Diablo 3 Tahap Senarai: Kelas & Bangunan Karakter Terbaik untuk Musim 28 – Dexerto, Top 10 Terbaik Diablo 3 Bina | Semua Senarai Tahap Kelas – The Escapist

Top 10 Terbaik Diablo 3 Membina | Semua Senarai Tahap Kelas

Terdapat dua variasi Firebats Build: The Helltooth Version, yang Tankier, dan Versi Arachyr, yang menangani lebih banyak kerosakan. Versi Arachyr lebih unggul dengan tahap keretakan yang lebih besar dan sebelum ini merupakan doktor penyihir terbaik yang membina sebelum kebangkitan kejutan dari pembangun doktor penyihir yang sebelum ini tidak berfungsi. Walaupun Firebars sebelum ini mendarat Doktor Penyihir di peringkat C, walaupun kini jatuh ke peringkat D, Doktor Penyihir hanya berkuasa sejak senarai peringkat terakhir kami. Anda akan melihat mengapa tidak lama lagi. Arachyr Firebars sebenarnya membawa kami ke dalam senarai 10 teratas kami yang terbaik, diikat untuk tempat ke -10 dengan tiga binaan lain.

Diablo 3 Tahap Senarai: Kelas & Bangunan Karakter Terbaik untuk Musim 28

Diablo 3 Diablo

Blizzard Entertainment

Diablo 3 Musim 28 ada di sini, tetapi watak mana yang harus anda pilih? Berikut adalah pecahan setiap kelas, disenaraikan, dan yang dibina menjadi bahagian atas senarai peringkat.

Dalam setiap musim Diablo 3, beberapa watak bersinar lebih daripada yang lain. Oleh itu, kami telah menghasilkan senarai peringkat untuk anda melihat siapa yang sudah menghancurkan minions neraka dalam musim 28. Senarai Diablo 3-Tier Rebus ke Watak Membina, yang mana popular, berfungsi dengan baik, dan dikaitkan dengan kelas watak.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami telah menduduki setiap kelas di Diablo 3 untuk Musim 28, kemudian menyediakan senarai peringkat yang membina kerja terbaik untuk setiap watak. Dengan cara ini, bukan sahaja anda akan dapat memilih watak terbaik musim ini, anda akan tahu dengan tepat bagaimana membinanya.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

Diablo 3 aksara

Diablo 3 aksara yang mendahului senarai peringkat?

Diablo 3 Season 28: Kelas Terbaik disenaraikan

Di bawah, kami telah menyenaraikan semua kelas watak Diablo 3 dari yang terbaik hingga terburuk. Ingatlah, ini hanya berdasarkan kedudukan semasa untuk musim 28. Senarai ini sedikit menyerupai akhir musim lalu kerana ini semakin meningkat pada musim itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini bermakna, pada musim 29, kedudukannya kelihatan sangat berbeza. Jadi, jika Doktor Tentara Salib dan Penyihir adalah kelas kegemaran anda, jangan takut, mereka mungkin akan kembali ke tahap teratas!

Ingat, jika anda fikir anda akan lebih bersenang-senang bermain dengan watak peringkat rendah, maka pergi untuk itu. Musim Diablo 3 ada untuk bersenang -senang. Senarai Tier hanya di sini sebagai garis panduan yang membina berjalan lancar. Dengan bermain sebagai watak peringkat rendah, dan mendominasi, anda sebenarnya boleh membantu kelas kegemaran anda memanjat kedudukan-terutamanya jika anda membuat binaan yang kuat.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Diablo 3 Wizard Gameplay

Wizard menyerang beberapa syaitan dengan mantra badai salji yang berais.

Bangunan terbaik

Senarai Tier Diablo 3 kami dipisahkan ke dalam kelas dengan S-Taha yang mewakili binaan paling kuat semasa yang terdapat pada Musim 28. Kami telah memecahkannya dengan kelas watak dan membina, semakin tinggi tiang, semakin kuat masing -masing dianggap.

S-tier

. The Necromancer Memerintah tertinggi musim ini, tetapi kelas lain juga diwakili:

Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

“>

Watak Membina
Biarawan Lod Wol
Necromancer Trag’oul Death Nova
Necromancer Lod Death Nova
Necromancer Rathma Aotd
Barbarian Lod Hota
Barbarian Raekor Boulder Toss
Wizard Lod Meteor
Wizard Tal Rasha Meteor
Pemburu syaitan

A-peringkat

Sekiranya tidak ada yang dibina oleh S-Sah untuk anda, maka mengapa tidak mencuba binaan A-tier? Ini juga sangat kuat dan popular membina berkualiti tinggi.

Artikel berterusan selepas iklan

“>

Watak Membina
Wizard Lod Frozen Orb
Biarawan SWK WOL
Biarawan ULIANA EP
Biarawan Penjana Generator
Bomoh Mundunugu Spirit Barrage
Bomoh Zunimassa Poison Dart
Bomoh Lon Poison Dart
Bomoh Labah -labah arachyr
Tentara Salib Pengeboman Lon
Tentara Salib AOV Heaven Fury
Tentara Salib
Akkhan mengutuk
Necromancer Letupan Lod Corpse
Necromancer Inarius Kematian Nova
Barbarian Sisa angin badai
Barbarian IK HOTA

Diablo 3 sami wanita dengan cakar

Boni itu mendahului senarai musim 28 peringkat

B-tier

Walaupun yang dibina di bawah tidak dianggap sebagai kuat seperti yang dibina oleh S dan A-tiered, tetapi masing-masing patut dicuba jika gaya anda:

Artikel berterusan selepas iklan

“>

Watak Membina
Bomoh Helltooth Zombie Bears
Bomoh Jade Harvester
Bomoh Helltooth Gargs
Bomoh Lod Spirit Barrage
Peluru berpandu sihir Firebird
Tindakan terbalik vry untuk
Wizard DMO Frozen Orb
Vry Chantodo
Wizard Lod Hydra
Wizard DMO Twister
Wizard Firebird Flame Blades
ARROW HUNGERING ALLAH
Pemburu syaitan Natalya Rapid Fire
Pemburu syaitan Ue multishot
Biarawan SWK Tempest Rush
Biarawan Inna mistik sekutu
Biarawan Poj Tempest Rush
Necromancer Lod racun scythe
Tentara Salib Invoker Thorns
Tentara Salib Pengeboman Akkan
Tentara Salib Sotl Blessed Hammer
Barbarian MOTE LEAPQUAKE
Barbarian Kegilaan ganas
Barbarian Mote Seismic Slam

C-tier

Binaan C-tier tidak dianggap sebagai berkesan seperti yang di atas, tetapi ingat, bahkan membuat senarai peringkat ini mereka mesti mempunyai nilai. Terdapat banyak binaan Diablo 3 yang tidak membuat senarai musim 28 peringkat.

“>

Watak Membina
Tentara Salib Lod Blessed Shield
Tentara Salib Roland menyapu
Bomoh Arachyr Firebars
Biarawan SWK LTK
Wizard Tal Rasha Frozen Orb
Barbarian Caj IK
Necromancer Inarius Poison Scythe
Necromancer Letupan Corpse Inarius
Necromancer Tela tulang menyamar
Pemburu syaitan Lod api cepat
Pemburu syaitan Anak panah n6m4

Untuk pecahan terperinci setiap watak ini dibina, klik di sini.

Artikel berterusan selepas iklan

Atau periksa salah satu panduan kami di bawah di mana kami telah memilih yang terbaik:

Top 10 Terbaik Diablo 3 Membina | Semua Senarai Tahap Kelas

gambar

Pengenalan Necromancer, secara semulajadi, telah melemparkan tulang femur sepenuhnya (atau dua puluh) ke dalam senarai musim 10 peringkat. Lelaki utama kami Rhykker adalah pakar dalam bidang Diablo 3, Dan dia mendapat binaan yang anda perlukan, disenaraikan mengikut kuasa, untuk mendapatkan pekerjaan akhir permainan yang dilakukan. Yang berikut membina meliputi setiap kelas, dan masing -masing direka untuk yang baik solo yang lebih baik menolak. Itulah cara mewah untuk mengatakan bahawa anda akan cukup sukar untuk mengendalikan barang sendiri.

CATATAN: Hanya jelas, ini adalah 10 terbaik terbaik untuk patch 2.6, Musim 11. Patch masa depan mungkin mengubah senarai peringkat, tetapi binaan ini masih boleh dilaksanakan untuk semua.

Lihat video penuh memperincikan 10 kelas terbaik teratas di Diablo 3 Musim 11, atau melompat ke setiap peringkat dengan Isi kandungan di bawah.

Isi kandungan

  • SERI BUILS-GR 115-112
  • Tingkat dibina-GR 110-108
  • B Aras Bina-GR 108-105
  • C Tier Builds-GR 105-102
  • F Tier Builds-GR 97-94

Senarai Tahap Cepat

gambar

Semua Kredit (Imej & Teks) untuk senarai peringkat ini pergi ke CJ Miozzi, a.k.a. Rhykker di YouTube.

Puncak piramid, tier tunggal ini membina mengalahkan segala -galanya dalam musim 11 setakat ini. Sekiranya anda menyukai nekromancer dan ingin menghancurkan solo yang lebih besar, ini adalah pilihan terbaik yang tersedia.

SERI BUILS-GR 115-112

CATATAN: Entri berikut adalah petikan dari Rhykker.

Trag Corpse Lance

Dengan nekromancer kurang dari sebulan dan sudah mendahului papan pendahulu yang membersihkan mana -mana kelas lain, ia lebih layak mendapat tempat nombor satu di senarai ini dan keseluruhan peringkat peringkat. Membersihkan GR 115s Setelah hanya keluar selama beberapa minggu, mungkin kita belum lagi melepaskan kuasa penuh nekromancer, dan kita dapat melihatnya lebih tinggi lagi. The Trag Oul Corpse Lance Build kini merupakan binaan nekromancer yang telah membuktikan dirinya di papan pendahulu, tetapi siapa tahu apa yang akan ditemui oleh teori kombinasi lain. Sekiranya anda ingin menolak setinggi mungkin musim ini, nekromancer akan menjadi cara untuk pergi. .

Yang terbaik dari yang terbaik. Hanya ada satu binaan yang lebih baik daripada pilihan membina mewah ini. Semua peringkat adalah pilihan yang mengagumkan, walaupun pangkat S mengalahkan mereka.

Tingkat dibina-GR 110-108

CATATAN: Penyertaan berikut adalah petikan dari Rhykker.

RAIMENT DUO-GEN

Mengekalkan kedudukannya di peringkat tetapi jatuh dari tempat ke-4 hingga ke-5 kerana nekromancer berotot ke dalam senarai, duo-gen yang akan, sekali lagi, menjadi binaan atas yang anda lihat di papan pendahulu Monk.

Hammerdin

Jatuh dari peringkat S ke peringkat dan dari tempat ke -2 hingga ke -4, Hammerdin masih membina Tentara Salib terbaik.

Lon Spirit Barrage WD

Datang di #3, binaan ini tidak hadir sepenuhnya dari senarai peringkat sebelumnya. Sebaik sahaja binaan yang dikuasai pada pelayan ujian, binaan ini telah menjadi kelalaian sebelum patch bekas hidup, tetapi kemudian diam -diam semula dalam patch 2.. Hanya sekali musim 10 telah memulakan bahawa kuasa sebenar binaan ini ditemui, dan kini memerintah sebagai binaan WD teratas dengan satu batu.

Wizard Kilat

Sebelum ini di peringkat S dan binaan terbaik dalam permainan, The Lightning Wizard telah diturunkan ke peringkat nombor 2 dan tahap keseluruhan peringkat terima kasih kepada Necromancer dan membina yang sangat kuat. Wizard kilat telah diulang sehingga varian menggunakan Aether Walker dan Hydras di atas didapati yang terbaik untuk menolak solo.

Sekarang kita sampai di suatu tempat. Ini adalah buffed-up yang dibina untuk pusingan yang lebih besar di peringkat atas. Ini adalah pilihan purata di atas ketika datang ke permainan akhir yang berdaya maju.

B Aras Bina-GR 108-105

CATATAN: Penyertaan berikut adalah petikan dari Rhykker.

Wizard FB

Jatuh dari peringkat dan tempat ke -3 yang akan diikat untuk ke -6, Wizard FB pernah membina penyihir terbaik. Ia tidak berkuasa, tetapi penyihir kilat akhirnya melampaui.

Ue bom

Pembentukan ini bukan sahaja mengekalkan kedudukannya dari musim lalu, ia juga mengekalkan kedudukannya dalam senarai 10 teratas kami, diikat untuk #6. Ini adalah pemburu setan terbaik, dan ia tidak jatuh lebih rendah dalam senarai kerana ia ditolak lagi dalam Musim 10.

INNA EP

Ini adalah binaan akhir yang terikat untuk tempat ke -6. Dalam senarai peringkat kami sebelum ini, kami membuat anggaran konservatif dan meletakkan binaan ini di peringkat C pada peringkat 8. Ia melampaui anggaran -anggaran tersebut dan naik ke tahap B sebagai pembentukan yang layak dipertimbangkan. Kami sebelum ini mempunyai Monk Generator INNA yang disenaraikan di peringkat B sebagai alternatif kepada Monk Generator Generator.

Definisi purata. Binaan ini akan berfungsi untuk semua orang. Mereka bukan yang terbaik, tetapi mereka berfungsi dan menyeronokkan.

C Tier Builds-GR 105-102

CATATAN: Penyertaan berikut adalah petikan dari Rhykker.

Rathma Singularity

Kami akan bermula dengan membina nekromancer dan segera ambil perhatian bahawa ini adalah anggaran konservatif. Pada masa ini terikat untuk tempat ke -9 tetapi hampir pasti mampu lebih tinggi, kami mengekalkan binaan ini di peringkat C sehingga ia membuktikan kekuatannya. Secara teorinya, terdapat variasi binaan singulariti Rathma yang dapat membangunkan apa-apa membina dalam permainan ini, tetapi ia akan turun ke arah bagaimana praktikal binaan sedang dimainkan. Ini membina menggabungkan bonus 6 keping Rathma, yang berkisar di sekitar mage rangka, dengan rune singularity pada mage rangka yang membuat anda membuang semua intipati anda untuk mencipta mage super berkuasa. Dengan Rathma menjadi set starter untuk nekromancer pada musim 11, bersiap -siap ke arah binaan ini adalah pilihan yang kukuh.

Lon Fok

Binaan yang lain diikat untuk ke -9, ini adalah pemburu setan terbaik untuk seketika sebelum pengenalan bom bom membina. . Sekurang -kurangnya bayang -bayang bayang -bayang tidak berguna untuk bermain kumpulan, jadi jika anda tidak mahu memilih untuk membina DH yang paling kuat, yang akan kami sampaikan sedikit, maka saya akan mengesyorkan Shadow Impale atas yang satu ini.

Diikat untuk tempat ke -8, binaan ini telah jatuh dari tempat dan tempat ke -5 menjadi biasa. Tentara Salib Terbaik Membangun Pada zaman yang lalu, Ia telah jatuh dari nikmat kerana sukar untuk gear, tidak begitu menyeronokkan untuk dimainkan, dan lebih lemah daripada yang dibina Tentara Salib.

Sapuan Roland

Binaan yang lain diikat untuk tempat ke -8. Ia mendapat penggemar besar dalam patch 2.5, dan sebagai anggaran konservatif, kami meletakkannya di peringkat musim lalu. Walau bagaimanapun, ia telah membuktikan nilai dan mendarat di peringkat C kali ini. Walaupun bukan binaan yang paling mudah untuk dimainkan, lebih mudah untuk gear daripada bom lon sader, dan mungkin binaan terbaik untuk digunakan untuk gear untuk Top Crusader membina. Lebih baik lagi, ia adalah pembina starter untuk Tentara Salib dalam Musim 11.

Thorns Trag’ouls Pets

. Anggaran Konservatif. Dengan paras gear dan paragon yang tidak dapat dioptimumkan – ia pasti dapat mendorong lebih tinggi, mungkin naik ke tahap b atau lebih tinggi. Namun, ia bukan binaan yang paling kuat yang menggunakan set Trag’ouls, dan menjadi binaan duri, memerlukan gearing yang berbeza daripada binaan lain, jadi sukar untuk mengesyorkan yang satu ini melainkan jika anda benar -benar ingin menjalankan duri haiwan bina.

Whirlwind Barb

Binaan yang lain diikat untuk diletakkan ke -7. Dalam senarai terdahulu kami, binaan ini mendarat di tempat ke -9 di peringkat, dan merupakan salah satu daripada beberapa binaan yang sebenarnya telah meningkat, membuktikan bahawa laporan kematian barbar itu sangat dibesar -besarkan. Walaupun Barbarian masih kelas yang paling lemah, hanya satu tahap keretakan yang lebih besar di belakang pemburu setan dan pasti dihormati.

Tidak mengerikan, tetapi tidak hampir dengan yang terbaik. Ini adalah tier yang dibina. Gunakan ini jika anda menyukai Kelas / Kemahiran Combo, kerana ada yang lebih baik dibina di luar sana.

D Tier Builds-GR 102-100

CATATAN Rhykker.

Bom Marauder

Sebelum ini meletakkan di peringkat C, bom tangan bom Marauder telah ditumpuk ke peringkat, seperti yang paling banyak dibina, terima kasih kepada Necromancer. Jika anda ingin menjalankan bom tangan membina, DH mempunyai pilihan yang lebih kuat, tetapi jika Marauder adalah satu -satunya set yang anda miliki, maka binaan ini akan mendapat pekerjaan yang dilakukan.

Firebars (Helltooth dan Arachyr)

Terdapat dua variasi Firebats Build: The Helltooth Version, yang Tankier, dan Versi Arachyr, yang menangani lebih banyak kerosakan. Versi Arachyr lebih unggul dengan tahap keretakan yang lebih besar dan sebelum ini merupakan doktor penyihir terbaik yang membina sebelum kebangkitan kejutan dari pembangun doktor penyihir yang sebelum ini tidak berfungsi. Walaupun Firebars sebelum ini mendarat Doktor Penyihir di peringkat C, walaupun kini jatuh ke peringkat D, Doktor Penyihir hanya berkuasa sejak senarai peringkat terakhir kami. Anda akan melihat mengapa tidak lama lagi. Arachyr Firebars sebenarnya membawa kami ke dalam senarai 10 teratas kami yang terbaik, diikat untuk tempat ke -10 dengan tiga binaan lain.

Kemahiran Arachyr

Sunwuko Ltk

Juga terikat untuk tempat ke -10. Sunwuko sebelum ini berada di peringkat kami, tetapi ia sebenarnya berjaya naik ke peringkat kami musim ini. Binaan itu hampir tidak berubah, dan tidak ada perubahan keseimbangan pada mana -mana kelas sejak musim lalu; Ia hanya mengambil pemain yang berdedikasi untuk membuktikan bahawa jurang kuasa di antara tendangan ekor Sunwuko Lashing tendangan tidak jauh di belakang warisan mimpi buruk yang membasahi tailkick membina seperti yang kita fikirkan. Buanglah fakta bahawa Sunwuko adalah set dengan beberapa pertanian yang hebat membina, dan Sunwuko hanya kelihatan lebih baik dan lebih baik.

Lon ltk

Juga diikat untuk ke -10. Ini adalah varian LTK yang lebih popular untuk bermain di atas Sunwuko, sebahagiannya terima kasih kerana tidak perlu menguruskan mekanik susunan angin yang menyapu bahawa bonus 6 keping Sunwuko bergantung pada. Sebelum ini diikat untuk diletakkan ke -8, LON LTK diturunkan sebagai mangsa lain dari Necromancer.

Shadow Impale

Binaan terakhir yang kita ada yang terikat untuk tempat ke -10. . .

F Tier terdengar seperti tempat yang buruk untuk menjadi … dan jenisnya? Tetapi ini masih membina hebat. Beberapa yang terbaik di Diablo 3. Mereka hanya yang paling lemah berbanding dengan semua yang lain dalam senarai kami.

F Tier Builds-GR 97-94

CATATAN: Penyertaan berikut adalah petikan dari .

Monk Inna Uliana

Satu -satunya cara untuk menjaga pertengahan Uliana adalah untuk menggabungkannya dengan set inna yang lebih kuat. . Inna Uliana membina memberi tumpuan kepada mogok 7-sisi, menggunakan penggemar yang kuat dari 6 keping set inna, bersama dengan bonus empat keping Uliana, untuk membuat mogok 7-sisi melakukan sebanyak mungkin kerosakan. Malangnya, binaan ini masih lebih ketat dengan lurus Inna digabungkan dengan lebih banyak barangan sinergi. Sekiranya anda belum menemui barang -barang yang diperlukan untuk membina Inna yang baik dan kebetulan mempunyai beberapa Uliana yang berbaring di sekitar, jangan ragu untuk menggunakan binaan ini ketika anda berusaha untuk membina inna yang tepat, tetapi sebaliknya, hanya pilih ini jika anda suka Strike 7-sisi.

Inarius Bonestorm

Ada masa ketika membina Bonestorm ingin menjadi pembina nekromancer teratas, membersihkan 107 yang lebih besar sebelum set yang lebih kuat ditemui pada masa yang sama bahawa nerf ke binaan bonestorm akan dibebaskan. Binaan yang sebelum ini bergantung pada penggunaan permata Mirinae untuk musuh-musuh yang smite, tetapi nerf membuat permata itu tidak lagi menjadi pilihan terbaik untuk membina dan mengetuknya kira-kira 5-10 tahap rift yang lebih besar. Tempat Inarius di peringkat F, pada masa ini, adalah anggaran konservatif kuasa – kita kurang dari sebulan ke dalam pembebasan nekromancer, dan saya mengesyaki kita masih belum melihat kuasa penuh Necro dilepaskan. Saya tidak akan mengejutkan saya untuk melihat Inarius naik sekurang -kurangnya D Tier menjelang akhir musim, tetapi tidak ada jaminan – jadi kami akan meninggalkannya di peringkat sekarang. Kami mempunyai panduan membina bonestorm yang boleh anda periksa jika anda suka playstyle – hanya menukar permata mirinae untuk gogok cepat.

Jade Doc

Jade masih berpegang teguh kepada kaitan, peninggalan zaman dahulu untuk doktor penyihir. Sebelum ini di peringkat D, pengenalan doktor penyihir yang jauh lebih kuat membina di tengah -tengah musim 10 meninggalkan kita dengan sedikit alasan untuk bermain jades selain menggunakannya untuk gear untuk membina lebih kuat. Namun, ia bukan satu set yang mengerikan.

. .

Helltooth Garg

Sebelum ini di peringkat D, Helltooth Garg pernah membina WD teratas. Sekarang, bukan sahaja ada pembina Helltooth yang lebih kuat, pembina doktor penyihir yang dominan jauh melebihi kuasa binaan ini yang satu -satunya alasan untuk mengambil binaan ini adalah jika anda benar -benar ingin memainkan binaan haiwan kesayangan pasif. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan Minion Necromancer membina, anda boleh mencuba binaan haiwan ini.

KEPADA BARB

Final F tier membina. Binaan ini adalah peringkat dalam senarai peringkat terdahulu kami, kedudukan lebih buruk daripada caj barb, tetapi sebenarnya telah berjaya otot di atas barb caj – tidak cukup jauh untuk melarikan diri dari f, bagaimanapun.

Laman Web Rasmi Rhykker

Buka Menu Tutup Menu

Laman Web Rasmi Rhykker

Buka Menu Tutup Menu

D3-Banner.png

Diablo 3 Musim 29 panduan untuk semua kelas

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula

Tarikh Mula untuk Diablo 3 Musim 29 adalah 15 September. Nota patch boleh didapati di sini.

Apa yang baru?

Tonton video ini untuk mengetahui perubahan musim 29 ke Diablo 3.

.7.6 Termasuk Reworks dan Baki Perubahan kepada beberapa Binaan, dan Musim 29 memperkenalkan Paragon Point Rework and Cap.