Diablo 2 Dibangkitkan: Tarikh & Masa Siaran, Sistem Ladder, Stash Shared, Perlawanan Silang – Dexerto, Diablo 2: Masa Pelepasan Dibangkitkan di UK / BST, CEST, EDT dan PDT dijelaskan |

Diablo 2: Masa pelepasan yang dibangkitkan di UK / BST, CEST, EDT dan PDT dijelaskan

Diablo 2: Dibangkitkan Hampir di sini -RPG RPG klasik Blizzard North ditetapkan untuk dibebaskan pada 23 September. Asal dibebaskan pada tahun 2000, dan dibangkitkan telah membuat banyak penambahbaikan untuk membawa permainan ke zaman moden. An Buka hujung minggu beta berlaku pada bulan Ogos, jadi anda mungkin berpeluang untuk melihat permainan sudah.

Diablo 2 Dibangkitkan: Tarikh & Masa Siaran, Sistem Ladder, Stash Dikongsi, Perlawanan Silang

Diablo 2 dibangkitkan

Blizzard Entertainment

The Gates to Diablo 2 Burning Hells dibangkitkan dibuka, jadi inilah segala yang anda perlu tahu mengenai pembuatan semula Blizzard mengenai tajuk ikonik, dari tarikh pelepasan hingga ciri -ciri barunya.

Diablo 2 dibangkitkan, pembuatan semula Blizzard dari Diablo 2, adalah salah satu permainan yang paling dinanti -nantikan pada tahun 2021.

Dengan beribu -ribu pemain yang mendakwa bahawa tajuk itu adalah permainan terbaik yang pernah dibuat, peminat francais Devilish telah berada di pinggir tempat duduk mereka sejak pengumuman tarikh pelepasan rasmi di E3.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, jika anda ingin pergi ke dataran yang sepi dari Runtuhan Sanctuary sekali lagi, inilah segala yang anda perlu tahu untuk melompat ke dalam pergaduhan.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Tarikh & Masa Siaran
 • Platform
 • Treler
 • Tangkapan skrin
 • Adakah Diablo 2 membangkitkan permainan yang sama?
 • Ciri -ciri baru

Diablo 2 Art Cover Resurrected

Kejahatan telah kembali, dan ia akan menghantui anda tidak lama lagi.

Diablo 2 Dibangkitkan: Tarikh & Masa Siaran

23 September 2021 Semasa pameran Xbox E3.

Pada 7 September, pengeluar eksekutif Diablo, Rod Fergusson, juga mengesahkan bahawa permainan akan dikeluarkan di 8am PST / 11am EST / 4PM BST / 5PM CEST.

Kami melancarkan jam 8 pagi PDT pada 23.

– Rod Fergusson (@rodfergusson) 8 September 2021

Platform

Diablo2 dibangkitkan boleh didapati di PC dan semua konsol (termasuk PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, dan Nintendo Switch).

Artikel berterusan selepas iklan

Sebagai bonus, permainan ini juga akan menampilkan proses silang supaya pemain dapat terus meratakan watak mereka, tidak kira platform yang paling dekat dengan mereka.

Diablo 2 Dibangkitkan: Treler

Diablo 2 dibangkitkan diumumkan, Remaster Diablo 2. gambar.Twitter.com/0ylbrbylji

– Dexerto (@dexerto) 19 Februari 2021

Treler tarikh jalan E3

Semasa pameran Xbox E3, Blizzard menjatuhkan treler yang memamerkan grafik yang dipertingkatkan, serta rekreasi yang menakjubkan dari sinematik dalam permainan yang asal.

Artikel berterusan selepas iklan

Treler Cinematic

Diablo, Baal dan Mephisto Membuat Debut Diablo 2 mereka yang dibangkitkan dalam treler sinematik darah ini. Memamerkan cutscenes yang dipertingkatkan dan rombongan yang mengerikan, jika ini tidak membakar jiwa anda maka kita tidak tahu apa yang akan berlaku.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Adakah Diablo 2 membangkitkan permainan yang sama?

Diablo 2 pada asalnya jatuh pada tahun 2000, lebih dari 20 tahun yang lalu. Dilihat sebagai salah satu permainan terbaik yang pernah dibuat, ia menjadi satu lagi untuk buku sejarah Blizzard yang sudah cukup berprestij.

Dibangkitkan adalah salinan tepat tajuk asal, hanya dengan grafik yang dipertingkatkan. Ia ada Tiada kandungan baru, tetapi termasuk ciri -ciri yang dipertingkatkan baru.

Dibangkitkan semula terus pada patch Diablo 2 semasa, 1.14d, dan oleh itu akan membawa semua kemajuan anda sebelum ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Diablo_2_resurrected_tyrael_screenshot

Tyrael kembali, dan dia kelihatan lebih baik dari sebelumnya.

Diablo 2 Ciri -ciri Baru yang Dibangkitkan: Ladder, Shared Stash

Permainan ini mempunyai a Remaster penuh (Termasuk remake shot-for-shot dari semua 27 minit sinematik) dalam 4K tinggi dengan visual 3D, animasi baru, dan Dolby 7.1 bunyi sekeliling. (Sekiranya anda ingin pergi ke sekolah lama, terdapat juga mod “grafik warisan”.)

Artikel berterusan selepas iklan

Dibangkitkan juga Cross-Platform Pvp, bersama dengan perubahan kepada Musim tangga, yang mana devs ingin berkurangan dari 6 bulan tingkap. Yang penting, tangga tidak tersedia pada masa ini, dan juga ciri-ciri sembang lobi atau dalam permainan.

Pemain boleh menggunakan Panel Statistik Lanjutan, di samping menyingkirkan keperluan untuk watak -watak keldai ketika datang ke Stash Berkongsi Langsung Baru, yang melihat pemain mengakses barang-barang silang aksara.

Artikel berterusan selepas iklan

Menurut wawancara dengan IGN Middle East, pengeluar Matthew Cederquist juga mendedahkan bahawa pemain PC dapat mengimport simpanan lama mereka ke permainan juga: “Kembali ketika kami bekerja pada [Remaster], kami tertanya -tanya apakah fail simpan lama akan berfungsi, Oleh itu, kita sememangnya mendorongnya, dan ia berjaya! Jadi ya, fail simpan pemain tunggal tempatan anda akan dibawa.”

Artikel berterusan selepas iklan

Sekarang bahawa Diablo 2 dibangkitkan telah dikeluarkan, pastikan untuk menyemak ulasan rasmi kami. Fancy tinggal sebentar dan mendengar? Berikut adalah hab pelepasan kami yang lain:

Diablo 2: Masa pelepasan yang dibangkitkan di UK / BST, CEST, EDT dan PDT dijelaskan

The Diablo 2: Masa pelepasan yang dibangkitkan Adakah berjam -jam – dan tanpa mengira zon waktu anda, akan membuka kunci untuk semua orang pada masa yang sama.

Pada asalnya dilancarkan pada tahun 2000 di PC, Remaster melihat salah satu permainan Blizzard yang paling dihormati diberikan makeover 4K dan cawangan ke konsol moden.

Anda boleh, tentu saja, beralih ke rupa klasik 800×600 klasik jika anda lebih suka, kerana permainan asal masih berjalan di bawah tudung – tetapi itu tidak bermakna Blizzard melihat ini sebagai pengganti jika anda ingin memainkan pelanggan asal.

Ini bermakna bagi orang -orang di Eropah, pada masa anda membungkus hari kerja anda, Diablo 2 akan dimainkan – sedangkan bagi mereka yang berada di pantai barat Amerika Utara, memberi anda permainan sehari selepas tidur malam penuh.

Semasa anda menunggu, anda boleh membaca wawancara besar Diablo 2 kami dengan Blizzard dari awal tahun ini.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Diablo II: Ikut Bangkit Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Inilah ketika Diablo 2: Buka kunci dibangkitkan

Diablo 2: Masa pelepasan yang dibangkitkan

Diablo 2: Dibangkitkan Hampir di sini -RPG RPG klasik Blizzard North ditetapkan untuk dibebaskan pada 23 September. Asal dibebaskan pada tahun 2000, dan dibangkitkan telah membuat banyak penambahbaikan untuk membawa permainan ke zaman moden. An Buka hujung minggu beta berlaku pada bulan Ogos, jadi anda mungkin berpeluang untuk melihat permainan sudah.

PC Gamer mendapat Pandangan Awal di Diablo 2: Dibangkitkan Kembali pada bulan April, tetapi jika anda berminat untuk melompat ke neraka pada peluang terawal dan lihat sendiri, inilah ketika anda dapat bermain Diablo 2: Dibangkitkan.

Diablo 2: Masa pelepasan yang dibangkitkan

Diablo 2 dibangkitkan akan dilepaskan secara global 23 September pukul 8 pagi PDT/ 4PM BST/ 5PM CEST. Permainan ini boleh dimuat turun sebelum pertempuran.pelancar bersih, jadi anda sudah bersedia untuk pergi sebaik sahaja ia berjalan secara langsung.

Berikut adalah senarai masa pelepasan di semua wilayah:

Sekiranya anda tidak memainkan asal -atau walaupun anda melakukannya dan mahukan penyegaran – ini Panduan Kelas Diablo 2 harus memberi anda beberapa petunjuk. Sebagai alternatif, inilah pandangan awal Tetapan grafik Diablo.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Sarah James

Sarah bermula sebagai penulis lepas pada tahun 2018, menulis untuk pcgamesn, techradar, gamingbible, red bull gaming dan banyak lagi. Pada tahun 2021, dia ditawarkan kedudukan sepenuh masa di pasukan Gamer PC di mana dia mengambil peluang yang mungkin untuk bercakap mengenai World of Warcraft dan Elden Ring. Apabila tidak menulis panduan, sebahagian besar masa lapangnya dibelanjakan di Azeroth -walaupun dia juga berpisah dengan JRPG. Salah satu harapannya yang paling indah adalah untuk satu hari bermain melalui akhir Final Fantasy X tanpa memecah masuk ke dalam Tumpukan. Dia mungkin mempunyai lebih banyak serigala di Valheim daripada anda.

Tidak, itu bukan Elon Musk di Cyberpunk 2077, kata Pereka Quest Senior

Petunjuk dan Jawapan Wordle hari ini #827: Ahad, 24 September