Diablo 2: Patch yang Dibangkitkan 2.

Diablo II: Ladder Musim 4 yang dibangkitkan sekarang hidup

Secara individu mereka perkasa, tetapi apabila diucapkan secara serentak, kekuatan yang lebih besar terbangun -ini adalah mistik kata -kata rune. .
. . .

+20% lebih cepat melanda pemulihan +4-6% Hidup dicuri setiap hit +75-100% Pertahanan yang dipertingkatkan +10 ke daya hidup Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Repenish Kehidupan +30 Kerosakan Dikurangkan oleh 7 Kerosakan Fizikal Ditinggalkan Dikurangkan sebanyak 10-15% Penyembuhan
Shael + lo + tal

Shael + lo + ort

35
+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 Ke Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resist Lightning +40-60% Lightning Absorb +10-15% Hearth

35
+20% lebih cepat melanda pemulihan +75-100% pertahanan yang dipertingkatkan +10 hingga daya hidup Meningkatkan hayat maksimum 5% tahan sejuk +40-60% menyerap sejuk +10-15% tidak dapat dibekukan

Helm
35
+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 Ke Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resist Kebakaran +40-60% Api menyerap +10-15% Hustle
Shael + ko + eld

39
Armor: +65% +50% Run/berjalan lebih cepat +40% +20% Peningkatan kelajuan serangan +20% lebih cepat hit pemulihan +6 untuk mengelakkan +10 ke ketangkasan 50% lambat stamina longkang +semua rintangan +10 senjata: 5% peluang Untuk membuang tahap 1 9 pecah kelajuan pada fanatik tahap 1 yang menarik aura +30% peningkatan kelajuan serangan +180-200% +130-150% kerosakan yang dipertingkatkan +kerosakan 75% kepada undead +50 untuk menyerang penarafan terhadap undead +10 ke mosaik ketangkasan
Mal + gul + amn
Cakar

+50% +25% Peluang untuk menyelesaikan langkah untuk tidak menggunakan caj apabila pemenang dilaksanakan dengan cara ini, kini menyegarkan pemasa tamat tempoh Stack +2 kepada seni mempertahankan diri (pembunuh sahaja) +20% peningkatan kelajuan serangan +200-250% Kerosakan yang dipertingkatkan +bonus 20% untuk menyerang penarafan 7% mencuri hidup +8-15% hingga kerosakan kemahiran sejuk +8-15% kepada kerosakan kemahiran kilat +8-15% kepada kerosakan kemahiran api menambah 3-14 kerosakan sejuk menghalang metamorfosis penyembuhan raksasa
lo + cham + fal
Helm
67
Werewolf Strikes Grant Mark selama 180 saat tanda serigala: +30% +20% bonus untuk menyerang penarafan peningkatan hayat maksimum 40% mogok mogok mogok markas untuk 180 saat markah beruang: +25% serangan kelajuan serangan yang diterima dikurangkan sebanyak 20 % +5 untuk membentuk kemahiran peralihan (hanya druid) +25% peluang menghancurkan pukulan (tidak lagi dilampirkan pada tanda beruang) +50-80% pertahanan yang dipertingkatkan +10 ke kekuatan +10 kepada daya hidup semua rintangan +10 tidak boleh dibekukan Tujuh kata rune dan segelintir resipi kiub Horadric yang ditambah di tangga musim satu kini boleh digunakan dalam mod permainan dalam talian yang tidak ditanam.
.
Resipi Cube Horadric:

1 lum rune + 1 pul rune + 1 sempurna zamrud + senjata set luar biasa

1 Tal Rune + 1 Shael Rune + 1 Perfect Diamond + Normal Set Armor

1 KO Rune + 1 LEM Rune + 1 Perfect Diamond + Luar Biasa Perisai Luar Biasa
Versi elit set perisai

Pengembara, Simpan mata yang tajam ke arah lantai ketika anda memotong Legions Neraka-Perdanaan yang dikeluarkan kini boleh jatuh dari musuh yang jatuh dalam semua mod permainan bukan klasik.
Kembali ke atas
Patch 2.6
Pada 15 Februari jam 10:00 a.. PST, perubahan kepada zon keganasan dan pelbagai kemas kini kualiti hidup dan pembetulan pepijat akan terus hidup.

.

Kakitangan

Anda boleh menghantar sekarang dan mendaftar kemudian. Sekiranya anda mempunyai akaun, log masuk sekarang untuk menghantar dengan akaun anda.
Catatan anda akan memerlukan kelulusan moderator sebelum dapat dilihat.

Baru -baru ini melayari 0 ahli

Tiada pengguna berdaftar melihat halaman ini.

Kandungan serupa

!
(Sumber)
Kami tahu anda akan mengembalikan pengembara … dan begitu juga Minions Neraka.
. Tempat perlindungan memerlukan penyelamatnya! Kembali pada 28 September untuk mendatangkan malapetak! Baca lebih lanjut untuk mengumpulkan maklumat mengenai musim ini.

.
Ladder Season 5 akan bermula pada 28 September, mengantar peluang baru untuk pengembara yang berani untuk berlumba ke tahap 99 dan mengumpulkan rampasan kuat di sepanjang jalan. .

..
Eropah 28 September, 11:00 p.m.
Asia 29 September, 6:00 a.m. KST
Seperti musim sebelumnya, Ladder Season 5 akan menampilkan mod yang berbeza:
. . Ladder versi standard permainan tangga yang merangkumi lima tindakan, kerana ia termasuk kandungan pengembangan “Lord of Destruction”. Tangga tegar versi tegar (hanya satu kehidupan) versi tangga bermain yang merangkumi lima tindakan, kerana ia termasuk kandungan pengembangan “tuan pemusnahan”. Bagi mereka yang baru hingga musim tangga, anda mungkin tertanya -tanya apa yang berlaku pada rampasan stash anda apabila musim sekarang berakhir.

. Semua item dalam stash bersama kumpulan watak itu masuk ke satu set baru yang dikongsi bersama, dilambangkan oleh cek yang ditandakan pada kotak masa lalu. . . . !
Semoga perlumbaan tangga anda dipenuhi dengan fiends untuk merampas dan melimpah.
-Diablo II: Pasukan yang Dibangkitkan

Kakitangan

The Classic Diablo 2 Ladders akan ditetapkan semula pada 22 Jun dengan downtime 4 jam bermula pukul 11 ​​pagi pt.
(Sumber)
Helo –
.
Akan ada downtime 4 jam bermula pukul 11 ​​pagi waktu Pasifik / 2 petang waktu timur untuk menetapkan semula ini.
.

!
Musim 3 (Sumber)
Kemas kini pada 16 Februari: Kami mengerahkan hotfix yang menangani bug dengan rintangan pembunuh. Sila lihat kemas kini teks merah di bawah untuk maklumat lanjut. Anda telah kembali dengan selamat! .
Bau neraka tumbuh dengan intensiti, snarls gila dapat didengar dari jauh, syaitan -syaitan yang dilengkapi dari mimpi buruk anda melonjak ke arah anda. Jumpa mereka kapak pertama pada 16 Februari ketika tangga musim tiga bermula. Kami mempunyai beberapa kemas kini untuk Diablo II: Dibangkitkan untuk berkongsi -terus menerus untuk melihat lebih komprehensif mengenai apa yang dilepaskan dengan tangga musim tiga dan patch 2.6.
Log pencarian
.

Musim dua tangga pertama kami untuk Diablo II: Dibangkitkan menunjukkan betapa mahir pengembara anda di tempat perlindungan, berlumba menjadi yang pertama untuk mengukuhkan nama mereka di papan pendahulu. .
Ladder Season Tiga akan bermula pada 16 Februari, mengantar peluang baru untuk pengembara yang berani untuk berlumba ke tahap 99 dan mengumpulkan rampasan kuat di sepanjang jalan. Kami tidak sabar untuk melihat bagaimana lapan kata rune baru akan mempengaruhi papan pendahulu, atau diharapkan, membolehkan pemain baru peluang untuk melihat nama mereka untuk pertama kalinya.
Kami juga memperkenalkan perubahan kepada ketersediaan pesona sundur, kata -kata rune yang ada, dan resipi Horadric Cube yang baru dengan permulaan tangga musim tiga. Maklumat lanjut mengenai perkara ini boleh didapati di bahagian berikut.
Ladder Musim Ketiga Masa Pelancaran:
Amerika Utara 16 Februari, 5:00 p..
.m. Cet
Asia 17 Februari, 10:00 a.m. KST
Seperti yang berlaku pada musim sebelumnya, Ladder Season Three akan menampilkan empat mod yang berbeza:
Keterangan Versi Pra-pengembangan Tangga Versi Standard Play Ladder yang merangkumi hanya bermain dengan empat tindakan asal. . . Tangga tegar versi tegar (hanya satu kehidupan) versi tangga bermain yang merangkumi bermain lima tindakan, kerana ia termasuk kandungan pengembangan “Lord of Destruction”. Bagi mereka yang baru hingga musim tangga, anda mungkin tertanya -tanya apa yang berlaku pada rampasan stash anda apabila musim sekarang berakhir.

. Semua item dalam stash bersama kumpulan watak itu masuk ke satu set baru yang dikongsi bersama, dilambangkan oleh cek yang ditandakan pada kotak masa lalu. Sebarang item dari Ladder Season One disimpan dalam tab Pengeluaran Hanya akan hilang pada masa ini. . . !

. Hubungi kuasa -kuasa kuno ini untuk mengubah barang -barang biasa anda menjadi kekuatan kemusnahan yang dapat memusnahkan gerombolan setan.
Kami memperkenalkan lapan kata rune baru untuk permainan tangga dan luar biasa bermain pemain. Niat kami dengan memperkenalkan kata -kata rune tambahan ini ke Diablo II: Dibangkitkan adalah untuk menaburkan pelbagai ke dalam meta yang kompetitif, mewujudkan peluang bagi pemain untuk menjalin strategi baru ketika mereka berlumba ke tahap 99. Sebahagian besar kata -kata rune ini memberi tumpuan kepada memperkuat bonus rintangan, sementara kata -kata rune yang lain berpusat pada kelajuan pergerakan, dan pembunuh dan druid membina.
Kata rune baru
Pesanan rune
Barang yang dibenarkan

Statistik akhir

Helm
35
+20% lebih cepat melanda pemulihan +4-6% Hidup dicuri setiap hit +75-100% Pertahanan yang dipertingkatkan +10 ke daya hidup Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Repenish Kehidupan +30 Kerosakan Dikurangkan oleh 7 Kerosakan Fizikal Ditinggalkan Dikurangkan sebanyak 10-15% Penyembuhan
Shael + lo + tal
Helm
35
Tahap 1 pembersihan aura apabila dilengkapi +20% lebih cepat melanda pemulihan +75-100% pertahanan yang dipertingkatkan +10 ke daya hidup meningkatkan hayat maksimum 5% racun tahan +40-60% panjang racun dikurangkan sebanyak 50% tanah 75%
Shael + lo + ort
Helm
35
+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 Ke Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resist Lightning +40-60% Lightning Absorb +10-15% Hearth
Shael + lo + thul
Helm
35
+20% lebih cepat melanda pemulihan +75-100% pertahanan yang dipertingkatkan +10 hingga daya hidup Meningkatkan hayat maksimum 5% tahan sejuk +40-60% menyerap sejuk +10-15% tidak dapat dibekukan
Shael + lo + ral

35
+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 Ke Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resist Kebakaran +40-60% Api menyerap +10-15% Hustle

Sebarang barang senjata atau perisai

Armor: +65% +50% Run/berjalan lebih cepat +40% +20% Peningkatan kelajuan serangan +20% lebih cepat hit pemulihan +6 untuk mengelakkan +10 ke ketangkasan 50% lambat stamina longkang +semua rintangan +10 senjata: 5% peluang Untuk membuang tahap 1 9 pecah kelajuan pada fanatik tahap 1 yang menarik aura +30% peningkatan kelajuan serangan +180-200% +130-150% kerosakan yang dipertingkatkan +kerosakan 75% kepada undead +50 untuk menyerang penarafan terhadap undead +10 ke mosaik ketangkasan

Cakar
53
+50% +25% Peluang untuk menyelesaikan langkah untuk tidak menggunakan caj apabila pemenang dilaksanakan dengan cara ini, kini menyegarkan pemasa tamat tempoh Stack +2 kepada seni mempertahankan diri (pembunuh sahaja) +20% peningkatan kelajuan serangan +200-250% Kerosakan yang dipertingkatkan +bonus 20% untuk menyerang penarafan 7% mencuri hidup +8-15% hingga kerosakan kemahiran sejuk +8-15% kepada kerosakan kemahiran kilat +8-15% kepada kerosakan kemahiran api menambah 3-14 kerosakan sejuk menghalang metamorfosis penyembuhan raksasa
lo + cham + fal
Helm

Werewolf Strikes Grant Mark selama 180 saat tanda serigala: +30% +20% bonus untuk menyerang penarafan peningkatan hayat maksimum 40% mogok mogok mogok markas untuk 180 saat markah beruang: +25% serangan kelajuan serangan yang diterima dikurangkan sebanyak 20 % +5 untuk membentuk kemahiran peralihan (hanya druid) +25% peluang menghancurkan pukulan (tidak lagi dilampirkan pada tanda beruang) +50-80% pertahanan yang dipertingkatkan +10 ke kekuatan +10 kepada daya hidup semua rintangan +10 tidak boleh dibekukan Tujuh kata rune dan segelintir resipi kiub Horadric yang ditambah di tangga musim satu kini boleh digunakan dalam mod permainan dalam talian yang tidak ditanam.
Rune Words: Flickering Flame, Mist, Obsesi, Corak, Wabak, Tidak Berbendak, dan Kebijaksanaan.
Resipi Cube Horadric:
1 ral rune + 1 sol rune + 1 sempurna zamrud + senjata set biasa
Versi Senjata Set yang luar biasa

Versi Senjata Set Elite
1 Tal Rune + 1 Shael Rune + 1 Perfect Diamond + Normal Set Armor
Versi perisai set yang luar biasa
1 KO Rune + 1 LEM Rune + 1 Perfect Diamond + Luar Biasa Perisai Luar Biasa
Versi elit set perisai
Pesona Sundering
.

.6
.m. PST, perubahan kepada zon keganasan dan pelbagai kemas kini kualiti hidup dan pembetulan pepijat akan terus hidup.

Untuk membakar perkara lebih jauh, kami telah membuat perubahan pada zon keganasan. ! Zon Terror Luar Talian akan beroperasi pada jadual yang berbeza dari rakan sejawat dalam talian mereka tetapi berfungsi sama sebaliknya. Ingat, anda kini boleh menerima pesona sundur sebagai kejatuhan permainan zon keganasan luar talian juga.
. Berikut adalah senarai lengkap semua zon yang boleh menjadi keganasan:
Akta i
Moor darah dan den dari dataran sejuk yang jahat dan kawasan perkuburan gua, kubur, dan medan batu batu batu gelap kayu/bahagian bawah tanah hitam paya hitam/lubang tower menara yang dilupakan/barak katedral dan kubur pit tristram moo moo akta ladang ii ii ii

Langkah Laluan Luar dan Dataran Sungai Keputusasaan Flame/Kota Akta Sanctuary Chaos Damned V
Bukit -bukit berdarah/tanah tinggi tanah tinggi/jejak glasial abbadon/drifter gua kristal kristal dan sungai beku sungai/lubang kuil Acheron Nihlathak, dewan penderitaan, dewan kesakitan, dan dewan -dewan dari jalan -jalan kuno dan umbi di dunia dan kemas kini kualiti hidup Worldstone dan pembetulan pepijat
Permainan
Auras dari pemain lain atau upahan tidak lagi mengeluarkan bonus pasif yang diberikan oleh kemahiran yang sama. Seperti Flickering Flame’s Respes Fire Aura dari upacara upahan yang menimpa dasar paladin menahan api dari mata keras mereka sendiri dalam menahan api. Ini juga membetulkan masalah di mana Aura Aim yang diberkati Paladin akan menimpa peningkatan penarafan serangan yang diberikan oleh kemahiran menembusi Amazon. Pembunuh Kemahiran Perangkap Assassin kini mendapat manfaat daripada -% kepada rintangan musuh. Sila ambil perhatian bahawa pembetulan pepijat di atas hidup dengan patch 2.. Kami telah mengerahkan hotfix yang memperlihatkan isu ini untuk bermain dalam talian. . . Amazon membetulkan masalah di mana Strafe tidak menggunakan penilaian serangan bonus ke serangan. Memperbaiki masalah di mana Strafe masih melakukan kerosakan senjata 75% setelah perubahan baki sebelumnya. Isu tetap di mana penarafan serangan +% pada mogok kuasa tidak digunakan. Memperbaiki Petua untuk Multi Shot untuk mencerminkan Bonus Sinergi. . Memperbaiki masalah di mana bonus penguasaan kebakaran untuk kerosakan kemahiran api tidak digunakan untuk kerosakan api tambahan yang diberikan oleh Enchant pada senjata jarak jauh. Mengemas kini petua alat untuk Enchant untuk mencerminkan kesan kemahiran yang lebih baik. . Zon keganasan
Kelas harta karun yang terretasi untuk raksasa dan bos yang super unik. Memperbaiki masalah di mana kelas Treasure Quest Act Boss kadang -kadang akan digunakan dan bukannya kelas harta karun yang diganas. . Memperbaiki masalah dengan terjemahan yang muncul ketika lubang adalah zon yang diganas semasa. Pengawal
Memperbaiki masalah di mana kemahiran yang diberikan oleh caj pada senjata slot alternatif watak akan mempunyai hotkeys terikat mereka tidak dapat digunakan ketika dimuatkan ke dalam permainan. Memperbaiki masalah di mana rampasan ke kemahiran kiub tidak berfungsi jika terikat pada butang interaksi bersama. Umum
Memperbaiki masalah di mana menekan hotkey untuk membuka inventori semasa dimuatkan ke dalam permainan boleh menyebabkan ui inventori kelihatan kosong. Memperbaiki masalah di mana stash yang dikongsi dapat melebihi had memori, yang menyebabkan item dalam inventori pemain atau stash dihapuskan. . . . Memperbaiki masalah di mana perubahan kepada kawalan tidak akan segera digunakan. . Menambah mesej ralat yang sesuai apabila cuba membuat watak dalam talian dengan nama yang sudah diambil pada senarai watak dalam talian pemain. . . Memperbaiki masalah dengan versi Cina Deckard Cain tinggal seketika dan dengar suara melalui dialog.
? dari calc4 hingga calc5. Lajur baru telah ditambah. Pemaju mod pemain tunggal luar talian yang sedia ada dapat memperbaharui perubahan mereka dengan data baru, atau mereka dapat menambahkan lajur baru secara manual sebelum bergabung. kemahiran.txt “itemuserestrict” Skilldesc..txt “sunder-res-reduce” Terima kasih atas sokongan anda yang berterusan. Kami tidak sabar untuk melihat anda dalam perlumbaan hebat ke tahap 99 sekali tangga musim tiga bermula!
-Diablo II: Pasukan yang Dibangkitkan
Kembali ke atas

Kakitangan

.6 kemas kini.
(Sumber)
Anda telah kembali dengan selamat! .
. Jumpa mereka kapak pertama pada 16 Februari ketika tangga musim tiga bermula. Kami mempunyai beberapa kemas kini untuk Diablo II: Dibangkitkan untuk berkongsi -terus menerus untuk melihat lebih komprehensif mengenai apa yang dilepaskan dengan tangga musim tiga dan patch 2.6.
Log pencarian
.6 zon keganasan Kemas kini kualiti hidup dan pembetulan pepijat musim tiga

Musim dua tangga pertama kami untuk Diablo II: Dibangkitkan menunjukkan betapa mahir pengembara anda di tempat perlindungan, berlumba menjadi yang pertama untuk mengukuhkan nama mereka di papan pendahulu. Sepanjang masa yang menarik ke dalam hati yang tersiksa dari musuh -musuh mereka dalam proses.
Ladder Season Tiga akan bermula pada 16 Februari, mengantar peluang baru untuk pengembara yang berani untuk berlumba ke tahap 99 dan mengumpulkan rampasan kuat di sepanjang jalan. Kami tidak sabar untuk melihat bagaimana lapan kata rune baru akan mempengaruhi papan pendahulu, atau diharapkan, membolehkan pemain baru peluang untuk melihat nama mereka untuk pertama kalinya.
Kami juga memperkenalkan perubahan kepada ketersediaan pesona sundur, kata -kata rune yang ada, dan resipi Horadric Cube yang baru dengan permulaan tangga musim tiga. Maklumat lanjut mengenai perkara ini boleh didapati di bahagian berikut.
Ladder Musim Ketiga Masa Pelancaran:
.m. pst
Eropah 17 Februari, 2:00 a.m.
Asia 17 Februari, 10:00 a.m. KST
Seperti yang berlaku pada musim sebelumnya, Ladder Season Three akan menampilkan empat mod yang berbeza:
Keterangan Versi Pra-pengembangan Tangga Versi Standard Play Ladder yang merangkumi hanya bermain dengan empat tindakan asal. . . . Bagi mereka yang baru hingga musim tangga, anda mungkin tertanya -tanya apa yang berlaku pada rampasan stash anda apabila musim sekarang berakhir.

Setelah musim tangga dua berakhir, semua watak tangga akan dipindahkan ke kumpulan bukan turut masing-masing. Semua item dalam stash bersama kumpulan watak itu masuk ke satu set baru yang dikongsi bersama, dilambangkan oleh cek yang ditandakan pada kotak masa lalu. . . . Pastikan untuk mendapatkan barang -barang sebelum itu atau mereka akan hilang selamanya!

Secara individu mereka perkasa, tetapi apabila diucapkan secara serentak, kekuatan yang lebih besar terbangun -ini adalah mistik kata -kata rune. Hubungi kuasa -kuasa kuno ini untuk mengubah barang -barang biasa anda menjadi kekuatan kemusnahan yang dapat memusnahkan gerombolan setan.
. . Sebahagian besar kata -kata rune ini memberi tumpuan kepada memperkuat bonus rintangan, sementara kata -kata rune yang lain berpusat pada kelajuan pergerakan, dan pembunuh dan druid membina.
Kata rune baru

Barang yang dibenarkan

Statistik akhir
Bulwark
Shael + lo + sol

35
+20% lebih cepat melanda pemulihan +4-6% Hidup dicuri setiap hit +75-100% Pertahanan yang dipertingkatkan +10 ke daya hidup Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Repenish Kehidupan +30 Kerosakan Dikurangkan oleh 7 Kerosakan Fizikal Ditinggalkan Dikurangkan sebanyak 10-15% Penyembuhan
Shael + lo + tal
Helm

Helm
35
+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 Ke Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resist Lightning +40-60% Lightning Absorb +10-15% Hearth
Shael + lo + thul

35
+20% lebih cepat melanda pemulihan +75-100% pertahanan yang dipertingkatkan +10 hingga daya hidup Meningkatkan hayat maksimum 5% tahan sejuk +40-60% menyerap sejuk +10-15% tidak dapat dibekukan

Helm
35
+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 Ke Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resist Kebakaran +40-60% Api menyerap +10-15% Hustle
Shael + ko + eld

39

Mal + gul + amn

+50% +25% Peluang untuk menyelesaikan langkah untuk tidak menggunakan caj apabila pemenang dilaksanakan dengan cara ini, kini menyegarkan pemasa tamat tempoh Stack +2 kepada seni mempertahankan diri (pembunuh sahaja) +20% peningkatan kelajuan serangan +200-250% Kerosakan yang dipertingkatkan +bonus 20% untuk menyerang penarafan 7% mencuri hidup +8-15% hingga kerosakan kemahiran sejuk +8-15% kepada kerosakan kemahiran kilat +8-15% kepada kerosakan kemahiran api menambah 3-14 kerosakan sejuk menghalang metamorfosis penyembuhan raksasa

Helm
67
Werewolf Strikes Grant Mark selama 180 saat tanda serigala: +30% +20% bonus untuk menyerang penarafan peningkatan hayat maksimum 40% mogok mogok mogok markas untuk 180 saat markah beruang: +25% serangan kelajuan serangan yang diterima dikurangkan sebanyak 20 % +5 untuk membentuk kemahiran peralihan (hanya druid) +25% peluang menghancurkan pukulan (tidak lagi dilampirkan pada tanda beruang) +50-80% pertahanan yang dipertingkatkan +10 ke kekuatan +10 kepada daya hidup semua rintangan +10 tidak boleh dibekukan Tujuh kata rune dan segelintir resipi kiub Horadric yang ditambah di tangga musim satu kini boleh digunakan dalam mod permainan dalam talian yang tidak ditanam.
Rune Words: Flickering Flame, Mist, Obsesi, Corak, Wabak, Tidak Berbendak, dan Kebijaksanaan.

1 ral rune + 1 sol rune + 1 sempurna zamrud + senjata set biasa
Versi Senjata Set yang luar biasa
1 lum rune + 1 pul rune + 1 sempurna zamrud + senjata set luar biasa
Versi Senjata Set Elite

Versi perisai set yang luar biasa
1 KO Rune + 1 LEM Rune + 1 Perfect Diamond + Luar Biasa Perisai Luar Biasa
Versi elit set perisai
Pesona Sundering
Pengembara, Simpan mata yang tajam ke arah lantai ketika anda memotong Legions Neraka-Perdanaan yang dikeluarkan kini boleh jatuh dari musuh yang jatuh dalam semua mod permainan bukan klasik.
Kembali ke atas
Patch 2.6
Pada 15 Februari jam 10:00 a.m. .

Untuk membakar perkara lebih jauh, kami telah membuat perubahan pada zon keganasan. Juga, zon keganasan kini boleh didapati dalam permainan luar talian! Zon Terror Luar Talian akan beroperasi pada jadual yang berbeza dari rakan sejawat dalam talian mereka tetapi berfungsi sama sebaliknya. Ingat, anda kini boleh menerima pesona sundur sebagai kejatuhan permainan zon keganasan luar talian juga.
Teks fon merah di bawah menandakan zon baru yang boleh diganas atau zon yang kini akan diganas secara serentak. Berikut adalah senarai lengkap semua zon yang boleh menjadi keganasan:
Akta i
Moor darah dan den dari dataran sejuk yang jahat dan kawasan perkuburan gua, kubur, dan medan batu batu batu gelap kayu/bahagian bawah tanah hitam paya hitam/lubang tower menara yang dilupakan/barak katedral dan kubur pit tristram moo moo akta ladang ii ii ii
Pembetung sisa berbatu dan kubur batu kering bukit -bukit kering dan dewan mati yang mati oasis hilang kota, lembah ular, dan cakar viper Tunnels kuno Arcane Sanctuary Tal Rasha’s Tombs’s Act III
Spider Forest dan Spider Cavern Great Marsh Flayer Jungle dan Flayer Dungeon Kurast Bazaar, Temple Hancur, dan Dispused Fane Kurast Sewers Travincal Durance of Hate Act IV
Langkah Laluan Luar dan Dataran Sungai Keputusasaan Flame/Kota Akta Sanctuary Chaos Damned V
Bukit -bukit berdarah/tanah tinggi tanah tinggi/jejak glasial abbadon/drifter gua kristal kristal dan sungai beku sungai/lubang kuil Acheron Nihlathak, dewan penderitaan, dewan kesakitan, dan dewan -dewan dari jalan -jalan kuno dan umbi di dunia dan kemas kini kualiti hidup Worldstone dan pembetulan pepijat

Auras dari pemain lain atau upahan tidak lagi mengeluarkan bonus pasif yang diberikan oleh kemahiran yang sama. Seperti Flickering Flame’s Respes Fire Aura dari upacara upahan yang menimpa dasar paladin menahan api dari mata keras mereka sendiri dalam menahan api. Ini juga membetulkan masalah di mana Aura Aim yang diberkati Paladin akan menimpa peningkatan penarafan serangan yang diberikan oleh kemahiran menembusi Amazon. Pembunuh Kemahiran Perangkap Assassin kini mendapat manfaat daripada -% kepada rintangan musuh. Memperbaiki masalah di mana peluru berpandu yang dibuat dari kemahiran seni mempertahankan diri tidak akan mendapat manfaat +% kepada pengubah kerosakan kemahiran unsur. . Memperbaiki masalah di mana Strafe masih melakukan kerosakan senjata 75% setelah perubahan baki sebelumnya. Isu tetap di mana penarafan serangan +% pada mogok kuasa tidak digunakan. Memperbaiki Petua untuk Multi Shot untuk mencerminkan Bonus Sinergi. . Memperbaiki masalah di mana bonus penguasaan kebakaran untuk kerosakan kemahiran api tidak digunakan untuk kerosakan api tambahan yang diberikan oleh Enchant pada senjata jarak jauh. Mengemas kini petua alat untuk Enchant untuk mencerminkan kesan kemahiran yang lebih baik. Druid menetapkan isu asas yang menyebabkan kemahiran gelombang kejutan Druid melakukan jumlah kerosakan yang tidak diingini. Zon keganasan
Kelas harta karun yang terretasi untuk raksasa dan bos yang super unik. Memperbaiki masalah di mana kelas Treasure Quest Act Boss kadang -kadang akan digunakan dan bukannya kelas harta karun yang diganas. Memperbaiki masalah di mana zon yang diganas sekarang tidak ditandakan dengan betul dalam menu Waypoint semasa menggunakan Grafik Legacy. .
Memperbaiki masalah di mana kemahiran yang diberikan oleh caj pada senjata slot alternatif watak akan mempunyai hotkeys terikat mereka tidak dapat digunakan ketika dimuatkan ke dalam permainan. Memperbaiki masalah di mana rampasan ke kemahiran kiub tidak berfungsi jika terikat pada butang interaksi bersama. Umum
. Memperbaiki masalah di mana stash yang dikongsi dapat melebihi had memori, yang menyebabkan item dalam inventori pemain atau stash dihapuskan. Memperbaiki masalah di mana petua alat di lobi musim lobi akan menunjukkan tarikh yang tidak tepat. . Memperbaiki masalah di mana memohon perubahan kepada kawalan secara automatik akan menutup menu tetapan. . . . . . Memperbaiki masalah dengan versi Cina Deckard Cain tinggal seketika dan dengar suara melalui dialog. Modding
? dari calc4 hingga calc5. . Pemaju mod pemain tunggal luar talian yang sedia ada dapat memperbaharui perubahan mereka dengan data baru, atau mereka dapat menambahkan lajur baru secara manual sebelum bergabung. kemahiran..TXT “Item Proc Text” “Item Proc Descline Count” menyatakan.. Kami tidak sabar untuk melihat anda dalam perlumbaan hebat ke tahap 99 sekali tangga musim tiga bermula!

Kembali ke atas

Blizzard baru sahaja mendedahkan semua 8 runewords baru yang datang di Diablo 2 Patch Dibangkitkan 2.6. Patch akan memukul pelayan ujian awam pada 24 Januari.

Kami mengalu -alukan anda ke PTR segar dari kedalaman, pengembara yang terbakar Hells.
.6, akan hidup pada 24 Januari jam 10:00 a.m. .. . Tuangkan diri elixir yang menghiburkan untuk menikmati ketika kami menyelidiki terus ke tumpuan Ujian kami -lapan kata rune baru.
Log pencarian

Fokus dan perincian PTR
Bagaimana untuk mengambil bahagian

Secara individu mereka lemah lembut, tetapi apabila diucapkan secara serentak, kekuatan yang lebih besar terbangun -ini adalah mistik kata -kata rune. Hubungi kuasa -kuasa kuno ini untuk mengubah barang -barang biasa anda menjadi kekuatan kemusnahan yang dapat memusnahkan gerombolan setan.
. . .

Pesanan rune
Barang yang dibenarkan

Statistik akhir

Helm

+
Shael + lo + tal

35
+

Helm

+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 Ke Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resist Lightning +40-60% Lightning Absorb +10-15% Hearth
Shael + lo + thul
Helm
35
+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 hingga Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resisten sejuk +40-60% Menyerap Dingin +10-15%
Shael + lo + ral
Helm
35
+20% Pemulihan Hit Lebih Cepat +75-100% Pertahanan yang Dipertingkatkan +10 Ke Vitalitas Meningkatkan Kehidupan Maksimum 5% Resist Kebakaran +40-60% Api menyerap +10-15% Hustle
Shael + ko + eld
Sebarang barang senjata atau perisai

Armor: +50% Run/berjalan lebih cepat +20% peningkatan kelajuan serangan +20% lebih cepat melanda pemulihan +10 ke ketangkasan 50% perlahan stamina longkang +130-150% kerosakan yang dipertingkatkan +kerosakan 75% kepada undead +50 untuk menyerang penarafan terhadap undead +10 kepada mozek ketangkasan
Mal + gul + thul
Cakar
53
+
lo + cham + fal
Helm
67
Werewolf Strikes Grant Mark selama 180 saat tanda serigala: +20% bonus untuk menyerang penarafan peningkatan hayat maksimum 40% mogok mogok mogok markah selama 180 saat markah beruang: +25% kelajuan serangan +25% kemungkinan menghancurkan kerosakan fizikal pukulan fizikal Diterima dikurangkan sebanyak 20% +5 untuk membentuk kemahiran peralihan (druid sahaja) +50-80% pertahanan yang dipertingkatkan +10 ke kekuatan +10 ke daya hidup semua rintangan +10 tidak dapat dibekukan kembali ke atas
Fokus dan perincian PTR
Apabila PTR berlangsung, sila sedar mungkin ada penyelenggaraan, gangguan, atau kemas kini secara berkala berdasarkan maklum balas pemain. Sebarang perubahan yang dilaksanakan semasa tempoh PTR ini ke kata-kata rune baru tidak ditetapkan dalam batu dan kita boleh membuat perubahan tambahan bagaimana fungsi kata rune ini pasca-PTR.
Kami menguji lapan kata rune baru dengan keinginan untuk memancarkan meta tangga dan memberi pemain alat tambahan untuk membawa binaan baru ke kehidupan. .6, menantikan apa lagi yang akan datang apabila tampalan secara rasmi dikeluarkan.
. Anda boleh meninggalkan maklum balas anda di forum maklum balas PTR. .
Kembali ke atas
Bagaimana untuk mengambil bahagian
Untuk mengambil bahagian dalam ujian awam, anda mesti mempunyai Diablo II: Lesen permainan yang dibangkitkan dilampirkan pada pertempuran.. .aplikasi desktop bersih jika anda belum melakukannya.
Langkah 1: Mulakan semula pertempuran.. . Langkah 3: Pada Diablo II: Skrin Dibangkitkan, terdapat menu drop-down tepat di atas butang “Main” (perhatikan bahawa ini boleh mengatakan “Pasang” jika anda tidak mempunyai Diablo II: Dibangkitkan sekarang dipasang). . Langkah 4: Klik Pasang untuk memulakan proses pemasangan. . PTR tersedia dalam semua bahasa yang disokong, dan akaun dari semua wilayah layak menyertai. Untuk bantuan tambahan dengan memasang dan melancarkan PTR, klik di sini.
Kembali ke atas
Terima kasih kerana bermain
Semasa kami memulakan 2023 yang penuh dengan syaitan untuk membunuh, merampas untuk memperoleh, dan kenangan untuk membuat bermain Diablo II: dibangkitkan – kami ingin mengucapkan terima kasih atas sokongan anda yang berterusan. .
Kembali ke atas

Diablo II: Ladder Musim 4 yang dibangkitkan sekarang hidup

Diablo II: Ladder Musim 4 yang dibangkitkan sekarang hidup

Syaitan -syaitan yang tidak terhitung jumlahnya telah menemui kematian mereka tepat pada masanya pada akhir senjata anda, namun serangan mereka tidak relent. ! Kembali pada 4 Mei Ladder Season 4! Baca lebih lanjut melalui tome ini untuk mendapatkan maklumat untuk penambahbaikan ciri, kemas kini kualiti hidup, dan pembetulan pepijat yang akan dikeluarkan dengan Patch 2..

Log pencarian

Musim tangga kami yang terdahulu untuk Diablo II: Dibangkitkan telah menunjukkan betapa pengembara yang mahir dalam menyelamatkan tempat perlindungan, berlumba menjadi yang pertama untuk mengukuhkan nama mereka di papan pendahulu, sambil menyerang ketakutan ke dalam hati yang tersiksa dari musuh -musuh mereka dalam proses.

Ladder Season 4 akan bermula pada 4 Mei, . Kita tidak sabar untuk melihat jiwa yang ditentukan mengukir nama mereka ke papan pendahulu kali ini.

Ladder Musim 4 Pelancaran Masa:

4 Mei, 5:00 p.m.

.m.

5 Mei, 10:00 a.m.

Seperti yang berlaku pada musim sebelumnya, Ladder Season 4 akan menampilkan mod yang berbeza:

Versi Penerangan
Pra-pengembangan tangga Versi standard permainan tangga yang merangkumi hanya bermain dengan empat tindakan asal.
Pra-pengembangan tangga tegar Versi tangga tegar (hanya satu nyawa) dari permainan tangga yang merangkumi hanya bermain dengan empat tindakan asal.
.
Tangga tegar Versi tangga tegar (hanya satu nyawa) yang merangkumi bermain lima aksi, kerana ia termasuk kandungan pengembangan “Lord of Destruction”.

.

Setelah Ladder Season 3 berakhir, semua watak tangga akan dipindahkan ke Kumpulan Bukan Siswa masing-masing. . Sebarang item dari Ladder Season 2 disimpan dalam tab Pengeluaran Hanya akan hilang pada masa ini. . Ketika Ladder Season 4 berakhir, ini hanya menarik tab Stash Tab akan ditindih dengan apa -apa item di Ladder Season 4 berkongsi stash. !

Patch 2.7

Pada .. , .7.

Pelarasan ciri

 • Pemain sekarang akan mempunyai 4 slot watak tambahan terdapat di semua mod dalam talian.
 • . Watak dari musim tangga sebelumnya yang telah digunakan dalam permainan bukan perlahan tidak layak.

Kami mahu menggalakkan pemain untuk bereksperimen dengan binaan mereka. Sekiranya anda telah dibakar melalui respecs Akara anda semasa berada di tangga, maka anda boleh melakukan penangguhan tambahan untuk lebih banyak percubaan setelah karakter menjadi watak yang tidak dipelihara.

 • Semua lobi sembang telah dilengkapi dengan sistem automatik yang akan menghilangkan mesej jahat dari perbualan tersebut.

Kemas kini kualiti hidup dan pembetulan pepijat

 • Sistem kelewatan hit seterusnya kini hanya berlaku untuk peluru berpandu yang dibuat dengan menghantar kemahiran yang sama.
  • Setiap Pembunuh Seni Mempertahankan Seni Mempertahankan Pemicu Kemahiran Dianggap sebagai Pelakon Berbeza Kemahiran Untuk Tujuan Kelewatan Hit Seterusnya.

  Nota Pemaju: Kami telah menyemak semula kelewatan hit seterusnya untuk menjadi konsep yang lebih mudah untuk dipahami sementara masih mengekalkan matlamat reka bentuk asalnya. Perubahan ini akan mengurangkan beberapa sakit kepala dalam multiplayer dan melicinkan tepi watak tertentu membina.

  • .

  Bul Kathos adalah set yang kuat, tetapi knockback yang ditanggung dari caj suci yang dibuat menggunakannya merasa kikuk untuk watak -watak huru -hara. Memandangkan jarang set, kami memilih untuk meningkatkan daya maju senjata dan senjata yang ditetapkan secara keseluruhan.

  • .

  Druid Shapeshifter Menggunakan Metamorfosis Rune Word digalakkan untuk menukar antara bentuk werebear dan werewolf mereka untuk memanfaatkan sepenuhnya bonus. . Kami mengeluarkan orang tengah (secara harfiah) untuk membuat pertukaran antara bentuk merasa lebih bersih.

  • .

  Nota Pemaju: . .

  • Memperbaiki masalah di mana Mephisto akan jatuh dari kelas harta karun yang lebih rendah apabila diganas.
  • .
  • Memperbaiki masalah di mana perangkap pembunuh tidak mendapat manfaat daripada pengurangan rintangan dalam permainan luar talian.
  • .
  • Memperbaiki masalah di mana maju antara bandar dan zon yang dihubungkan dari Kisah II, III, dan V akan menyebabkan perubahan pencahayaan yang mendadak apabila diganas.
  • .
  • .
  • Meminda pelbagai masalah kestabilan yang dihadapi semasa bermain dalam talian.

  Bermain tangga

  • .
  • Memperbaiki masalah di mana watak-watak yang baru-baru ini ditukar dari tangga ke bukan tangga tidak akan dipaparkan seperti itu dan gagal menyertai permainan.
  • Memperbaiki masalah di mana kata -kata rune eksklusif untuk musim tangga yang akan datang boleh dibuat pada musim semasa.
  • Memperbaiki masalah di mana watak tangga yang ditukar akan dipaparkan dengan salah dengan bendera tangga.

  • Memperbaiki masalah di mana input pengawal akan berhenti mendaftar jika pengguna bertukar kepada grafik warisan sementara animasi untuk memilih watak dalam skrin penciptaan watak sedang dimainkan.
  • .

  Konsol khusus

  • Memperbaiki masalah di mana lokasi yang dipaparkan pemain di senarai rakan tidak akan dikemas kini dengan betul pada konsol Xbox.
  • Memperbaiki masalah di mana pemain di Nintendo Switch tidak akan muncul dalam tab yang baru dimainkan dengan.
  • Memperbaiki masalah di mana teks setempat untuk barang -barang yang diperibadikan pada konsol memaparkan semua kata ganti gender sekaligus dalam bahasa Poland dan Sepanyol.
  • Meningkatkan had jumlah penyertaan negeri dari 255 hingga 511.
  • .txt. Adalah disyorkan bahawa penulis mod memasukkan fail ini dalam mod mereka untuk mengurangkan kesilapan yang tidak dijangka antara versi permainan.
  • Lajur baru telah ditambah. Pemaju mod pemain tunggal luar talian yang sedia ada dapat memperbaharui perubahan mereka dengan data baru atau mereka dapat menambahkan lajur baru secara manual sebelum bergabung.
   • TreasureClassex.TXT, Cubemain.TXT, UnikItems.txt
    • “Ladder” -> “FirstLadderseason”, “LastLadderseason”
    • “Server” -> “FirstLadderseason”, “LastLadderseason”

    Diablo IV akan dilancarkan 6 Jun, Membentangkan sekeping tempat perlindungan baru untuk anda tidak dapat diselesaikan dari Lilith’s Dominion. Semua orang dijemput untuk mendapatkan rasa kengerian dan kesenangan yang menanti semasa pelayan membanting dari 12-14 Mei. Dapatkan Senjata Anda, Pengembara -Quest Anda Terus.

    . Kami tidak sabar untuk melihat anda mengatasi neraka dalam perlumbaan hebat ke tahap 99 semasa tangga musim 4!
    -Diablo II: Pasukan yang Dibangkitkan