Diablo 4 Beta Akhir Masa: Berapa Lama Pemain Telah Meninggalkan Melawan Neraka? Cermin dalam talian, bilakah masa akhir beta Diablo 4? | Beban

Bilakah masa akhir beta Diablo 4

Sekiranya anda telah menghabiskan hujung minggu anda di Diablo 4, anda mungkin akan menemui kelas kegemaran. Tetapi anda harus mengetahui tentang kelas Diablo 4 sebelum tarikh pelepasan Diablo 4 untuk melihat jika anda telah menguji kelas terbaik di Diablo 4 semasa anda boleh. Juga, pastikan untuk mendapatkan ganjaran beta Diablo 4 sebelum waktunya.

Diablo 4 Beta Akhir Masa: Berapa Lama Pemain Telah Meninggalkan Melawan Neraka?

Diablo 4 seni utama dengan watak kelas nekromancer berdiri di latar depan

Berikutan dua tempoh akses awal yang berjaya pada hujung minggu ini dan yang terakhir, masa akhir beta Diablo 4 kini telah disahkan oleh Activision Blizzard.

Hack-and-slasher yang akan datang di Neraka telah menjadi hit di seluruh dunia sebelum ia dibebaskan, seperti yang ditunjukkan oleh kedua-dua tempoh beta Diablo 4 di PlayStation, Xbox dan PC yang sangat berjaya-untuk lagu satu juta pemain yang cuba mendapatkan akses. Benar, ada sedikit tindak balas pemain kerana kesukaran mengakses beta pada mulanya, tetapi secara keseluruhannya menjanjikan menjadi salah satu daripada AAA terbesar 2023.

Peluang terakhir anda untuk menyemak semua lima kelas watak dan aksi pertama permainan bersama rakan -rakan dalam beta Diablo 4 akhir berakhir hari ini, dan Activision Blizzard kini telah membantu mengumumkan masa yang tepat.

Diablo 4 Beta Akhir Masa Disahkan

Semalam Activision diumumkan di akaun rasmi @diablo Twitter bahawa Diablo 4 Beta Akhir Masa adalah 7PM BST / 2PM EDT / 11 AM PDT Hari ini. Ini bermakna hanya ada beberapa jam lagi untuk melompat sebelum akses ripped untuk kebaikan dan pemain perlu menunggu sehingga pembebasan rasmi permainan akhir tahun ini pada 6 Jun 2023.

Walaupun sedih bahawa beta harus berakhir sama sekali, ini sekurang -kurangnya memberi pemain sedikit lebih banyak masa untuk mencuba kelas watak lain jika mereka belum dan mungkin juga menyelesaikan ketiga -tiga tiga cabaran Diablo 4 beta. Mencapai Tahap 20 dengan satu watak, sebagai contoh, akan melihat pemain menerima kedua -dua gelaran Voyager awal dan awal Voyager serta Beta Wolf Pack Item yang terlalu menggemari. Ini kemudian boleh digunakan dalam versi penuh Diablo 4.

Berjuang seperti neraka

Saya secara peribadi tidak dapat bermain sebanyak Beta Diablo 4 seperti yang saya suka pada PS5, terutamanya kerana Capcom baru -baru ini dikeluarkan pembuatan semula Resident Evil 4 telah memakan banyak masa saya. Yang mengatakan, setelah menghabiskan 3 hingga 4 jam bermain sebagai kelas barbar, mudah untuk melihat mengapa Activision Blizzard kelihatan memukul di tangannya. Beta Diablo 4 menawarkan jumlah kandungan yang banyak untuk digali tetapi dengan bijak menyimpan topi tahap hanya 25 untuk tidak memberikan semuanya. Saya tidak sabar untuk melihat lebih banyak lagi.

Saya yakin bahawa nada permainan yang lebih gelap, lebih realistik, berbanding Diablo 3, adalah keputusan yang tepat. Cerita ini diletakkan lebih jauh di barisan hadapan kali ini, juga, dan menggoda naratif kecil yang ditunjukkan dalam beta Diablo 4 sudah cukup untuk membuat saya menganggap Lilith seorang penjahat yang hebat. Beta itu jelas bekerja dengan sempurna dalam kes saya, kerana sekarang saya semua akan dilepaskan oleh permainan penuh.

Bilakah masa akhir beta Diablo 4?

Masa kita akan berakhir dengan masa akhir beta Diablo 4 yang akan datang. Oleh itu, di sini adalah apabila anda dijangka berhenti membunuh lagi syaitan.

Diablo 4 Beta Akhir Masa: Barbarian di Diablo 4

Diterbitkan: 27 Mac, 2023

Dengan Diablo 4 Beta Akhir Masa datang, akses awal kami ke tempat kudus akan berakhir dan pintu ditutup. Nasib baik, akan ada banyak makhluk jahat untuk memburu sebaik sahaja tarikh pelancaran berguling, tetapi jika anda tertanya -tanya berapa lama anda telah meninggalkan beta, anda berada di tempat yang betul.

Sekiranya anda telah menghabiskan hujung minggu anda di Diablo 4, anda mungkin akan menemui kelas kegemaran. Tetapi anda harus mengetahui tentang kelas Diablo 4 sebelum tarikh pelepasan Diablo 4 untuk melihat jika anda telah menguji kelas terbaik di Diablo 4 semasa anda boleh. Juga, pastikan untuk mendapatkan ganjaran beta Diablo 4 sebelum waktunya.

Bilakah masa akhir beta Diablo 4?

Masa akhir beta Diablo ditetapkan pada 27 Mac pukul 12 malam pt / 3 petang ET / 7 PM GMT. Ini akan menjadi akhir beta terbuka Diablo 4.

Ini adalah peluang terakhir untuk mencapai topi tahap max bablo 4 beta sebelum pelayan ditutup. Sebaik sahaja beta terbuka telah berakhir, anda perlu menunggu sehingga pelancaran penuh sebelum anda dapat terus mengisar kelas kegemaran anda.

Terdapat dua hujung minggu beta Diablo 4. Satu adalah terhad kepada pra-pesanan dan beta tertutup, dan beta terbuka yang membolehkan sesiapa mengalami tempat perlindungan sebelum pelepasan penuh.

Thumbnail YouTube

Ketika itulah waktu akhir beta Diablo 4 ditetapkan. Pastikan untuk mengetahui semua maklumat mengenai multiplayer Diablo 4 supaya anda dapat tahu cara bermain dengan rakan anda apabila tarikh pelepasan tiba.

Lebih banyak dari beban

Callum Self jika dia tidak mengamuk tentang Marvel’s Spider-Man 2, menjatuhkan beberapa royales pertempuran terbaik seperti Fortnite, atau menonton treler Mortal Kombat 1 berulang kali, Callum boleh didapati bermain cukup banyak genre permainan di PS5, Xbox, atau Nintendo Switch.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.