Di mana untuk mencari floaties unicorn di lubang berenang di Fortnite hari -hari cabaran musim panas | GamesRadar, Fortnite Unicorn Floaties: Di mana untuk mencari Floaties Unicorn di Lubang Berenang | Pcgamesn

Fortnite Unicorn Floaties: Di mana untuk mencari Floaties Unicorn di Lubang Berenang

Senarai Gaya Kimia FC 24 Lengkap dijelaskan

Tempat mencari floaties unicorn di lubang berenang di fortnite hari -hari cabaran musim panas

Fortnite Unicorn Floaties Cari Lubang Berenang

Terdapat lapan fortnite unicorn floaties untuk mencari di pelbagai lubang berenang di peta selama 14 hari cabaran musim panas. Bantuan keapungan kecil yang gembira ini tersembunyi di sekitar peta di kolam, tasik dan kolam renang, dan boleh menjadi sukar untuk dilihat dari jauh. Oleh itu, panduan kami untuk semua lokasi Floaties Fortnite Unicorn harus membantu anda menandakan ketiga -tiga yang anda perlukan untuk menyelesaikan tugas ini.

Lihat semua lokasi Floaties Fortnite Unicorn di video kami di bawah:

Lokasi Floaties Fortnite Unicorn

Seperti yang anda dapat lihat fortnite unicorn floaties cukup banyak di sebelah kanan peta. Seperti yang anda hanya perlu mencari tiga untuk menyelesaikan hari -hari ini cabaran musim panas, lebih baik untuk mensasarkan kawasan Fatal Fields/Paradise Palms kerana di mana anda akan menemui tiga yang paling dekat bersama.

1. Utara tumbuhan tekanan

Yang pertama dari fortnite unicorn floaties yang anda dapati boleh didapati di mata air panas di utara loji tekanan. Hanya bertujuan untuk kolam renang utara dan anda harus melihatnya berhampiran pantai.

2. Kapal lanun lagun malas

. Anda tidak akan melihatnya dari udara jika anda meluncur masuk sehingga hanya bertujuan untuk di mana jalan itu memenuhi pantai dan kemudian menuju ke bawah.

3. Loot Lake

Di Loot Lake, anda akan menemui fortnite unicorn floatie oleh bangunan kecil dengan jeti yang datang dari itu. Ia terletak di pantai sehingga mudah terlepas.

4. Dusty Divot, Tenggara

Terdapat pesta pantai di salah satu kolam di divot berdebu tetapi anda akan mahu mengabaikannya dan menuju ke air timurnya. Tidak ada belon atau kerusi matahari di sini, hanya floatie unicorn sendiri berhampiran dengan bekas perkapalan.

5. Bidang maut

. Ini antara pokok willow besar dan jeti.

6. Paradise Palms, berhampiran stesen minyak

Terdapat pesta pantai berhampiran stesen minyak di Paradise Palms dan Floatie Unicorn Fortnite hanya berkeliaran berhampiran kanu.

7. Palim Palms

Cari kolam berbentuk ‘P’ ketika anda menuju ke Palim Palms, di rumah kecil dengan jalan yang dilindungi. Anda akan menemui fortnite unicorn floatie di dalam air berhampiran kerusi matahari.

8. Kesepian kesepian

Kepala di sebelah Lonely Lodge di mana air terjun itu dan anda akan menemui fortnite unicorn floatie di bawahnya. Cari tanda Lodge Lonely berhampiran tangga jika anda tidak dapat melihat air terjun.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Leon Hurley

Koordinator Panduan Kanan

Saya Koordinator Panduan Senior Gamesradar, yang bermaksud saya menjalankan panduan dan kandungan petua GamesRadar. Saya juga menulis ulasan, pratonton dan ciri -ciri, sebahagian besarnya mengenai seram, pengembaraan tindakan, fps dan permainan dunia terbuka. Saya sebelum ini bekerja di Kotaku, dan majalah dan laman web PlayStation rasmi.

Senarai Gaya Kimia FC 24 Lengkap dijelaskan

Cyberpunk 2077 Dev secara rasmi membunuh teori Elon Musk Cameo: “Siapa yang datang dengan omong kosong ini?”

Fortnite Unicorn Floaties: Di mana untuk mencari Floaties Unicorn di Lubang Berenang

Di mana saya boleh mencari floaties unicorn di fortnite? Oleh kerana permainan royale pertempuran seminal permainan epik ditetapkan di sebuah pulau, terdapat banyak tempat di mana anda boleh mengambil beban dan berenang. Walau bagaimanapun, sementara kami tidak akan mengesyorkan meninggalkan peta itu sendiri, terdapat banyak badan barang biru dan pelbagai anak sungai di pedalaman juga.

Yang mengatakan, tidak ada jumlah yang banyak untuk dilakukan di dalam air, terutama sekali apabila anda telah mengisi banyak pihak Fortnite Beach yang mengamuk di seluruh dunia. Sekarang, sebagai sebahagian daripada cabaran Fortnite 14 hari, beberapa mainan fortnite unicorn mainan telah muncul. Anda hanya perlu mencari tiga untuk mendapatkan cabaran ini dibungkus, tetapi terdapat banyak lubang berenang di mana mereka dapat dijumpai.

Jadi itulah sebabnya kami berada di sini dengan panduan ini: semakin cepat anda dapat mencari floaties unicorn di Fortnite, semakin cepat anda dapat kembali ke perayaan – dan dapatkan diri anda lagi kemenangan Royale untuk menambah koleksi anda. Bagaimanapun, mari kita terapung cadangan ini dengan cara anda: Bagaimana dengan kita mencari tiga fortnite unicorn floaties? Ya, kami fikir anda akan bersedia.

Semua lokasi Floaties Fortnite Unicorn

Bercakap tentang kembali bersantai di matahari musim panas, anda hanya perlu mencari tiga pelampung berbentuk unicorn untuk menyelesaikan cabaran ini dan mendapatkan ganjaran bungkus neon tropika. Tiga kawasan di mana anda dapat menjumpainya adalah tempat basah yang basah Loot Lake, Lazy Lagoon, dan juga Hotsprings.

Anda dapat melihat lokasi yang lebih spesifik di galeri tangkapan skrin di atas. Floaties Fortnite Unicorn boleh didapati di timur laut Loot Lake, di sebelah selatan Hotspring Timur Laut, dan di bawah gangway kayu ke arah kapal lanun di Lazy Lagoon.

Dan di sana anda memilikinya, semua lokasi Fortnite Unicorn Floaties supaya anda dapat bersenang -senang di bawah sinar matahari dan dapatkan bungkus Fortnite baru untuk menambah almari pakaian anda. Untuk lebih banyak ganjaran, tangkap lokasi Fortnite Fortnite anda. Baru -baru ini kami telah melihat Fortnite Fortbyte 63 pergi secara langsung dalam permainan, tetapi anda akan mahu mengetepikan masa untuk memasangkan mereka semua jika anda telah mengabaikannya walaupun beberapa hari. Dapatkan semua yang dilakukan, dan anda sudah bersedia untuk menikmati Matahari, Laut, dan Battle Royale Cosmetics.

Harry Shepherd Bekas PCGN Guides Writer and Purveyor of Puns. Kerana yang terakhir mungkin menjadi peranan yang dilantik sendiri, ia patut menambah dia juga suka permainan RPG, Red Dead Redemption 2, dan Games Indie.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.