Diablo 4 Dungeons – Panduan lengkap semua penjara bawah tanah di Diablo 4, semua senarai aspek dan lokasi penjara di Diablo 4 – Polygon

Semua aspek dan lokasi penjara di Diablo 4

Terdapat 23 jumlah aspek dan penjara bawah tanah Diablo 4Wilayah pertama, puncak patah. Lima aspek khusus untuk nekromancer; Empat aspek masing -masing adalah khusus untuk penyangak, ahli sihir, druid, dan barbar; dan dua adalah kelas-agnostik.

Diablo 4 Dungeons – Panduan lengkap semua penjara bawah tanah di Diablo 4

Dungeons Diablo 4 adalah jenis lokasi. . Diablo IV Dungeons dijana secara rawak, mereka boleh menjadi landskap dalaman atau luaran, boleh mencampur dan memadankan antara tileset yang berbeza, serta musuh di dalamnya – semuanya lancar tanpa memuatkan skrin. Diablo 4 Dungeons Ciri -ciri peristiwa rawak serta objektif penjara bawah scripted khas yang memberikan kepelbagaian penjara bawah tanah, dan meningkatkan bahaya dan ganjaran.

Dungeons .

. Sigils mimpi ngeri ini memberi ruang tamu khas penjara bawah tanah yang meningkatkan kesukaran mereka tetapi juga meningkatkan ganjaran mereka. .

Dungeons . . .

Dungeons Di Diablo 4 boleh bertelur dengan objektif, yang membantu membimbing pengembaraan anda dan menawarkan ganjaran yang lebih besar dan peningkatan bahaya. .

Dungeons .

Diablo 4 Dungeons Panduan lengkap semua penjara bawah tanah di Diablo 4 600px

Dungeons mimpi ngeri

Dungeons Nightmare di Diablo 4 adalah penambahan permainan akhir yang mencabar yang meningkatkan kesukaran dan memperkenalkan keadaan baru kepada penjara bawah tanah yang ada. . . . . . Ini akan mengubah pintu masuk penjara yang ditetapkan menjadi warna yang demam-merah, menunjukkan pengaktifan sigil mimpi ngeri yang berjaya dan penukarannya menjadi penjara mimpi buruk.

Di bawah terdapat senarai semua dalam Diablo 4 Dan di mana untuk mencari mereka:

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. .

Diablo 4 Dungeons, Dan di setiap penjara bawah tanah, anda boleh mencari Aspek legenda untuk mencetak sekeping gear pilihan anda. Beberapa . .

Di dalam ini panduan, kami akan menunjukkan kepada anda setiap aspek yang boleh anda perolehi untuk codex kuasa anda, apa yang dilakukannya, dan di mana anda dapat menemuinya.

[ Kerana Diablo 4 . Beberapa nilai nombor ini boleh berkisar antara 100 hingga 10,000, jadi kami telah menggantikan nombor yang dapat skala dengan x. Sekiranya anda melihat x dalam lembaran di bawah, ketahui bahawa nilai yang dimaksudkan dapat dan akan berubah berdasarkan nasib dan tahap kuasa anda.]

Beberapa aspek berfungsi di semua kelas. Penyangak, Barbarian, Ahli sihir, , dan Druid . Kami telah memecah aspek oleh rantau, dan menganjurkan senarai serantau masing -masing mengikut kelas.

Dungu dan aspek puncak patah

Diablo 4Wilayah pertama, puncak patah. Lima aspek khusus untuk nekromancer; Empat aspek masing -masing adalah khusus untuk penyangak, ahli sihir, druid, dan barbar; dan dua adalah kelas-agnostik.

Kelas aspek Kesan aspek
Penjara bawah tanah Sub-rantau Nama aspek Kelas aspek
Arkib yang hilang Highlands yang sepi Aspek pelindung Semua . Kesan ini hanya boleh berlaku sekali setiap 30 saat.
Glade pallid Semua Menjadi cedera manakala orang ramai mengendalikan geran anda tidak boleh dihalang selama 4 saat. Kesan ini mempunyai cooldown kedua x.
Catacomb yang dicemarkan Barbarian Setelah menukar senjata 6 kali, dapatkan x menguatkan.
Maulwood Dobrev Taiga Aspek slaking Lucky Hit: Anda mempunyai peluang X% untuk mendapatkan 20 kemarahan ketika menangani kerosakan langsung kepada sekurang -kurangnya satu musuh pendarahan.
Ekspantur yang sejuk Barbarian .
Kor Dragan Barracks Aspek anemia Lucky Hit: Kerosakan langsung terhadap musuh pendarahan mempunyai peluang x% untuk menembusi mereka selama 2 saat.
Runtuhan yang tersiksa Highlands yang sepi Aspek yang tidak disengajakan Druid Setelah membunuh musuh dengan shred, kemahiran werewolf seterusnya anda menjana X Lebih Roh dan Tawaran X Peningkatan Kerosakan.
Aspek yang terkurung Druid Apabila anda terkena sebagai werebear, anda mempunyai peluang x% untuk mendapatkan semangat 1.
Tuntutan Anica Druid .
Kota Larangan Sarkova Pass Druid Howl darah meningkatkan peluang mogok kritikal sebanyak x%. Di samping itu, Darah Howl juga mempengaruhi sahabat dan pemain berdekatan selama 3 saat.
Rimescar Cavern Malnok Aspek kegelapan terjun Necromancer .
Hoarfrost kematian Aspek yang berdarah darah .
Asylum hitam Aspek siksaan Necromancer .
Capaian Mercy Sarkova Pass Tawaran Darah Darah X% Meningkatkan Kerosakan kepada Sasaran Utama setiap Musuh Lancar.
Glade pallid Aspek regangan daging Necromancer Setelah terurai menanam mayat, dapatkan intipati x.
Sanguine Chapel Tempat duduk langit Penyangak Merosakkan musuh elit dengan kemahiran asas menjana tenaga x.
Kor Valar Ramparts Aspek Blast-Trapper Penyangak Lucky Hit: Mengendalikan kerosakan langsung kepada musuh yang terjejas oleh kemahiran perangkap anda mempunyai peluang x% untuk menjadikan mereka terdedah selama 3 saat.
Forsaken Quarry Ekspantur yang sejuk Aspek bilah yang mengelilingi Penyangak .
Glade pallid Aspek Verve Letupan Penyangak Kemahiran bom tangan anda dikira sebagai kemahiran perangkap. Bila -bila masa anda melengkapkan perangkap atau bom tangan, anda mendapat x% peningkatan kelajuan pergerakan selama 3 saat.
Jam tangan cahaya Dobrev Taiga Aspek kebakaran Semasa menyalurkan pembakaran, kerosakan pembakaran anda meningkat sebanyak x%.
Pengormaan Lelaki Mati Lembah Gale Ahli sihir Ice Shards Pierce X Times, Mengendalikan X% Kurang Kerosakan setiap musuh berikutnya Hit.
The Zenith Aspek pengisian semula Ahli sihir .
Perlindungan kultus Nostrava Aspek Flamewalker Ahli sihir Datang berhubung dengan firewall anda memberikan anda kelajuan pergerakan x% selama 4 saat.

. Lima aspek adalah khusus untuk penyangak; Empat aspek masing -masing adalah khusus untuk barbar, druid, nekromancer, dan ahli sihir; dan empat adalah kelas-agnostik.

Penjara bawah tanah Kelas aspek Kesan aspek
Penjara bawah tanah Sub-rantau
Benteng yang rosak Westering Lowlands Aspek Ghostwalker Walaupun tidak dapat dihalang dan selama 4 saat selepas itu, anda mendapat x% peningkatan kelajuan pergerakan dan boleh bergerak dengan bebas melalui musuh.
Turun Aspek Edgemaster Semua .
Raethwind Wilds Aspek ketenangan dalaman Berurusan x% peningkatan kerosakan untuk setiap saat anda berdiri diam, sehingga x%.
Tur Dulra Aspek penghargaan Semua Menyerang musuh dengan kemahiran asas meningkatkan kerosakan kemahiran teras anda seterusnya dengan x% hingga 30%.
Aspek angin badai yang mengerikan Barbarian Peluang mogok kritikal Whirlwind meningkat sebanyak x% untuk setiap saat ia disalurkan, sehingga x%.
Peniten Cairns Aspek Death Wish Barbarian Dapatkan X Thorns semasa berserking.
Runtuhan tenggelam Northshore Aspek kekuatan nenek moyang Barbarian Hammer of the Ancients Quakes Outwards, Mengendalikan X% Kerosakannya kepada Musuh.
Lombong Calibel Northshore Barbarian Dapatkan x% peningkatan generasi kemarahan sementara semua bonus kerosakan dari pasif utama arsenal berjalan aktif.
Berbisik pinus Highlands Wilds .
Den Feral Moordaaine Lodge Aspek Quicksand Druid .
Perlindungan Mariner Lucky Hit: Sehingga peluang x% ketika menangani kerosakan kilat untuk membebankan sasaran selama 3 saat, menyebabkan kerosakan langsung yang anda berurusan dengan mereka untuk menghancurkan x kerosakan tambahan kepada musuh sekitar.
Stok The Emerald Chase Druid Tawaran Kemahiran Bumi X% Lebih banyak kerosakan mogok kritikal terhadap musuh yang dikawal oleh orang ramai.
Sarang Necromancer .
Aspek reanimasi Kerangka anda mendapat kerosakan meningkat semasa hidup, sehingga x% selepas 10 saat.
Peti besi yang ditinggalkan Necromancer .
Kedalaman banjir Cahaya Harapan Necromancer Serangan kritikal dari Sever mempunyai peluang x% untuk menanam sekumpulan hama di bawah sasaran yang menangani kerosakan bonus x%. .
Bangun syaitan Westering Lowlands Aspek pengkhianatan yang luar biasa Menangani kerosakan langsung kepada musuh yang terperanjat dengan kemahiran ketangkasan yang tersembunyi selama 4 saat. Breaking Stealth Dengan Serangan Memberi Anda Pengurangan Tempoh Kawalan X% Kawalan selama 4 saat.
Jalal’s Vigil Aspek Bladedancer Bilah memutar orbit untuk masa yang singkat selepas mereka kembali kepada anda, berurusan x% daripada kerosakan pulangan bilah berpusing setiap hit. Berdasarkan jarak bilah yang dikembalikan, kerosakan orbit meningkat sehingga x% kerosakan pulangan.
Twisted Hollow Moordaaine Lodge Aspek Shadowslicer Penyangak Apabila anda membuang Dash, klon bayangan dilahirkan di lokasi anda yang juga membuang Dash, berurusan dengan X dari kerosakan asas.
Rehat Luban Helai . Setiap kali orang ramai mengendalikan musuh menangani kerosakan langsung kepada anda, dapatkan kelajuan pergerakan x% selama 2 saat.
Howling Warren Northshore Lucky Hit: Kemahiran penembak jitu anda mempunyai peluang 10% untuk membuat ribut anak panah di lokasi sasaran sekarang, menangani kerosakan fizikal x% lebih dari 3 saat. Anda boleh mempunyai sehingga 5 ribut anak panah aktif
Sarat’s Lair Aspek salji Ahli sihir Casting Ice Armor Membuat Anda Tidak Boleh Dihapus Selama X Seconds.
Maddux Watch Highlands Wilds Aspek yang dikenakan Ahli sihir .
Helai Aspek kecekapan Melancarkan kemahiran asas mengurangkan kos kemahiran teras anda seterusnya dengan x%.
Wretched Delve Tur Dulra Aspek berpaut statik Ahli sihir .

Terdapat 21 jumlah aspek dan penjara bawah tanah Diablo 4Wilayah Ketiga, The Dry Steppes. Empat aspek masing -masing adalah khusus untuk penyangak, druid, dan ahli sihir; Tiga aspek masing -masing adalah khusus untuk barbar dan nekromancer; dan tiga adalah kelas-agnostik.

Akta 3 aspek

Penjara bawah tanah Nama aspek Kelas aspek
Penjara bawah tanah Sub-rantau Kelas aspek
Tusmaa Rift Semua Kemahiran Asas Greant 20% Pengurangan Kerosakan untuk X Seconds.
Kematian juara Scarps yang tidak dikenali Aspek umbral Semua Pulihkan x sumber sumber utama anda apabila anda mengawal musuh.
Aspek pesat Semua .
Mournfield Barbarian .
Medan Carrion Pantai parut Aspek Pahlawan Besi Barbarian .
Aspek stomping kekal .
Keturunan tepi pantai Kotama Grasslands Kemahiran teras anda berurusan sehingga x% peningkatan kerosakan berdasarkan jumlah anda yang kuat.
Menyeringai labirin Khargai Crags Druid .
Arkib tertutup Druid . Di samping itu, membunuh musuh dengan kemahiran bumi menambah x penghalang benteng tanah aktif anda.
Crag Bloodsoaked Druid Kemahiran teras menangani kerosakan x% tambahan untuk setiap sahabat aktif.
Jalan buta Khargai Crags Aspek tulang pecah .
Jakha Basin Aspek Splintering Necromancer Serangan utama tulang Spear membuat musuh melanda yang pertama terdedah untuk x saat. Tulang shards dari tulang tombak menangani 50% kerosakan bonus kepada musuh yang terdedah dan memisahkannya.
Barisan pengkhianat Sisa -sisa yang terkutuk .
Meratap purba Scarps yang tidak dikenali Penyangak Apabila bayangan kafan gelap akan dikeluarkan, anda mencetuskan letupan di sekeliling diri anda yang menangani kerusakan bayangan x.
Terusan Guulrahan Aspek penipu Penyangak .5 saat.
Pergeseran bandar Qara Yisu Aspek Ravenous .
Chambatar Ridge Aspek pengabaian yang tidak stabil Penyangak Semasa melemparkan kemahiran empuk, anda mencetuskan letupan di sekeliling diri anda, menerapkan kesan imbang dan menangani kerosakan x jenis yang sama.
The Onyx Watchtower Aspek membengkak ribut Ahli sihir Anda berurusan x% peningkatan kerosakan kepada musuh yang terdedah semasa anda mempunyai halangan.
Dindai Flats Ahli sihir Semasa anda membekukan musuh ada peluang x% mereka menjadi terdedah selama 3 saat.
Kuil Komdor Pantai parut Ahli sihir .
Pallid delve Qara Yisu Ahli sihir .

Wilayah Pertama, Kehjistan. Empat aspek masing -masing adalah khusus untuk barbar, druid, nekromancer, dan ahli sihir; Tiga aspek adalah khusus untuk penyangak; dan empat adalah kelas-agnostik.

Kesan aspek
Sub-rantau Kesan aspek
Aspek Stiker Angin Serangan kritikal memberikan kelajuan pergerakan x% selama 1 saat, sehingga 6 saat.
Sands sands Aspek ketidaktaatan Semua .
Kerja lombong yang ditinggalkan Semua Musuh jauh mempunyai peluang 8% untuk terkejut selama 2 saat ketika mereka memukul kamu. Anda berurusan x% peningkatan kerosakan pada musuh yang terkejut.
Semua .
Sirocco Caverns Sands sands Barbarian Kemahiran berteriak anda menjana x kemarahan sesaat semasa aktif.
Perlindungan Hakan Barbarian . Gandakan tempoh ini jika ia adalah mogok kritikal.
Runtuhan yang dilupakan Aspek darah besi .
Aspek Brawler Veteran Setiap kali kemahiran teras menangani kerosakan langsung kepada musuh, caj seterusnya atau tawaran lompat X% meningkat kerosakan, sehingga x%.
Peti besi yang runtuh Amber Sands Aspek daya siklonik Druid Perisai Cyclone juga menyediakan pengurangan kerosakan fizikal. Di samping itu, perisai siklon juga akan digunakan untuk semua sekutu berdekatan.
Sands sands Druid Apabila anda melihat kemahiran shapeshifting yang mengubah bentuk anda, dapatkan kehidupan x. Sekiranya anda menjalani kehidupan penuh, dapatkan jumlah yang sama seperti yang dipertingkatkan.
Katedral Tentara Salib Caldeum Aspek Stormshifter Druid Walaupun taufan aktif, keuntungan +2 berpangkat untuk kemahiran shapeshifting anda.
Iblis Southern Expanse Aspek hutang changeling Druid .
Sepulcher of the Forsworn Mezbah kehancuran Aspek hulking Golem anda mempunyai peluang x% untuk mengurangkan cooldown aktifnya dengan 2 saat dan peluang x% untuk menanam mayat setiap kali ia merosakkan musuh dengan serangan biasa.
Bawah jalan yang ditinggalkan Caldeum Necromancer .
Garis pantai yang ragut Necromancer Dapatkan x% peningkatan peluang mogok kritikal selama 6 saat apabila anda membuang mayat tendrils. Anda berurusan x% bonus mogok kritikal terhadap musuh yang rosak oleh mayat tendrils.
Garis pantai yang ragut Aspek yang terkutuk Necromancer Anda berurusan x% peningkatan bayang -bayang kerosakan kepada musuh yang ditimpa oleh kedua -dua penurunan dan iron maiden.
Inferno Amber Sands Aspek yang membantah .
Caldeum Penyangak Kesan Kemahiran Menghancurkan Anda mempunyai Potensi Peningkatan X% Terhadap musuh yang terdedah.
Penjara Caldeum Caldeum Aspek oportunis .5 saat.
Aspek pembakaran Lucky Hit: Burning Damage mempunyai peluang X% untuk memulihkan 10 mana.
Perpustakaan Sunken Anda berurusan x% lebih banyak kerosakan kepada musuh yang tidak bergerak, terkejut, atau beku.
Aquifer Putrid Aspek yang tidak berbelah bahagi Ahli sihir Mengambil kerosakan langsung mempunyai peluang x% untuk menetapkan semula cooldown salah satu kemahiran pertahanan anda.
Hekma runtuh Omath’s redoubt Lightning Spear mempunyai peluang x% untuk menanam tombak kilat tambahan apabila anda membuangnya.

Terdapat 23 jumlah aspek dan penjara bawah tanah Diablo 4Wilayah Akhir, Haze. .

Penjara bawah tanah Sub-rantau
Sub-rantau Kesan aspek
Hilang menyimpan Umir Plateau Aspek penghalang yang memesongkan .
Kelalaian Pyre Eriman Lucky Hit: Apabila anda memukul musuh yang dikawal oleh orang ramai, ada peluang X% untuk kesan kawalan orang ramai untuk menyebarkan ke musuh yang tidak terjejas.
Perlindungan cahaya Aspek Bul-Kathos Leap mencipta gempa bumi yang menangani kerosakan fizikal x lebih dari 4 saat. .
Heathen menyimpan Bukit -bukit yang suram Setiap titik kemarahan yang dihasilkan manakala pada geran maksimum kemarahan x menguatkan.
Rotspill Delta Aspek gema nenek moyang Barbarian Lucky Hit: Walaupun Call of the The Tanti di bar tindakan anda, merosakkan musuh dengan lonjakan, pergolakan, atau angin badai mempunyai peluang x% untuk memanggil kuno untuk melakukan kemahiran yang sama.
Perlindungan berhantu Rotspill Delta Barbarian Musuh yang rosak oleh tendangan atau tuduhan akan meletup jika mereka dibunuh dalam masa 2 saat berikutnya, menangani kerosakan x ke musuh di sekelilingnya.
Kerja Maugan Barbarian .
Pintu tidak berkesudahan Druid Tempoh kemarahan grizzly meningkat sebanyak x saat. Di samping itu, serangan kritikal sementara kemarahan grizzly aktif meningkatkan kerosakan mogok kritikal anda sebanyak x% untuk tempoh tersebut.
Belfry Zakara Aspek seram ursine Pulverize kini juga kemahiran bumi. .
Runtuhan Rakhat Keep .
Fethis Wetlands Aspek Tempest Kerosakan taufan meningkat sebanyak x% setiap saat semasa aktif.
Tahan besi Orbs Darah Mengurangkan Cooldown Ultimate Anda oleh X Seconds.
Genggaman Akkhan Aspek yang hancur Necromancer Anda berurusan x% peningkatan kerosakan selama 6 saat selepas musuh pasif utama Shadowlight Key Pasif 10 kali.
Runtuhan Eridu Aspek korban .
Kuil tanpa wajah Forsaken Coast Aspek komander yang tidak teratur Walaupun Tentera Mati aktif, anak -anak anda mendapat kelajuan serangan x% dan mengambil 90% kerosakan yang dikurangkan.
Monumen Tentara Salib Aspek Trickshot Penyangak Setiap kali menembusi pukulan merosakkan musuh, 2 anak panah tambahan berpecah ke kedua -dua belah pihak. .
Bayang -bayang terjun Aspek volley cawangan .
Leviathan’s Maw Fens toksik Aspek makanan yang disedut Penyangak .
Dapatkan bayangan kafan gelap percuma setiap 3 saat ketika berdiri diam. .
Luka tanah Umir Plateau Aspek Singed Extremities .
Aspek Snowguard Ahli sihir Semasa berada di badai salji anda sendiri, anda mengambil X% kurang kerosakan.
Lair Serpent Blightmarsh Ahli sihir .
Witchwater Blightmarsh Ahli sihir .
 1. Diablo 4 panduan
 2. Cara ladang XP
 3. Semua aspek dan lokasi penjara bawah tanah
 4. Hadiah lokasi misteri yang diseksa

Di mana untuk mencari semua penjara di Diablo 4

Setiap lokasi penjara di Diablo 4 dan aspek yang mereka ganjakan.

Diablo 4 Dungeon Lokasi - Seorang ahli sihir berdiri di hadapan pintu dengan cahaya oren

bertaburan di seluruh tempat perlindungan di Diablo 4, tetapi mereka mudah terlepas jika anda tidak menemui seluruh kawasan. Pintu pintu masuk sering tersimpan, jadi anda tidak semestinya menyedarinya kecuali anda berada di atasnya. di peta anda, walaupun ini sukar untuk dikenali jika anda mengezum terlalu jauh.

. Diablo 4 pastinya menimbulkan aspek yang mengasyik Mereka memberi ganjaran.

Dungeons adalah kawasan yang diasingkan di Diablo 4, jadi anda tidak akan melihat pemain rawak semasa anda berjalan melalui mereka melalui mereka. Mereka adalah cara yang baik untuk mendapatkan XP dan rampasan, dan anda boleh melakukannya solo atau dengan kumpulan. Aspek, .

. Anda juga akan mempunyai objektif untuk disiapkan di sepanjang jalan, yang akan sentiasa memuncak dalam perjuangan bos besar dan, jika anda berjaya mengalahkannya, dada akan bertelur yang diharapkan dapat mengandungi beberapa peningkatan gear yang baik.

peringkat dunia , yang lebih sukar versi dan mempunyai tahap dan penalti yang berbeza, bergantung pada berapa banyak cabaran yang anda lakukan.

Diablo 4 Lokasi Dungeon Puncak Pecah

Berikut adalah setiap penjara bawah tanah yang patah, bersama -sama dengan aspek yang mereka ganjakan:

 1. Caldera Gate: Aspek Eluding (semua kelas)
 2. Aspek pencari darah (nekromancer)
 3. Kota Larangan:
 4. Aspek Anemia (Barbarian)
 5. Aspek Mengelilingi Bilah (Rogue)
 6. Aspek siksaan (nekromancer)
 7. Kematian hoarfrost: Aspek Berbasuan Darah (Necromancer)
 8. Aspek pengisian semula (ahli sihir)
 9. Aspek Blast-Trapper (Rogue)
 10. Aspek kegelapan terjun (nekromancer)
 11. Aspek Stormclaw (Druid)
 12. Ossuary suci:
 13. Emanasi abadi: Aspek yang terkurung (Druid)
 14. Aspek Flamewalker (ahli sihir)
 15. Derelict Lodge: Aspek Verve Letupan (Rogue)
 16. Nostrava Deepwood:
 17. Aspek yang tidak disengajakan (druid)
 18. Aspek Pelindung (semua kelas)
 19. Aspek pukulan pembakaran (barbar)
 20. Aspek Konflorasi (Sorcerer)
 21. Aspek Piercing Cold (Sorcerer)

Diablo 4 Scosglen Dungeon Lokasi

 1. Aspek penghargaan (semua kelas)
 2. Howling Warren:
 3. Kedalaman banjir:
 4. Raethwind Wilds:
 5. Terowong Domhainne: Aspek Kecekapan (ahli sihir)
 6. Rehat Luban:
 7. Aspek Badai Dirang (Barbarian)
 8. Berongga berpintal:
 9. Aspek Quicksand (Druid)
 10. Jalal’s Vigil:
 11. Aldurwood: Aspek Reanimation (Necromancer)
 12. Batu tua:
 13. Whispering Pines:
 14. Jam tangan maddux:
 15. Sarat’s Lair: Aspek Snowveiled (Sorcerer)
 16. Bulwark yang rosak: Aspek Ghostwalker (semua kelas)

Diablo 4 Lokasi Dungeon Dry Steppes

 1. Kuil Komdor:
 2. Medan bangkai:
 3. Aspek kekuatan (semua kelas)
 4. Kedalaman yang dilupakan:
 5. Aspek Swell Storm (Sorcerer)
 6. Mournfield:
 7. Labyrinth tersenyum:
 8. Whispering Vault: Aspek Pengabaian Tidak Stabil (Rogue)
 9. Aspek Trickster (Rogue)
 10. Aspek pesat (semua kelas)
 11. Barisan Pengkhianat:
 12. Pallid Delve:
 13. Lament kuno:
 14. Aspek Gembala (Druid)
 15. Arkib tertutup: Aspek Mending Stone (Druid)

Diablo 4 Kehjistan Dungeon Lokasi

Berikut adalah semua penjara bawah tanah Kehjistan, bersama -sama dengan aspek yang mereka ganjakan:

 1. Aspek Hulking (Necromancer)
 2. Inferno: Aspek yang membantah (Rogue)
 3. Pudar echo: Aspek Skinwalker (Druid)
 4. Dewan Damned: Aspek ketidaktaatan (semua kelas)
 5. Peti besi yang runtuh:
 6. Aspek jarum (semua kelas)
 7. Perpustakaan Sunken: Aspek Kawalan (ahli sihir)
 8. Aspek Darah Besi (Necromancer)
 9. Heretics Asylum:
 10. Aspek yang terkutuk (nekromancer)
 11. Aquifer Putrid:
 12. Katedral Tentara Salib: Aspek Stormshifter (Druid)
 13. Aspek rasuah (penyangak)
 14. Aspek oportunis (penyangak)
 15. Aspek urat menggenggam (nekromancer)
 16. Konclaf:
 17. Perlindungan Hokan: Aspek Berserker tanpa henti (Barbarian)
 18. Bawah Tinggal:

Diablo 4 Lokasi Dungeon Hewezar

 • Hilang Keep:
 • Pintu tidak berkesudahan: Aspek Werebeast Ramping (Druid)
 • Perlindungan Cahaya:
 • Makam Fetid: Aspek Snowguard (ahli sihir)
 • Takungan kuno: Aspek gema nenek moyang (barbar)
 • Aspek Brawler (Barbarian)
 • Aspek Seram Ursine (Druid)
 • Aspek tiga kutukan (ahli sihir)
 • Tahan besi: Aspek FastBlood (Necromancer)
 • Aspek yang dibakar (Necromancer)
 • Aspek yang kuat (Druid)
 • Kerja Maugan:
 • Aspek Tempest (Druid)
 • Aspek Prodigy (ahli sihir)
 • Aspek Volleys Cawangan (Rogue)
 • Runtuhan Eridu: Aspek pengorbanan (nekromancer)
 • Leviathan’s Maw: Aspek Genah Siphoned (Rogue)