Di mana untuk melangkah ke pengimbas badan di Fortnite – Dexerto, di mana pengimbas badan di Fortnite | Pcgamesn

Di manakah pengimbas badan di Fortnite

Walau bagaimanapun, sedar bahawa pangkalan IO ini sangat dijaga dengan meronda pengawal IO serta kamera keselamatan yang akan menembak. Anda juga perlu bersaing dengan pemain lain yang juga menyelesaikan usaha ini.

Di mana untuk melangkah ke pengimbas badan di Fortnite

Lokasi Pengimbas Badan Fortnite

Permainan epik

Salah satu cabaran Fortnite Season 7 Minggu 2 memerlukan pemain untuk melangkah ke pengimbas badan. Sekiranya anda tidak pasti apa yang mereka ada, atau di mana untuk mencari mereka, kami mempunyai panduan berguna dengan semua yang anda perlu tahu.

Dengan musim Fortnite terbaru mereka, Epic Games telah membawa sekumpulan ciri-ciri bertemakan luar angkasa ke pulau seperti UFO terbang, senjata baru IO Tech yang kuat, dan pas pertempuran yang termasuk ikon Aliens dan DC Comics Superman.

Artikel berterusan selepas iklan

Terdapat juga beberapa peralatan baru misteri yang dipanggil Scanners Body, yang telah muncul di pangkalan IO di sekitar peta. Anda perlu mencari dan berinteraksi dengan mereka untuk menyelesaikan salah satu cabaran mingguan baru.

Artikel berterusan selepas iklan

Nasib baik, kami mempunyai panduan yang berguna di bawah yang merangkumi semua lokasi pengimbas badan supaya anda dapat menandakan cabaran ini dan dapatkan diri anda yang manis 24,000 XP Ganjaran.

Lokasi Pengimbas Badan Fortnite

Lokasi Pangkalan Fortnite IO

Pangkalan IO Semua mempunyai pengimbas badan di dalamnya.

Pengimbas badan boleh didapati di pangkalan IO, yang merupakan mercu tanda gaya pemerhatian baru yang muncul di peta pada permulaan Fortnite Season 7. Anda biasanya dapat melihatnya kerana mereka memancarkan lampu oren yang kuat.

Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah semua lokasi pengimbas badan di Fortnite:

 • Hidangan hutan dalam di kubu kuat.
 • Hidangan Dinky Di antara susunan beruap dan tebing berkerut.
 • Hidangan penemuan Timur Laut Pantai Believer.
 • Hidangan Dockside tenggara dok kotor.
 • Hidangan yang menentang Selatan selepas itu.
 • Hidangan lembap barat daya paya slurpy.
 • Hidangan yang ditakdirkan Tenggara Misty Meadows.

Kami telah menandakan semua lokasi asas IO di peta Fortnite Musim 7 yang berguna di atas. Lawati salah satu daripada ini dan anda sepatutnya dapat mencari pengimbas badan yang tersembunyi di suatu tempat di bangunan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, sedar bahawa pangkalan IO ini sangat dijaga dengan meronda pengawal IO serta kamera keselamatan yang akan menembak. Anda juga perlu bersaing dengan pemain lain yang juga menyelesaikan usaha ini.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Di mana untuk melangkah ke pengimbas badan di Fortnite

Lokasi Pengimbas Badan Fortnite

Lokasi pengimbas badan di hidangan defiant.

Untuk tujuan panduan ini, kami akan memberi tumpuan kepada pengimbas badan yang boleh didapati di Defiant Dish. Ia adalah yang paling mudah untuk mendapatkan kerana ia paling dekat dengan pusat peta Fortnite, yang terletak di atas bukit di sebelah selatan selepas itu.

Kami akan mengesyorkan pendaratan di sini sebaik sahaja anda meninggalkan bas pertempuran. Sebaik sahaja anda sampai di sana, pengimbas badan boleh didapati di dalam bangunan persegi kecil di sudut barat laut mercu tanda. Ia ditandakan pada peta di atas.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Apabila anda menemui pengimbas badan, melangkah ke atasnya semudah menghampirinya dan memegang butang Interaksi. Sebaik sahaja anda telah melakukan ini, anda akan menyelesaikan cabaran dan memperoleh 24,000 XP untuk usaha anda.

Jika anda mencari lebih banyak cara untuk mendapatkan XP dan meningkatkan lulus pertempuran musim ini, pastikan anda menyemak panduan lengkap kami untuk Fortnite Bab 2 Musim 7 Cabaran Mingguan di sini.

Di manakah pengimbas badan di Fortnite

Salah satu pengimbas badan Fortnite. Ia adalah platform bulat dengan konsol yang dilampirkan kepadanya

Ingin tahu di mana pengimbas badan berada di Fortnite? Usaha legenda kedua minggu ini adalah untuk mencari pengimbas badan untuk membuktikan bahawa anda bukan orang asing yang menyamar. Ini boleh menjadi sukar untuk menjelaskan jika anda memakai mana -mana gaya Kymera, tetapi untuk membuktikan bahawa anda bukan tahi lalat dalam rancangan IO, anda perlu terlebih dahulu melangkah ke salah satu pengimbas badan yang terdapat di sekitar peta.

Pencarian ini, yang diberikan oleh Doktor Slone, mengharuskan anda mula -mula mencari kejatuhan mati dalam hutan menangis dan bercakap dengan sekumpulan NPC Fortnite yang masih setia kepada IO. Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan usaha itu, anda perlu memperoleh salah satu senjata asing IO untuk merosakkan musuh, dan merosakkan pengawal IO untuk menandakan anda sebagai musuh. Mereka semua langkah yang agak mudah, tetapi menyelesaikannya dengan pemain lain yang menembak satu sama lain di sekeliling anda akan menjadi perkara lain, terutamanya jika anda selepas dada kosmik baru di Fortnite.

Oleh itu, jika anda mahukan banyak pengalaman untuk diletakkan ke arah lulus pertempuran dan membuka kunci beberapa kulit Fortnite musim ini, anda akan mahu menyelesaikan pencarian masa yang terhad sebelum set cabaran legenda seterusnya.

Semua pengimbas badan Fortnite ditunjuk pada peta. Mereka

Lokasi Pengimbas Badan Fortnite

Semua pengimbas badan berada di pangkalan IO, dan terdapat tujuh pengimbas secara keseluruhan. Anda hanya perlu menggunakannya untuk menyelesaikan cabaran.

Lokasi Pengimbas Badan Fortnite adalah:

 • Barat Pantai Believer – Lihat di gubuk kecil di pintu masuk ke pangkalan
 • Barat laut Pleasant Park – Di dalam pondok berhampiran dengan hidangan satelit besar
 • Barat susunan beruap – Di dalam gubuk dekat dengan bahagian belakang pangkal berhampiran antena radio dengan hidangan di atasnya
 • Barat-barat dok kotor – di dalam bangunan dengan bumbung yang slanted di sebelah menara radio
 • Timur hutan menangis – di dalam bangunan kecil di sebelah tangki bahan api
 • Barat daya paya slurpy – Di dalam bangunan dengan bumbung slanted di sebelah hidangan satelit besar
 • Tenggara Misty Meadows – Di dalam bangunan kecil di sebelah hidangan satelit besar

Sebaik sahaja anda menemui pengimbas badan, langkah di atasnya dan ia akan mengimbas anda. Ini akan mengambil masa beberapa saat, jadi pastikan anda tidak mempunyai pemain musuh di sekitar, atau anda akan menjadi itik duduk.

Bersenjata dengan bukti muktamad bahawa anda bukan orang asing, anda akan menyelesaikan Cabaran Pengimbas Badan Fortnite. Semasa anda berada di sini, anda mungkin ingin tahu apa tweak untuk kerajinan Fortnite dan haiwan mana yang muncul di peta di musim baru. Kami juga mempunyai panduan untuk cabaran berasaskan koleksi baru-baru ini, termasuk lokasi untuk tin semburan, dan dinding yang dilapisi grafiti.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.