Di mana untuk mencari Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2, Fortnite: Di mana untuk mencari Darth Vader | The nerd stash

Fortnite: Di mana untuk mencari Darth Vader

Satu dan sama.

Di mana untuk mencari Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2

Menurut Fortnite Leakers/Data Miners, Darth Vader Boss NPC berspekulasi untuk kembali ke pulau hari ini (12 Mei 2023) pada sekitar 9 pagi waktu timur. Sejak ketibaannya ke Metaverse dalam Bab 3, memilikinya di pulau itu sebagai sebahagian daripada kerjasama Fortnite X Star Wars membuat banyak akal. Yang berkata, mendapati dia akan mengambil sedikit meneroka.

Berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam fail, Darth Vader akan menanam jauh ke utara Brutal Bastion. Pejuang tali lehernya sepatutnya membuat pendaratan di mercu tanda yang disebut Beep ‘n Bounce. Untuk rujukan yang lebih baik, ia adalah tampalan kecil hijau yang boleh didapati di pinggir utara salji/ais biome. Sudah seperti ini sejak permulaan Fortnite Bab 4, dan sekarang, akhirnya masuk akal mengapa permainan epik meninggalkannya dengan cara ini.

Darth Vader Boss NPC boleh didapati di Landmark Fortnite yang dipanggil Beep ‘n Bounce

Di sinilah Darth Vader akan bertelur ketika dia kembali esok pada pukul 9 pagi ET (mengikut fail lokasi cabaran)

Di samping itu, pencarian “Kejatuhan Republik” akan dibebaskan di mana anda perlu membantu mengalahkannya.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Seperti yang disebutkan, NPC bos yang ditakuti ini akan terletak di sekitar Boep ‘n Bounce. Namun, dia tidak akan bersendirian. Memandangkan banyak pasukan klon di pulau itu, kontinjen kecil dari Legion 501 akan berkhidmat sebagai pengawal peribadi beliau (bukannya dia memerlukannya, jujur). Oleh kerana bos NPC Darth Vader sangat bermusuhan, pasukan klon mengiringi dia mungkin akan membakar pemain pada pandangan.

Seperti yang berlaku, mereka harus dikeluarkan secepat mungkin untuk menipis kawanan dan memfokuskan api pada Darth Vader. Namun, menjauhkannya dalam pertempuran akan memerlukan pemikiran yang cepat. Memandangkan betapa kuatnya dia dibandingkan dengan NPC bos lain seperti HighCard, pemain perlu merancang sebelum dilancarkan di Attack.

Darth Vader Boss NPC adalah salah satu yang paling sukar dalam Fortnite Bab 4 Musim 2, tetapi dia tidak abadi

NPC Bos Darth Vader akan kembali ke sekitar 13 Mei dan akan dikelompokkan dengan pasukan 501.

Ia juga kelihatan bahawa pusat pemeriksaan trooper klon ditetapkan untuk didayakan di pulau sekitar 7 Mei.

Walaupun menjadi tuan Sith dan dapat menggunakan kuasa kekuatan seperti tarik, tolak, dan melompat, Darth Vader tidak abadi. Walau bagaimanapun, dalam pertempuran, pemain harus menjadikannya satu titik untuk menjaga jarak yang selamat atau mereka perlu mengelak lampu ketika dia melemparkannya seperti frisbee. Bahawa dikatakan, walaupun dia kuat, dengan bantuan lampu-lampu, kekuatan daya, dan senapang blaster DC-15 yang baru, membawanya ke bawah harus lebih mudah daripada kali terakhir.

Dia telah memukul mata dan mata perisai bernilai 700 setiap satu, tetapi cara mudah untuk berurusan dengan bos Darth Vader NPC adalah menggunakan balang Firefly. Oleh kerana kerosakan berasaskan kebakaran memintas mata perisai, ia akan menghilangkan mata hitnya secara langsung, dan secara teori, harus memudahkannya untuk mengalahkannya. Menggunakan senapang sniper berat untuk menimbulkan kerosakan kepala juga akan membuat tugas mudah.

Satu dan sama.

Buka kunci ganjaran kosmetik Republik ini, termasuk Trooper Clone yang Dilatih Pakar, dengan mendapat reputasi Galactic

Bahawa dikatakan, mereka yang berjaya mengalahkannya dalam pertempuran akan dapat mengambil dan menggunakan Lightsaber Darth Vader. Senjata ini tidak dapat diperoleh dengan latihan dengan mana -mana jurulatih Jedi atau Sith yang hadir di pulau itu. Selain daripada ganjaran ini, pemain juga akan memperoleh 200 mata reputasi galaksi. Mereka boleh digunakan untuk membuka kunci percuma dari Star Wars Battle Pass di Fortnite Bab 4 Musim 2.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Fortnite: Di mana untuk mencari Darth Vader

Lokasi Fortnite Darth Vader

Peminat Battle Royale masih bersemangat menanti peluang untuk bersentuhan dengan galaksi jauh Star Wars. Walaupun terdapat beberapa yang berkaitan dengan Star Wars yang utama Fortnite peristiwa pada masa lalu, pemain masih teruja. Yang berlaku, khususnya ketika prospek itu melibatkan pertempuran dengan Darth Vader dan potensi untuk mengambil lightsabernya. 21.10 kemas kini ke Fortnite membolehkan anda terlibat dalam pertempuran dengan Darth Vader bersama mana -mana pencabar lain yang cukup berani untuk melakukannya. Walaupun terdapat pergaduhan terhadap bos NPC dalam acara -acara terdahulu, yang ada dengan Vader menonjol khususnya. Bukan sahaja mengalahkan bos ini tanpa disangka -sangka, tetapi memahami bagaimana untuk memerangi dia di tempat pertama mungkin hanya mencabar. Itu tidak akan menjadi masalah, walaupun, kerana anda terlebih dahulu perlu mengetahui lokasi Darth Vader di Fortnite 21.10.

Lokasi Darth Vader di Fortnite

Fortnite Darth Vader Lokasi Shuttle

Malangnya, Darth Vader menanam di Fortnite peta di lokasi rawak. Corak bertelurnya mungkin satu hari dikesan, walaupun maklumat tersebut belum dapat diakses.

Berita baiknya ialah mencari Darth Vader tidak hanya bergantung pada peluang. Pemain mungkin melihat kapal angkasa Vader mengelilingi peta semasa berada di bas pertempuran. Mereka akan dapat jatuh di kawasan pendaratan kapal itu dan mencari Vader jika mereka dapat secara visual mengikuti kapal angkasa sehingga ia mendarat. Rasuk biru di peta juga menunjukkan lokasi pendaratan muktamad kapal.

Berkaitan:

Fortnite: di mana untuk mencari sarung tangan bergelut

Walaupun anda mempunyai pilihan untuk mendarat terus di atas kapal, anda harus sedar bahawa berbuat demikian tidak akan memberi manfaat kepada anda. Vader, selepas semua, adalah NPC yang dijangkakan. Dia juga diiringi oleh Stormtroopers, yang akan menembak pemain jika mereka melihatnya. Memang, mereka nampaknya tidak mempunyai matlamat yang sama seperti dalam filem. Sebelum anda melawan mereka, anda ingin mencari senjata yang baik.

Sekiranya anda juga ingin mencari dan mengalahkan Darth Vader yang legenda, Fortnite boleh didapati di PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, dan PC.