Di mana untuk mencari anjing mekanikal di takdir 2 | Robot Dog Lokasi – Dot Esports, Bagaimana Membuka Protokol Boy Baik di Destiny 2 |

Cara Membuka Kunci Protokol Boy Baik di Takdir 2

Selepas anda berinteraksi dengan teman robot berkaki empat anda, anda boleh menemuinya dengan bingkai exo di H H.E.L.M. Datanglah ke arahnya dan berinteraksi dengannya untuk memulakan protokol budak lelaki yang baik, yang membolehkan anda menghidangkannya. Mana -mana rakan sepasukan lain yang anda ada bersama anda di H.E.L.M. boleh juga haiwan kesayangan anjing itu, dan semua pemain yang menghidangkan teman robotik akan mendapat kemenangan.

Tempat mencari anjing mekanikal di takdir 2

Kami tidak bertanggungjawab untuk berapa lama anda akan menghabiskannya.

Screencrab melalui bungie

Beberapa misteri telah mengelilingi musim seraph sejak pelancarannya, dan minggu ketiga dan keempat musim memberi jawapan kepada kebanyakan soalan. Revision Zero menjadi tersedia pada minggu tiga meletakkan peminat di jalan menuju penyelesaian mengenai drone keselamatan misteri yang melayang di sekitar bulan, Europa, stesen seraph, dan misi medan pertempuran heist. Singkat.

Misteri terbesar musim ini, bagaimanapun, bukan sekadar dron itu sendiri, tetapi pintu misteri beroperasi: Seraph’s Shield. Pintu ini memerlukan pemain untuk menembak semua 50 drone keselamatan untuk dibuka, dan walaupun pemain dapat memintas beberapa keperluan dengan beberapa teknik yang tidak terikat, apa yang terletak di belakang pintu adalah misteri dalam dan dari dirinya sendiri. Sehingga minggu keempat musim, itu.

Ketibaan minggu keempat akhirnya membawa sekeping teka -teki terakhir: peningkatan pelepasan keselamatan di bingkai exo, yang membolehkan pemain membuka pintu terkunci yang melindungi beberapa drone -dan berani apa yang ada di seberang drone pintu itu sendiri.

Hasilnya adalah teka -teki melompat panjang dan berliku, di mana pemain dapat mencari teman robot untuk memanggil mereka sendiri -sekurang -kurangnya sampai Cahaya siaran. Berikut adalah cara anda dapat mencari anjing mekanikal di Takdir 2Operasi: Perisai Seraph.

Cara Mencari Anjing Robotik Beroperasi: Perisai Seraph di Takdir 2

Mencari anjing mekanikal mempunyai dua keperluan utama. Yang pertama ialah peningkatan pelepasan keselamatan, yang tersedia dari bingkai EXO bermula pada minggu keempat musim ini setelah maju melalui garis pencarian senjata.

Yang kedua adalah mencari dan menembak semua 50 pesawat keselamatan (bola kuning terapung di beberapa lokasi) yang muncul di Europa, Bulan, di atas Stesen Seraph, dan di tiga misi Battlegrounds Heist.

Selepas anda memenuhi kedua -dua prasyarat ini, anda perlu membuka pintu drone rahsia yang terletak tepat melewati hangar, setelah anda selesai bahagian spacewalk. Ini adalah kawasan di mana anda menurunkan Haroktha, menjatuhkan peminum helium selepas penampilan pertamanya. Lihat di sebelah kiri bilik untuk melihat pintu dengan 50 butang di bawahnya, yang menunjukkan bilangan pesawat yang telah anda tembak.

Sebaik sahaja anda berada di dalam, anda perlu mengetuai tiga laser (yang lebih mudah jika anda mempunyai peningkatan perisai taktikal, tetapi tidak mustahil tanpanya). Anda juga perlu menyelesaikan teka -teki dengan peningkatan pelepasan keselamatan, yang akan membawa anda ke kawasan transmat. Pergi ke dalamnya dan anda akan keluar di kawasan yang dipanggil substruktur penyelenggaraan, yang pada dasarnya merupakan teka-teki melompat panjang.

Lompat dari tebing ke tebing di kawasan itu dan perhatikan cetakan kaki di tebing berhampiran anda untuk menunjukkan apa yang mengharapkan anda di sisi lain. Sebaik sahaja anda membunuh turet pertama, anda akan mempunyai jalan yang jelas di satu sisi bilik. Langkau; Ini perangkap yang akan memancarkan anda kembali ke permulaan.

Daripada mengikuti jalan rintangan paling sedikit dengan tebing dan pintu, lihatlah ke kanan anda untuk melihat catwalk yang jauh, serta dua paip mendatar yang dipisahkan oleh jurang yang cukup besar untuk penjaga. Lompat ke tebing, kemudian melepasi jurang dan turunkan turet di catwalk lain yang berdekatan. Teruskan sehingga anda sampai ke kawasan yang besar.

Pastikan mata anda dikupas untuk catwalks dan menara dan terus mengikuti jalan. Anda akhirnya akan masuk ke kawasan dengan dua menara dan jurang yang boleh anda luncurkan. Perlu diingat bahawa kebanyakan kawasan merah menunjukkan kematian melainkan jika anda menemui sesuatu untuk memecahkan kejatuhan anda, yang boleh menjadi jalan, paip gantung, atau yang serupa. Secara umum, elakkan kawasan dengan cahaya merah jambu merah.

Setelah mengikuti jalan, anda akhirnya akan turun ke lorong sempit dengan dua menara: satu di siling dan satu lagi di sisi lain. Bawa mereka keluar dan anda akan melihat jurang yang besar. Lompat dan gunakan paip yang menyeberangi bilik untuk memecahkan kejatuhan anda. Terus melompat dari paip ke paip sehingga anda melihat pintu. Pada ketika itu, anda boleh melompat dan pergi melalui pintu untuk mencari teman anjing robot dengan anda.

Bagaimana menghidangkan anjing dan mengaktifkan protokol budak lelaki yang baik Takdir 2

Selepas anda berinteraksi dengan teman robot berkaki empat anda, anda boleh menemuinya dengan bingkai exo di H H.E.L.M. Datanglah ke arahnya dan berinteraksi dengannya untuk memulakan protokol budak lelaki yang baik, yang membolehkan anda menghidangkannya. Mana -mana rakan sepasukan lain yang anda ada bersama anda di H.E.L.M. boleh juga haiwan kesayangan anjing itu, dan semua pemain yang menghidangkan teman robotik akan mendapat kemenangan.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV, mendapat pihak ketiga di DMZ, atau gagal dalam heist stealth dalam Payday 3. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.

Cara Membuka Kunci Protokol Boy Baik di Takdir 2

Protokol budak lelaki yang baik adalah usaha rahsia di Destiny 2’s Musim Seraph.

Dengan mencari dan memusnahkan pesawat keselamatan tersembunyi, penjaga dapat membuka kunci sahabat terbaik sistem solar dalam bentuk a Anjing exo Dalam takdir 2. Akhirnya, beberapa kegembiraan untuk menolak ke belakang terhadap kegelapan yang merayap.

Butiran halaman ini Cara Bermula Dengan Protokol Boy Baik, Dan di mana untuk mencari anjing robo yang manis itu setelah anda dapat membukanya.

Cara Membuka Kunci Protokol Boy Baik di Takdir 2

Protokol budak lelaki yang baik berpusat di sekitar memusnahkan 50 pesawat keselamatan Untuk membuka pintu terkunci dalam operasi: Misi Perisai Seraph. Setiap drone adalah sfera kuning yang besar dan terapung. Memusnahkan seseorang memerlukan menembaknya dengan Semakan Zero Exotic Pulse Rifle, Yang mana anda memperoleh kali pertama anda menyelesaikan Operasi: Seraph’s Shield. Anda juga perlu membuka kunci semua Peningkatan Gear Infiltrator di bingkai exo pada h.E.L.M.

Tidak seperti pencarian biasa di Destiny 2, Protokol Good Boy tidak mempunyai ikon pencarian untuk menjejaki kemajuan dalam menu anda. Sebagai usaha rahsia, terpulang kepada anda untuk mengetahui apa yang perlu dilakukan (mungkin dengan panduan berguna seperti ini untuk menunjukkan kepada anda bagaimana).

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kejayaan yang dapat membantu anda melihat bagaimana keadaan anda. Buka menu anda, navigasi ke Halaman Triumphs, dan pilih Musim Seraph. Dari sini, pilih Rahsia kategori, dan letakkan ikon anda di atas Kemusnahan drone kejayaan untuk melihat kemajuan.

Drone Keselamatan dibahagikan di antara Europa, Heist Battleground: Europa, The Moon, Hest Battleground: Moon, Heist Battleground: Mars, dan Operasi Seraph’s Shield.

Musim Deep ada di sini bersama -sama ke dalam usaha kedalaman. Anda juga boleh tahu memancing! Jangan lupa untuk mengawasi sektor yang hilang dan jadual putaran cabaran King’s Fall!

Cara mencari anjing exo di takdir 2

Sebaik sahaja anda menemui dan memusnahkan semua pesawat, masukkan operasi: Seraph’s Shield Mission. Kemajuan secara normal sehingga pertemuan kedua anda dengan Harkotha, Scourge of the Helium Drinkers. Sebaik sahaja anda membunuhnya, akan ada pintu di sebelah kiri bilik. Masukkannya, melalui perangkap laser, dan anda akan sampai ke pintu.

Buka pintu dengan berinteraksi dengannya, kemudian mencari dan menembak tiga simbol yang dipaparkan di suatu tempat di bilik itu sebelum waktu habis. Teruskan ke hadapan, dan anda akan sampai ke teleporter, menghantar anda ke satu siri girders atas jurang ungu yang bercahaya.

Ikuti platform sempit, dan teruskan ke kanan di persimpangan pertama. Tinggal di jalan sempit, menghirup ke dalam petikan sempit sekali -sekala dan melompat ke atas jurang. Akhirnya anda akan sampai ke apa yang kelihatan seperti mati mati.

Melihat ke bawah, dan anda akan melihat pintu kecil yang diterangi. Lompat ke sini, pastikan untuk mendarat pendaratan anda. Masukkan bilik, untuk mencari sahabat baru anda. Aktifkan Protokol Boy yang Baik, dan anda akan menunjukkan teman anjing Cybernetic Canine beberapa cinta sebelum dia transmats ke H.E.L.M.

Lain kali anda berada di H.E.L.M anda boleh melawat tuhan berhampiran bingkai exo. Kali pertama anda mengaktifkan protokol budak lelaki yang baik di sini, anda akan membuka kunci Ya, anda boleh menghidupkan anjing kejayaan.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Destiny 2 Ikut
  • MMO Ikut
  • PC Ikut
  • PS4 Ikuti
  • PS5 Ikuti
  • Xbox One Ikuti
  • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.