Di manakah kereta terpantas di GTA 5 di luar talian?, Top 5 kereta terpantas dalam mod GTA 5 Story – Player Assist | Panduan Permainan & Walkthroughs

Top 5 kereta terpantas dalam mod cerita GTA 5

Beratus -ratus kenderaan wujud di GTA 5. Van, gerabak, trak pick-up, bot, dan juga pesawat semua boleh dikendalikan atau dipandu oleh pemain dalam permainan.

Di manakah kereta terpantas di GTA 5 di luar talian?

Adder truffade menanam biasanya di Portola Drive, Rockford Hills (jalan turun dari rumah Michael). Sekiranya kereta itu tidak bertelur, pemain mungkin perlu melakukan beberapa pemacu sebelum muncul.

Yang merupakan kereta terpantas di GTA 5 di luar talian?

Progen T20 GTA Online menawarkan prestasi yang luar biasa dalam mod cerita, melebihi jangkaan dari segi pecutan dan kelajuan tertinggi. Ia dapat mencapai kelajuan maksimum 122 yang mengejutkan.25 mph (196.74 km/j) setelah naik taraf penuh, menjadikannya kereta terpantas dalam permainan.

Di mana saya dapati kereta terpantas di gta 5?

Penulis jawapan ini telah meminta penyingkiran kandungan ini.

Apakah kereta terpantas di GTA 5 di luar talian 2023?

Fakta lain yang menyeronokkan untuk anda: Pfister 811, walaupun harga yang rendah, masih (hingga Feb. 2022) Supercar berkuasa tanpa roket dalam permainan. Dan sebenarnya, ia betul -betul di belakang kereta terpantas keseluruhan dalam permainan, pariah dan Itali rsx. Sudah tentu, ini semua berdasarkan semata -mata pada kelajuan tertinggi.

Di manakah kereta terbaik di GTA di luar talian?

GTA V penuh dengan kenderaan yang luar biasa dari Ferrari Knockoffs ke Buggies Dune. .
.
Grand Theft Auto 5: Lokasi Spawn Kenderaan Terbaik

 1. 1 mana -mana tempat letak kereta pusat bandar.
 2. 2 tempat letak kereta Del Perro Beach. .
 3. 3 La Puerta – Puerta del Sol Marina Car Park. .
 4. 4 Rockford Hills. .

Cara Menanam 5 Kereta Terpantas Teratas di GTA V Luar Talian

Di mana kereta super dalam mod cerita GTA 5?

Cara Mendapatkan Pegassi Zentorno dalam mod cerita GTA 5

 • Diletak di luar Los Santos Customs Garage di Lapangan Terbang Antarabangsa Burton, Los Santos, dan La Mesa.
 • Spawns di Playa Vista Street berhampiran persimpangan Bay City Avenue, antara 6 a.m. dan 6 p.m.

Di mana kereta rahsia di gta 5?

Pemain Online GTA akan mendapati ini dekat dengan rumah api El Gordo, terus ke timur Grapeseed. Ia akan diletakkan di semak belukar di hadapan rumah negara berhampiran rumah api. Kenderaan itu berada pada pemasa yang bertelur, jadi pemain perlu menunggu untuk muncul semula jika orang lain sudah memandu dengannya lebih awal.

Di mana saya boleh membeli vigero zx?

Vigero ZX GTA Online: Cara Beli

Untuk mendapatkan Vigero ZX dan memberi anda kesempatan untuk memandu di sekitar Los Santos, anda hanya perlu menuju ke selatan San Andreas Super Autos dan bersiaplah untuk berpisah dengan jumlah mata $ 1,947,000.

Kereta apa yang terpantas di GTA?

10 kereta terpantas teratas di GTA v

 • 1 dermawan LM87 – 128.50 mph.
 • 2 Pfister Comet S2 Cabrio – 129 mph.
 • 3 Invetero Coquette D10 – 130 mph.
 • 4 Bravado Banshee 900R – 131.00 mph.
 • 5 Pegassi Torero XO – 131.00 mph.
 • 6 Lampadati Corsita – 131.30 mph.
 • 7 Principe Deveste Lapan – 131.75 mph.
 • 8 Pfister 811 – 132.50 mph.

Apakah 3 kereta terpantas di GTA 5?

Secara eksklusif pada PS5 dan Xbox Series X | S, Vigero ZX menjadi kereta terpantas dalam GTA dalam talian terima kasih kepada peningkatan HSW baru, mencapai kelajuan tinggi gila 157.5 mph – Walaupun mod HSW boleh dilumpuhkan dalam perlumbaan. Ia diikuti oleh versi HSW GT Stirling (156.80 mph) dan S95 (155.50 mph).

Apakah kereta terpantas #1 di GTA 5?

Di jalan raya, kereta terpantas di Online GTA 5 adalah BF Weevil Custom. Kereta $ 980,000 mempunyai kelajuan tertinggi rekod 137.5 mph/221.28 kph.

Bolehkah anda menjual kereta dalam mod cerita gta 5?

Tidak ada pilihan untuk menjual kereta dalam mod cerita GTA 5. Jadi untuk menghasilkan wang, anda mungkin perlu menggunakan kaedah lain seperti yang disebutkan di atas. Tetapi anda boleh dengan mudah mencuri dan menjual kereta di GTA dalam talian di semua lokasi Kastam Los Santos. Ini ditandakan sebagai ikon semburan boleh di peta permainan.

Bagaimana anda mendapatkan kereta terpantas dalam GTA 5 Cheats?

 1. PS3 / PS4 / PS5 – R2, L1, O, kanan, L1, R1, kanan, kiri, O, R2.
 2. Xbox – RT, LB, B, Kanan, LB, RB, Kanan, Kiri, B, RT.
 3. PC – Rapidgt.
 4. Telefon bimbit-1-999-727-4348.

Apakah kereta terbaik di bawah $ 1 juta di GTA?

1) Bravado Banshee 900R

Bravado Banshee 900R adalah kereta terbaik dan terpantas di GTA dalam talian pada titik harga di bawah $ 1 juta. 900R adalah varian tersuai dari Banshee Bravado yang asal dan boleh disesuaikan di Benny’s Original Motor Works dengan harga $ 565,000.

Apakah kereta terpantas dalam GTA 5 Cerita Mode Cheat?

Dominator Vapid Pißwasser adalah kereta otot perlumbaan dua pintu di GTA 5. Dilengkapi dengan enjin V8 yang kuat, kenderaan ini dapat mencapai kelajuan tertinggi 126.50 mph atau 203.58 km/j dan ditubuhkan sebagai kereta otot terpantas dalam garis lurus. Kereta itu hanya dominator biasa, dilengkapi dengan penjenamaan Pißwasser di atas.

Apakah kereta terbaik untuk dicuri di GTA 5?

20 Kereta Terbaik Teratas untuk Mencuri Dan Simpan Dalam GTA V

 • Lampadati Felon Gt.
 • Saber Turbo.
 • Sultan.
 • Ubermacht Oracle.
 • .
 • Cavalcade 2.
 • Schafter.
 • Schwartzer.

Apakah kereta pengendalian terbaik dalam mod cerita GTA 5?

Mencari Kereta Terbaik di GTA 5 dalam Mod Cerita? Ocelot XA-21 adalah kereta teratas dalam senarai ini untuk beberapa sebab. Ia sangat pantas dan mempunyai pengendalian yang hebat untuk dipadankan, menjadikannya sempurna untuk mendapatkan sekitar bandar atau melarikan diri dari polis.

Kereta apa di GTA 5 adalah Camaro?

Declasse Vigero ZX (Chevrolet Camaro ZL1) – GTA 5 Penyesuaian Kenderaan DLC Online.

Apakah Camaro ZL1 dipanggil di GTA?

Sekarang, Rockstar Games telah menambah satu lagi papan nama mengetuk ke francais GTA yang sangat popular: The Chevy Camaro ZL1 yang diilhamkan Vigero ZX.

Top 5 kereta terpantas dalam mod cerita GTA 5

John mencipta panduan permainan dan meliputi kemas kini dan perkembangan terkini di Valorant, Diablo Immortal, dan GTA V untuk pemainSassist. Dia adalah peminat permainan PC dengan pertalian untuk tajuk FPS dan RPG, tetapi baru -baru ini dia juga telah membangunkan penghargaan baru untuk MMORPGS.

Diterbitkan 1 tahun yang lalu

Menjauhkan diri dari polis tidak pernah lebih mudah.

Top 5 kereta terpantas dalam mod cerita GTA 5

Beratus -ratus kenderaan wujud di GTA 5. Van, gerabak, trak pick-up, bot, dan juga pesawat semua boleh dikendalikan atau dipandu oleh pemain dalam permainan.

Walaupun senarai dobi kenderaan yang terdapat di GTA 5, tidak ada yang akan perlumbaan dan peluh jantung anda menetes daripada memandu kereta terpantas. Kereta-kereta ini mempunyai kelajuan tertinggi mana-mana kereta dalam mod pemain tunggal GTA 5, menjadikannya kereta yang paling diinginkan dalam permainan.

Kami telah mengumpulkan kereta terpantas di GTA 5 berdasarkan kelajuan tertinggi stok mereka, jadi anda boleh menentukan kereta mana yang sesuai dengan gaya anda dan keperluan anda untuk kelajuan. Baca terus untuk mengetahui kereta mana yang terpantas dalam mod cerita GTA 5.

Apakah kereta terpantas dalam mod cerita GTA 5?

Dengan kelajuan tertinggi sehingga 126.50 mph, dominator vapid pißwasser adalah, tanpa keraguan, kereta terpantas dalam mod cerita GTA 5.

Seperti yang anda mungkin telah bersatu, dominator Vapid Pißwasser adalah kereta penaja khas dari jenama eksport Jerman dalam permainan Pißwasser.

The Vapid Pißwasser Dominator adalah versi kereta stok yang ditala dari kereta Ford Mustang-esque di GTA 5 yang dipanggil Dominator Vapid.

Cara mendapatkan kereta terpantas dalam mod cerita GTA 5?

Untuk memperoleh kereta terpantas dalam mod GTA 5 tunggal- Vapid Pißwasser Dominator -Semua pemain harus lakukan adalah bersaing dan memenangi semua perlumbaan kereta stok untuk membuka kunci kereta stok yang ditaja oleh PIßwasser.

Setelah memenangi kereta dari perlumbaan kereta stok ke -3 dalam mod cerita GTA 5, pemain boleh mengakses Vapid Pißwasser Dominator Dari garaj Franklin, Michael, atau Trevor di bawah bahagian “Kenderaan Khas”.

Kereta terpantas di GTA 5 pemain tunggal

#5 – Pegassi Osiris

Pegassi Osiris kelihatan seperti supercar tertentu yang namanya puisi dengan Honda.

Pegassi Osiris, yang menawarkan kelajuan tertinggi 122 mph. Kereta boleh dibeli dalam permainan melalui internet untuk menyiram mata $ 1,950,000.

Kereta itu adalah campuran antara Pagani Zonda, Ferrari LaFerrari, dan Pagani Huayra.

#4 – Progen T20

Bentuk badan progen T20 kelihatan seperti Pegassi Osiris, jadi kami dapat menjamin bahawa tambahan 2.Kelajuan tertinggi 25 mph ke atas Pegassi Osiris boleh dikaitkan dengan front-end yang boleh dikatakan.

The Kelajuan tertinggi Progen T20 sebanyak 122.25 mph lebih tinggi daripada Pegassi Osiris. Walau bagaimanapun, perbezaan harga antara kedua -dua supercar ini adalah seperempat juta dolar, yang boleh membuat anda mempersoalkan betapa wajarnya Pegassi Osiris dibandingkan dengan Progen T20.

Mungkin agak sukar untuk membenarkan perbelanjaan lebih banyak wang untuk perbezaan yang tidak dapat diabaikan dalam kelajuan tertinggi, tetapi itu untuk anda memutuskan.

#3 Truffade Adder

Sekiranya anda mencari supercar yang terbaik, maka tidak lagi kelihatan, kerana penambah truffade adalah salah satu supercar paling murah namun terpantas di GTA 5.

The Truffade Adder mempunyai kelajuan tertinggi 124.75 mph, menjadikannya sedikit lebih cepat daripada Pegassi Osiris dan Progen T20 dengan sedikit kos.

Kami menggunakan perkataan “tidak kos” kerana penambah truffade boleh dicuri (jika anda dapat mencari satu jalan di jalan-jalan di Los Santos) atau dibeli untuk $ 1,000,000 yang berpatutan.

#2 truffade z-jenis

GTA 5 selalu menjadi parodi konsumerisme Amerika. Lagipun, Los Santos adalah “palsu” Los Angeles, California. Jangan percaya kepada kami? Pißwasser adalah parodi pengeluar bir terkenal Budweiser, sementara Sprunk adalah, anda meneka, parodi sprite.

Parodi Jalan, Kereta di GTA 5 lebih kurang sama, yang menampilkan reka bentuk kenderaan Frankensteined yang mengambil inspirasi dari pelbagai kenderaan kehidupan sebenar.

Oleh itu, jenis z-truffade adalah nafas udara segar yang sangat diperlukan ketika datang ke reka bentuk kereta dalam permainan, kerana jenis z hanyalah jenis bugatti 57 dengan cara anda melihatnya.

Kereta boleh dibeli dengan harga sepuluh truffade adders ($ 10,000,000) dan ciri kelajuan tertinggi 126..

#1 Vapid Pißwasser Dominator

Seperti yang telah kita rosak sebelum ini dalam artikel ini, kereta terpantas di GTA 5 adalah Vapid Pißwasser Dominator, dengan kelajuan tertinggi 126.50 mph. Versi Dominator Vapid ini boleh diperoleh dengan melengkapkan perlumbaan kereta saham di GTA 5.

Sebaliknya, dominator vapid “standard” mempunyai 120 yang sangat mengagumkan.Kelajuan tertinggi 25 mph untuk kereta yang berharga hanya $ 35,000 dalam permainan.

Walau bagaimanapun, jika anda tidak kurang daripada permainan dalam permainan terpantas, maka janganlah melihat lebih jauh daripada dominator Pißwasser Vapid.

Pergi Cepat di Los Santos

Kereta terpantas antara mod cerita GTA 5 dan GTA 5 dalam talian akan kelihatan sangat berbeza, kerana yang kedua mempunyai senarai kenderaan yang lebih komprehensif daripada yang pertama. Walau bagaimanapun, mod cerita GTA 5 menawarkan beberapa supercar yang hebat dengan kelajuan tertinggi untuk memadankan penampilan mereka yang pantas.

Itu sahaja! Jika anda menyukai panduan GTA 5 ini, maka pergi ke bahagian GTA 5 di laman web pemain untuk lebih banyak kandungan GTA 5!