Di mana untuk mencari basikal kotoran jejak thrasher di fortnite & cara menggunakannya – dexerto, semua lokasi basikal kotoran Fortnite – pengadil media

Semua lokasi basikal Fortnite Dirt

Basikal kotoran Fortnite tersebar di seluruh pulau, tetapi anda lebih cenderung untuk mencari mereka di kawasan terbina, di sekitar harta kediaman, dan berhampiran stesen minyak. Lokasi -lokasi ini adalah di mana basikal kotoran cenderung bertelur, jadi perhatikan mereka apabila anda meneroka peta.

Di mana untuk mencari basikal kotoran jejak thrasher di Fortnite & cara menggunakannya

Cover Art yang memaparkan basikal Dirt Trail Thrasher di Fortnite Bab 4 Musim 1

Permainan epik

Trail Thrashers adalah kenderaan terkini yang ditambahkan ke Fortnite Bab 4 Musim 1 untuk membolehkan anda menyeberangi peta dengan cepat. Teruskan membaca untuk mengetahui semua yang anda perlu ketahui mengenai basikal kotoran ini di Pulau Battle Royale.

Fortnite telah menyaksikan banyak kenderaan selama bertahun -tahun, dari kereta biasa yang diubahsuai dengan tayar Chonkers atau UFO yang boleh ditunggang – Battle Royale yang popular telah melihat semuanya. Walau bagaimanapun, satu perkara yang sebelum ini telah hilang adalah basikal kotoran.

Artikel berterusan selepas iklan

Epic Games kini telah memeriksa kotak itu dan memperkenalkan Basikal Dirt Trail Thrasher di Fortnite Bab 4 Musim 1 sebagai bentuk pengangkutan baru. Mari menyelam dan periksa semua maklumat mengenai basikal ini dalam pertempuran Royale.

Artikel berterusan selepas iklan

Cover Art yang menampilkan basikal Dirt Trail Thrasher di Fortnite Bab 4 Musim 1

Basikal Dirt Trail Thrasher kini boleh didapati di Pulau Fortnite Baru.

Tempat mencari jejak jejak di Fortnite

Tidak ada kawasan tertentu di mana anda mungkin mempunyai peluang yang dijamin untuk mencari jejak thrasher. Walau bagaimanapun, adalah selamat untuk mengatakan bahawa pertaruhan terbaik anda untuk mencari salah satu basikal kotoran ini adalah dengan mencari melalui stesen minyak dan garaj, terutama yang terletak di kawasan berumput dan berdebu.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun tidak ada terlalu banyak kenderaan ini yang terdapat di pulau baru, mencari salah seorang daripada mereka boleh pergi jauh dalam hidup berdasarkan mobiliti yang anda terima dari dua roda.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Cara menggunakan basikal kotoran di Fortnite

Trail Thrashers agak mudah digunakan dan boleh dikawal seperti semua kenderaan biasa lain dalam permainan. Yang perlu anda lakukan untuk memulakan hanyalah berjalan ke salah satu basikal kotoran ini dan tekan hotkey interaksi.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Apa yang menjadikan basikal kotoran ini berbeza dari kenderaan biasa adalah bahawa anda boleh tergelincir untuk mengelilingi sudut yang ketat, mengenakan lompatan untuk mengatasi halangan, dan juga melakukan helah seperti backflips di udara.

Jadi di sana anda memilikinya, itulah yang perlu anda ketahu! Pastikan untuk menyemak beberapa panduan Fortnite di bawah:

Semua lokasi basikal Fortnite Dirt

Salah satu penambahan yang paling menarik untuk Fortnite adalah basikal kotoran. Kenderaan ini bagus untuk mendapatkan peta dengan cepat. Lebih -lebih lagi, mereka juga memberi peluang kepada pemain untuk menunjukkan kemahiran mereka dan mendapatkan mata tipu muslihat. Menarik aksi manakala udara adalah cara yang baik untuk mengatasi titik -titik ini, tetapi anda perlu melekatkan pendaratan jika anda mahu mereka menghitung ke arah skor keseluruhan anda.

Basikal kotoran

Selain daripada potensi helah mereka, basikal kotoran juga sangat berguna untuk situasi pertempuran. Dengan keupayaan untuk menembak senjata semasa menunggang, pemain dapat mengeluarkan musuh bergerak tanpa harus bergantung pada pemandu yang berasingan. Sudah tentu, ini datang dengan risiko lebih terdedah kepada serangan musuh, tetapi dengan kelajuan dan kebolehgunaan basikal kotoran, anda boleh mengelakkan bahaya dengan mudah.

Perlu diingat bahawa basikal kotoran bukan hanya untuk pertunjukan; Mereka juga merupakan cara pengangkutan yang berguna. Mereka boleh melintasi kawasan kasar dengan mudah, membolehkan anda mengakses kawasan peta yang mungkin tidak terhad. Dan sementara mereka mungkin tidak mempunyai fungsi rangsangan dari quadcrashers yang dilancarkan sekarang, masih banyak peluang untuk hijinks udara. Sama ada anda menyelesaikan pencarian atau hanya cuba menarik perhatian rakan -rakan anda, basikal kotoran adalah tambahan yang menarik untuk barisan kenderaan Fortnite yang sudah mengagumkan. Di bawah ini anda akan menemui semua lokasi basikal Fortnite Dirt.

Cara Memandu Basikal Dirt Fortnite

Memandu basikal kotoran di Fortnite boleh menjadi pengalaman mendebarkan, tetapi ia memerlukan beberapa amalan untuk menguasai. Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda memulakan:

Pertama, penting untuk diperhatikan bahawa basikal kotoran di Fortnite mempunyai HP yang terhad, jadi lebih baik untuk mengelakkan mengambil terlalu banyak kerosakan. Walau bagaimanapun, mereka membuat ini dengan kelajuan dan kebolehterimaan mereka. Basikal kotoran adalah kenderaan yang paling mudah disesuaikan di Fortnite, yang bermaksud mereka boleh menavigasi semua jenis medan dengan mudah.

Untuk mengawal basikal kotoran anda, anda perlu menggunakan kawalan pergerakan standard, serta beberapa tambahan yang unik untuk kenderaan. Sebagai contoh, anda boleh melompat dengan menekan butang lompat, dan anda boleh melakukan aksi semasa di udara dengan menahan butang helah dan menolak tongkat kiri ke arah yang berbeza. Perlu diingat bahawa anda perlu mendarat dengan selamat untuk aksi anda untuk menghitung ke arah skor titik helah anda.

Bercakap tentang titik tipu muslihat, mereka diberikan berdasarkan jarak, ketinggian, waktu udara, dan bilangan helah yang berbeza yang anda lakukan dalam satu langkah. Anda akan melihat pemberitahuan pada skrin langkah tertentu yang anda tarik, bersama dengan skor mata helah semasa anda. Untuk ‘bank’ mata, anda perlu berjaya mendarat aksi anda.

Lokasi Basikal Dirt Fortnite

Basikal kotoran Fortnite tersebar di seluruh pulau, tetapi anda lebih cenderung untuk mencari mereka di kawasan terbina, di sekitar harta kediaman, dan berhampiran stesen minyak. Lokasi -lokasi ini adalah di mana basikal kotoran cenderung bertelur, jadi perhatikan mereka apabila anda meneroka peta.

Jika anda mencari lokasi basikal Fortnite Dirt yang lebih spesifik, terdapat peta di atas yang ditandai dengan lokasi basikal Fortnite Dirt. Walau bagaimanapun, penting untuk diperhatikan bahawa basikal kotoran tidak selalu muncul dalam setiap perlawanan, jadi anda mungkin perlu menyemak beberapa lokasi untuk mencari satu.

Ia juga perlu diingat bahawa pemain lain mungkin telah mendakwa basikal kotoran yang anda cari, jadi bersiaplah untuk menyesuaikan strategi anda dengan cepat. Dengan sedikit nasib dan kegigihan, anda akan dapat mencari lokasi basikal Fortnite Dirt untuk menunggang dalam masa yang singkat.

Untuk lebih banyak kandungan yang berkaitan, lihat laman web kami yang berdedikasi Permainan.

  • Cara Memperbaiki ‘Gagal Mengganti Fail’ dalam Impak Genshin
  • Cara Melengkapkan Bunnies di The Run Quest di Disney Dreamlight Valley?
  • 10 permainan teratas seperti Fortnite di Mobile – Android dan iOS

Ikuti kami berdedikasi E-sukan halaman untuk berita dan kemas kini e-sukan segera