Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula – Di sini apabila Visions of | GameWatcher, musim terakhir Diablo 3 keluar dengan bang, menjawab setiap permintaan | Pcgamesn

Musim terakhir Diablo 3 keluar dengan bang, menjawab setiap permintaan

Ia juga akan menjadi musim terakhir untuk menawarkan tema baru. Melangkah ke hadapan, pemain yang berpegang pada permainan ketiga dalam siri ini boleh diharapkan “Campuran dan perlawanan kosmetik sebelumnya dan ciri -ciri yang terdiri daripada musim sebelumnya.”

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula – Inilah ketika penglihatan permusuhan bermula dan boleh berakhir

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula - Inilah ketika penglihatan permusuhan bermula dan boleh berakhir

Diablo 3 Musim 29 Tanda-tanda lagi kandungan menyegarkan semula untuk hack dan slash RPG yang lama, membawa dengan ciri-ciri baru dan ganjaran baru. Penglihatan permusuhan sifat terhad masa membuat mengetahui Tarikh Permulaan dan Akhir penting bagi sesiapa yang ingin memanfaatkannya.

halaman di mana iklan harus muncul ->

Tarikh permulaan dan akhir musim Diablo 3 agak sukar untuk diturunkan sebelum pengumuman rasmi dari Blizzard. Musim permainan berbeza-beza panjangnya agak sedikit-antara 70 dan 136 hari-dan biasanya mempunyai rehat dua minggu di antara mereka, di luar keadaan khas.

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Siaran

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula - Inilah ketika penglihatan permusuhan bermula dan boleh berakhir

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula - Inilah ketika penglihatan permusuhan bermula dan boleh berakhir

Musim Diablo III 29 berada dalam keadaan istimewa jika dibandingkan dengan rakan -rakannya, kerana tarikh pelepasannya ditetapkan berikutan pelancaran Diablo IV.

Pengurus Besar Diablo Rod Fergusson kini telah mengesahkan, dalam temu bual dengan Wowhead, walaupun Musim 29 akan mempunyai tema baru, “Ia tidak akan kaya dengan musim 28.”

Ia juga akan menjadi musim terakhir untuk menawarkan tema baru. Melangkah ke hadapan, pemain yang berpegang pada permainan ketiga dalam siri ini boleh diharapkan “Campuran dan perlawanan kosmetik sebelumnya dan ciri -ciri yang terdiri daripada musim sebelumnya.”

Walaupun kedua -dua perlawanan itu mungkin mempunyai pasukan yang berlainan yang mengerjakannya, Blizzard telah mengulangi musim 29, yang dipanggil Visions of Enmity dan tarikh permulaannya telah dikunci hingga 15 September 2023, akan menjadi yang terakhir untuk memperkenalkan tema baru.

Patch 2.7.6 ditetapkan untuk hidup tiga hari lebih awal, pada 12 September.

Dari Musim 30 dan seterusnya, ARPG akan menembusi tema dari musim lalu kira -kira setiap tiga bulan, memberikan sesiapa yang masih menikmati memainkan alasan untuk kembali.

Diablo III Seasons biasanya bermula pada hari Jumaat, berakhir pada hari Ahad. Pada masa lalu, terdapat pengecualian kepada peraturan ini, manakala Musim 23 dan 22 berlari selama 128 dan 110 hari, masing -masing, menjadikan mereka beberapa yang paling lama dalam sejarah permainan.

Tarikh permulaan yang dijangkakan

  Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula: 15 September pukul 5 petang PDT/CET/KST

Diablo 3 Musim 29 Tema

Tema 29 Musim Diablo 3 adalah Visions of Enmity, yang melihat portal yang dikenali sebagai fissures diabolik yang muncul di tempat perlindungan.

Memasuki mereka “Mencetuskan kedua -dua kenangan berbahaya dari masa lalu anda, dan lebih banyak utusan neraka yang lebih berbahaya untuk disembelih,” Menurut pemaju.

Diablo 3 Musim 29 Ganjaran Kosmetik

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula - Inilah ketika penglihatan permusuhan bermula dan boleh berakhir

Dari segi ganjaran kosmetik, kini kita dapat mengejar haiwan pertumbuhan lama, sayap galaksi, di samping bingkai potret greyhollow e.

Di samping itu, dua penghujung New Journey Cosmetic Reward.

Diablo 3 Musim 29 Ganjaran Perjalanan

Visions of Enmity Season Diablo 3 memberi pemain yang belum membuka lima tab stash melalui perjalanan musim satu lagi peluang untuk mengembangkan ruang penyimpanan mereka yang ada. Berikut adalah senarai objektif perjalanan musim terkini:

 • Guardian of Sanctuary: Selesaikan Tahap 70 Nephalem Rift pada Siksaan XIII dalam masa lima minit.
 • Permata Hidup Saya: Tahap Tiga Permata Legenda ke Tahap 55.
 • Yang saya lakukan ialah menang: Lengkapkan dua penaklukan musim ini.
 • Tunjukkan kepada saya apa yang anda dapat: Bunuh Diablo pada tahap 70 di bawah 1 minit dan 30 saat pada kesukaran siksaan xiii.
 • Wang Bukan Tang: Slay Greed On Siksaan XIII Kesukaran.
 • Bawa anda ke sana: Jangkau Greater Rift Level 60 Solo.
 • Penguatan Kuasa: Gunakan kiub Kanai untuk menambah item legenda kuno dengan permata tahap 50+.
 • Konfigurasi semula padu: Gunakan kiub kanai untuk membiayai item legenda.

Diablo 3 Musim 29 Penaklukan Bermusim

Pemain yang suka berusaha untuk kemuliaan peribadi dan tempat yang tinggi di papan pendahulu mempunyai penaklukan bermusim berikut untuk diingati semasa penglihatan permusuhan.

 • Avarice: Lengkapkan coretan emas 50 juta di luar peti besi dan sanctum dalaman.
 • Avaritia: Lengkapkan coretan emas 50 juta di luar peti besi dan sanctum dalaman dalam mod tegar.
 • Dinasti: Jangkau Greater Rift Level 55 Solo dengan bonus penuh enam set kelas berikut dalam mod tegar.
 • Sarjana Set: Master 8 dari Dungeons Set berikut dalam Mod Tegar.
 • Sarjana Alam Semesta: Master 8 dari Dungeons Set berikut.
 • Racer Speed: Tindakan Lengkap I melalui V pada tahap Max di bawah 1 jam dalam mod tegar.
 • Sprinter: Tindakan Lengkap I melalui V pada tahap Max di bawah 1 jam.
 • Super Manusia: Jangkau Greater Rift Level 45 Solo tanpa apa -apa item yang dilengkapi dalam mod tegar.
 • The Thrill: Mencapai Greater Rift Level 45 Solo tanpa apa -apa item set yang dilengkapi.
 • Tahun Perang: Jangkau Greater Rift 55 Solo dengan Bonus Penuh Enam dari Set Kelas berikut.

Diablo 3 Musim 28 Hadiah Haedrig

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula - Inilah ketika penglihatan permusuhan bermula dan boleh berakhir

 • Barbarian: Mungkin Bumi
 • Tentara Salib: Duri Invoker
 • Demon Hunter: The Shadow’s Mantle
 • Monk: Monkey King’s Garb
 • Necromancer: Grace of Inarius
 • Doktor Penyihir: Gagasan Harvester Jade
 • Wizard: Firebird’s Finery

Itulah yang kita tahu sejauh ini mengenai tarikh permulaan dan tarikh permulaan Diablo 3 Musim 29. Untuk lebih lanjut mengenai francais, inilah yang Diablo 4 dijangka dibawa ketika ia dilancarkan pada tahun 2023.

Terus dikemas kini mengenai berita permainan terkini dengan mengikuti GameWatcher di X, periksa video kami di YouTube, atau dengan memberi kami seperti di Facebook .

Mengenai Bogdan Robert Mateș

Apabila tidak membuat kopi atau membahaskan topik yang serius dengan kucing saya, anda akan dapati saya bermain permainan video atau menulis mengenai mereka.

Musim terakhir Diablo 3 keluar dengan bang, menjawab setiap permintaan

Diablo 3 Season 29 ditonjolkan sebagai musim terakhir ketika pasukan bergerak fokus ke Diablo 4, dan ia menyampaikan semua permintaan termasuk mod SSF dan Cap Paragon.

Diterbitkan: 12 Ogos 2023

Diablo 3 Musim 29 sedang berjalan untuk meraikan perjalanan 12 tahun permainan RPG Blizzard. Diterbitkan sebagai musim terakhir Diablo 3, dengan pasukan yang memusatkan perhatiannya ke Diablo 4 musim berikutan pelancarannya, Nota-nota Patch Diablo 3 Musim 29 Pergi ke semua untuk menjawab hampir setiap permintaan komuniti untuk penambahbaikan kualiti hidup dan perubahan keseimbangan yang boleh dibayangkan Untuk membuat janji yang menjadi antara musim yang paling menarik dan kompetitif.

Awal Blizzard Diablo 3 Musim 29 PTR Patch Nota ada di sini, dan mereka memberi kita melihat semua perubahan yang akan dibuat. Diablo 3 Season 28 sudah menjadi salah satu yang terbaik yang dilihat oleh permainan – beberapa tahun terakhirnya bersinar ketika pasukan itu tersisa untuk merawatnya dalam percubaan era senja dengan menolak batas – dan Musim 29 kelihatan harus diikuti dari itu gaya.

Walaupun mezbah ritus musim itu dibuat untuk salah satu musim yang paling tidak masuk akal, tinggi oktana, Musim 29 sebaliknya mencari untuk bersandar lebih kepada perubahan kompetitif yang menarik dan Tweak Baki yang Dipimpin Komuniti. Ketua di antara ini adalah penambahan mod rasmi ‘Solo Self-Found’, kerja lengkap sistem Paragon permainan, dan beberapa penambahbaikan kualiti hidup yang sangat dialu-alukan.

Pilihan SSF (Solo Diri) telah lama diminta oleh pemain, pada dasarnya membolehkan anda menandakan diri anda sebagai seseorang yang hanya bermain bersendirian tanpa perdagangan pemain, yang bermaksud anda sepenuhnya bergantung pada gear yang anda dapati diri anda sendiri. Dengan betapa kuatnya kedua-dua multiplayer secara amnya dan keupayaan untuk berdagang untuk titisan tinggi di Diablo 3, memberikan pemain yang memilih untuk pergi sepenuhnya solo set papan pendahulu mereka sendiri adalah rahmat yang hebat, dan sesuatu yang kami suka melihat Diablo 4 termasuk juga.

Diablo 3 Musim 29 - Menu menunjukkan mod SSF (solo sendiri) yang baru

Jalan Diablo 3 Paragon Points Work juga berubah dalam Musim 29. Sebelum ini, sistem itu hampir tidak mempunyai apa-apa pengambilan keputusan yang sebenar, dan sebaliknya ditawarkan pada dasarnya skala tak terhingga yang bermaksud sesiapa yang bermain untuk yang paling lama dan mencapai tahap paragon tertinggi akan menjadi pemain terkuat, disebabkan oleh titisan yang tidak berkesudahan mata anda statistik utama watak.

Di Diablo 3 Musim 29, anda akan mempunyai hanya 800 mata Paragon untuk dibelanjakan. Yang mungkin terdengar seperti banyak, tetapi jangan risau – anda akan sampai ke sana lebih cepat daripada kebanyakan pemain boleh memukul Cap Tahap Diablo 4 Max. Anda kini mempunyai 200 mata untuk setiap empat kategori, dan mempunyai kebebasan sepenuhnya untuk mengedarkannya tetapi anda mahu dalamnya, meletakkan semua 200 ke dalam bonus stat tunggal sekiranya anda memilih untuk.

Diablo 3 Musim 29 - Sistem Paragon Baru, dengan topi 800 mata

Sudah tentu, terdapat juga tema bermusim baru – ini hampir tidak baik berbanding dengan magnitud beberapa perubahan kepada sistem teras, tetapi ia menimbulkan beberapa soalan reka bentuk yang menarik. Tema Diablo 3 Musim 29 adalah ‘Visions of Enmity’ – Fissures Diagolical yang dibuka semasa di dunia terbuka dan membawa anda ke dalam visi permusuhan yang disebutkan di atas, di mana pertemuan yang sangat berbahaya menjanjikan ganjaran yang kaya.

Penglihatan permusuhan ini boleh berantai bersama-sama, dengan celah-celah di dalam fissures, dan juga akan menampilkan musuh-musuh dengan afix raksasa yang baru yang dapat mengurangkan kelajuan pergerakan anda dan pengurangan cooldown, memotong penyembuhan anda, atau bahkan mencuri sumber utama watak anda. Memandangkan dunia terbuka Diablo 3 secara tradisinya hampir dilupakan sepenuhnya memihak kepada pertanian yang lebih besar pada masa kini, mempunyai alasan yang tulen untuk kembali ke sana secara teratur adalah cukup menarik.

Diablo 3 Musim 29 - Beberapa bos terkenal bersatu untuk melawan pemain di dalam visi permusuhan

Bercakap tentang keretakan yang lebih besar, bahagian utama Diablo 3 Endgame juga mendapat sedikit cinta. Beberapa jenis raksasa yang paling popular telah ditarik keluar memihak kepada pilihan yang lebih menyeronokkan untuk bertarung, sementara tiga jenis peta yang paling dibenci – corvus, gua ais, dan gua labah -labah – telah dikeluarkan dari putaran rift yang lebih besar sepenuhnya, ke kegembiraan kita semua. Beberapa zon yang lebih tenang juga melihat benjolan dalam ketumpatan raksasa untuk menjadikannya lebih menarik.

Terdapat juga beberapa perubahan keseimbangan kelas yang menyeronokkan dan pintar dalam Diablo 3 Musim 29. Tentara Salib mendapat sedikit cinta, memperkenalkan bonus legenda yang membiarkan anda memanggil penumbuk langit secara automatik semasa anda menunggang kuda perang anda. Mungkin binaan yang paling terkenal sepanjang masa, The God Demon Hunter, mendapat penampan lima saat, yang bermaksud anda tidak lagi perlu mengambil risiko kekunci kecederaan terikan berulang-ulang untuk mengekalkan momentum anda.

Untuk mengelilingi kami, pembina ayam marah yang tidak masuk akal Doktor Malah mendapat sedikit cinta – menjanjikan keupayaan untuk membentuk sekelompok penuh penggemar yang terikat, mencari musuh dan meletupkan kerosakan yang besar. Ia mungkin masih tidak akan mendahului papan pendahulu yang lebih besar, tetapi ia adalah perubahan yang menarik yang membuatkan saya benar -benar berharap untuk mengambil kelas yang saya tidak menyentuh dalam seketika.

Thumbnail YouTube

Diablo 3 Musim 29 Tarikh Mula

Tarikh Mula Diablo 3 Musim 29 PTR adalah Selasa 15 Ogos 2023, dan ia berlangsung selama dua minggu, berakhir pada 29 Ogos 2023. Ini bermakna kita boleh mengharapkan musim yang sesuai bermula pada awal September, jadi kemungkinan Diablo 3 Musim 29 bermula pada 5 September atau 12 September 2023.

Terdapat banyak perkara yang berlaku di ruang ARPG sekarang, dengan pengumuman Titan Quest 2, mendedahkan jalan pengasingan 2, lari ke pelepasan penuh zaman terakhir, dan tentu saja musim pertama Diablo 4 yang berterusan. Walau bagaimanapun, jika anda pernah berfikir tentang mengkaji semula Diablo 3, apabila lebih baik daripada menyertai daripada rodeo penuh terakhir sebelum permainan bergerak ke musim berulang dari musim 30 dan seterusnya.

Pengurus Komuniti Diablo Adam ‘Pezradar’ juga mengesahkan bahawa musim 28 mezbah upacara, yang tidak akan hadir untuk musim ini, akan kembali sebagai tambahan tetap kepada permainan teras dan semua musim masa depan selepas ini. Untuk semua tahap rendah dan tertinggi selama bertahun -tahun, saya tidak dapat memikirkan cara yang lebih baik untuk melihat Diablo 3 daripada ini.

Kami mempunyai Diablo 3 terbaik yang membina jika anda sudah bersedia untuk menyertai satu perjalanan terakhir, atau anda boleh menyemak lebih banyak permainan terbaik seperti Diablo jika anda selepas sesuatu yang baru.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.