Di manakah tongkat gula -gula gergasi di Fortnite? Semua yang anda perlu tahu | London Evening Standard | Standard petang, selepas beberapa dekad, Candy Candy Lane terkenal Hutchinson telah merebak ke 18 negeri yang berbeza – CBS Minnesota

Selepas beberapa dekad, Candy Cane Lane terkenal Hutchinson telah merebak ke 18 negeri yang berbeza

Pertama diterbitkan pada 15 Disember 2022 / 5:49 PM

Di manakah tongkat gula -gula gergasi di Fortnite? Semua yang anda perlu tahu

Othing mengatakan Krismas seperti memburu tongkat gula -gula gergasi dalam permainan video paling popular tahun ini.

Cabaran Mingguan Terkini Fortnite cukup perayaan. Dotted di peta adalah beberapa gula -gula gergasi yang anda perlukan untuk mencari.

Sebaik sahaja anda menyelesaikan cabaran, anda akan menerima anugerah sebagai sebahagian daripada acara 14 hari permainan Fortnite.

Di sinilah anda perlu pergi mencari tongkat gula -gula.

Di manakah tongkat gula -gula gergasi di Fortnite?

Baca lebih lanjut

Terdapat beberapa lokasi yang berbeza untuk mencari tongkat gula -gula gergasi, tetapi bernasib baik anda hanya perlu menandakan dua.

Anda boleh menemui salah satu tongkat gula -gula di hutan meraung, di timur laut peta, menghadap ke hutan.

Sekiranya anda pergi ke timur shifty aci, akan ada tebu gula -gula yang menunggu di bukit bersalji.

Terdapat tongkat gula -gula lain di bukit bersalji lain di sebelah barat bidang maut, yang terletak di mana salji memenuhi rumput di peta.

Akhir.

Sebaik sahaja anda melawat dua lokasi, cabaran akan selesai. Anda tidak perlu melawat dua lokasi dalam satu perlawanan, kerana itu terlalu sukar. Tetapi di mana anda mungkin berjuang adalah jika seseorang sampai ke tebu gula -gula sebelum anda dan memusnahkannya, jadi pastikan anda cepat.

14 hari Fortnite

Cabaran Candy Cane Giant adalah sebahagian daripada 14 Hari Fortnite Challenge, yang dilancarkan minggu ini.

Pemain boleh menunggang permainan di bas pertempuran perayaan, mendapatkan tangan mereka pada pelancaran bola salji, dan mencari llama piñata percuma di kedai setiap hari.

Inilah untuk bermain gembira.

Daftar secara percuma untuk terus membaca

Daftar untuk surat berita eksklusif, komen mengenai cerita, masukkan pertandingan dan menghadiri acara.

Di manakah tongkat gula -gula gergasi

Hutchinson, Minn. — Ini musim pemberian dan mempunyai banyak makna untuk seorang lelaki Hutchinson. Selama kira -kira 20 tahun, Marlyn Bacon telah membuat tongkat gula -gula hiasan untuk jirannya – sekurang -kurangnya, itulah cara ia bermula. Sekarang, hiasan Krismas telah tersebar di luar bandar. Setiap Disember, Lincoln Avenue di Hutchinson berubah menjadi Candy Cane Lane, dan itu semua kerana seorang lelaki. “Mereka tahu Marlyn dengan nama di Menards,” kata isterinya Laurie. Dua dekad yang lalu, Marlyn mula membuat tongkat gula -gula gergasi menggunakan pita, lampu, dan banyak paip PVC. “Ini adalah 11 kaki. Kami mempunyai 8 kaki dan 5-1/2 kaki, “kata Laurie.

Pertama kali merupakan cara yang baik untuk bertemu dengan jirannya, dan cara untuk membayarnya ke hadapan. Marlyn dan Laurie tidak menjana wang melakukan ini. Mereka hanya mengenakan bayaran untuk kos bahan. Apabila Word keluar, ia menjadi lebih daripada sekadar projek kejiranan. Selama bertahun -tahun Marlyn telah membuat lebih dari 2,500 tongkat gula -gula. Dan mereka tersebar seperti sorakan Krismas. Mereka kini boleh didapati di 18 negeri yang berbeza. Lebih dekat ke rumah, anda akan dapati mereka di bandar -bandar seperti Silver Lake, Glencoe, Litchfield dan tentu saja, Hutchinson, hanya untuk menamakan beberapa. Tetapi tahun ini menjadi lebih mencabar untuk Marlyn. Penyakit Parkinson telah menjejaskan tangannya dan suaranya. “Saya kecewa dengan dua perkara yang berbeza. Saya tidak dapat melakukannya pada masa yang sama, “kata Marlyn.

Oleh itu, dia bekerja dengan lebih banyak rehat, tidak mahu mengecewakan jirannya. “Mereka hanya melakukannya, mereka suka mereka,” kata Marlyn. Yang merangkumi anak -anak Weikle di sebelah, yang mendapat empat masing -masing. Parkinson atau tidak, menyebarkan Candy Cane Lane adalah apa yang Marlyn suka. Dia memberi hadiah Candy Candy One Christmas pada satu masa. Dia berkata selagi dia dapat melakukan ini, dia akan teruskan. “Itulah rancangannya,” katanya. Marlyn dan Laurie masih akan membuat 250 tongkat gula -gula tahun ini. Mereka mengatakan apabila anda membungkus tebu permen gergasi, hadiah pembungkus mudah. Sekiranya seseorang memberi mereka lebih daripada wang daripada kos bahan, mereka menggunakan wang itu untuk membantu keluarga yang memerlukan.

Pasangan itu juga memberikan “cerita tongkat gula -gula” kepada penerima. Ia berkongsi makna di sebalik setiap tebu gula -gula.

Lebih banyak dari berita CBS

Petikan Buku: “Cukup” oleh Cassidy Hutchinson
Cassidy Hutchinson mengatakan Trump adalah “berbahaya bagi negara”
Pembantu bekas Trump Cassidy Hutchinson mengatakan Giuliani meraba dia pada Jan. 6
Peruncit Texas Utara melancarkan pengambilan percutian
Data NYPD nampaknya menunjukkan perbezaan kaum dalam perhentian lalu lintas

John Lauritsen adalah wartawan pemenang anugerah Emmy dari Montevideo, Minn. Beliau menyertai WCCO-TV pada akhir bulan Julai 2007. Dua hari selepas dia bermula, Jambatan Interstate 35W runtuh.

Pertama diterbitkan pada 15 Disember 2022 / 5:49 PM

© 2022 CBS Broadcasting Inc. Hak cipta terpelihara.