Di mana untuk mendapatkan pelancar Ripsaw di Fortnite Bab 3 Musim 3, Fortnite: Cara Merosakkan Pemain Dengan Pelancar Ripsaw

. Ia terus bergerak selama 10 saat, dan kemudiannya berhenti. The Blade juga menangani 60 kerosakan kepada pemain dan 100 kerosakan kenderaan, dengan waktu tambah nilai 3.5s.

Di mana untuk mendapatkan pelancar Ripsaw di Fortnite Bab 3 Musim 3

Salah satu senjata paling menarik dari treler permainan Fortnite Bab 3 Musim 3 Rasmi akhirnya di sini. Apabila treler itu dibebaskan, peminat tidak dapat membantu tetapi melihat pelancar cakera yang muncul di dalamnya dan betapa seronoknya ia kelihatan menggunakannya dalam perlawanan. Walau bagaimanapun, komuniti itu sangat kecewa apabila senjata tidak tiba dalam permainan pada hari pertama musim baru.

Nasib baik, pelancar Ripsaw akhirnya tiba di Fortnite Bab 3 Musim 3. Senjata yang sangat ditunggu-tunggu adalah inovasi terbaru Epic Games untuk permainan Battle Royale, dan tidak seperti senjata dan bahan peledak lain dalam permainan, senjata ini membakar bilah yang menghancurkan apa-apa dalam perjalanannya. Oleh itu, sebaik sahaja pelayan kembali dalam talian, setiap pemain akan mahu mendapatkan tangan mereka di pelancar Ripsaw.

Buat masa ini, pelancar Ripsaw telah dilihat di hanya satu lokasi di seluruh peta. Ini bermakna pemain perlu memastikan bahawa mereka menemuinya sebelum orang lain melakukannya. Walau bagaimanapun, perlumbaan untuk sampai ke senjata baru pasti akan berbaloi, memandangkan permainannya yang menyeronokkan, terutama dalam mod binaan klasik.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Panduan Langkah demi Langkah untuk Mencari Pelancar Ripsaw di Fortnite Bab 3 Musim 3

Pelancar Ripsaw telah menjadi kegilaan di pulau itu sejak akhirnya tiba di dalam permainan. Pemain terpaksa menunggu lebih dari dua minggu sejak pertama kali melihat senjata unik dalam treler rasmi. Oleh itu, mereka tidak mahu menunggu lagi untuk mencuba binatang mutlak ini yang dapat dengan mudah mendatangkan malapetaka di sekitar pulau itu.

Oleh kerana pelancar Ripsaw hanya tersedia di satu lokasi, buat masa ini, pemain perlu mendarat di sana dan berjuang untuk senjata. Langkah -langkah berikut akan memudahkan pemain untuk mendapatkan pelancar Ripsaw sebelum orang lain tidak:

  1. Tandakan kilang di utara Logjam Lumberyard sebaik sahaja anda memasuki bas pertempuran.
  2. Mendarat di kilang dan tergesa -gesa di dalam.
  3. Tempat Pelancar Ripsaw digantung di dinding kilang.
  4. Melengkapkan pelancar dan mengumpulkan senjata lain sekiranya ada pemain lain di sekeliling anda.

Statistik pelancar Fortnite Ripsaw dan butiran lain

Fortnite Update v21.10 Akhirnya memperkenalkan pelancar Ripsaw, dan pemain tidak dapat lebih bahagia. Ia adalah senjata yang sempurna untuk dicincang melalui membina dan mendedahkan musuh bersembunyi di belakang struktur. Walaupun pelancar Ripsaw mungkin bukan pilihan yang tepat untuk menangani kerosakan langsung, ia pasti dapat digabungkan dengan senjata lain untuk membuat permainan menarik dalam permainan.

Pelancar menembak bilah yang dapat melalui pelbagai binaan, menangani 25 kerosakan masing -masing. Ia terus bergerak selama 10 saat, dan kemudiannya berhenti. The Blade juga menangani 60 kerosakan kepada pemain dan 100 kerosakan kenderaan, dengan waktu tambah nilai 3.5s.

Pelancar Ripsaw boleh didapati di kilang utara Logjam, ia menembak bilah yang dibina perlahan selama 10 saat apabila dicas sepenuhnya, melakukan 25 kerosakan kepada bangunan, 60 kepada pemain & 100 untuk kenderaan, sangat cepat. Dan waktu tambah nilai adalah 3 saat dan separuh!

Buat masa ini, hanya ada empat peluncur Ripsaw di seluruh pulau. Semua ini disertakan dengan 12 bilah, dan tidak ada peluru tambahan. Oleh itu, pemain harus menggunakan pelancar Ripsaw dengan bijak. Kami mungkin melihat beberapa drama yang sangat sejuk di masa depan kerana pemain perlahan -lahan mula terbiasa dengan senjata baru.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Fortnite: Cara merosakkan pemain dengan Pelancar Ripsaw

Pelancar Ripsaw, yang diperkenalkan di Fortnite Bab 3 Musim 3, mampu menembak sawblades yang merobek binaan.

Pemain dapat mengawal trajektori sawblade dan membakarnya dari jarak yang selamat untuk menimbulkan kerosakan. Mengukuhkan senjata sebelum menembak membolehkan bilah gergaji untuk menimbulkan kerosakan pada objek untuk jangka waktu yang lebih lama.

Kadang -kadang, Sawblades Pelancar Ripsaw mungkin berpecah menjadi sawblade yang lebih kecil, yang sangat memuaskan untuk ditonton. Senjata juga boleh digunakan sebagai gergaji biasa di julat kosong. Pemain boleh menghidupkannya dan memotong objek dan lawan dengan mudah.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Malangnya, ada kemungkinan besar senjata yang berkubah musim depan. Inilah sebabnya Epic Games sedang bertugas dengan menangani kerosakan pemain dengan pelancar Ripsaw. Mereka yang berjaya akan diberi ganjaran dengan 15,000 XP. Inilah cara menyelesaikan tugas dengan mudah.

Pemain boleh mencari pelancar Ripsaw di Chop Shop Mini-Poi di Fortnite Bab 3

Untuk memulakan, pemain perlu mencari pelancar Ripsaw. The Chop Shop Mini-Poi, yang terletak jauh di utara Logjam Lotus, adalah tempat terbaik untuk mendapatkan senjata.

Walaupun pelancar Ripsaw boleh diperolehi melalui dada, rampasan lantai, dan titisan bekalan, kedai potong adalah pilihan terbaik. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa risiko yang terlibat.

Oleh kerana lokasi adalah tempat yang terkenal untuk mencari pelancar Ripsaw, pemain lain terikat juga di sini. Bergantung pada tahap kemahiran pemain individu, mereka mungkin akan dihapuskan semasa skuad. Walau bagaimanapun, terdapat penyelesaian alternatif.

Pada permulaan Fortnite Bab 3 Musim 3, NPC yang dikenali sebagai Evie ditambah ke pulau itu. Dia boleh didapati di pinggir timur yang melampau. Apa yang menjadikannya istimewa ialah pemain boleh membeli pelancar Ripsaw dari dia untuk 100 bar emas. Setelah item diperoleh, fasa kedua cabaran dapat dimulakan.

Untuk melengkapkan Cabaran Fortnite, sebanyak 200 kerosakan perlu ditangani menggunakan Pelancar Ripsaw. Pemain boleh melakukan ini dalam dua cara. Mereka boleh mengecas dan menembak senjata dari jarak yang selamat atau terlibat dalam pertempuran huru -hara dengan lawan.

Memandangkan bagaimana meta semburan-dan-pray masih aktif, terlibat dengan julat kosong mungkin bukan idea terbaik. Untuk menangani kerosakan dengan selamat, pemain harus menembak sawblades dari jarak yang selamat. Dengan keupayaan untuk mengenakan 90 dps, pemain hanya memerlukan beberapa tembakan yang baik untuk mencapai 200 matlamat kerosakan.

Perkara Yang Perlu Diingat Semasa Menggunakan Pelancar Ripsaw di Fortnite Bab 3 Musim 3

Walaupun pelancar Ripsaw mematikan, ia hanya mempunyai kapasiti peluru 12 dengan saiz majalah tiga. Setelah semua ripsaws telah habis, senjata akan menjadi tidak dapat digunakan. Dengan ini, pemain hanya perlu melepaskan lawan ketika mereka mempunyai garis penglihatan yang jelas.

Sekiranya objek seperti pokok atau struktur berada dalam garis api, ripsaw boleh pecah ketika cuba memotongnya. Yang dikatakan, pemain harus mencuba dan mengamankan tanah tinggi sebelum menembak lawan. Dengan ketinggian tambahan, lebih mudah untuk melihat dan menimbulkan kerosakan pada sasaran.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!