Di mana untuk mendapatkan bulu fwoopers & fwooper di warisan hogwarts, sekiranya anda mencuri bulu fwooper di warisan hogwarts? | Pcgamesn

Sekiranya anda mencuri bulu fwooper di warisan hogwarts

Nah, perkara pertama yang pertama, pergi ke bilik keperluan di peta selepas menyelamatkan fwoopers. Sekarang, pergi ke vivarium dan lepaskan binatang ajaib ini. Selepas anda memberi makan dan sikat fwoopers anda, mereka akan menjatuhkan bulu fwooper sebagai ganjaran. Terdapat tempoh cooldown selama 25 minit. Walau bagaimanapun, anda boleh melakukan ini seberapa banyak yang anda mahukan. Pastikan bahawa FWOOPER diberi makan dengan baik dan dijaga.

Lokasi Fwooper Den & Fwooper Bulu: Hogwarts Legacy

Baca panduan ini untuk mengetahui di mana untuk mendapatkan bulu dan bulu fwooper dalam warisan hogwarts.

Oleh Milton Dsouza Dikemas kini terakhir 3 Mac, 2023

FWOOPERS Bulu Fwooper Hogwarts Legacy

Terdapat pelbagai binatang ajaib di tanah hogwarts yang g. Fwooper, yang menyerupai burung hantu, adalah salah satu daripada mereka. Makhluk ini agak sukar dicari dalam permainan yang telah meninggalkan banyak pemain yang tertanya -tanya di mana lokasi tepatnya bertelur. Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda di mana untuk mendapatkan bulu dan bulu fwooper di Hogwarts Legacy.

Cara Mencari Fwooper Den di Hogwarts Legacy

FWOOPERS ditemui di Dens di Hogwarts Legacy. Salah satu daripada Fwooper Dens yang kita tahu adalah di rantau Feldcroft. Kami telah menandakan lokasi sebenar den ini di peta di bawah.

fwooper den

Sebelum berangkat untuk menangkap Fwooper di dalam den, pastikan anda telah menyelesaikan usaha utama-elf, nab-sack, dan tenun. Anda akan mendapat Nab-Sack-beg ajaib yang digunakan untuk menyelamatkan makhluk di sekitar peta-setelah menyelesaikan misi itu. Pencarian yang sama juga membantu anda membuka kunci vivarium. Ini adalah tempat di mana anda boleh menyimpan semua binatang yang diselamatkan dan boleh diakses melalui bilik keperluan. Sekiranya anda merasa sukar untuk menangkap fwoopers, maka lemparkan mantra momentum arresto untuk melambatkannya sebelum menggunakan nab-sack.

Sekarang, datang bahagian penting, bagaimana anda boleh mendapatkan bulu dari fwooper? Nah, kami telah menjawab soalan itu untuk anda di bawah:

Cara Mendapatkan Bulu FWooper di Hogwarts Legacy

Nah, perkara pertama yang pertama, pergi ke bilik keperluan di peta selepas menyelamatkan fwoopers. Sekarang, pergi ke vivarium dan lepaskan binatang ajaib ini. Selepas anda memberi makan dan sikat fwoopers anda, mereka akan menjatuhkan bulu fwooper sebagai ganjaran. Terdapat tempoh cooldown selama 25 minit. Walau bagaimanapun, anda boleh melakukan ini seberapa banyak yang anda mahukan. Pastikan bahawa FWOOPER diberi makan dengan baik dan dijaga.

Satu lagi cara untuk mendapatkan bulu fwooper di Hogwarts Legacy adalah dengan membeli mereka dari kedai Brood dan Peck yang terletak di Hogsmeade Village. Bulu ini akan membuat anda kembali sekitar 250 galleons. Walaupun ini adalah cara yang lebih cepat untuk mendapatkan bulu fwooper, anda akan mendapati diri anda membeli mereka dengan kerap dan bukannya mendapatkannya secara percuma dari vivarium anda.

Itu sahaja yang perlu anda ketahui mengenai tempat untuk mendapatkan FWOOPERS dan FWOOOPER Bulu di Hogwarts Legacy. Sekiranya panduan ini membantu anda, jangan lupa untuk menyemak kami Hogwarts Legacy seksyen untuk lebih banyak petua & trik.

Sekiranya anda mencuri bulu fwooper di warisan hogwarts?

Di kelas Ramuan Pertama anda di Hogwarts Legacy, Garreth akan meminta anda mencuri bulu fwooper. Inilah penurunan sama ada anda harus membantunya atau tidak.

Hogwarts Legacy mencuri bulu fwooper: Garreth Weasley

Diterbitkan: 5 Mei 2023

Tertanya -tanya sama ada untuk mencuri bulu Hogwarts Fwooper Feather? Mengetahui sama ada untuk membantu Garreth dalam kelas Ramuan adalah yang rumit kerana, di satu pihak, anda ingin memberikan kesan pertama yang baik kepada Profesor Sharp sebagai pelajar tahun kelima yang baru. Sebaliknya, ramuan “hebat” Garreth pasti sangat baik, dan anda ingin berteman dan sekutu semasa anda di Hogwarts.

Ini bukan satu -satunya keputusan yang perlu anda buat dalam warisan Hogwarts, tetapi ia adalah salah satu yang paling awal, dan Garreth membuat kes yang baik untuk dirinya sendiri dalam permainan RPG. Cukup mudah untuk mencuri bulu – semua yang perlu anda lakukan adalah mengambilnya apabila anda memasuki pejabat Sharp, bersama bahan -bahan yang sebenarnya anda ada di sana – tetapi adakah anda akan mendapat masalah? Berikut adalah dua hasil keputusan kelas Ramuan sama ada untuk mencuri bulu fwooper di warisan Hogwarts atau tidak.

Hogwarts Legacy mencuri bulu fwooper :: Garreth

Hogwarts Legacy Fwooper Hasil Bulu

Ia tidak semestinya sama ada anda mencuri bulu fwooper atau tidak kerana hasilnya kebanyakannya sama sama ada. Jika anda mencuri bulu fwooper dari pejabat Profesor Sharp, selepas anda mencipta ramuan edurus anda seperti yang diarahkan oleh Sharp, Garreth’s Cauldron akan mula membuat beberapa bunyi funky, diikuti oleh beberapa letupan berwarna -warni. Profesor Sharp kemudian mempunyai kata -kata dengan anda tentang membantu Encik. Weasley Brew Chaos, dan walaupun anda menafikan tuduhan, dia mencadangkan anda mula mengambil akauntabiliti untuk tindakan anda.

Sekiranya anda memutuskan untuk tidak mencuri bulu fwooper untuk Garreth, dia mengatakan dia akan memikirkan cara lain untuk membuat ramuan berfungsi. Hasilnya masih sama walaupun – Garreth merosakkan ramuan itu dan diberitahu oleh Profesor Sharp, walaupun anda akan kekal dalam buku -buku baik guru jika anda tidak melakukan larceny.

Itu semua ada keputusan ini – anda akan diampuni kerana berfikir bahawa anda boleh membuka kunci ramuan baru awal dengan membantu Garreth, tetapi kemahiran pembuatannya di bawah par, jadi ia tidak bermain dengan cara itu. Sekarang anda tahu semua tentang pilihan bulu fwooper dalam kelas ramuan, pastikan anda membaca semua ramuan, mantra, dan bakat warisan Hogwarts, kerana ketiga -tiga penting untuk perjalanan anda melalui dunia sihir. Sebagai alternatif, lihat senarai permainan PC terbaik kami yang tersedia untuk dimainkan sekarang.

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat, dan Mermaids di UK.

Liputan Ford James Ford di PCGamesn termasuk Starfield, Marvel Snap, dan apa -apa Call of Duty, dan juga bersemangat tentang F1, dia adalah sedikit pakar permainan tangki.

Sekiranya anda mencuri bulu fwooper di warisan Hogwarts untuk Garreth Weasley?

Hogwarts Legacy Feather mencuri weasley

Sekiranya anda mencuri bulu fwooper di warisan hogwarts? Semasa Garreth Weasley meminta anda untuk membantu ia kelihatan seperti dilema – membantu rakan dengan melakukan jenayah? Tidak ada jawapan yang jelas di sini kerana anda akan membiarkan seseorang turun, atau mencuri.

Ini adalah salah satu daripada banyak kali anda akan ditanya oleh seseorang untuk melakukan sesuatu, tetapi tidak seperti, katakan, tugas yang tidak berbahaya seperti mencari gobstones warisan Hogwarts, sama ada anda mencuri bulu yang dirasakan seperti itu mungkin mempunyai kesan. Walau bagaimanapun, spoiler: pilihan anda tidak mengubah apa -apa.

Tidak ada mantra warisan Hogwarts yang dapat membantu anda di sini. Itu hanya kes yang mengambil bulu secara fizikal atau tidak. Jadi inilah yang berlaku apabila anda memutuskan untuk mencuri bulu fwooper warisan Hogwarts, dan apa yang berlaku jika anda tidak melakukannya.

Sekiranya anda mencuri bulu fwooper di warisan hogwarts?

Tidak ada perbezaan jika anda mencuri bulu atau tidak dalam warisan Hogwarts. Sekiranya anda mengambilnya Profesor Sharp akan memberitahu anda, dan jika anda tidak, Garreth akan baik -baik saja dan mengatakan dia akan bekerja sesuatu yang lain.

Apa sahaja yang anda memutuskan untuk mencuri bulu atau tidak pelajaran akan diteruskan dan menamatkan dengan cara yang sama. Kedua -dua pilihan tidak mempunyai kesan sebenar dalam warisan Hogwarts:

  • Sekiranya anda mencuri bulu, anda akan diberitahu oleh Profesor Sharp kerana melakukannya
  • Sekiranya anda tidak mencuri bulu, Garreth tidak akan keberatan sementara Profesor Sharp akan memerhatikan tindakan anda.

Yang penting, apa sahaja yang anda pilih Weasley masih akan mendekati anda kemudian dalam permainan dengan rancangan untuk memasuki honeydukes sweetshop yang mengaktifkan pencarian. Tidak ada yang datang dari Profesor Sharp memberitahu anda sama ada kecuali untuk cepat di hujung kelas. Tidak ada kesan kemudian, jadi tidak begitu penting apa yang anda pilih.

Sebilangan besar keputusan dalam permainan seperti ini, dan misi yang anda dapat dari pelajar biasanya mudah dan sering melibatkan sesuatu atau pergi ke suatu tempat. Satu pengecualian untuk itu adalah Hogwarts Legacy Quiz Jawapan yang anda perlukan ketika Sephronia menyerang anda dengan cabaran trivia.

Pembebasan Hogwarts Legacy telah menjadi subjek kritikan dan perdebatan kerana j.K. Pendirian awam Rowling mengenai identiti jantina, yang terus mencabar keterangkuman di tengah -tengah komuniti Harry Potter. Inilah penjelasan kami di Hogwarts Legacy Controversy.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.