Di mana untuk mencari Panduan Preppers Doomsday Fortnite | PCGamesn, Fortnite – Lokasi Panduan Preppers Doomsday: Di mana untuk Mengumpul Panduan Preppers Doomsday dijelaskan |

Fortnite – Lokasi Panduan Preppers Doomsday: di mana untuk mengumpul panduan preppers doomsday dijelaskan

Tumpukan beruap adalah tempat yang besar dan mungkin tidak jelas dengan peta sahaja, tetapi jangan risau. Yang mesti anda lakukan ialah memasuki menara yang betul sebelum reaktor kedua (jika anda melihat peta).

Di mana untuk mencari panduan preppers doomsday fortnite

Ingin tahu di mana untuk mencari panduan preppers kiamat di Fortnite? Konspirasi Alien Fortnite berjalan lebih mendalam pada minggu keempat cabaran legenda, dan nampaknya Petani Steel, salah satu NPC Fortnite, memainkan peranan utama. Selepas anda mencari ladang untuk petunjuk, lawati setiap tempat kegemaran petani Steel, dan letakkan tanda -tanda orang yang hilang di kedua -dua hutan yang menangis dan padang rumput berkabus, anda akan ditugaskan untuk mencari tome untuk membantu anda bertahan apa sahaja yang akan datang.

Seperti semua cabaran legenda yang lain, ia hanya tersedia untuk minggu ini, jadi pastikan anda menyelesaikan semuanya untuk mendapatkan pengalaman untuk Pass Battle dan mendapatkan kulit Fortnite itu. Kami juga mendapat panduan untuk semua lokasi Artifak Alien Fortnite yang baru untuk minggu ini – cari mereka dalam pengembaraan anda supaya anda dapat membuka lebih banyak gaya Kymera.

Untuk membantu anda, inilah lokasi untuk Panduan Preppers Doomsday Fortnite di peta, serta penerangan yang lebih terperinci tentang di mana anda perlu pergi untuk mencari pengetahuan yang tersembunyi ini.

Lokasi Panduan Preppers Doomsday Fortnite di peta. Ia

Fortnite Doomsday Preppers Panduan Lokasi

Panduan Preppers Doomsday ditemui di Hydro 16, timur Slurpy Swamp. Kepala pejabat di tingkat bawah Hydro 16, di sudut tenggara bangunan. Di dalam bilik ini, terdapat buku biru dengan reka bentuk llama dan pensil yang diikat dengannya. Ini adalah panduan preppers doomsday, jadi hanya tekan dan tahan butang e untuk mengambilnya dan selesaikan cabarannya.

Dengan buku di tangan, anda kini hanya perlu memakan bekalan untuk menyelesaikan pelbagai jenis cabaran legenda empat minggu. Peta telah berubah sedikit sejak permulaan musim. Terdapat juga minigame di atas Fortnite Mothership, parasit telah menjangkiti beberapa haiwan Fortnite yang miskin, dan anda mempunyai peluang yang lebih baik untuk mencari senjata asing yang tersebar di seluruh peta.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Fortnite – Lokasi Panduan Preppers Doomsday: di mana untuk mengumpul panduan preppers doomsday dijelaskan

Kumpulkan Panduan Preppers Doomsday adalah salah satu pencarian legenda di Fortnite Bab 2 Musim 7.

Cabaran ini hanya tersedia pada minggu ke -4 musim ini dan, untuk membukanya, anda mesti mencari petunjuk ladang terlebih dahulu, melawat tempat kegemaran Farmer Steel dan meletakkan tanda orang yang hilang.

Terdapat dua lokasi di mana anda dapat mencari panduan preppers doomsday, tetapi anda hanya perlu merebutnya sekali. Selain daripada pemain lain, ia adalah cabaran yang agak mudah jika anda tahu di mana untuk melihat supaya anda boleh merancang melarikan diri pantas.

Melengkapkan Fortnite Challeng.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Tumpukan beruap adalah tempat yang besar dan mungkin tidak jelas dengan peta sahaja, tetapi jangan risau. Yang mesti anda lakukan ialah memasuki menara yang betul sebelum reaktor kedua (jika anda melihat peta).

Ia mempunyai satu set pintu yang berbeza, yang berwarna oren, di tingkat lantai dan tingkat pertama. Sekiranya anda mendarat dari bas di atas tingkat pertama, tidak mengapa. Hanya menuju ke bawah menggunakan tangga dan, sekali di tingkat pertama, beralih untuk melihat panduan di lantai di sebelah tangga dan beberapa kotak.

Sekiranya anda mendarat lebih dekat ke Swamp Slurpy atau Misty Meadows, ada peluang lain untuk anda ambil item ini.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Lokasi Panduan Preppers Doomsday di Hydro 16

Terdapat mercu tanda di timur paya slurpy yang dipanggil Hydro 16, yang pada dasarnya merupakan kilang yang ditinggalkan. Di sini anda boleh mencari panduan preppers kiamat lain. Oleh itu, jika anda berada di kawasan itu, anda boleh merebutnya dan menyelesaikan cabaran tanpa perlu menyimpang ke susunan beruap.

Berikut adalah peta dengan tempat yang tepat seperti yang ditunjukkan dari gambaran keseluruhan:

Melihat peta dalam permainan, kami mengesyorkan anda membawa pintu masuk utara ke Hydro 16. Melalui pintu dan anda akan melihat jentera di sekeliling anda.

Sekiranya anda melihat bahagian pedalaman yang lain, anda akan melihat pintu biru muda dengan tingkapnya rosak.

Ia betul -betul di sebelah tangga yang membawa di tingkat atas. Daripada naik, anda akan mahu membuka pintu itu dan melihat tanah ke kiri anda. Terdapat Panduan Preppers Doomsday.

Itu semua lokasi yang boleh anda gunakan untuk menyelesaikan cabaran ini!

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Fortnite Season 7, lihat panduan kami di Pass Battle, pencarian legenda, artifak asing, senjata IO, dada kosmik dan perjalanan antara porta-potties.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • MAC Ikut
 • MMO Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 7 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Diego adalah penulis lepas dari Argentina yang telah belajar bahasa Inggeris terima kasih kepada permainan video. Dia terlepas sebahagian besar klasik, tetapi dapat memusnahkan azab, persona, kegelapan dan pinballs selama berjam -jam. Mungkin di Twitter sekarang.