Di mana untuk mencari Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2, di mana Darth Vader di Fortnite? Lokasi & Cara Mendapatkan Lightsaber Mitosnya – Dexerto

Di mana Darth Vader di Fortnite? Lokasi & Cara Mendapatkan Lightsaber Mitosnya

Perbezaan besar ialah anda juga boleh Buangkan Lightsaber Darth Vader pada pemain lain dengan mensasarkan dan menekan butang ‘menembak’, yang memberi anda pilihan untuk menangani beberapa kerosakan jarak jauh.

Di mana untuk mencari Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2

Lokasi Fortnite Darth Vader

Sumber Imej: Permainan Epik

Untuk menyelesaikan kejatuhan pencarian republik, anda perlu menghadapi watak Star Wars yang terkenal, Darth Vader sekali lagi. Asalnya diperkenalkan sebagai watak dan bos yang boleh dimainkan dalam Bab 3 Musim 3, dia kini kembali ke pulau itu sebagai sebahagian daripada Limited Cari Pasukan Pas. Mengikut tradisi permainan, Darth Vader mengetuai Tentera Imperial dan menjatuhkan lampu mitos selepas pemain menghapuskannya. Dalam panduan ini, kami akan meneruskan anda di mana untuk mencari dan bagaimana mengalahkan Darth Vader di Fortnite.

Lokasi Darth Vader di Fortnite

Lokasi Darth Vader di Fortnite

Anda boleh menemui Darth Vader utara Bastion Brutal, seperti yang ditunjukkan di peta di atas. Sekiranya pemain lain mula melawannya terlebih dahulu, ada kemungkinan bahawa Darth Vader telah mengembara sedikit untuk terlibat dalam pertempuran. Dalam kes ini, perhatikan titik seru merah di atas kepalanya untuk mencari dia.

Padme mendarat di Fortnite

Sebaik sahaja anda menemui tapak perkhemahannya di kawasan bersalji, saya akan mengesyorkan rampasan pertama di suatu tempat berhampiran untuk mempersiapkan pertempuran. Saya secara peribadi tidak akan mengesyorkan segera mendarat di tapak perkhemahannya, kerana anda akan menemui pemain lain yang akan menamatkan anda sebelum anda bertemu Darth Vader. Oleh itu, pastikan untuk bersiap sedia dengan penyembuhan dan senjata yang baik sebelum pergi ke perjuangan.

Mencari Darth Vader Musim ini berbeza dari penampilannya dalam Bab 3: Musim 3, di mana dia tidak mempunyai lokasi bertelur tetap. Pada masa lalu, pemain terpaksa mengesan laluan kapal Vader dan memberi perhatian ke mana ia mendarat untuk mencari dia.

Cara mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Petua dan cara untuk mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Anda akan menemui Darth Vader yang dilengkapi dengan Lightsaber Mitos bersama dengan beberapa pasukan klon yang menemaninya sepanjang masa. Di samping itu, Epic Games juga telah memberikannya keupayaan khas di mana dia menggunakan pasukan untuk menarik pemain ke arahnya. Paling penting, dia boleh menyekat peluru masuk dengan lampu lampu dan kadang -kadang membuang senjatanya untuk menyerang.

Untuk mengalahkan Darth Vader, anda mesti menyimpan jarak yang selamat dari bos ketika dia menangani kerosakan besar kepada pemain yang berdekatan. Ini tugas yang sukar untuk mengalahkannya dalam perjuangan solo kerana dia mempunyai sekitar 600-700 hp. Atas sebab ini, kami mengesyorkan berurusan dengannya dalam mod permainan trio atau skuad. Sekiranya anda membuat keputusan untuk melakukannya secara solo, ingatlah bahawa Walaupun anda hanya menembaknya sekali, jika anda berjaya terus hidup, anda masih akan mendapat kredit untuk membunuh walaupun anda bukan orang yang mendapat pukulan terakhir.

Setelah dikalahkan, Vader menjatuhkan lampu merahnya, barang penyembuhan, dan beberapa bar emas untuk pasukan. Setelah menghapuskan Darth Vader, anda akan selesai dengan baik dengan pencarian.

Jadi, di sana anda memilikinya. Itu semua yang anda perlu tahu Mencari Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2. Untuk lebih lanjut mengenai Fortnite, seperti watak -watak Star Wars yang ingin kita lihat sebagai kulit seterusnya, lihat pautan yang berkaitan di bawah.

  • Cara Mendapatkan Cincin Pikiran Melindungi di Baldur’s Gate 3
  • Di mana untuk mencari semua mercu tanda bumi di Starfield
  • Siapa yang di Alice di Borderland? Semua watak & rakan sejawat dijelaskan
  • Cara Dapatkan Belle & Beast di Disney Dreamlight Valley
  • Cara Melengkapkan Permintaan Merchant Bugter Bug dalam RE4 REMAKE JADIK KEPUTUSAN DLC

Mengenai Pengarang

Tarun Sayal

Penulis permainan bebas yang berpengalaman dengan pengalaman 5 tahun yang meliputi pelbagai topik permainan. Dari ulasan permainan yang mendalam ke panduan strategi, saya mempunyai semangat untuk semua perkara permainan. Mahir dalam membuat kandungan yang menarik dan bermaklumat untuk pemain kasual dan tegar.

Di mana Darth Vader di Fortnite? Lokasi & Cara Mendapatkan Lightsaber Mitosnya

Bos Darth Vader di Fortnite

Permainan epik

Darth Vader telah kembali ke pulau itu di Fortnite Bab 3 Musim 4, dan kami mendapat semua petua yang anda perlukan untuk menemuinya, mengalahkannya, dan menuntut senjata lampu mitosnya untuk diri sendiri.

Fortnite sekali lagi meraikan Star Wars dengan Skywalker Week, yang berlari dari 1 November hingga 8 November 2022. Serta kulit baru di kedai, Darth Vader kembali meneruskan kempennya untuk mengambil alih pulau itu.

Mengalahkan dia tidak mudah, tetapi ia berbaloi kerana sesiapa yang berjaya mengalahkan penjahat Star Wars yang ikonik akan dapat menuntut Lightsaber Darth Vader, senjata mitos yang kuat yang dapat dilemparkan pada pemain seperti bumerang.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Di bawah, anda akan dapati semua petua yang anda perlukan untuk mencari lokasi Darth Vader, memikirkan cara mengalahkannya, dan memanfaatkan Lightsaber Mitosnya.

Kandungan

  • Di mana untuk mencari Darth Vader di peta
  • Cara mengalahkan Darth Vader
  • Cara Menggunakan Darth Vader’s Lightsaber

Darth Vader Menggunakan Pasukan di Fortnite

Berhati -hati untuk langkah Darth Vader’s Force yang menghalang anda daripada melarikan diri.

Di mana untuk mencari Darth Vader di peta Fortnite

Darth Vader akan selalu muncul Tenggara Grove Greasy di peta Fortnite. Kapal angkasa beliau akan lulus bas pertempuran pada permulaan setiap perlawanan dan anda boleh menonton di mana ia mendarat untuk mengetahui dengan tepat ke mana hendak pergi.

Ini berbeza dari musim sebelumnya, di mana Darth Vader akan mendarat di lokasi rawak pada permulaan setiap perlawanan. Dia juga tidak akan mempunyai Stormtroopers yang menjaga dia kali ini.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Cara mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Seperti semua pergaduhan bos di Fortnite, mengalahkan Darth Vader tidak akan mudah. Dia mempunyai dua bar besar kesihatan untuk melewati serta beberapa corak serangan yang sengit termasuk menggunakan Angkatan untuk menghalang anda daripada melarikan diri.

Nasihat kami sebelum ini adalah untuk menghapuskan salah seorang pengawal Stormtroopernya terlebih dahulu dan mencuri senjata mereka, tetapi kerana mereka tidak lagi berada di sekitar, pendekatan terbaik adalah dengan cepat Cari dada Imperial yang berdekatan untuk senapang blaster E-11.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Kami tahu ia mungkin menggoda untuk menggunakan lampu lampu terhadap Darth Vader untuk memenuhi fantasi Jedi, tetapi mengutamakan senapang Blaster E-11 jika anda boleh; Ini pilihan yang sempurna, terutamanya kerana anda tidak perlu bimbang tentang kehabisan peluru.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami mendapati lebih mudah untuk mengalahkan Darth Vader ketika dia sudah terganggu oleh pemain lain. Ini bermakna kita mempunyai pemerintahan percuma untuk memunggah peluru, dapatkan kesihatannya, kemudian cepat ambil lampu lampu ketika dia dihapuskan.

Artikel berterusan selepas iklan

Jika anda cuba menyelesaikan usaha Skywalker Week untuk membantu mengalahkan Darth Vader, ingatlah bahawa anda hanya perlu mendarat satu pukulan kepadanya. Selagi seseorang mengalahkannya selepas itu, anda akan menyelesaikan cabaran.

Cara Menggunakan Lightsaber Mitos Darth Vader di Fortnite

Darth Vader

Lightsaber Darth Vader boleh dilemparkan ke musuh.

Sebaik sahaja anda telah mengalahkan Darth Vader, dia akan menjatuhkan lampu lampu. Senjata ini berfungsi dengan cara yang sama dengan lampu lampu biasa dalam permainan, membiarkan anda menghilangkan kerosakan huru -hara dan juga menyekat peluru masuk.

Artikel berterusan selepas iklan

Perbezaan besar ialah anda juga boleh Buangkan Lightsaber Darth Vader pada pemain lain dengan mensasarkan dan menekan butang ‘menembak’, yang memberi anda pilihan untuk menangani beberapa kerosakan jarak jauh.

Artikel berterusan selepas iklan

Itu semua yang anda perlu tahu tentang mengalahkan Darth Vader! Semak beberapa lagi panduan Fortnite di bawah: