Diablo 4 merungut obols dan bisikan kunci dijelaskan – GameSpot, Diablo 4 Murmuring Obols Guide: Where untuk Farm Mata Wang ini | PC Gamer

Diablo 4 merungut obol dan bagaimana untuk mendapatkannya

 • Semua senjata untuk kelas anda (e.g. Ahli sihir hanya melihat fokus, tongkat, kakitangan)
 • Cap
 • Tunik
 • Boots
 • Seluar
 • Kunci berbisik

Diablo 4 merungut obols dan kekunci berbisik dijelaskan

Murmuring Obols adalah item baru di Sanctuary yang melayani tujuan yang sangat spesifik.

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
.

Veteran Diablo pasti akan memahami sebahagian besar dari apa yang berlaku di sekitar mereka di Diablo 4. . Salah satu ciri baru ini ialah item yang dipanggil Murmuring Obols. Pemain mungkin menyedari bahawa mereka telah memperoleh beberapa mata wang misteri ini, tetapi mereka mungkin tidak memahami dengan tepat bagaimana mereka mendapatkannya atau apa yang perlu dibelanjakannya. Kami akan menerangi misteri di sekitar Obols Murmuring sehingga pemain mempunyai satu perkara yang kurang perlu dibimbangkan di Sanctuary, dan menjelaskan bagaimana mereka dapat dibelanjakan Kekunci berbisik Dan bagaimana mereka berfungsi.

Pada masa ini, hanya ada satu penggunaan untuk merungut Obols. .

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Autoplay

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot

Bermain sekarang:

 • Semua senjata untuk kelas anda (e.g. Ahli sihir hanya melihat fokus, tongkat, kakitangan)
 • Cap
 • Tunik
 • Sarung tangan
 • Seluar
 • Kunci berbisik

Selain dari Kunci Whispering, pemain boleh menghabiskan banyaknya merungut Obols untuk peluang untuk mendapatkan item yang jarang berlaku dalam setiap kategori tertentu. . Kemudian, anda akan berpeluang untuk diberi ganjaran dengan kakitangan yang jarang berlaku. , . Anda hanya berpeluang untuk diberi ganjaran dengan barang yang jarang. Sekiranya anda mendapat nasib buruk, anda hanya akan menerima item biasa yang mungkin tidak lebih baik daripada apa yang anda buat sekarang. .

Semua kategori mempunyai harga yang berbeza -beza, dengan kepingan perisai yang kurang daripada senjata. . Walau bagaimanapun, jika anda berasa bertuah dan telah berada di pasaran untuk senjata baru atau senjata huru -hara, maka anda boleh mengambil peluang anda di penyedia curiositi.

Adapun Kunci berbisik, Item ini hanya digunakan untuk membuka dada senyap, yang sedikit dan jauh di antara peta. . Mereka pergi untuk 20 obol setiap satu, dan anda dijamin menerima satu jika anda memilih untuk membelinya.

Obol anda dipaparkan di sebelah emas anda dalam menu watak

. Di sebelah kanan di mana emas anda dipaparkan, akan ada sepasang bulatan ungu dan nombor di sebelah kanan mereka. .

. Setakat ini, satu-satunya cara untuk mendapatkan mata wang adalah melalui acara dalam permainan.

Ini ditandai dengan bulatan merah besar di peta mini anda dan biasanya melibatkan anda membunuh musuh untuk jumlah masa yang ditetapkan. Kami telah menemui beberapa acara sepanjang masa dengan permainan, dengan salah seorang daripada mereka yang mengharuskan kami untuk menahan musuh untuk menyelamatkan seorang wanita yang bersembunyi di bawah kereta dan satu lagi membunuh setan untuk menghentikan ritual setan. . Buka dada, dan bilangan pepejal yang merungut akan muncul sebagai rampasan.

Contoh peristiwa dalam permainan yang berlaku di Diablo 4. | Disediakan oleh Blizzard

Ganjaran biasa adalah sekitar 20 merungut obols bersama dengan emas dan kepingan gear dan senjata lain. Acara itu sendiri tidak mengambil masa lebih dari beberapa minit, jadi mereka pasti layak diselesaikan jika anda dapat menjumpainya. Untuk lebih lanjut mengenai tindakan baru-rpg, jangan lepaskan panduan kelas Diablo 4 kami.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Diablo 4 merungut obol dan bagaimana untuk mendapatkannya

Diablo 4 Inarius

Murmuring Obols Mata wang cukup penting awal jika anda ingin merebut gear legenda tanpa perlu membuat diri anda melalui kerajinan dan menggunakan aspek. .

. Selain daripada melengkapkan penjara bawah tanah, ini menjadikan perbelanjaan Obols anda salah satu cara terbaik untuk memperoleh barang legenda baru dan aspek mereka pada permulaan permainan. Dengan itu, inilah cara untuk merungut obol di Diablo 4.

Awal dalam permainan, cara yang paling konsisten untuk merungut Obols adalah dari Overworld secara rawak peristiwa. . Setiap acara mempunyai keperluan penguasaan pilihan, dan anda akan menjatuhkan obol tambahan jika anda menyelesaikannya, yang bermaksud anda boleh mendapatkan maksimum 35 merungut obols . Anda juga akan diberi ganjaran Murmuring cache.

Mata wang ini tidak masuk ke dalam beg anda, jadi jangan repot -repot mencarinya di sana. Sebaliknya, anda perlu membuka lembaran aksara anda (tekan C atau I) dan klik butang “Bahan dan Statistik” di sebelah kanan tetingkap watak anda. Tingkap sempit akan keluar dan di sini anda dapat melihat mata wang anda. .

. Satu -satunya perkara yang anda pilih mengenai gear yang anda beli adalah slot yang boleh dilengkapi -selebihnya dibiarkan peluang.

Sekiranya penyedia curiositi mengikuti mekanik yang sama seperti Kadala dari Diablo 3, ada peluang 10% bahawa item yang anda beli akan menjadi kualiti legenda. penyelamatan .

Sebaik sahaja anda sampai ke peringkat mimpi ngeri dan siksaan dunia, anda juga berpeluang memperoleh barang -barang suci melalui penyedia. Cari seksyen bercahaya di atas ikon item tanda tanya untuk mengetahui kategori mana yang mempunyai peluang untuk memberi ganjaran kepada anda dengan item suci.

.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.