Diablo 4 Kod Ralat 30008: Cara Memperbaiki, Diablo 4 Kod Ralat 300008 dijelaskan | Pcgamesn

Diablo 4 Kod Ralat 300008 dijelaskan

Diterbitkan: 17 Jun 2023

Diablo 4 Kod Ralat 30008: Cara Memperbaiki

Kod Ralat Diablo 4 30008 biasanya disebabkan oleh fail rangkaian sementara anda.

Cuba log masuk berulang kali atau membersihkan cache DNS anda biasanya menyelesaikan masalah.

Kod ralat 30008 Diablo 4 berlaku kerana masalah sambungan tetapi mudah diperbaiki. Beberapa pemain masuk ke kod ralat ketika cuba log masuk dengan watak mereka. Sebaik sahaja anda mengklik butang Permainan Mula, permainan menghalang anda daripada memuat ke dunia anda. Sekiranya anda bermasalah dengan isu ini, inilah cara anda dapat menyelesaikan kod ralat Diablo 4 30008.

Cara Memperbaiki Kod Ralat Diablo 4 30008

Sebelum mencuba perbaikan lain melawat akaun Twitter untuk memeriksa sama ada terdapat masalah pelayan yang berterusan. Ada kemungkinan pelayan Diablo 4 dapat dibebankan kerana anda tidak dapat masuk. Terus cuba memasuki permainan beberapa kali dan jika anda masih tidak dapat memuatkan ke dalam dunia anda, anda perlu membuang DNS anda.

Bagi banyak pemain, ia adalah fail rangkaian sementara (cache DNS) yang menyebabkan masalah. Anda boleh memadam fail sementara dan ia harus menyelesaikan masalah.

 1. Taipkan “command prompt” dan hover pada hasil aplikasi pertama
 2. Klik pada Run sebagai Pentadbir
 3. Sekiranya ditanya sama ada untuk membenarkan arahan arahan membuat perubahan pada komputer anda, pilih ya.
 4. Anda kini harus mendapatkan tetingkap baru dengan skrin hitam.
 5. .
 6. Taipkan “IpConfig /RegisterDns” dan tekan Enter.
 7. Taipkan “ipconfig /slearane” dan tekan Enter.
 8. Taipkan “IpConfig /Renew” dan tekan Enter.
 9. .
 10. Mulakan semula komputer anda.

Anda tidak boleh menghadapi kod ralat 30008 selepas membuang DNS anda. Ada kemungkinan anda menghadapi masalah DNS kerana penyedia perkhidmatan internet anda (ISP), dan anda boleh mempertimbangkan mendapatkan bantuan dari penyedia internet anda. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan Rangkaian Persendirian Maya (VPN) buat sementara waktu sehingga masalah ISP anda diselesaikan.

Untuk lebih banyak kandungan Diablo 4, pertimbangkan untuk menyemak liputan kami mengenai rancangan TV Diablo. Kami juga mempunyai panduan mengenai cara mendapatkan Diablo 4 Twitch Drops yang akan tersedia sebaik sahaja permainan dilancarkan.

Diablo 4 Kod Ralat 300008 dijelaskan

Ketahui apa yang dimaksudkan oleh Diablo 4 Code 30008, mengapa permintaan anda tamat, dan bagaimana untuk memperbaikinya supaya anda dapat terus kembali ke syaitan-slaying di Sanctuary.

Diablo 4 Kod Ralat 300008: Lilith, antagonis utama Diablo 4, melirik penonton, mata birunya berkilauan dalam kegelapan

Diterbitkan: 17 Jun 2023

? Terdapat pelbagai kod ralat yang mungkin anda hadapi semasa cuba menyambung ke ARPG yang selalu-online, tetapi kod ralat Diablo 4 300008 dilengkapi dengan mesej yang agak tidak membantu: ‘Permintaan anda menetapkan masa. Sila cuba lagi’. Sebenarnya terdapat banyak sebab untuk kesilapan ini, jadi kami di sini untuk membantu anda menyiasat yang paling mungkin, dan bagaimana untuk memperbaikinya.

Malangnya, Diablo 4 tidak datang dengan mod luar talian, jadi agak tidak dapat dielakkan bahawa anda akan menghadapi masalah sambungan semasa meneroka Sanctuary. Kami mengesyorkan menyimpan senarai lengkap kod ralat Diablo 4 di tangan supaya anda dapat dengan cepat mengenal pasti dan menyelesaikan masalah setiap kali anda mendapati diri anda dikunci dari kelas terbaik. .

Apakah maksud kod ralat Diablo 4 300008?

Diablo 4 Ralat Kod 300008 merangkumi penjelasan ringkas bahawa ‘permintaan anda timed out’, yang kemungkinan besar menunjukkan masalah dengan pelayan Diablo 4.

Cara terbaik untuk mengenal pasti masalah yang meluas dengan pelayan Diablo 4 adalah di sini di PCGamesn, di mana kami terus terkini dengan status pelayan semasa. Anda juga mungkin ingin berunding dengan pertempuran.Halaman Sokongan Bersih untuk Diablo 4, serta akaun Twitter CS Blizzard untuk isu penyelenggaraan atau trend yang dijadualkan.

The Tooltip Mengenal pasti Diablo 4 Ralat Kod 300008, dengan Lilith berdiri di latar belakang

?

Anda boleh membetulkan kod ralat Diablo 4 300008 dalam beberapa cara bergantung pada punca akar, tetapi memandangkan isu itu kemungkinan besar pelayan, tindakan terbaik adalah dengan hanya menunggu sehingga masalah menyelesaikannya sendiri.

Walau bagaimanapun, jika semua sumber di atas menunjuk kepada pelayan yang stabil, kami mengesyorkan langkah -langkah berikut:

 • Pertama, lancarkan penyemak imbas web atau aplikasi dalam talian lain untuk melihat apakah masalah sambungan anda diasingkan ke Diablo 4. Jika mereka juga tidak berfungsi, kesalahan itu hampir pasti terletak pada sambungan internet anda. Kami mengesyorkan memastikan anda disambungkan ke Internet melalui kabel Ethernet untuk menolak sebarang isu yang mungkin menjejaskan WiFi anda. Ia juga bernilai memulakan semula PC anda dan penghala untuk membersihkan cache memori pada kedua -dua sistem.
 • Sekiranya masalahnya adalah Terisolasi ke Diablo 4 tetapi tidak ada laporan mengenai isu -isu di tempat lain, periksa dengan rakan anda untuk melihat apakah mereka juga mengalami masalah atau jika ralat itu mempengaruhi platform tertentu dalam Crossplay Diablo 4.
 • Akhirnya, pastikan Diablo 4 terkini dengan melancarkan pertempuran.bersih dan menavigasi ke tab yang betul dari perpustakaan permainan anda.

Sekarang anda tahu bagaimana untuk memperbaiki kod ralat Diablo 4 300008, pastikan untuk melihat binaan terbaik yang dipilih oleh devs sendiri, serta beberapa pilihan pilihan kami sendiri. Kami juga mengesyorkan untuk memeriksa kubu kuat dan bos dunia untuk berhati -hati ketika anda menyelam kembali, untuk membantu anda merebut barang unik yang terbaik untuk kelas anda. Kajian Diablo 4 kami juga boleh membantu anda membunuh beberapa waktu sebelum pelayan kembali dalam talian dengan pelbagai anekdot dari masa kami sendiri di Sanctuary.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . . .