Di mana untuk mencari tapak kemalangan satelit Warzone Season 4: Semua lokasi Sat -Link – Dexerto, Stesen Uplink Warzone dan Lokasi Satelit | PC Gamer

Bagaimana stesen uplink dan satelit terhempas bekerja di Warzone

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Di mana untuk mencari tapak kemalangan satelit Warzone Season 4: Semua lokasi Sat-Link

Warzone Satellite Crash Site Poi

Activision

Dengan pelancaran Musim 4, Raven telah menambah Sat-Links ke Warzone bersama-sama dengan tapak kemalangan satelit baru POI. Di sinilah anda dapat menemuinya, cara menggunakannya dan apa yang anda dapatkan sebagai balasan.

Musim 4 terbukti besar untuk Warzone. Terdapat Pois Baru, Pintu Merah telah ditambah untuk memberikan rompakan peringkat tinggi dan beberapa senjata telah diserang dan nerfed.

Musim 3 membawa perubahan peta pertama ke Warzone, tetapi Musim 4 menambah beberapa racun baru dalam bentuk tapak kemalangan satelit.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, di lokasi tapak kemalangan yang disenaraikan di bawah, anda boleh berinteraksi dengan sat-links untuk mendapatkan rampasan dan cabaran acara jatuh tanah yang lengkap. Inilah yang perlu anda ketahui dan bagaimana melakukannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Di mana untuk mencari stesen sat-link di Warzone Season 4

Lokasi Tapak Kemalangan Satelit Warzone

Lokasi Tapak Kemalangan Satelit Warzone.

Bahagian paling sukar mengenai cabaran ini sebenarnya adalah mencari stesen-stesen Sat-Link. Pastikan mata anda dikupas untuk bangkai di lokasi berikut:

 • Tanah Ladang Krovnik: Betul di tengah -tengah beberapa tanaman petani miskin adalah satu satelit yang terhempas, pesawatnya berpecah menjadi beberapa bahagian di tengah -tengah bidang.
 • Blok 18: Lebih dekat dengan kampung yang pernah tidur berhampiran lombong garam terletak satu lagi satelit yang jatuh. Lokasinya meninggalkannya terbuka kepada pengendali yang terjejas dari array radar.
 • Blok 16: Jauh di dalam sungai Gora berhampiran menara kawalan lapangan terbang, satelit yang lebih utuh duduk siap untuk diterokai.
 • Jambatan Gora: Memperluas Sungai Gora Antara Pusat Bomba Downtown 12 dan Tempat Tanah Persiaran, jambatan ini menyaksikan kesan langsung dari satelit yang jatuh, mengambil sebahagian daripada kerja kerasnya.

Kemudian, di suatu tempat di sekitar lokasi ini, anda harus mencari kotak kecil dengan hidangan satelit duduk di atasnya. Sebaik sahaja anda mendapati bahawa, anda akan menjadi pemenang.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara Menghancurkan Satelit & Dapatkan Ganjaran

Untuk merosakkan satelit di Warzone, yang perlu anda lakukan hanyalah tekan butang untuk berinteraksi dengan pautan sat, dan ia akan menghantar satelit terhempas dengan rampasan di dalamnya. Berhati -hati walaupun: Satelit yang terhempas ini akan dapat dilihat oleh semua orang di peta, yang bermaksud pemain akan dapat meneliti anda dengan lebih mudah kerana mereka akan mengetahui lokasi kasar anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Dari segi ganjaran, ia tidak betul-betul jelas apa variasi, tetapi anda boleh mendapatkan rompakan peringkat tinggi seperti penanda drop loadout, h.A.R.P Lanjutan UAV dan banyak lagi.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Berhati -hati, walaupun: terutamanya pada permulaan musim 4, racun tapak kemalangan ini akan banyak dipertandingkan dan boleh mengakibatkan beberapa keluar awal ke gulag.

Bagaimana stesen uplink dan satelit terhempas bekerja di Warzone

Mencari salah satu stesen uplink Warzone yang sukar difahami dapat memberi anda ganjaran yang kuat.

Stesen Uplink Lokasi Satelit Warzone

(Kredit Imej: Infinity Ward)

Sekiranya anda mencari stesen uplink Warzone, baiklah, jujur, jadi saya. Mereka bukan perkara yang paling mudah untuk dijumpai pada versi Verdansk ’84 yang segar, tetapi anda perlu mencari sekurang -kurangnya lima jika anda ingin melengkapkan cabaran acara Warzone Ground Fall yang baru. Itu melibatkan bukan hanya mencari satelit terhempas di peta, tetapi terhempas satu. Mengujakan.

Datang sebagai sebahagian daripada Warzone Season 4, bersama-sama dengan senjata baru seperti pistol kuku dan ciri-ciri baru misteri seperti pintu merah seperti portal, stesen uplink tiba di dalam permainan yang, sekali diaktifkan, memberi anda peluang untuk menghantar satelit Tanah sebagai balasan untuk ganjaran, seperti Killstreaks yang kuat. Oleh itu, di mana anda dapat mencari stesen uplink dan lokasi satelit Warzone supaya anda dapat merampas rampasan anda? Saya di sini untuk menolong.

Warzone Satellite Lokasi: Tempat Mencari Mereka

Dalam beberapa minit pertama perlawanan, satelit akan mula turun di Verdansk. Sangat mungkin untuk mengikuti jalan mereka dari langit ke tanah, tetapi jika itu tidak berfungsi untuk anda terdapat beberapa tempat berulang, seperti di Krovnik Farmland dan Jambatan Gora. Apabila anda melihat seseorang yang tidak disentuh, berinteraksi dengannya untuk menuntut hadiah anda. Secara semulajadi akan ada pemain lain yang memburu dolar ini seperti anda, jadi berjaga -jaga.

Anda boleh melengkapkan dua daripada Tiga Warzone Ground Fall mencabar dengan cara ini -menghilangkan sepuluh musuh berhampiran satelit atau stesen uplink dan mengumpulkan tiga ganjaran dari satelit -tetapi untuk cabaran lain yang anda perlukan untuk mencari satelit yang lain: merosakkan diri sendiri. Untuk ini, anda perlu mencari stesen uplink -lebih lanjut di bawah.

Di mana untuk mencari stesen uplink warzone

Stesen uplink lebih sukar dicari. Mereka kecil, tidak ditandakan di peta, dan lokasi mereka kelihatan rawak. Sekiranya lokasi biasa muncul, saya akan mengemas kini panduan ini. Untuk rujukan visual hidangan satelit kecil ini, lihat video Legolee di Reddit di bawah.

Anda akan tahu bila anda berada di stesen kerana ikon ‘selamat’ oren akan muncul di skrin anda. Anda akan mula mengamankan stesen dengan berdiri di dekatnya dan apabila anda akan diberitahu bahawa satelit sedang terhempas. Ia akan mendarat berhampiran stesen uplink, tetapi jika anda merindui ia menjunam dengan kuat dari langit, jangan risau: ia akan ditandakan di peta anda. Dari sana, selagi anda bertahan dalam perjalanan ke zon pendaratan, tuntut harta karun anda dengan berinteraksi dengan satelit yang baru dimusnahkan.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Harry Shepherd

UK – Setelah mengumpul dan memakan buasir panduan permainan cetak pada masa mudanya, Harry telah mencipta versi abad ke -21 selama lima tahun yang lalu sebagai penulis panduan di pcgamesn dan editor panduan di pc gamer. Beliau juga telah menghasilkan ciri -ciri, ulasan, dan lebih banyak panduan untuk ulasan yang dipercayai, Techradar dan sepuluh ulasan teratas. Dia telah bermain dan memungut permainan PC selama lebih dari dua dekad, dari kenangan kabur tentang apa yang mungkin ular mengetuk pada pelantar pertamanya ketika dia berusia tujuh tahun untuk menghasilkan panduan bermaklumat mengenai simulator bola sepak, permainan peranan terbuka dunia, dan penembak hari ini. Begitu banyak sekarang dia dengan tegas enggan menyampaikan maklumat kecuali dalam bentuk dalam talian yang boleh diklik.

Stesen Uplink Warzone dan satelit yang terhempas dalam acara jatuh tanah dijelaskan

The Kejatuhan tanah Acara memperkenalkan dua elemen baru ke Warzone – Stesen uplink dan satelit terhempas.

Walaupun perubahan peta untuk musim 4 mungkin dicadangkan, satelit yang sudah turun bukanlah apa yang anda lakukan – sebaliknya, anda mesti merosakkan satelit sendiri.

Halaman ini menerangkan Bagaimana stesen uplink dan lokasi satelit terhempas berfungsi, Tetapi cerita panjang pendek, dalam pengalaman kami, ia melibatkan sedikit nasib dalam mencari mereka – jadi bermain seperti biasa, dan menjaga mata anda di langit.

Pada masa ini, Sehingga Warzone Musim 4, anda tidak dapat menyelesaikan aktiviti ini lagi. Sekiranya anda mencari lebih banyak bantuan, lihat halaman Senjata Warzone Terbaik kami dan Vanguard Royale Meta.

 • Bagaimana lokasi stesen uplink berfungsi di Warzone
 • Bagaimana satelit dan cache satelit yang terhempas bekerja di Warzone
 • Cara melengkapkan stesen uplink Ground Fall dan cabaran satelit yang terhempas

Dari pengalaman kami pada pelancaran acara kejatuhan tanah, lokasi mereka nampaknya kebanyakannya rawak. Ada kemungkinan lokasi sendiri mungkin ditetapkan, tetapi sama ada mereka bertelur di lokasi tersebut akan menjadi rawak setiap perlawanan. Sehingga kami tahu pasti, perhatikan mereka di mana sahaja anda pergi semasa anda bermain.

Kerana saiz stesen uplink, mereka sukar untuk mengesan dari jauh – jadi peluang terbaik anda tersandung di seluruh mereka ketika anda meneroka peta. (Anda juga boleh menemui mereka dengan mencari satelit yang terhempas terlebih dahulu, kerana seseorang membawa kepada yang lain – tetapi lebih banyak lagi di bahagian kemudian.)

Penanda ‘selamat’ akan muncul di skrin apabila anda cukup dekat ke stesen uplink, yang berguna jika anda melakukan perjalanan dengan kelajuan.

Apabila anda semakin dekat, anda akan mula mengamankan stesen secara automatik. Walaupun kecil, mungkin untuk bersembunyi di belakang satu – jadi crouch atau pergi terdedah untuk mengelakkan pengesanan dari pemain lain.

Sebaik sahaja ia dijamin dan meter penuh – ia akan mengambil masa antara lima dan 10 saat – maka satelit yang terhempas akan jatuh.

Bagaimana satelit dan cache satelit yang terhempas bekerja di Warzone

Sebaik sahaja anda menggunakan stesen uplink, satelit akan jatuh dari langit dekat.

Ini hanya akan mengambil masa beberapa saat – jadi tinggal di mana anda berada, dan anda harus mendengar dan melihatnya.

Melihat satelit yang jatuh, dan penanda skrin ketika ia mendarat.

Jika anda tidak dapat mengesan dengan penglihatan atau bunyi, radio akan memberi amaran kepada anda bahawa ia jatuh – dan pembuat skrin akan menunjukkan lokasi, yang sepatutnya sekitar 100m hingga 150m jauhnya.

Setelah ditutup, anda boleh mengumpul ganjaran dari satelit yang terhempas, seperti penanda drop loadout dan h.A.R.P. UAV (UAV lanjutan yang berlangsung selama 90 saat).

Semasa melancarkan trak kargo perisai juga boleh jatuh dari satelit yang terhempas – tetapi ini dengan cepat dikeluarkan berikutan bug yang tidak dapat dilihat.

❗️Kami telah menolak kemas kini di #warzone untuk mengeluarkan trak kargo perisai kerana masalah berterusan dengan pemain menjadi tidak kelihatan.

Trello telah mengemas kini Ben.

Masih banyak rompakan untuk dicari di satelit. Ini bertempur dengan kematian untuk kecapi dan beban percuma. ��️ https: // t.CO/QT0USYGYBU

– Raven Software (@ravensoftware) 17 Jun 2021

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Cara melengkapkan stesen uplink Ground Fall dan cabaran satelit yang terhempas

Sebagai sebahagian daripada acara kejatuhan tanah, anda mempunyai tiga cabaran untuk menyelesaikan yang berkaitan dengan penambahan baru di atas ke Warzone:

 • Di Warzone, selamat 5 stesen uplink
 • Hapuskan 10 musuh sementara berhampiran stesen uplink aktif atau satelit baru -baru ini terhempas
 • Di Warzone, kumpulkan 3 ganjaran dari satelit yang terhempas

Bahagian yang paling sukar ialah mencari stesen uplink di tempat pertama – ini memerlukan sedikit nasib dalam tersandung di seluruhnya. Walau bagaimanapun, perkara akan menjadi lebih mudah apabila mereka aktif, kerana satelit yang terhempas akan dapat dilihat di langit untuk semua pemain lain untuk melihat.

Ini dapat menarik pemain kepada anda – berguna jika anda berada di langkah menghapuskan musuh – atau sebaliknya, jika anda berjuang untuk mencari tapak di tempat pertama. Singkatnya, ia membantu untuk terus menonton langit untuk satelit masuk setiap kali anda bermain.

Dalam pengalaman kami, anda dapat melihat mereka dari jarak jauh, jadi jika anda cukup bernasib baik, anda harus mempunyai masa untuk menuju dan menyebabkan masalah – dan mungkin juga mengumpulkan ganjaran satelit yang terhempas untuk diri sendiri.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Call of Duty: Perang Dingin Ops Hitam Ikuti
 • Call of Duty: Warzone Caldera Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Logo Eurogamer.net

Beli barang dengan glob pada mereka

Dan barangan Eurogamer yang indah di kedai rasmi kami!

Eurogamer.net Merch

Bad Puns and Video Games sejak tahun 1999.

Eurogamer.bersih dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.