Di mana untuk mencari di antara jambatan tertutup, air terjun, dan hijau ke -9 di Fortnite: Battle Royale, Fortnite Covered Bridge, Waterfall dan Lokasi Hijau ke -9 |

Fortnite Covered Bridge, Air Terjun dan Lokasi Hijau ke -9

Walau apa pun, ini adalah pencarian terakhir antara cabaran musim 5. Musim 6 hanya sekitar sudut. Semoga anda dapat mencapai tahap 100 sebelum musim habis!

Di mana untuk mencari di antara jambatan, air terjun, dan hijau ke -9 dalam ‘Fortnite: Battle Royale’

Di sinilah mencari di antara jambatan yang dilindungi, air terjun dan hijau kesembilan di ‘Fortnite: . [+] Pertempuran royale ‘untuk mencari bintang pertempuran tersembunyi.

Kredit: Epic / Erik Kain

Fortnite’s Musim 5, Minggu 10 cabaran hidup. Sekali lagi, pemain ditugaskan untuk mencari antara tiga mata — kali ini berhampiran pautan malas di bahagian tengah-tengah peta.

Ini adalah kumpulan terakhir cabaran untuk Fortnite: Battle Royale’s Musim kelima. Dengan Musim 6 hanya sekitar sudut, sudah tiba masanya untuk membungkus seberapa banyak cabaran yang mungkin untuk mendapatkan pertempuran anda ke Tier 100 dan membuka kunci pakaian Ragnarok yang mengagumkan.

Sekiranya anda sudah berada di Tahap 100, setiap cabaran yang anda selesaikan akan menghasilkan XP, membuka kunci gaya tersuai baru untuk kulit drift dan ragnarok.

Cabaran ‘Carian Antara’ minggu ini meminta kami mencari di antara jambatan yang dilindungi, air terjun dan hijau ke -9 di padang golf Lazy Link. Yang terakhir adalah petunjuk pertama ke mana anda harus memulakan carian anda. The Green ke -9 terletak di pinggir timur laut padang golf, di sebelah timur rumah kelab dan gelanggang tenis.

Pautan malas, anda mungkin ingat, menggantikan ekar anarki ketika musim 5 bermula. Ia ditambahkan ke peta pada masa yang sama dengan Viking Village dan kawasan padang pasir (di mana anda dapat mencari satu lagi musim 5 ‘carian antara’ cabaran dari minggu 2.)

Peta

Walau apa pun, di sinilah anda ingin mencari, betul -betul di pinggir barat G2 persegi:

Inilah Bintang Pertempuran di G2.

Kredit: Epic / Erik Kain

Mari zum sedikit.

Dab yang betul di tengah -tengah jambatan, air terjun dan hijau yang tertutup anda mempunyai sedikit kotoran di antara gubuk kecil dan pokok. Di sinilah anda akan menemui bintang pertempuran tersembunyi yang bernilai seluruh peringkat ke arah pertempuran anda.

Bintang Pertempuran Tersembunyi adalah antara pokok kecil dan gubuk kecil.

Kredit: Epic / Erik Kain

Anda dapat melihat jambatan tertutup di selatan lokasi ini, merangkumi tebing sungai cetek yang mengalir ke air terjun. Hijau ke -9 terletak di sebelah barat Bintang Pertempuran Tersembunyi di pinggir timur padang golf di sebelah Lazy Links. Dan akhirnya, air terjun mengalir dari pinggir peta ke laut sekitar hanya ke barat gulungan berisiko.

Kemas kini:

Saya telah membuat panduan video pendek untuk membantu anda mencari bintang pertempuran tersembunyi. Semak di bawah:

. Salah satu cara untuk mengelakkan semua bahaya ini adalah bermain dalam melambung tinggi 50 -an di mana anda kemungkinan besar akan bersama ahli pasukan anda sendiri. Walaupun dalam solo, bagaimanapun, berlari dan meraih bintang pertempuran boleh dilakukan. Banyak kali, pemain lain akan begitu tertumpu pada mendapatkan bintang yang mereka tidak akan melihat anda, walaupun selalu menjadi risiko.

Ia juga peluang. Sekiranya anda perlu membungkus beberapa cabaran penghapusan, berkhemah di lokasi Battle Star boleh menjadi cara yang baik untuk kesedihan musuh anda. Ia adalah tembakan murah, tetapi tidak ada peraturan terhadap tembakan murah.

Walau apa pun, ini adalah pencarian terakhir antara cabaran musim 5. Musim 6 hanya sekitar sudut. Semoga anda dapat mencapai tahap 100 sebelum musim habis!

Fortnite Covered Bridge, Air Terjun dan Lokasi Hijau ke -9

Cara mencari antara tiga lokasi utama di Fortnite.

Panduan oleh Timbalan Editor Chris Tapsell
Dikemas kini pada 29 Nov 2018

Mencari jambatan tertutup, air terjun dan lokasi hijau ke -9 adalah satu lagi cabaran mingguan Fortnite.

Menyelesaikan teka-teki berasaskan lokasi akan memberi anda beberapa XP tambahan untuk memperoleh ganjaran musim 5 anda, serta bintang pertempuran untuk maju pas pertempuran anda. Tidak ada apa -apa walaupun anda perlu menjadi pemegang lulus pertempuran untuk melaksanakan cabaran ini.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Cara Mencari Antara Jambatan Dilindungi, Air Terjun dan Hijau ke -9

Untuk 10 cabaran minggu, anda ditugaskan dengan yang berikut:

 • Cari antara jambatan yang dilindungi, air terjun dan hijau ke -9 (1 jumlah, 10 bintang pertempuran)

Minggu ini, sudah tiba masanya untuk pencarian lama yang baik antara tiga lokasi cabaran, dalam hal ini lokasi-lokasi itu menjadi jambatan yang dilindungi, air terjun, dan hijau ke-9.

Jambatan tertutup terletak di sebelah timur Lazy Links, menyeberangi sungai dalam perjalanan menuju gulungan berisiko. Air terjun di utara jambatan itu, menjatuhkan pinggir pulau ketika anda mengikuti sungai utara. Akhirnya, hijau ke -9 adalah di mana lubang itu sendiri berada di lubang ke -9 pautan malas.

Jejak garis antara ketiga -tiga mereka untuk membentuk segitiga dan anda akan mempunyai kawasan di mana anda perlu mencari, tetapi ia adalah lokasi tertentu yang anda perlukan untuk mencari, seperti ketika mengikuti peta harta karun, jika anda ingin mencari yang tersembunyi ganjaran.

Syukurlah, tidak jauh dari tiga lokasi itu sendiri, dan anda tidak perlu melawat mana -mana tiga lokasi agar harta itu muncul, sama seperti dengan peta harta karun lagi.

Sekiranya lokasi tertentu yang anda lakukan, maka bahagian di bawah akan membawa anda melalui spesifik di mana tepat untuk melihat.

Nota Akhir: Seperti cabaran lain, anda mesti melengkapkan yang satu ini semasa anda memainkan pertandingan Battle Royale – anda tidak boleh memasuki peta tanpa pemain lain – jadi sekali lagi anda perlu mengelakkan pertarungan pertempuran ketika anda cuba mencari lokasi. Dan ingatlah untuk dihapuskan atau memenangi permainan – jika anda hanya berhenti, anda tidak akan mendapat ganjaran!

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Jambatan tertutup, air terjun dan lokasi hijau ke -9 dan tempat mencari

Seperti yang telah kita nyatakan di atas, tiga lokasi yang dinamakan di atas semuanya bagus dan rapat bersama di Fortnite, dan apabila dihubungkan bersama di peta mereka membentuk kawasan segi tiga yang perlu anda cari.

Lokasi tertentu di dalam kawasan yang anda perlu lawati adalah oleh pondok kelabu kecil, di kawasan berumput secara langsung di barat laut pautan malas, sebelum anda sampai ke sungai. Ke kiri tengah kuadran g2.

Cara paling mudah untuk sampai ke tempat di antara tiga tempat duduk yang besar kemudian dari udara, ketika terjun dari bas pertempuran – walaupun anda juga dapat membina dan memanjat jalan ke dataran tinggi atau mendekati dengan berjalan kaki jika anda lebih suka.

Inilah pandangan dari sedikit lebih dekat dengan pendekatan dari udara.

Lokasi tertentu berada di atas gundukan berumput di antara tiga pokok, seperti yang anda lihat dalam imej di sini:

Sebaik sahaja anda selesai, terdapat banyak cabaran lain untuk dicuba minggu ini, termasuk tugas untuk mencari kepingan teka -teki jigsaw di bawah tanah. Semoga berjaya!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fantasi Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Kanak -kanak & Keluarga Ikuti
 • MAC Ikut
 • Tentera Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Fiksyen sains mengikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Chris Tapsell adalah Timbalan Editor Eurogamer dan pengurus bola sepak yang paling dihiasi. Dia biasa menulis panduan, dan akan menghantar pautan ke spreadsheet kegemarannya jika anda bertanya kepadanya tentang League of Legends atau Pokémon yang kompetitif.