Diablo 3 Musim 10 bermula hari ini – Purediablo, Perjalanan Musim | Diablo Wiki | Fandom

Perjalanan Musim

Sudah tiba masanya untuk bersiap sedia untuk musim depan ketika Diablo 3 Musim 10 bermula hari ini. Berikut adalah peringatan cepat apabila anda boleh memulakan.

Diablo 3 Musim 10 bermula hari ini

Sudah tiba masanya untuk bersiap sedia untuk musim depan ketika Diablo 3 Musim 10 bermula hari ini. Berikut adalah peringatan cepat apabila anda boleh memulakan.

Masa untuk semua kawasan adalah seperti berikut.

 • Amerika Utara: Jumaat, 31 Mac @ 5:00 p.m. Pdt
 • Eropah: Jumaat, 31 Mac @ 5:00 p.m. Cet
 • Asia: Jumaat, 31 Mac @ 5:00 p.m. KST

Sekiranya anda terlepas pratonton musim ini, di sini lagi. Adakah anda akan mengambil bahagian kali ini?

Musim tiba di konsol

Jika anda telah menunggu untuk mengalami permulaan yang baru untuk watak konsol anda, anda beruntung! Untuk pertama kalinya, mereka yang memiliki versi PS4 dan Xbox One permainan akan dapat menemui keseronokan musim, termasuk ganjaran yang unik dan perjalanan musim. Kami akan mempunyai lebih banyak maklumat mengenai selok -belok tertentu bagaimana musim bekerja di konsol tidak lama lagi, jadi pastikan anda terus ditala!

Ganjaran Kosmetik Baru

Seperti musim lalu, Musim 10 terus memperkenalkan ganjaran kosmetik baru, yang dapat diperoleh dengan kemajuan melalui perjalanan musim.

Sebagai tambahan kepada slot kepala dan bahu set Conqueror Eksklusif, satu siri baru potret yang bertemakan di sekitar Black Soulstone akan disediakan. Pengumpul Pennant juga akan senang melihat kedatangan baru -loremaster, yang diilhamkan oleh Buku Kain!

Musim10-preview_d3_cosmetics_mb_550x275.jpg

Ganjaran Perjalanan Musim

Jika anda telah bermain beberapa musim yang lalu dengan tekun dan mencapai penakluk dalam perjalanan musim setiap kali, anda telah mengaktifkan beberapa tab stash tambahan. Empat tab stash Melalui perjalanan musim masih boleh membuka kunci tab Stash tambahan dengan menyelesaikan tugas -tugas berikut di peringkat penakluk:

 • Lengkapkan siksaan xiii rift dalam masa kurang dari 5 minit
 • Lengkapkan Greater Rift 60 Solo
 • Membunuh ketamakan pada siksaan xiii
 • Bunuh Maghda pada Siksaan XIII di bawah 15 saat
 • Reforge item legenda atau set
 • Tambah barang kuno dengan permata legenda tahap 50 atau lebih besar
 • Tahap Tiga Permata Legenda hingga 55

Bercakap tentang penaklukan, kami juga berputar! Suka pergi secepat mungkin? Sprinter dan Pelumba laju akan membuat pulangan. Mahu pergi pantas semasa membunuh barang? Mod bos . Pada hari yang baik dan Saya tidak boleh berhenti membuat pulangan, jika meratakan permata legenda anda lebih banyak perkara anda. , Tahun perang dan Dinasti akan kembali bersama dan Sarjana set.

Musim10-preview_d3_conquestsplash_mb_550x275.jpg

Hadiah Haedrig

Akhirnya, seperti dahulu, anda akan mendapat set kelas baru yang berkilat dengan hadiah Haedrig untuk menyelesaikan bab -bab tertentu dalam perjalanan musim. Kami telah menyenaraikan set yang ada di bawah. Bagi mereka yang baru hingga musim, inilah cara ia berfungsi:

Melengkapkan Bab 2, 3, dan 4 Perjalanan Musim akan memberi ganjaran kepada anda dengan tiga hadiah Haedrig. Setiap hadiah mengandungi beberapa keping dari salah satu set kelas anda. !

Di samping itu, set yang anda terima akan bergantung kepada kelas watak yang anda mainkan semasa anda membuka hadiah Haedrig. Untuk mengumpul set kelas penuh, anda perlu membuka ketiga -tiga watak yang sama.

Berikut adalah set yang diberikan oleh hadiah Haedrig dalam Musim 10:

 • Barbarian – Warisan Raekor
 • Tentara Salib – Perisai Akkhan
 • Demon Hunter – Perwujudan Marauder
 • Monk – Mantra Inna
 • Witch Doctor – Zunimassa’s Haunt
 • Wizard – Magnum Opus Delsere

Perjalanan Musim

Perjalanan Musim adalah ciri dari Diablo III Iv.

Kandungan

 • 1 Diablo III
  • 1.1 latar belakang
  • 1.2 Ganjaran Bab

  Diablo III []

  Perjalanan Musim adalah pelacak pencapaian yang dipertingkatkan yang hanya tersedia untuk pemain bermusim dan dikongsi bersama. Ciri ini ditambah dalam Patch 2.3 Semasa Musim Keempat. [1]

  Latar belakang []

  . Ia bertindak sebagai panduan bagaimana pemain harus maju sepanjang musim. Perjalanan dibahagikan kepada bab, termasuk tonggak utama yang dapat dicapai oleh kebanyakan pemain, dan tiang, yang direka untuk pemain lanjutan.

  Melengkapkan Bab Membuka Ganjaran Bingkai Potret Baru, dan Bab Akhir termasuk cabaran yang akan berusaha untuk mencapai watak yang paling berkuasa. [1] Bab baru dibuka selepas selesai semua bab sebelumnya. Pencarian bab direka untuk segera diakses, jadi menyelesaikan tugas sebelum sebenarnya membuka kunci ia dikira ke arah penyempurnaannya setelah bab akhirnya tersedia. [2]

  Setiap bab secara progresif lebih sukar, yang menampilkan tugas-tugas dari tidak ada yang meratakan pengrajin, barang-barang soket, dan mencapai tahap watak tertentu, untuk mencabar seperti mengalahkan kejatuhan Nephalem pada kesukaran IX di bawah 4 minit, mengalahkan solo Greater Rift Rank 60 , Membunuh Ketamakan di T10, atau mengeluarkan 100 kuasa legenda melalui Kanai’s Cube. Terdapat sejumlah 9 bab (Musim 5), masing-masing memberi ganjaran yang lebih baik, termasuk PET bukan Combat, set kelas penuh, dan tab Stash tambahan (untuk Bab VIII). Bermula dengan Musim 5, Pemain Menerima Hadiah Haedrig sebagai Ganjaran untuk Melengkapkan Bab IV Perjalanan Musim.

  Ulasan Pakar Gamespot

  29 September 2021

  Ganjaran Bab []

  Terdapat sembilan bab dalam perjalanan musim. Setiap bab berturut -turut lebih sukar daripada yang sebelumnya. Setelah melengkapkan Bab IV, pemain akan menerima ganjaran kosmetik untuk musim ini.

  Bab Ganjaran
  I Tiada
  Ii Hadiah Haedrig Pertama
  Iii Hadiah Haedrig ke -2
  Iv Hadiah Haedrig ke -3, bingkai potret, item estetik (haiwan kesayangan, pennant, atau sayap)
  V: Slayer Bingkai potret
  VI: Juara Bingkai potret
  VII: Destroyer Bingkai potret
  VIII: Conqueror Tab Stash, Bingkai Potret
  IX: Guardian Bingkai potret, item estetik (bingkai potret, dan haiwan kesayangan atau sayap)

  Diablo IV []

  Musim Journey-D4

  Perjalanan musim kembali Diablo IV.

  Perjalanan musim dibahagikan kepada beberapa bab, dengan pemain yang memperoleh ganjaran masa terhad setiap bab perjalanan yang selesai. Bab terakhir adalah yang paling sukar.

  . Melengkapkan Objektif Perjalanan Musim juga memberi kemajuan ke arah musim lulus. [3]

  Rujukan []

  1. ↑ 1.01.1 2015-06-23, patch 2.3.0 Pratonton PTR. Blizzard Entertainment,
  2. ↑ 2015-08-27, yang baru dalam Patch 2.3.0?. Youtube, Diakses pada 2015-08-27
  3. ↑ 2022-08-18, Diablo IV Suku Tahunan-August 2022. , Diakses pada 2022-08-22