Di mana untuk mendapatkan kekunci berbisik di Diablo 4 | VG247, Diablo 4 Whispering Key: Di mana untuk mendapatkan dan Cara Menggunakannya | PC Gamer

Di mana untuk mendapatkan dan cara menggunakan kekunci berbisik di Diablo 4

Connor adalah penulis kakitangan perkhidmatan langsung VG247. Dia menulis artikel mengenai beberapa permainan terbesar di luar sana sekarang. Dia juga peminat permainan pertempuran yang ghairah, terpaku pada genre dan komuniti. Dia adalah tragis pemain yang bergelora.

Di mana untuk mendapatkan kekunci berbisik di Diablo 4

Inilah cara membuka kunci dada misteri yang tersebar di sekitar tempat perlindungan.

Panduan oleh penulis kakitangan Connor Makar
Diterbitkan pada 27 Jun, 2023

Di mana saya mendapat kekunci berbisik di Diablo 4? Sekiranya anda bermain Diablo 4 sebentar, atau mungkin hanya mengambil permainan, anda mungkin akan menemui dada bercahaya misteri di Sanctuary. Walau bagaimanapun, membuka mereka dan mendapatkan rampasan jus itu memerlukan sedikit kerja persiapan.

Oleh itu, kami telah menulis panduan ringkas tetapi manis ini Cara Mendapatkan Kekunci Berbisik di Diablo 4! Kami akan meliputi setiap langkah utama dalam perjalanan untuk menghancurkan membuka dada yang berbisik itu.

Cara mendapatkan kekunci bisik?

Untuk mendapatkan kekunci berbisik, anda perlu membelinya dari vendor rasa ingin tahu di penempatan utama yang menyebarkan Diablo 4. Biasanya ada satu rantau utama, tetapi yang pertama yang anda dapati adalah di Kyovashad. Anda boleh melihatnya di peta anda melalui simbol loket.

Sebaik sahaja anda telah menuju ke vendor rasa ingin tahu, tatal ke bahagian bawah item yang ada dan anda akan menemui kekunci berbisik yang dijual. Walau bagaimanapun, daripada menggunakan emas untuk membelinya, anda perlu mengekang Obols sebagai pertukaran untuk barang -barang istimewa ini.

Bagaimana anda mendapat obol? Nah, mereka jatuh sebagai ganjaran dari acara terbuka dunia dan penjara bawah tanah yang tersebar di seluruh dunia. Oleh itu, anda akan mahu mengembara dan mengambil apa -apa yang anda dapati – hanya berhati -hati bahawa anda tidak memukul topi obol dan masa pertanian sisa. Perlu ditunjukkan bahawa anda boleh mengembangkan topi obol anda dengan memburu mezbah Lilith, beberapa di antaranya akan meningkatkannya secara drastik.

Apa yang dilakukan oleh Whisper Keys?

Okey jadi sekarang anda telah membeli seperti 20 kekunci berbisik, apa sebenarnya yang anda lakukan dengan mereka? Nah, seperti yang disebutkan sebelum mereka membuka dada berbisik, yang selalu mengandungi penyebaran gear yang jarang dan juga eksotik dari semasa ke semasa. Oleh itu, mereka boleh menjadi suntikan kuasa tertinggi untuk watak -watak yang sedang meratakan, atau memerlukan penyegaran gear.

Kami mengesyorkan membawa sekitar 5-10 pada anda pada satu-satu masa. Ini bermakna jika anda berlari ke beberapa dada di jalan raya, anda akan dapat membukanya tanpa perlu kembali ke bandar. Sekiranya anda berbuat demikian, harapkan kemasukan rampasan tambahan setiap kali anda keluar dalam pengembaraan!

Sekiranya anda mahukan lebih banyak panduan Diablo 4, lihat kepingan kami tentang cara membuat sigils dan dapatkan serbuk sigil, serta serpihan yang mengasyikkan dan cara menggunakannya.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pemandangan Burung / Isometrik Ikuti
 • Blizzard Entertainment ikut
 • Diablo IV Ikuti
 • Hack & Slash Ikut
 • Koperasi multiplayer mengikuti
 • Terbuka dunia ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Connor adalah penulis kakitangan perkhidmatan langsung VG247. Dia menulis artikel mengenai beberapa permainan terbesar di luar sana sekarang. Dia juga peminat permainan pertempuran yang ghairah, terpaku pada genre dan komuniti. Dia adalah tragis pemain yang bergelora.

Di mana untuk mendapatkan dan cara menggunakan kekunci berbisik di Diablo 4

Diablo 4 - Seorang pemain berdiri di hadapan dada yang bercahaya kuning dan ditutupi dalam rantai, dada senyap yang memerlukan kunci berbisik

Diablo 4 Kekunci berbisik adalah barang istimewa yang anda perlukan untuk membuka kunci Dada senyap, yang merupakan salah satu cara untuk menaikkan gear peringkat tinggi. Dengan itu, ini Diablo 4 Tips juga akan membantu untuk menetapkan anda di jalan yang betul, terutamanya jika ini adalah kali pertama anda melawat tempat perlindungan. Siapa yang fikir ada banyak yang perlu dipelajari tentang hidup dalam dunia setan dan malaikat?

Beberapa jam pertama Diablo 4 berlaku di puncak patah, hanya salah satu kawasan di tempat perlindungan, tetapi masih banyak yang dapat ditemui-sudah cukup besar sehingga ia membuat perjalanan cepat melalui titik jalan keperluan. Sekiranya pengembaraan anda membawa anda ke dada senyap, atau anda berlaku pada vendor yang menjual Diablo 4 Whispering Keys, inilah yang perlu anda ketahui.

Di mana untuk mendapatkan kekunci Diablo 4 Whispering

Anda boleh membeli kunci bisikan dari Penyedia curiositi Vendor, yang terletak di banyak bandar yang terdapat di puncak patah. Penjual ini tidak menerima emas sebagai mata wang, walaupun: anda perlu membayar Murmuring Obols, yang kebanyakannya diberi ganjaran untuk menyelesaikan acara di sekitar tempat perlindungan.

Satu membisikkan kos utama 20 merungut obols, Dan kerana setiap acara yang berjaya menganugerahkan 35 obols, dengan mengandaikan anda menyelesaikan cabaran penguasaan juga, anda tidak akan menghadapi masalah mendapatkan mata wang yang diperlukan.