Di mana untuk mencari Benih Realiti Fortnite: Lokasi, Cara Summon & Use – Charlie Intel, Biji Realiti Fortnite – Cara Memecahkan Pod Benih Terbuka | Pcgamesn

Benih Realiti Fortnite – Cara Memecahkan Biji Benih Terbuka

Setelah itu selesai, anda boleh melawat mereka dalam perlawanan seterusnya untuk mengumpul beberapa rampasan. . Kualiti rampasan akan terus bertambah, jadi pastikan untuk kembali kepada mereka dalam perlawanan yang berbeza.

Benih Realiti Fortnite

Fortnite Bab 3, Musim 3 akhirnya tiba, membawa satu tan kandungan baru untuk pemain untuk menikmati, termasuk penambahan barang yang dikenali sebagai Benih Realiti yang boleh anda kumpulkan di Pulau.

.

Artikel berterusan selepas iklan

Biji realiti Fortnite

  • Cara memanggil anak pokok realiti fortnite

Apakah biji realiti Fortnite?

memberi anda rampasan berguna seperti senjata dan barang. .

Artikel berterusan selepas iklan

  • Semua lokasi NPC di Fortnite

Setelah itu selesai, anda boleh melawat mereka dalam perlawanan seterusnya untuk mengumpul beberapa rampasan. Ini datang dalam empat jarang jarang dan bercambah menjadi anak pokok realiti yang memberi anda barang yang berbeza. Kualiti rampasan akan terus bertambah, jadi pastikan untuk kembali kepada mereka dalam perlawanan yang berbeza.

Artikel berterusan selepas iklan

Fortnite Reality Tree

Lokasi Benih Realiti Fortnite

Anda akan menemui benih realiti Berhampiran Pokok Realiti Itu terletak .

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Nasib baik, saiz besar pokok realiti menjadikannya mudah untuk ditemui dari jauh, jadi anda tidak sepatutnya mempunyai masalah terlalu banyak mencarinya. .

Artikel berterusan selepas iklan

Lokasi Pokok Realiti Fortnite di peta

Cara memanggil anak pokok realiti di Fortnite

. Melakukan ini akan membolehkan anda mengumpul senjata dan barang lain apabila anda kembali kepada mereka dalam perlawanan lain.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Baca lebih lanjut:Cara mendapatkan kulit fortnite x pac-man

Berikut adalah cara anda boleh memanggil Saplings Realiti:

Benih Realiti di Fortnite

  1. Kumpulkan a Benih realiti
  2. MelengkapkanBenih realiti dari inventori anda
  3. Tekan butang api untuk menanamnya di tanah

Selepas anda menanam sapling realiti, ia akan kekal di tempat itu dalam setiap perlawanan. Anda boleh memanggil 3 anak pokok realiti dengan menggunakan biji realiti untuk salah satu pencarian Minggu 1 dalam Fortnite Bab 3, Musim 3. Ini akan memberi anda 15,000 XP atas usaha anda.

Buah -buahan anak pokok realiti mengandungi senjata dan rampasan lain untuk anda kumpulkan. Kebiasaan ganjaran ini akan lebih besar jika anda menanam benih realiti legenda atau mitos. Anda juga boleh mendapatkan ganjaran yang lebih baik jika anda menjaga penapisan realiti dengan mengeluarkan rumpai yang tumbuh di sekelilingnya.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih banyak kandungan Fortnite, lihatlah panduan kami tentang cara memeriksa status pelayan Fortnite serta cara bermain Fortnite di iPhone & iOS.

Kredit Imej: Permainan Epik / Fortnite GG

Benih Realiti Fortnite – Cara Memecahkan Biji Benih Terbuka

Benih realiti fortnite dalam realiti jatuh

Fortnite Bab 3 Musim 3 kini hidup dan terdapat banyak perubahan di pulau itu, seperti lokasi Benih Realiti Fortnite Baru. Salah satu cabaran sifar minggu meminta pemain menanam atau memanggil anak pokok realiti menggunakan benih realiti, jadi inilah cara mereka bekerja.

Realiti Falls adalah salah satu kawasan baru di peta Fortnite, yang diliputi dalam pokok ungu yang bercahaya. Di tengah -tengah lokasi ini adalah pokok yang besar, yang menjatuhkan pod benih realiti, yang boleh dipecahkan menggunakan pickaxe anda untuk mendapatkan Biji realiti Fortnite. Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, lebih banyak pokok dan lebih banyak pod telah tumbuh di lokasi lain di pulau itu. Anda boleh menanam benih mereka di mana sahaja yang rata dan mereka akan menjadi anak pokok realiti, yang boleh anda ramping dalam permainan berikutnya untuk senjata dan gear.

Anda perlu mencari dan menanam tiga biji realiti untuk menyelesaikan cabaran minggu ini. Untuk menanam benih, cari mana -mana lokasi di peta di mana anda mungkin kembali dalam permainan masa depan, melengkapkan benih, dan membuangnya ke tanah. Anda perlu menjaga kilang dengan merumputnya apabila diperlukan untuk mendapatkan rompakan lebih tinggi seperti barang legenda dan mitos.

Lokasi Pod Benih Realiti Fortnite

Lokasi Benih Realiti Fortnite adalah:

Biji Realiti Fortnite: Peta yang dikemas kini menunjukkan lokasi baru untuk benih realiti dengan pin oren

  • Realiti jatuh
  • Logjam Lotus (dahulunya Logjam Lumberyard)
  • Mentega Butter (dahulu Butter Barn)
  • Kuil Shuffle

Sangkar anda menghasilkan buah yang boleh anda pilih untuk rampasan termasuk senjata, peluru, dan kesihatan. Anda boleh menyemak status anak pokok anda di menu untuk melihat apabila anda perlu memangkasnya dan rompakan bertingkat yang dihasilkannya.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 179.99 Lihat Rangkaian N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Sekarang anda telah menyelesaikan cabaran Fortnite ini, inilah yang boleh anda harapkan dari musim 3, termasuk lokasi token Fortnite Tover dan perubahan terkini kepada haiwan Fortnite, kerana anda kini dapat menunggang beberapa di sekitar pulau itu. Terdapat juga sarung tangan Fortnite Grapple dan kenderaan baller Fortnite yang boleh anda gunakan untuk melintasi pulau.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.