Di sini bagaimana untuk menukar Modal Raja Tentara Salib anda 3 | GameWatcher, Crusader Kings 3 – Cara Memindahkan Modal – Empire Gamer

Raja Tentara Salib 3 – Cara Memindahkan Modal

26 Februari 2023

Inilah cara menukar ibu kota perang salib anda 3

Inilah cara menukar ibu kota perang salib anda 3

Kehidupan raja abad pertengahan di Raja -raja Tentara Salib 3 boleh menjadi sangat teruk. Gerombolan musuh boleh datang mengetuk pintu anda dan anda tidak selalu mempunyai duit syiling sebanyak yang anda mahukan, yang mungkin mendorong anda Tukar modal anda ke tempat yang berbeza di alam anda.

Walaupun pengalaman pemain baru CK3 jauh lebih baik daripada pendahulunya, memikirkan cara mengubah modal alam anda masih melihat anda mengejar butang kecil yang juga menghindari kami untuk seketika. Untuk menjimatkan masa kami kehilangannya, kami akan memperincikan proses di bawah.

Cara menukar modal anda di CK3

Inilah cara menukar ibu kota perang salib anda 3

Anda boleh mengenal pasti modal alam anda sekarang di Crusader Kings 3 oleh mahkota emas di sebelah nama bandar. Bergerak, bersyukur, proses mudah. Ia bermula dengan mengklik pada pegangan yang telah anda pilih sebagai modal baru yang anda inginkan. Dari apa yang dapat kita ceritakan, pemerintah anda perlu memiliki Holding untuk ini berfungsi.

Melihat tetingkap yang dibuka di sebelah kiri bawah skrin anda, anda akan melihat nama pegangan itu. Di sebelahnya, anda akan menemui satu siri ikon, termasuk yang menggambarkan mahkota dengan anak panah di bawahnya. .

Klik kiri di atasnya dan sahkan bahawa anda ingin memindahkan modal anda di sana. Penguasa anda sekarang mempunyai tempat baru dari mana untuk memimpin alamnya di CK3.

. Ia juga merupakan tempat yang anda mahu mempertahankan sebaik mungkin. .

Sekarang anda tahu bagaimana mengubah modal anda di Raja -raja Tentara Salib III, juga diturunkan oleh panduan kami yang meliputi ciri -ciri dan agama.

Terus dikemas kini pada berita permainan PC terkini dengan mengikuti GameWatcher di Twitter, menyemak video kami di YouTube, memberi kami seperti di Facebook, dan menyertai kami di Discord .

Mengenai Bogdan Robert Mateș

Apabila tidak membuat kopi atau membahaskan topik yang serius dengan kucing saya, anda akan dapati saya bermain permainan video atau menulis mengenai mereka.

Raja Tentara Salib 3 – Cara Memindahkan Modal

Anda sedang melihat Raja Tentara Salib 3 - Cara Memindahkan Modal

Anda memulakan permainan di lokasi yang pelik, dan selepas beberapa ketika, anda menakluki banyak wilayah baru di Raja Tentara Salib 3.

Walau bagaimanapun, anda telah menemui daerah yang lebih baik dengan lebih banyak ruang memegang yang membolehkan anda mempunyai lebih banyak istana, bandar, dan gereja.

Tetapi, anda ingin mendapatkan semua bonus yang diperolehi oleh Capital. Nah, bernasib baik, menukar modal anda di CK3 sangat mudah dan boleh dilakukan dengan hanya tiga klik tetikus.

Berikut adalah bagaimana anda boleh menggerakkan modal anda di CK3 dengan mengikuti beberapa langkah mudah.

Isi kandungan

Tukar Modal di CK3

Untuk memindahkan modal anda di CK3, anda perlu memiliki lebih dari satu daerah. Anda akan memiliki satu dari awal kerana itu adalah modal asal anda, dan anda akan dapat memindahkannya ke yang lain jika anda sendiri memilikinya.

Anda tidak boleh menggerakkan modal anda dalam pemegangan yang anda tidak sendiri sendiri. Walaupun ia adalah sebahagian daripada Kerajaan Anda (atau Empayar), jika daerah itu dimiliki oleh seorang vassal, anda tidak boleh memindahkan modal anda di sana.

Pemain dapat memberitahu berapa banyak daerah yang mereka miliki dengan memindahkan tetikus mereka ke sudut kanan atas, di mana mereka dapat melihat mereka Had domain (Ini gambar dengan rumah di sebelah menara dengan 2 nombor di sebelahnya).

Sekiranya anda mempunyai lebih daripada satu daerah, anda juga boleh menemuinya dengan mengklik watak anda dan melihat tajuk yang anda miliki.

Untuk menukar modal CK3 anda, klik di daerah di mana anda ingin berpindah dan cari di sudut kiri bawah nama istana.

Sekiranya pemain ingin memeriksa bahawa ini adalah daerah yang mereka miliki, mereka dapat melihat bahawa daerah (pemegang) adalah “anda”.

Sedikit lebih rendah, anda boleh memilih sama ada menukar nama istana atau pilih “Gerakkan modal alam di sini”. Anda akan melihat mesej ini jika anda memegang tetikus anda di atas imej dengan mahkota dan anak panah yang menunjuknya (anda dapat melihatnya dalam imej di bahagian atas artikel).

! Anda berjaya menggerakkan modal anda di CK3.

. Anda mesti menunggu watak anda mati dan bergerak semula apabila pewaris mengambil alih.

Ketika datang ke AI, mereka biasanya hanya akan memindahkan modal mereka jika seseorang mengambil alih yang sekarang.

!

? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Adrian Oprea

Berpusat di London, United Kingdom, Adrian Oprea adalah penulis panduan. Sebagai pemain RPG pemain tunggal profesional, Adrian sering ditakdirkan. Dia telah memutuskan untuk mencurahkan kekecewaannya ke dalam panduan menulis!

Anda mungkin juga berminat

Baca lebih lanjut mengenai artikel Crusader Kings 3 - Cara Mendapatkan Jamuan (Setiap Jalan)

Raja Tentara Salib 3 – Cara Mendapatkan Nama Panggilan (Setiap Jalan)

Baca lebih lanjut mengenai artikel Crusader Kings 3 - Panduan Membuat Wang: Cara Dapatkan Emas

26 Februari 2023

Raja Tentara Salib 3 – Panduan Membuat Wang: Cara Dapatkan Emas

Baca lebih lanjut mengenai artikel Crusader Kings 3 - Cara Mendapatkan Prestige (Aktif & Pasif)

14 November 2022

Raja Tentara Salib 3 – Cara Mendapat Prestige (Aktif & Pasif)

Tinggalkan pesanan Batalkan balasan

Jawatan Trend