Diablo 4 Beta Terbuka: Masa Siaran dan Masa Akhir | Den of Geek, Diablo 4 Maklumat Beta | Pcgamesn

Diablo 4 maklumat beta

Sekiranya anda tertanya -tanya bilakah Slam Server Diablo 4 bermula, maka anda tidak lama menunggu sekarang kerana beta terbuka terakhir ini sekarang akan berlaku. Countdown Slam pelayan Diablo 4 hampir berakhir dan Blizzard memberi pemain satu peluang terakhir untuk mencuba permainan semasa Hujung minggu 12-14 Mei, 2023. Sebenarnya, mereka secara aktif menggalakkan seberapa banyak orang bermain Diablo 4 yang mungkin dalam acara ini, sehingga mereka dapat menguji bahawa pelayan mereka bersedia untuk kemasukan yang akan mereka terima pada pelancaran. Masa Pramer Mampan Diablo 4 Beta kini sedang dijalankan, jadi jika anda belum memasangnya dari sesi beta sebelumnya maka sekarang adalah masa untuk mendapatkannya dimuat turun, walaupun mereka yang memilikinya di sistem mereka juga harus memeriksa kemas kini di pendahuluan waktu permulaan pelayan di Diablo 4.

Diablo 4 Beta Terbuka: Masa Siaran dan Masa Akhir

Beta Terbuka Diablo 4 akan membiarkan semua orang akhirnya memainkan sekuel yang lama ditunggu-tunggu. Inilah ketika beta itu bermula dan berakhir.

Oleh Matthew Byrd | 23 Mac, 2023 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Diablo 4

Walaupun ada yang cukup bernasib baik untuk mendapatkan rasa Diablo 4 Semasa beta akses awal permainan, semua orang akan dapat menyertai beta terbuka permainan (tiada sandwic ayam diperlukan). Sudah tentu, ia membantu mengetahui bila Diablo 4Beta terbuka sebenarnya bermula dan berakhir.

Diablo 4Beta Terbuka akan bermula pada 24 Mac pukul 9 pagi PDT (12 malam EDT, 4 petang GMT, dan 5 petang CET). Ia akan berakhir pada 27 Mac pukul 12 malam PDT, 3 petang EDT, 7 malam GMT, dan 8 malam CET. Selagi anda mempunyai pertempuran.Akaun Bersih dan PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, atau PC, anda akan dapat mencuba Diablo 4 untuk diri anda sendiri.

Sekiranya anda memerlukan sedikit maklumat mengenai bila Diablo 4Beta Terbuka Terbuka Di Zon Waktu Anda, Berikut adalah peta berguna yang D4 Pasukan telah mengumpulkan:

Anda juga boleh membuat pramuat Diablo 4 Buka beta bermula hari ini. Pemilik Xbox dan PlayStation harus mencari “Diablo 4 Buka beta “melalui kedai platform mereka, sementara pemain PC boleh memulakan preloading beta melalui D4 ikon dalam pertempuran.Pelancar Bersih (pastikan anda memilih pilihan “Beta” dari menu dropdown permainan). Sudah tentu, sesiapa yang sebelum ini memuat turun beta untuk tempoh akses awal masih harus dimuat turun (dan beta akan mengekalkan kemajuan anda). Pastikan anda menyimpan versi beta yang anda muat turun sebelum ini dikemas kini dengan betul.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Kemasukan besar pemain baru bukanlah satu -satunya perkara baru yang akan anda dapati Diablo 4Beta terbuka, walaupun. Tempoh ujian awam yang akan datang juga akan memperkenalkan kedua -dua kelas yang tidak dipaparkan dalam beta akses awal: Necromancer dan Druid. Walaupun anda masih dapat menilai kelas tersebut sehingga tahap 25 (topi tahap beta), anda akan dapat mengakses setiap aspek kelas yang biasanya anda dapat mengakses sehingga tahap tahap itu.

Jika tidak, beta terbuka akan merangkumi semua kandungan utama yang dipaparkan oleh akses awal. Ini bermakna anda dapat bertempur dengan bos dunia Ashava, mengumpulkan pelbagai ganjaran, dan mengalami kebanyakan Diablo 4Tindakan pertama (termasuk semua penjara bawah tanah, pencarian sampingan, dan bos). Ini adalah pratonton yang cukup besar, dan anda pasti dapat menghabiskan sebahagian besar hujung minggu anda untuk melihat kebanyakannya dan bereksperimen dengan lima kelas yang ada. Anda tidak akan menyakitkan untuk dilakukan.

Sudah tentu, itu menganggap anda sebenarnya akan dapat menghabiskan hujung minggu bermain beta. Diablo 4Beta terbuka yang akan datang, beta terbuka pasti akan dipengaruhi oleh beratur pelayan dan masalah sambungan yang melanda beta akses awal. Nampaknya seperti Diablo 4 Pasukan telah meningkatkan pelayan permainan sejak beta akses awal dilancarkan, tetapi masih dapat dilihat sama ada mereka telah cukup baik atau cukup untuk menahan penampilan tiba -tiba lebih banyak pemain.

Tidak kira, Diablo 4 pastinya masa yang baik. Permainan bertambah baik Diablo 3 dan Diablo abadi Dalam beberapa cara yang cukup ketara, walaupun soalan kekal mengenai masa depan elemen MMOnya. Walaupun masih ada, anda harus benar -benar mencuba beta jika anda berpeluang untuk melakukannya.

Diablo 4 maklumat beta

Inilah semua yang anda rindukan dari beta Diablo 4, apabila diselesaikan, dan semua barang eksklusif yang dibawa ke pelepasan permainan penuh.

Diablo 4 Beta: Seorang lelaki memegang bola api di setiap tangan

Diterbitkan: 8 Mei 2023

Mencari tarikh pelepasan beta Diablo 4? Nah, anda tidak beruntung, kerana tempoh akses awal untuk beta Diablo 4 berakhir. Hujung minggu beta ini memberi peluang kepada pemain untuk melihat kedua-dua kandungan awal dan akhir permainan Diablo 4.

Tarikh pelepasan Diablo 4 penuh telah disahkan pada bulan Jun 2023, jadi anda perlu menunggu sehingga kemudian untuk mendapatkan tangan anda pada permainan RPG hack-and-slash. Inilah semua yang anda perlukan untuk mengetahui tentang apa yang ada di beta Diablo 4.

Diablo 4 Tarikh Siaran Beta: Tokoh Shadowy Dengan Wings Berdiri Di tengah Awan Merah

Diablo 4 Tarikh Siaran Beta

Tarikh Siaran Beta Diablo 4 terakhir adalah 12 Mei pukul 12 malam PDT / 3PM EDT / 7PM GMT / 8PM CET. Slam pelayan mempunyai lima kelas Diablo 4 dan berlaku di zon pertama, puncak patah, dengan peluang untuk mendapatkan ganjaran dan melawan salah satu bos dunia. Ia berakhir pada masa yang sama pada 14 Mei.

Tempoh Gameplay Beta Diablo 4 Access Open Beta berakhir pada pukul 12 malam PDT / 3PM EDT / 7PM GMT / 8PM CET pada 27 Mac. Tempoh akses awal ini tersedia untuk pemain yang telah memerintahkan permainan sebelum tarikh pelepasan 6 Jun.

Pemain dapat bermain seperti lima kelas: Barbarian, Sorcerer, dan Rogue boleh didapati semasa beta tertutup, manakala dua kelas yang lain (Druid dan Necromancer) boleh didapati untuk kali pertama semasa beta terbuka.

Kami kini mempunyai pengesahan rasmi dari Joseph Piepiora, pengarah permainan bersekutu Diablo 4, yang telah menyatakan tidak akan ada beta endgame sehingga permainan dilancarkan: “Kami telah melakukan beta endgame pada masa lalu di mana kami dapat melihat versi Ciri -ciri yang kita bicarakan hari ini [yang dalam video] dan kami mendapat banyak maklum balas yang sangat baik dari ujian beta tertutup sebelum ini. Looking forward kami tidak mempunyai rancangan untuk beta endgame sebelum permainan dilancarkan, tetapi kami terus melakukan ujian dalaman pada ciri -ciri ini ketika kami semakin dekat dan dekat dengan tarikh pelancaran kami pada 6 Jun.”

Diablo 4 Tarikh Siaran Beta Terbuka

Beta Terbuka Diablo 4 kini berakhir. Beta Terbuka Diablo 4 berakhir pada 27 Mac pukul 12 malam PDT / 3PM EDT / 8PM BST / 9PM CEST. Sesiapa yang dapat memainkan beta terbuka tidak akan dapat membawa kemajuan ke pelepasan runcit penuh.

Pemain dapat mencapai tahap 25, meneroka prolog penuh permainan dan tindakan pertama, dan melihat semua misi kempen awal dan pencarian sampingan yang terkandung dalam bahagian tersebut. Mereka juga mengambil bos Dunia Baru, juga, dan bermain sebagai Druid dan Necromancer.

Diablo 4 Beta Pramuat - Di Sini

Diablo 4 Beta Ganjaran

Pemain dapat memperoleh tiga ganjaran yang berbeza dengan memainkan Diablo 4 Beta. Syukurlah mereka agak mudah diperoleh dengan hanya beberapa jam waktu bermain, dan mereka akan Bawa ke permainan penuh.

Ganjaran Beta Diablo 4 adalah seperti berikut:

 • Tajuk ‘Kecederaan Awal’: Jangkau Kyovashad
 • Tajuk ‘Awal Voyager’: Memukul tahap 20
 • Ganjaran Kosmetik ‘Beta Wolf Pack’

Thumbnail YouTube

Diablo 4 kandungan beta

Bercakap di IGN Fan Fest, Pengarah Permainan Joe Shely mengumumkan bahawa pemain yang mengambil bahagian dalam tempoh beta akses awal akan dapat mengakses segala -galanya dalam prolog dan ACT One, termasuk misi kempen dan semua pencarian sampingan. Anda juga akan dapat mencapai tahap 25 – seperempat jalan ke Cap Tahap Diablo 4.

Beta tertutup sebelum ini menjemput pemain untuk “menguji tawaran akhir permainan Diablo 4 yang kuat menggunakan data permainan tertentu.”Pengurus Besar Diablo 4, Rod Fergusson dan Pengarah Permainan Joe Shely juga mengeluarkan video kemas kini pada bulan September menggariskan apa yang pemain dapat menantikan dari beta tertutup.

Mengulangi hakikat bahawa beta tertutup akan memberi tumpuan kepada permainan akhir, Rod mendedahkan sebab untuk memberi tumpuan kepada apa yang berlaku selepas kempen epik adalah “memastikan tempat perlindungan adalah tempat yang menarik untuk membunuh setan lama setelah kempen selesai.”

Beta tertutup memberi tumpuan kepada kandungan termasuk penjara bawah tanah mimpi buruk, bisikan orang mati, bidang kebencian, papan paragon, dan ciri terbaru permainan, Helltide. Mereka menambah, “Khususnya, kami akan menggunakan data permainan untuk menjemput bilangan pemain Diablo yang terhad yang baru-baru ini menghabiskan banyak masa bermain pengalaman akhir permainan Diablo II: dibangkitkan, Diablo III, dan Diablo Immortal.”

Itulah segala yang kita tahu mengenai fasa ujian beta Diablo 4. Sementara itu, mengapa tidak menyemak panduan kami untuk permainan terbaik seperti Diablo di PC untuk merapatkan jurang antara sekarang dan Diablo 4 yang dilancarkan akhirnya? Sebagai alternatif, dapatkan diri anda terperangkap di semua kelas Diablo 4, jadi anda tahu mana yang akan anda pilih ketika hari besar bergolek.

Grace Dean Grace telah menulis mengenai permainan dan teknologi untuk kebanyakan kerjayanya. Semasa dia tidak bermain sims, dia dapat dijumpai bermain permainan pengurusan lain atau permainan RPG sepanjang malam dalam seminggu.

Bilakah beta Diablo 4? Diablo 4 Server Slam Waktu Mula Di Sini

Bilakah beta Diablo 4?

Sekiranya anda tertanya -tanya bilakah Slam Server Diablo 4 bermula, maka anda tidak lama menunggu sekarang kerana beta terbuka terakhir ini sekarang akan berlaku. Countdown Slam pelayan Diablo 4 hampir berakhir dan Blizzard memberi pemain satu peluang terakhir untuk mencuba permainan semasa Hujung minggu 12-14 Mei, 2023. Sebenarnya, mereka secara aktif menggalakkan seberapa banyak orang bermain Diablo 4 yang mungkin dalam acara ini, sehingga mereka dapat menguji bahawa pelayan mereka bersedia untuk kemasukan yang akan mereka terima pada pelancaran. Masa Pramer Mampan Diablo 4 Beta kini sedang dijalankan, jadi jika anda belum memasangnya dari sesi beta sebelumnya maka sekarang adalah masa untuk mendapatkannya dimuat turun, walaupun mereka yang memilikinya di sistem mereka juga harus memeriksa kemas kini di pendahuluan waktu permulaan pelayan di Diablo 4.

Sekiranya anda mencari maklumat lanjut mengenai bila sesi akhir ini akan tersedia dan bagaimana untuk menyertainya seawal mungkin maka kami telah mendapat anda dilindungi, dengan penurunan pada jadual tarikh pelepasan beta Diablo 4 ditambah dengan ganjaran yang anda boleh dapatkan Dengan pra-memerintahkan pelbagai edisi yang berlainan bersama dengan ganjaran SLAM pelayan Diablo 4 yang tersedia untuk mengambil bahagian.

Bilakah pelayan Diablo 4 Slam bermula

Beta SLAM Server akhir terakhir boleh didapati pada bulan Mei 2023, di seluruh PC, PS5, Xbox Series X, PS4, dan Xbox One. Beta Akses Awal Pertama bagi mereka yang pra-memerintahkan permainan dan beta terbuka asal telah berlalu, tetapi jika anda terlibat dengan salah satu daripada mereka maka anda akan sudah tahu bagaimana untuk mengakses beta Diablo 4.

Sekiranya anda ingin mengetahui cara memuat turun beta Diablo 4, kami telah menjelaskan bahawa di halaman yang dilampirkan. Sekiranya anda ingin tahu pukul berapa SLAM pelayan Diablo 4 bermula, maka inilah butirannya:

 • Diablo 4 pelayan slam beta dari 12 Mei pukul 12 malam PDT / 3PM EDT / 8PM BST hingga 14 Mei pukul 12 malam PDT / 3PM EDT / 8PM BST

Semasa hujung minggu slam pelayan, anda dapat memainkan bahagian yang sama dalam permainan seperti dahulu, merangkumi keseluruhan puncak patah untuk prolog dan Akta 1, tetapi Perlu diingat bahawa kemajuan dan watak anda dari betas sebelumnya tidak dibawa, dan kemajuan pelayan pelayan tidak akan dipindahkan ke permainan akhir.

Diablo 4 pelayan membanting ganjaran

Ganjaran Slam Server Diablo 4 termasuk item bonus yang sama yang tersedia semasa sesi beta sebelumnya, walaupun sebagai kemajuan anda ditetapkan semula, anda perlu memulakan keperluan mereka lagi dari awal. Di samping itu, terdapat ganjaran SLAM pelayan tambahan yang tersedia untuk mengalahkan bos dunia Ashava dengan watak tahap 20. Set penuh ganjaran adalah seperti berikut:

 • Tajuk Kecederaan Awal: Jangkau Kyovashad dengan satu watak
 • Tajuk Voyager Awal: mencapai tahap 20 dengan satu watak
 • Beta Wolf Pack Item Kosmetik: mencapai tahap 20 dengan satu watak
 • Menangis Ashava Mount Trophy: *Baru * mengalahkan Ashava dengan watak tahap 20

Ganjaran Pra-pesanan Diablo 4

Jangan lupa bahawa pra-memerintahkan permainan bukan sahaja memberi anda akses awal ke beta Diablo 4 sebelum ini, tetapi anda akan dapat bermain permainan penuh itu sendiri empat hari lebih awal juga. Sekiranya anda tertanya -tanya apa yang disertakan, inilah senarai ringkas manfaat untuk setiap versi:

 • Diablo 4 Ultimate Edition
 • Sehingga empat hari akses awal ke pelancaran Diablo IV
 • Battle Pass Season Exferfed Unlock di Diablo IV -termasuk Premium Battle Pass Musim Musim Buka Buka Kunci Plus 20 Tier Skips dan Kosmetik
 • Sayap pencipta emote di Diablo IV
 • Hellborn Carapace Mount Armor di Diablo IV
 • Godaan di Diablo IV
 • Akses awal ke beta terbuka
 • Pembawa Cahaya Gunung di Diablo IV
 • Inarius Wings dan Inarius Murloc Pet di Diablo III
 • Amalgam of Rage Mount di World of Warcraft
 • Umber Winged Darkness Cosmetic Set di Diablo Immortal
 • Salinan digital permainan Diablo IV

© Gamesradar+. Tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.