Diablo 4 Battle Pass: Ganjaran, berapa lama untuk menyelesaikan, harga, lebih banyak – Charlie Intel, Diablo 4 Battle Pass Tarikh, Harga, dan Ganjaran Dijelaskan | Pcgamesn

Tarikh Siaran Pasangan Di Diablo 4 Battle 4 dijangka pada bulan Julai, dan membawa 90 peringkat ganjaran dan kosmetik, dengan 63 hanya boleh didapati dengan harga.

Diablo 4 Battle Pass: Ganjaran, berapa lama untuk diselesaikan, harga, lebih banyak lagi

Diablo 4 Season 1 kini hidup dan pas pertempuran pertama francais juga tersedia. Pemain kini boleh membuka kunci ganjaran yang menarik dari transmogs ke emotes. .

Diablo 4 dikeluarkan dengan beberapa ciri baru seperti Mounts, Altar Lilith, Benteng, dan Kempen Bukan Linear. Tidak mengejutkan, permainan ini juga mempunyai model bermain bermusim baru yang merangkumi unsur -unsur seperti The Battle Pass.

Artikel berterusan selepas iklan

Diablo 4 pemaju telah memberi jaminan kepada pemain bahawa lulus pertempuran musim 1 tidak akan dibayar tetapi masyarakat ingin tahu lebih banyak daripada itu. Terdapat tiga jenis peperangan yang berlainan, satu percuma dan dua dibayar, masing -masing dengan set ganjaran yang unik.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk membersihkan semua keraguan anda, inilah segala -galanya untuk mengetahui tentang Pass Battle 1 Season 1.

 • ?
 • Berapa lulus pertempuran Diablo 4?
  • Dipercepat
  • Ganjaran Battle Pass Percuma
  • Ganjaran Battle Pass Premium & Dipercepat

  Watak bermusim di Diablo 4

  Watak bermusim tidak berfungsi seperti watak kempen utama anda.

  Apakah Pass Battle Di Diablo 4?

  Pertempuran di Diablo 4 adalah Sistem perkembangan tiga bulan yang memberi anda ganjaran kosmetik dan mata wang premium untuk bermain permainan dan menyelesaikan cabaran perjalanan musim yang telah diputuskan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Berapakah kos Battle 4 yang dilewati oleh Diablo?

  The Diablo 4 Battle Pass akan tersedia dalam tiga pilihan pembelian:

  Pas pertempuran percuma

  Pas Battle Free di Diablo 4 akan mempunyai 27 peringkat dan ganjaran terbaik yang boleh anda dapatkan dari ini termasuk abu yang membara dan kosmetik. Menariknya, abu yang membara tidak tersedia dalam pas pertempuran berbayar yang bermaksud bahawa semua orang perlu menyelesaikan pencarian yang sama untuk mendapatkan abu ini.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Abu yang membara di Diablo 4 boleh ditukar untuk XP, Emas, Obols, dan sumber -sumber lain yang berharga.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Premium Battle Pass

  . Ia mempunyai 63 peringkat dan menawarkan beberapa ganjaran premium seperti set perisai Coldiron dan Transmog Senjata.

  Pas Battle dipercepatkan

  Pas Battle Dipercepat di Diablo 4 berharga $ 25 . .

  Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

  Ganjaran Pasukan Musim 1

  Artikel berterusan selepas iklan

  Ganjaran Battle Pass Percuma:

  Berikut adalah semua ganjaran yang pemain akan masuk di Diablo 4 Musim 1 Percuma Battle Pass:

  Terdapat 90 peringkat di Diablo 4 Musim 1 Battle Pass.

  Ganjaran Battle Pass Premium & dipercepat:

  Berikut adalah semua ganjaran yang pemain akan masuk di Diablo 4 Musim 1 Premium dan Mempercepat Battle Pass:

  Kosmetik di Pass Battle 4 Diablo

  Diablo 4 tidak akan mempunyai ciri-ciri bayar.

  Adakah anda memerlukan watak baru untuk maju Pass Battle Di Diablo 4?

  Buat watak bermusim baru kerana watak mereka di alam abadi tidak dapat maju dalam kandungan bermusim. Sebaik sahaja musim berakhir, kemajuan yang telah anda buat dengan pemindahan watak bermusim kepada watak -watak di alam abadi.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Di samping itu, memainkan kempen dengan watak bermusim anda juga akan melancarkan perjalanan pertempuran dan musim, menurut pengurus besar Diablo di Blizzard, Rod Fergusson di Twitter.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Hey Paul, ya untuk mengambil bahagian dalam usaha mencari, mekanik, perjalanan musim dan lulus pertempuran, anda perlu mencipta watak bermusim baru. Bermain kempen dengan watak bermusim (jika anda inginkan atau perlu selesai) juga akan melancarkan perjalanan musim dan pas pertempuran.

  – Rod Fergusson (@rodfergusson) 19 Jun 2023

  Berapa lama untuk melengkapkan Pass Battle 4 Diablo

  Semasa bercakap dengan PC Gamer, pengarah bersekutu untuk Diablo 4, Joe Piepiora mendedahkan bahawa Pas Battle hampir akan mengambil masa 80 jam untuk disiapkan. Beliau menambah bahawa jika matlamat anda adalah untuk meningkatkan watak bermusim ke tahap 100, prosesnya boleh lebih panjang.

  .

  Diablo 4 Battle Pass Tarikh, Harga, dan Ganjaran Dijelaskan

  Tarikh Siaran Pasangan Di Diablo 4 Battle 4 dijangka pada bulan Julai, dan membawa 90 peringkat ganjaran dan kosmetik, dengan 63 hanya boleh didapati dengan harga.

  Diablo 4 Battle Pass Harga, Ganjaran, dan banyak lagi: Set kosmetik dari Diablo 4

  Bilakah Tarikh Siaran Di Diablo 4 Battle Pass? . Kami mula -mula belajar mengenainya semasa aliran langsung pemaju, di mana Blizzard berkongsi apa yang pemain boleh mengharapkan untuk berlalu dalam setiap musim.

  Seperti yang telah kita jangkakan dari kebanyakan permainan perkhidmatan hidup sekarang, Diablo 4 mempunyai sistem lulus pertempuran dengan setiap musim D4, termasuk pelbagai peringkat, kosmetik untuk semua kelas Diablo 4, peluang untuk perkembangan berbayar, dan banyak lagi. Kami mempunyai semua yang anda perlu tahu mengenai Diablo 4 Battle Pass Dalam Musim 1 di bawah, tetapi anda mungkin juga ingin menyemak ulasan Diablo 4 kami untuk melihat betapa baiknya yang pertama.

  Tarikh Siaran Di Diablo 4 Battle Pass adalah 20 Julai 2023, melancarkan bersama permulaan musim malignan. Selepas itu, kita boleh mengharapkan musim baru dalam jadual suku tahunan.

  Thumbnail YouTube

  ?

  Pass Battle 4 akan mempunyai jejak percuma dan dibayar sebanyak 27 dan 63 tier, masing -masing. Anda boleh mengharapkan untuk membayar $ 10 (£ 8) untuk akses ke pas pertempuran premium.

  . Setiap peringkat berharga 200 platinum untuk melangkau. .

  Beberapa peringkat pertama di Diablo 4 Musim 1 Battle Pass ditunjukkan dalam imej, bersama dengan perjalanan musim baru dan berkat bermusim

  Diablo 4 Battle Pass Ganjaran

  Ganjaran Battle Pass Di Diablo 4 disahkan setakat ini adalah:

  Anda mesti mendapat sokongan untuk meningkatkan lulus pertempuran anda dan mendapatkan ganjaran ini.

  .”Pemaju mengulangi ini beberapa kali semasa aliran langsung sambil mengekstrapolasi mekanik yang akan menghalang orang daripada dapat membayar untuk mengangkat watak mereka sepanjang permainan. Pemain boleh mengharapkan untuk bermain selama kira -kira 80 jam untuk meningkatkan lulus pertempuran sepenuhnya.

  Thumbnail YouTube

  Pasukan itu kemudian menjelaskan bahawa akan ada dua peringkat lulus pertempuran: satu percuma, yang terdiri daripada 27 tiang, dan pas pertempuran premium, yang terdiri daripada 63 peringkat. Ini berjumlah 90 peringkat, dan pemain akan mempunyai kira -kira tiga bulan untuk menyelesaikan pas pertempuran. Sistem perkembangan digambarkan di bahagian bawah imej di bawah.

  Diablo 4 Battle Pass Harga, Ganjaran, dan banyak lagi: Imej yang menunjukkan bagaimana lulus pertempuran akan berfungsi di Diablo 4

  Tingkat percuma terbuka kepada semua pemain yang memiliki permainan, dan mereka dapat memperoleh ganjaran setelah mencapai tahap tertentu. Tingkat berbayar hanya mengandungi kosmetik, termasuk dua set perisai penuh, gunung bermusim, dan perisai gunung. Sekiranya anda bermain permainan dan memilih untuk membeli pas pertempuran di kemudian.

  Pemain masih akan mempunyai pilihan untuk membeli tiang lulus pertempuran sebagai sebahagian daripada pilihan yang dipercepatkan. Mereka secara amnya akan melancarkan lulus pertempuran dengan membuat sokongan, yang akan mereka peroleh dengan melakukan aktiviti di seluruh dunia permainan sebagai sebahagian daripada perjalanan musim. Terikat dengan kandungan bermusim permainan, perjalanan musim direka untuk membantu pemain menaikkan pas pertempuran mereka, tanpa mengira sama ada mereka berada di landasan pertempuran percuma atau dibayar.

  Berkat bermusim

  Salah satu ganjaran di atas yang dapat diperoleh melalui trek Battle Pass percuma adalah abu yang membara, yang seterusnya digunakan untuk mendapatkan berkat bermusim. . Berkat musim 1 adalah:

  • Meningkatkan XP dari Monster Kills.
  • Gandum tawar -menawar: meningkatkan emas yang diperoleh daripada jualan vendor.
  • Gandum penambakan: .
  • Gandum memanjangkan: Meningkatkan tempoh elixir.
  • Gandum keganasan: meningkatkan peluang musuh malignan menjatuhkan hati yang ganas.

  Kemajuan Melalui Di Diablo 4 Battle Pass dengan melengkapkan objektif dan bab, berjalan melalui perjalanan musim anda untuk mendapat sokongan, aspek legenda, dan ganjaran lain. Beberapa cabaran memberi ganjaran lebih banyak daripada yang lain, dan termasuk tugas-tugas seperti menyelesaikan salah satu daripada banyak penjara Di Diablo 4, mengumpulkan sumber, dan mengumpul barangan eksklusif musim.

  Perjalanan Musim terdiri daripada tujuh bab, dan anda mesti melengkapkan sejumlah objektif untuk maju ke bab seterusnya. Walaupun setiap objektif memberi ganjaran kepada anda untuk menggerakkan anda sepanjang peringkat pasang anda, melengkapkan bab datang dengan ganjaran uniknya sendiri, termasuk aspek legenda yang baru.

  Diablo 4 Battle Pass Format

  Diablo 4 akan meneruskan format bermusim siri, yang berterusan di Diablo 2 dan Diablo 3. Walau bagaimanapun, pemaju telah jelas bahawa kandungan bermusim akan meneroka dan membuka jalan cerita dan pencarian baru yang menyimpang dari kandungan kempen utama. Pemain harus memikirkan kandungan bermusim sebagai pengalaman berasingan dari kempen, dan hanya dapat diselesaikan dengan watak baru, dalam “Realm Musim”. Walaupun Pass Battle dapat dikerjakan oleh pemain baru atau lama yang menjalankan kempen, mendapat bantuan melalui pembunuhan dan pencarian, anda tidak dapat mengalami mekanik eksklusif musim-dalam kes ini, musuh malignan-sehingga setelah selesai kempen.

  Diablo 4 Battle Pass Harga, Ganjaran, dan banyak lagi: gambaran yang menunjukkan ganjaran musim berbanding kosmetik kedai

  Itulah segala yang kita tahu mengenai The Diablo 4 Battle Pass, datang ke permainan di tumit pelancaran permainan. .

  Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

  . Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.