Diablo 3 mendapat musim yang lebih baik daripada Diablo 4 – Destructoid, ketika Diablo 3 Musim 29? Tarikh Mula, Butiran, Apa Yang Berlaku Seterusnya – Dexerto

Bilakah Diablo 3 Musim 29? Tarikh mula, butiran, apa yang berlaku seterusnya

Untuk membuka kunci meterai, yang sebelum ini mesti dikunci terlebih dahulu (ini tidak terpakai untuk meterai r, s, dan t kerana bagaimana mereka berada di dalam mezbah). Contohnya, jika anda ingin membuka kunci Seal B atau C, meterai A mesti dibuka. Tidak ada batasan berapa banyak anjing laut atau ramuan yang dapat dikunci dalam tempoh masa tertentu, jika anda mempunyai bahan yang diperlukan untuk dikorbankan ke mezbah. Tidak kira susunan di mana anda membuka kunci anjing laut dan ramuan, kos akan meningkat seperti yang ditunjukkan di bawah.

Diablo 3 mendapat musim yang lebih baik daripada Diablo 4

Diablo 3 mendapat musim yang lebih baik daripada Diablo 4

Blizzard telah mengeluarkan butiran mengenai yang akan datang Diablo 3 2.76 PTR yang akan berjalan pada 15 Ogos-29 Ogos. Musim 29: Visions of Exmity.

Sekiranya anda memainkan sebarang Diablo 3 Musim Anda akan segera melihat musim yang akan datang ini kelihatan sangat monumental berbanding. Di sisi lain, baru -baru ini dikeluarkan musim pertama, Musim Malignant, cukup bersemangat.

Saya harus mengakui, agak ganjil bahawa selepas satu dekad dari 28 musim yang cukup sederhana untuk Diablo 3, Kami baru sahaja mendapat musim penuh ciri yang merangkumi mod baru, tema bermusim baru yang menarik, dan beberapa perubahan keseimbangan kelas yang lebih besar.

Adalah Diablo 3 hendak mendapat musim yang lebih baik daripada Diablo 4?

Diablo 3 Solo Diri dijumpai

Diablo 3

. SSF adalah mod yang sangat popular di Jalan pengasingan, Oleh itu, masuk akal untuk datang ke tindakan RPG. Dalam mod ini, ia adalah pengalaman pemain yang benar-benar tunggal. Anda tidak boleh berkumpul dengan orang lain, pernah, bermakna anda tidak boleh berdagang dan tidak akan mendapat bonus pengalaman untuk bermain kumpulan.

Mod ini telah diminta untuk seketika kerana, dalam keadaan semasa Diablo 3, sekumpulan empat adalah yang terpantas untuk maju setiap musim. Baiklah, tetapi mempunyai papan pendahulu yang berasingan yang mengakui permainan solo pastinya bukan perkara yang buruk. Tambahan pula, mod SSF juga boleh didapati di mod tegar, yang bermaksud anda hanya mempunyai satu nyawa.

Musim 29 adalah penglihatan permusuhan dan akan mempunyai siling paragon

Diablo 3 Musim 29 berjudul Penglihatan permusuhan. Gangguan di sekitar tempat perlindungan telah mencipta dimensi poket yang boleh diakses dengan melangkah ke dalam fissures Diablolical. . Di dalamnya adalah penglihatan yang tidak stabil dengan musuh yang kuat yang dapat membuat celah -celah lebih lanjut, menguatkan potensi ganjaran di sepanjang jalan.

Selain itu, beberapa raksasa akan mempunyai afiks baru termasuk Enervating, yang mewujudkan AOE di sekitar raksasa yang mengurangkan kelajuan pergerakan pemain dan pengurangan cooldown. Terdapat juga nekrotik, yang mengurangkan penyembuhan pemain sehingga mereka sembuh melebihi 95%, dan lintah sumber, yang menyebabkan hits untuk menghapuskan 65% sumber maksimum pemain.

Siling Paragon juga akan datang untuk kali pertama dalam Musim 29. Pemain hanya akan dapat memberikan 800 mata paragon secara keseluruhan kepada watak mereka, dengan 200 untuk setiap kategori. Pada musim sebelumnya, tidak ada topi pada titik paragon tetapi ia akan mengambil masa lebih lama untuk mendapatkan setiap titik berikutnya. .

.

Diablo 3 Musim 29: Visions of Exmity akan tersedia di PTR selama dua minggu dari 15 Ogos-29 Ogos. Jika anda berminat untuk menyertai, anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai pos pratonton PTR rasmi.

Penulis Kakitangan – Steven telah menulis dalam beberapa kapasiti selama lebih dari satu dekad sekarang. . Tetapi sebenarnya, dia sanggup mencuba apa sahaja.

Bilakah Diablo 3 Musim 29? Tarikh mula, butiran, apa yang berlaku seterusnya

Diablo 3 Malthael Reaper of Souls

Diablo 3 Musim 29 akan datang, Jadi inilah semua yang anda perlu tahu mengenai perjalanan terakhir kami ke neraka, sekurang -kurangnya di Diablo 3. Diablo 4 juga kini di sini untuk lebih banyak pengembaraan dengan syaitan.

Diablo 3 Season 29 pada mulanya kelihatan tidak mungkin dalam larian Diablo 4, musim terakhir kini di sini. Permainan ini berliku -liku kerana semua Nephalem dunia bergerak ke pertempuran Lilith di Diablo 4 – yang sekarang di sini, jadi lihat apa yang kita fikirkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, Blizzard Diablo 3 Musim 29 ada di sini dan seperti yang dijanjikan, akan menjadi musim terakhir Diablo 3 sebelum Devs mengubah perhatian mereka kepada Diablo 4. Walaupun Musim 29 akan mewakili penghujung era kepada banyak orang, ia juga merupakan permulaan Bab Hellish Baru. Diablo 3 Musim 29 akan menjadi musim yang disokong sepenuhnya, Devs telah mengesahkan bahawa musim Diablo akan diteruskan, tetapi tidak akan menampilkan kandungan baru. Sebaliknya, mereka akan mengitar semula dan mengulang semula kandungan dari musim yang lebih tua.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Kandungan

 • Bilakah musim 28 berakhir?
 • Bilakah musim 29 bermula?
 • Diablo 3 Musim 29 Butiran
 • ?

Diablo 3 Demon Merah dengan Duri melihat kamera

.

Bilakah Diablo 3 Musim 28 Akhir?

Musim 28 dari Diablo 3 berakhir 20 Ogos 2023, dan akan mempunyai satu musim terakhir selepas ini.

Bilakah Diablo 3 Musim 29 bermula?

Musim 29 terus hidup 15 September 2023, . .

#DIABLOIII Musim 29, Visions of Enmity bermula 15 September pada 5 p.m. Pt

Ketahui mengenai tema bermusim, Solo Diri Ditemui Mod Pemain Tunggal, Perubahan Siling Paragon, dan banyak lagi.https: // t.co/64fd2dpjda pic..com/wsgmzrctpc

Diablo 3 Musim 29 Butiran

Diablo 3 Musim 29 akan bertemakan sebagai Vison of Enmity, dan akan membawa beberapa baki permainan baru, pembetulan pepijat, dan pelarasan kualiti hidup lain. Musim ini akan menyaksikan gema masa lalu mula nyata di dunia permainan sebagai, remixing idea dan musuh dari musim sebelumnya, menjadikan 29 Swansong Diablo 3.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

. Musim ini juga akan menjadikan tema sebelumnya, Ritus Sanctuary sebagai tetapan tetap dan akan menjadikannya dimainkan di semua mod.

Apa yang akan berlaku selepas musim 29?

Diablo 3 Musim 29 akan menjadi yang terakhir, sekurang -kurangnya untuk kandungan baru. Walau bagaimanapun, musim 30 dan seterusnya akan wujud, hanya setiap musim dari 30 akan mengitar semula kandungan lama yang akan kembali ke musim 1 dan sebagainya.

Pemaju telah mengatakan bahawa permainan pada dasarnya remix musim lama, termasuk kosmetik lama dan tema yang terdiri daripada musim tersebut. Walaupun ini akan menjadi hari yang menyedihkan bagi banyak peminat Diablo 3, mereka yang belum mengalami banyak kandungan bermusim Diablo 3 sekurang -kurangnya akan mendapat peluang untuk melakukannya, dan permainan akan tetap disokong oleh Blizzard.

Artikel berterusan selepas iklan

Ingin terus maju dari pertandingan? Pastikan anda menyemak panduan Diablo 3 kami:

Musim 28 Ritus Sanctuary – Telah Berakhir

Musim 28 Ritus Sanctuary - Telah Berakhir

. Untuk apa yang berakhir adalah untuk anda membuat keputusan, Nephalem. Musim 28: Ritus Sanctuary, berjalan secara langsung pada 24 Februari pukul 5 p.m. PST/CET/KST. .7.5 PTR dan sekarang, ambil gander di bawah.

Perjalanan bermusim

Tema Musim 28

“Oh, mengejar duit syiling membuat anda melakukan perkara yang paling bodoh, tetapi perlombongan menguntungkan. Pencarian kami untuk artifak Nephalem kuno memaksa kami untuk memasuki jisim dedaunan yang merosakkan dan membusuk flora. . Pelombong lain membantu saya menggali artifak terbesar yang pernah saya lihat-mezbah yang kelihatan tidak menyenangkan. Semasa kami mula menyiasat penemuan yang ingin tahu ini, bisikan samar -samar menyusupkan pemikiran saya. Itu bukan satu suara, tetapi kolektif. Siapa mereka saya tidak pasti, tetapi saya pasti bahawa kita mesti berkongsi penemuan kita dengan orang lain. Kami memulakan jarak jauh kembali ke New Tristram dengan penemuan berharga kami. Beberapa hari berlalu, banyak penduduk bandar datang untuk melihat mezbah dan kiri. Kemudian, Nephalem berarak ke bandar dan meminta untuk melihat mezbah. . .”
-New Tristram Miner

Musim 28 memperkenalkan upacara tempat perlindungan, tema bermusim baru kami. Menggunakan mezbah kuno upacara, nephalem yang ingin tahu dapat mengikuti arahan, mengorbankan pelbagai bahan untuk kuasa yang tidak terkatakan yang berlangsung sepanjang musim.

Nota Pemaju: . Seperti yang kita lihat ke arah pembebasan Diablo IV, kami ingin meraikan ketibaannya dengan ciri yang menekankan perkembangan serta menawarkan beberapa butiran menarik mengenai Sanctuary. Kami harap anda menikmati upacara tempat perlindungan seperti yang kami lakukan.

Ganjaran Kosmetik Musim

Bermula dengan Musim 17, kami mula memperkenalkan semula ganjaran sebelumnya untuk menjadikannya tersedia untuk pemain yang mungkin merindui mereka buat kali pertama. . Sebagai tambahan kepada slot helm dan bahu set penakluk eksklusif, pemain boleh mendapatkan siri bingkai potret baru yang bertemakan di sekitar Clarion Call of Adventure. . Wings of Lempo menarik inspirasi dari beberapa makhluk paling mulia di tempat kudus, dan selain dari kejatuhan yang jarang berlaku, beberapa sayap lain cukup indah.

Seperti pada musim yang lalu, dua penghujung Ganjaran Kosmetik Perjalanan baru akan diperoleh pada musim 28. Menatap Taennin haiwan kesayangan kecil Potret Hunter Primal.

Ganjaran Perjalanan Musim

Sekiranya anda telah membunuh syaitan -syaitan untuk mencapai penakluk dalam perjalanan musim sebelum ini, anda pasti terakru Tab Stash Extra. :

 • Penjaga tempat perlindungan: Selesaikan tahap 70 Nephalem Rift pada Kesukaran XIII Siksaan dalam masa lima minit.
 • Permata hidup saya: Tahap Tiga Permata Legenda ke Tahap 55.
 • Yang saya buat hanyalah menang: Lengkapkan dua penaklukan musim ini.
 • Masuk untuk membunuh: Bunuh Azmodan di Tahap 70 di bawah 30 saat pada Kesukaran X Siksaan.
 • Wang bukan thang: Slay Greed on Amzosy X Kesukaran. Goblin harta karun di luar keretakan Nephalem kadang -kadang akan membuka portal ke domain tamak, peti besi.
 • Bawa awak ke sana: Mencapai tahap rift yang lebih besar 60 solo. Batu kunci Rift yang lebih besar boleh didapati dari mana -mana Guardian Rift Nephalem.
 • Penguatan Kuasa: Gunakan kiub Kanai untuk menambah item legenda kuno dengan permata tahap 50+.
 • Konfigurasi semula padu: .

! Inilah semua penaklukan yang kembali untuk Musim 28:

 • Demon kelajuan dan keperluan untuk kelajuan (tegar) – .
 • Pada hari yang baik dan saya tidak dapat berhenti (tegar) – Tahap Tiga Permata Legenda ke Tahap 65.
 • Mod bos dan dunia selain (tegar) – .
 • Kutukan! – .
 • Tahun perang dan dinasti (tegar) – Mencapai tahap rift yang lebih besar 55 solo tanpa bonus enam set kelas berikut.

Hadiah Haedrig

Akhir. Kami telah menyenaraikan set yang ada di bawah. Bagi mereka yang baru hingga musim, inilah cara ia berfungsi:

. Ini mengandungi beberapa keping dari salah satu set kelas anda. Pemain hanya boleh membuka kunci satu kelas yang ditetapkan dengan cara ini setiap musim merentasi tegar dan tidak keras, jadi pilih dengan bijak!

. .

Berikut adalah set yang diberikan oleh hadiah Haedrig dalam Musim 28:

 • Barbarian – Gerombolan Sembilan Puluh
 • Demon Hunter – Gear of Dreadlands
 • Monk – Corak Keadilan
 • Necromancer – Masquerade Karnival Pembakaran

.7.5. Patch ini terus hidup 21 Februari jam 11:30 a.m. pst.

Catatan: .

Musim 28: Ritus Sanctuary

Untuk Musim 28, Ritus Sanctuary, kami bergerak jauh ke dalam reruntuhan misteri hutan yang memusnahkan. Di tengah -tengah ekspedisi perlombongan, rakyat yang berasal dari Tristram baru tersandung di atas mezbah yang mengasyik. .

Rumah untuk kuasa yang dianggap telah pupus dari tempat kudus, mezbah upacara akan memberikan kekuatan mistik ini atas nefalem yang layak. . .Selepas pengorbanan ditawarkan. Anda boleh mula berinteraksi dengan mezbah upacara di Tahap satu.

Apabila tiba di mezbah upacara, pemain akan melihat 26 ikon yang dipanggil Anjing laut dan tiga Kuasa Ramuan Legenda. Luangkan masa untuk membiasakan diri dengan unsur -unsur di bawah.

Kekuatan Potion Meterai dan Legenda

Kuasa
Tempoh pemasa coretan bunuh anda dan bonus ganjaran dua kali ganda.
Kolam renungan terakhir untuk sepanjang musim dan tidak dikeluarkan oleh kematian.
C .
D +200 kerosakan
+Pengurangan kerosakan peluru berpandu 25%
F +Kelajuan pergerakan 25% (Uncapped)
Meningkatkan kerosakan terhadap elit sebanyak 15%.
H Mengambil Globes Kesihatan memberikan perisai untuk 5% kesihatan maksimum anda selama 7 saat. Max Stacks 5.
I +Pengurangan kerosakan huru -hara 25%.
J .
Meningkatkan kerosakan terhadap elit sebanyak 20%.
+Kerosakan 10% +Kerosakan 20%
M Menggandakan jumlah nafas kematian yang jatuh.
N Kritikal Hits Geran Sumber: Mana: 15, Kebencian: 5, Wrath: 5, Arcane Power: 3, Fury: 3, Roh: 5, Essence: 5.
O Gandakan jumlah cache karunia yang jatuh dari menyelesaikan hadiah.
Orbs kemajuan dari Nephalem dan keretakan yang lebih besar secara automatik dijemput.
Orbs kemajuan dari Nephalem dan keretakan yang lebih besar secara automatik dijemput dalam jarak 60 meter.
Q Mengurangkan kerosakan yang diambil dari elit sebanyak 25%.
Kerosakan 15% +
S Dapatkan imuniti terhadap kesan pengendalian orang ramai.
T .
U Haiwan peliharaan mengambil nafas kematian.
Pek elit menjatuhkan satu kemajuan tambahan.
W .
X .
Y Tingkatkan peluang anda untuk mengelak sebanyak 15%.
Z Gandakan peluang untuk mencari barang legenda yang dibeli dari Kadala.
.
Apabila anda minum ramuan kesihatan anda, semua musuh dalam jarak 25 meter berurusan 25% kurang kerosakan.
Ramuan Ac .
.
AD .

Kami mahukan tema bermusim menjadi kuat dan bermanfaat, tetapi saluran pylon benar -benar memecahkan permainan. . . Untuk mengimbangi penurunan kuasa, kami menggosok beberapa meterai kerosakan di tempat lain di pokok itu.

Seperti yang anda lihat, setelah membuka kunci meterai pertama, pesanan di mana anda membuka kunci anjing laut tambahan dan mendapatkan kuasa mereka sepenuhnya terpulang kepada anda Dan kuasa mana yang sejajar dengan watak anda yang paling banyak membina. Sebaik sahaja meterai atau kuasa ramuan legenda dibuka, anda akan segera menerima kuasa meterai atau ramuan itu dan akan mempunyai keupayaan untuk membuka kunci meterai atau ramuan yang disambungkan sebaik sahaja anda mempunyai bahan yang diperlukan. Semua anjing laut dan ramuan boleh dikunci oleh pemain dan Kuasa berlaku untuk semua watak anda -kuasa ini bertahan untuk keseluruhan Musim 28.

.

Pemain mesti mengumpulkan bahan -bahan yang disenaraikan di menu mezbah ritus dan mengorbankan mereka untuk mendapatkan kuasa meterai atau ramuan. Di samping menerima kuasa selepas membuka kunci, anda akan melihat teks generik yang telah dipaparkan sebelum ini telah ditukar dengan sekerap cerita kecil mengenai masa lalu Sanctuary yang teruk.

Untuk membuka kunci meterai, yang sebelum ini mesti dikunci terlebih dahulu (ini tidak terpakai untuk meterai r, s, dan t kerana bagaimana mereka berada di dalam mezbah). Contohnya, jika anda ingin membuka kunci Seal B atau C, meterai A mesti dibuka. Tidak ada batasan berapa banyak anjing laut atau ramuan yang dapat dikunci dalam tempoh masa tertentu, jika anda mempunyai bahan yang diperlukan untuk dikorbankan ke mezbah. Tidak kira susunan di mana anda membuka kunci anjing laut dan ramuan, kos akan meningkat seperti yang ditunjukkan di bawah.

Kaji kos setiap pengorbanan dan berteori di mana di dalam tempat perlindungan anda dapat menemui beberapa bahan yang jarang berlaku ini.

Kos untuk membuka kunci meterai atau kuasa ramuan legenda

#
1 10 bahagian yang boleh diguna semula
2 1 berlian sempurna (atau lebih besar), 15 debu arcane, 20 bahagian yang boleh diletakkan
3 1 kekunci rift yang lebih besar, 10 nafas kematian
4
5 20 Jiwa Terlupa, 10 Khanduran Runes, 10 Caldeum Nightshade, 10 Tapestry Perang Arreat, 10 Daging Malaikat Rusak, 10 Westmarch Holy Water
6
7 Bungkus Reaper
8 30 jiwa yang dilupakan
9
1 Royal Rouby yang sempurna, 20 Nafas Kematian, Ring of Royal Grandeur
1 Emerald Diraja yang sempurna, 30 Khanduran Runes, 30 Caldeum Nightshade, 30 Tapestry Perang Arrat, 30 Daging Malaikat Rusak, 30 Westmarch Holy Water
12 20 Kekunci Rift Besar, 1 Hadiah Ramaladni
13 1,300 Bloodshards
14 Menjerit menjerit
15 Cabaran Rift Cache
250 jiwa yang dilupakan
17 1,400 Bloodshards
18 Amulet Hellfire Purba
19
Empat Tome of Set Dungeon Pages dari kelas anda. Lihat carta di bawah untuk maklumat lanjut.
Cincin teka -teki kuno, 50 khanduran runes, 50 caldeum nightshade, 50 permaidani perang, 50 daging malaikat yang rosak, 50 Westmarch Holy Water
21 500 nafas kematian, 300 jiwa yang dilupakan
22
Whisper of pendamaian Rank 125
24 Mana -mana senjata tambahan
25
26
Ramuan 1
Ramuan 3 165 abu primordial

.

 • Barbarian:
  • 31, 35, 37, 40
  • 52, 56, 60, 63
  • 71, 74, 78, 83

  Kami bersetuju bahawa mendapatkan soalan yang tidak pernah berakhir adalah lebih sukar daripada yang dikehendaki. Kami memutuskan untuk mengarahkan pemain untuk mengumpul set yang diperlukan untuk memasukkan penjara bawah tanah dan memberikan bukti di mezbah upacara.

  Membongkar legenda kuno -Unlock Semua meterai

  Selepas anda menakluki tentera neraka dan memperoleh bahan yang diperlukan untuk membuka kunci semua 26 meterai dan tiga ramuan, anda akan menerima ganjaran yang benar -benar sesuai dengan kekuatan yang tidak dapat dihalang – Sayap keganasan kosmetik, iklan meterai. Kami mengesyorkan anda membuka kunci semua anjing laut dan ramuan di dalam mezbah upacara, bukan hanya untuk memberi inspirasi.

  Ciri abu primordial

  Memperoleh barang primal bukan tugas kecil. Itulah sebabnya kami menambah yang baru Ciri abu primordial dengan patch ini untuk membantu dalam usaha anda. Di tukang besi, anda boleh sekarang menyelamatkan item primal untuk 55 abu primordial.

  Kami juga ada Menambah resipi item primal ke kiub Kanai, yang membolehkan anda menaik taraf item legenda yang tidak dibuat ke item primal untuk 100 abu primordial. Hanya satu item primal yang dinaik taraf boleh dipakai pada satu masa dan item primal yang dinaik taraf tidak mengekalkan sifat item legenda yang digunakan. Affix baru dilancarkan untuk semua item primal yang dinaik taraf.

  Pembetulan pepijat

  Mezbah upacara

  • Keterangan kuasa untuk meterai n telah dikemas kini untuk peningkatan kejelasan.
  • Haiwan peliharaan tidak lagi akan mengambil dan menyelamatkan barangan pemain lain, sihir, dan jarang pemain lain kerana kuasa dari Seal X.
  • Memperbaiki masalah di mana meterai v menyebabkan lebih banyak kemajuan orbs jatuh daripada yang dimaksudkan.

  Perubahan kemahiran biarawan

  • Kemahiran pasif gabungan gabungan:
   • Setiap penjana semangat yang anda gunakan meningkatkan kerosakan penjana roh anda yang lain sebanyak 100% selama 10 saat.
   • Setiap Hit Ketiga juga menjejaskan musuh dalam jarak 11 meter, melambatkan kelajuan pergerakan mereka sebanyak 30% dan kelajuan serangan sebanyak 20% selama 10 saat.
    • Rune gegaran: musuh yang dilanggar oleh perjanjian gelombang melumpuhkan 20% kurang kerosakan selama 10 saat.
    • Breaking Wave Rune: Musuh yang dilanda gelombang lumpuh mengambil 10% kerosakan tambahan dari semua serangan selama 10 saat.
    • Rune Foresight: Setiap hit ketiga juga meningkatkan kerosakan semua serangan anda sebanyak 15% selama 10 saat.
    • Rune Asimilasi: Setiap musuh melanda dengan hit ketiga meningkatkan kerosakan anda sebanyak 5% selama 10 saat.

    Perubahan item

    Barbarian

    • Gerombolan Sembilan puluh Savages (Bonus 6-Piece):
     • Kegilaan berurusan 2,000% peningkatan kerosakan setiap timbunan.

     Pemburu syaitan

     • Chanon Bolter:
      • Perangkap lonjakan anda memikat musuh kepada mereka dan berurusan 150-200% peningkatan kerosakan. .
      • Setiap letupan dari perangkap lonjakan akan merosakkan semua musuh sekali lagi selepas 1 saat dan menangani 150-200% peningkatan kerosakan.
      • Meningkatkan kerosakan perangkap lonjakan sebanyak 10 -15%.
      • Memukul musuh saman perangkap lonjakan jika ada di bar tindakan anda. Setiap letupan perangkap spike mengembalikan 1 disiplin.
      • Perangkap Spike Tawaran 100% Peningkatan kerosakan terhadap musuh yang terjejas oleh Caltrops. Perangkap Spike kini menyegarkan semula caj penggunaan, tidak lagi kos, dan setiap letupan mengembalikan 2 disiplin.
      • Meletakkan perangkap lonjakan pemberian 60% pengurangan kerosakan. Tempoh bonus ini selalu sama dengan bilangan perangkap yang sudah diletakkan dalam beberapa saat.
      • Ledakan perangkap spike akan meletupkan musuh yang terjejas ke arah caltrops yang terdekat. Meletakkan perangkap spike geran pengurangan kerosakan sebanyak 75%. Tempoh bonus ini selalu sama dengan bilangan perangkap yang sudah diletakkan dalam beberapa saat.
      • Perangkap Spike berurusan 10,000% peningkatan kerosakan, dan setiap letupan berturut -turut dari tindak balas rantai letupan akan menangani 10% lebih banyak kerosakan daripada letupan sebelumnya.
      • Perangkap Spike berurusan 10,000% peningkatan kerosakan, dan setiap letupan berturut -turut dari tindak balas rantai yang diletupkan akan menangani 25% lebih banyak kerosakan daripada letupan sebelumnya.

      Nota Pemaju: Setelah mendengar maklum balas masyarakat tentang perubahan Natalya, kami ingin memindahkan Natalya dari Gears of Dreadlands, memberikan identiti yang unik. Kami berharap PlayStyle Natalya memberi pemain lebih banyak kawalan ke atas letupan yang mereka berangkat semasa menavigasi medan perang.

      • Gears of Dreadlands:
       • Kemahiran utama anda berurusan 15,000% peningkatan kerosakan.
       • Perjanjian Kemahiran Utama Anda 27,500% Peningkatan Kerosakan.

       Nota Pemaju: Kami telah mengambil keupayaan Strafe dari Natalya, tetapi masih ingin menyokong pemain yang menikmati Strafe membina.

       • The Shadow’s Mantle (Bonus 2-Piece):
        • Semasa dilengkapi dengan senjata huru -hara, kerosakan bolas, chakram, peminat pisau, dan impale meningkat sebanyak 6,000%.
        • Bonus Mantle 2-Piece Shadow tidak lagi memberi manfaat kepada perangkap spike.
        • Perangkap Spike mendapat rune penyebaran, dikerahkan dua kali lebih cepat, dan berurusan 150-200% peningkatan kerosakan.
        • Penjana kebencian, serangan balas dendam, dan perjanjian multishot 1700% peningkatan kerosakan setiap titik disiplin pemburu setan yang ada sekarang.

        Biarawan

        • Corak Keadilan (bonus 6 keping):
         • Memukul dengan tergesa -gesa Tempest sementara angin menyapu aktif meningkatkan saiz angin menyapu dan meningkatkan semua kerosakan yang ditangani sebanyak 20,000.
         • Mogok Dashing membelanjakan 25 semangat tetapi mengembalikan caj apabila ia berlaku.

         Necromancer

         • Menyamar karnival terbakar (bonus 6 keping):
          • Tulang tombak menangani 9,000% peningkatan kerosakan. Simulacrums mendapat tiga bonus ini.

          Bomoh

          • Roh Barrage:
           • Manitou Rune: Summon hantu yang melayang di atas anda, melepaskan bolt semangat di musuh berdekatan untuk 6,000% Kerosakan senjata 14,000% sejuk lebih dari 20 saat.

           Nota Pemaju: Doktor penyihir mempunyai solo s-tier membina, tetapi membina pertanian mereka tidak begitu mudah untuk dimainkan seperti kelas lain. Untuk membantu, kami telah menggemari Manitou Rune di Spirit Barrage. Kami berharap dapat memberi pemain pembina pertanian kelajuan yang lebih baik, sementara juga memancarkan salah satu solo terbaik mereka yang membina dengan cara yang penting, menghasilkan bos yang lebih cepat membunuh.

           Wizard

           • Tudung Typhon (6-piece-bonus):
            • Hydras berurusan 4,000% peningkatan kerosakan bagi setiap kepala hidra hidup.