, anda masih perlu memuat turun beta 80GB penuh. . saya tahu. Sedikit menyakitkan dan cara bulatan untuk melakukan sesuatu, tetapi dengar saya kerana inilah berita baik: sebaik sahaja anda memuat turun, anda tidak perlu menyimpan semua itu pada pemacu anda. Sebaik sahaja pemasangan beta selesai, klik tetapan cog di sebelah butang main dalam pertempuran anda.Pelancar Bersih dan Klik Ubah Suai Pasang. Ini akan membuka menu Pemasangan Modify, di mana anda harus melihat dua pilihan: kandungan permainan dan Langauge lalai. . Klik butang Modify Pasang di sebelah kanan, dan kotak semak untuk memasang aset resolusi tinggi akan muncul.

Menghilangkan kotak ini memotong saiz pemasangan jumlahnya dengan separuh, mengurangkannya ke 40 GB yang lebih mudah diurus.

Jelas, jika anda mahukan Diablo 4 terbuka beta untuk melihat yang terbaik, atau anda benar -benar perlu menjalankannya dalam 4k untuk flex, kemudian tinggalkan tekstur res yang tinggi di mana mereka berada. Sekiranya anda akan menjalankannya pada tahun 1920 × 1080 seperti orang biasa dan anda lebih suka menyimpan sedikit ruang, sekarang anda boleh mencabut sedikit pemacu anda tanpa perlu menyahpasang semuanya.

Bagi kita yang permainan di PC dengan ruang terhad, menyesuaikan permainan untuk membuat hujung digital bertemu, beta dan pengurangan saiz fail tersembunyi adalah rahmat. .aplikasi bersih tidak berfungsi dengan cara itu.

Nikmati beta, pengembara.

Diablo 4 musim 1 kemas kini – saiz muat turun diturunkan

Ketahui berapa banyak ruang cakera yang anda perlukan untuk kemas kini Diablo 4 Season 1!

Diablo 4 Musim 1 Kemas kini Saiz Muat turun

Adakah anda gatal untuk mengetahui Diablo 4 Musim 1 Kemas kini Saiz Muat turun? Sekiranya anda perlu merancang lebih awal musim pelancaran malignan, anda telah sampai ke tempat yang betul. Catatan pendek ini akan memberitahu anda dengan tepat berapa banyak ruang pemacu cakera yang anda perlukan untuk dapat memasang dan memainkan kemas kini pasca pelancaran pertama yang pertama ke permainan Diablo terkini.

Diablo adalah permainan RPG yang sangat popular yang dikeluarkan oleh Blizzard Entertainment, yang membangunkan dunia permainan fiksyen yang memukau yang mengikat pemain menentang pasukan kejahatan yang menakutkan.

Dengan itu, mari kita jadikan butiran mengenai berapa banyak ruang cakera yang akan dikemas kini untuk versi PC dan konsolnya.

Diablo 4 musim 1 kemas kini – saiz muat turun di pc

Untuk memulakan, sangat penting bagi kami untuk diperhatikan bahawa tidak terdapat sebarang dokumentasi rasmi dari pemaju yang menunjukkan keperluan sistem yang berbeza untuk kemas kini bermusim permainan ini berbanding dengan keperluan sistem untuk versi Diablo 4 utama.

Walau bagaimanapun, Blizzard semalam menolak kemas kini terkini (1.1..

Lihat sahaja tangkapan skrin di bawah:

Untuk memuat turun kemas kini ini, cukup masuk ke pertempuran anda.akaun bersih dan jika profil permainan anda mempunyai kemas kini automatik diaktifkan, maka proses pemasangan ini akan bermula dengan sendirinya. Jika tidak, anda mesti mengaktifkan kemas kini permainan secara manual melalui menu.

Sekarang, sebab mengapa ruang penyimpanan yang tinggi diperlukan untuk kemas kini musim adalah disebabkan oleh fakta bahawa permainan ini termasuk beberapa aset resolusi tinggi yang meningkatkan grafik dan visual keseluruhan tajuk ini.

. Malah, dalam beberapa kes, pengalaman permainan mungkin berkurangan, atau tidak berjalan sama sekali.

Diablo 4 Musim 1 Kemas kini – Saiz Muat turun di Xbox dan PlayStation

.

Bagi kedua -dua konsol ini, ia kelihatan seolah -olah pemain memerlukan sekitar 11GB ruang untuk menjalankan permainan dengan lancar pada konsol ini.

Sekarang, satu perkara yang harus diperhatikan jika anda mempunyai PlayStation 5 adalah bahawa konsol ini bersesuaian ke belakang. Ini bermakna bahawa sekiranya anda lebih suka menggunakan ruang yang kurang pada PlayStation 5 anda, anda boleh memilih untuk memuat turun versi PlayStation 4 permainan untuk jumlah ruang cakera yang lebih kecil dan bukannya versi PlayStation 5, yang mungkin akan menjimatkan beberapa gigabait dalam proses.

Sebelum anda pergi, lihatlah nota patch untuk kemas kini ini untuk mempersiapkan diri sepenuhnya untuk apa yang akan datang pada musim malignan!

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat panduan kami dan Diablo 4 halaman.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co..com.