Di mana pelabuhan liyue dalam kesan genshin? Gamepur, di mana Liyue Harbour di Genshin Impact? Dot eSports

Di mana pelabuhan liyue dalam kesan genshin

Seperti biasa, kami telah menandakan laluan dari Dawn Winery di utara peta ke Liyue Harbour dengan anak panah merah di selatan peta. Anda boleh mencari liben melepak di bawah lokasi teleporter pertama ketika anda sampai di sana.

Di mana pelabuhan liyue dalam kesan genshin?

Impak Genshin terus memberi alasan kepada orang ke selatan, dengan ramai orang yang tertanya -tanya tentang lokasi Liyue Harbour. Usaha Liben melibatkan perjalanan ke selatan ke Liyue, dan panduan ini akan membimbing pemain ke rantau besar ini yang merupakan rumah kepada Liyue Harbour.

Melancong ke Pelabuhan Liyue

Seperti biasa, kami telah menandakan laluan dari Dawn Winery di utara peta ke Liyue Harbour dengan anak panah merah di selatan peta. Anda boleh mencari liben melepak di bawah lokasi teleporter pertama ketika anda sampai di sana.

Arahan ini diberikan dengan andaian yang anda mulakan di patung wain fajar dari
Tujuh, kerana kita tidak mahu mengabaikan orang yang baru masuk ke dalam permainan dan mungkin tidak tahu ke mana hendak pergi.

Setelah pergi ke patung, terletak di barat daya Mondstadt:

  1. Perjalanan ke arah barat daya dan ikut jalan. Ia akan angin dan lengkung. Anda akan datang ke rantau yang dipanggil Bishui Plain, sebuah tanah besar yang besar dan rata yang menghubungkan Monsadt ke Liyue.
  2. Teruskan ke selatan lagi, dan anda akan tiba di patung Marsh Dihua dari tujuh. Berinteraksi dengan ini untuk mendedahkan kawasan sekitarnya, dan anda akan melihat Wanghu Inn sekali lagi ke selatan.
  3. Pergi ke sana dan terus ke selatan melepasi dataran Guili. Akhirnya, anda akan sampai ke patung Sevennorth of Liyue Harbour.

Dari sana, teruskan ke arah selatan. Selepas sedikit, anda akan menemui Liyue Harbor, yang sepatutnya dilihat pada peta selepas berinteraksi dengan patung tujuh.

Mencari Persatuan Pengembara di Pelabuhan Liyue

Sebaik sahaja anda membuatnya ke Pelabuhan Liyue, Lady Katherine dan The Adventurers Guild harus menjadi perhentian seterusnya. Titik perjalanan yang cepat juga berdekatan, dan kesatuan terletak di tenggara, berhampiran dok dan makanan berdiri.

Ini akan membuka kunci kesatuan, yang akan berguna ketika anda mula mengembara melalui rantau Liyue dan memulakan pencarian ekspedisi baru dengan anggota parti.

Mengenai penulis

Aidan O’Brien

Aidan O’Brien telah bermain permainan selama lebih dari tiga dekad dan telah menulis tentang mereka selama lima tahun. Apabila tidak diserang oleh ciptaan Hidetaka Miyazaki, dia menikmati menghabiskan terlalu banyak masa di Warframe, Destiny 2 dan mana -mana ARPG lain dengan mengisar pepejal. Semasa tidak menulis, dia melakukan sihir di belakang layar untuk kumpulan Gamurs.

Lebih banyak cerita oleh Aidan O’Brien

David Rodriguez

David Rodriguez adalah penulis lepas di Gamepur dan telah bermain selama 30 tahun. Karya beliau juga muncul di NTF Gaming, OpenCritic, dan Metacritic. Di luar cintanya untuk permainan, anda dapat menangkapnya memuji kebaikan pawagam aksi klasik dan kelas elegan awal tahun 2000-an.

Di mana pelabuhan liyue dalam kesan genshin?

Tanah yang luas di Teyvat di Impak Genshim Range dari padang rumput yang penuh kasih sayang di Monstadt ke pulau-pulau yang kekal-sentris di Inazuma, yang memiliki pelbagai jenis orang yang pemain akan bertemu di perjalanan mereka. Salah satu negara yang pengembara dan Paimon akan menceburkan diri adalah Liyue, memiliki sejarah yang kaya berpusat di sekitar kepentingan kontrak.

Liyue, termasuk bandar Liyue Harbour dan padang rumput dan kampungnya, berdasarkan aspek budaya Cina. Ini jelas bukan sahaja dalam seni bina di seluruh negara, tetapi juga nama dan peranan penduduknya. Pemain akan bertemu dengan watak -watak seperti Ninguang, Tianquan Liyue Qixing, dan Zhongli yang misterius, yang mempunyai daya tarikan yang aneh dengan Mora, mata wang permainan.

Liyue adalah rantau kedua yang pemain akan mendapat akses untuk mengikuti perkembangan mereka melalui Mondstadt, memberi mereka akses ke bahagian bawah kiri peta Teyvat. Setelah membantu Venti dalam kemarahan Stormterror dalam pencarian Prolog Archon, pemain akan ditugaskan untuk meneroka Liyue Harbor sebagai sebahagian daripada pencarian “Rite of Descension”. Pencarian ini tugas pemain dengan meneroka Liyue Harbour, pusat aktiviti pusat di Liyue.

Pemain boleh mengambil langkah pertama mereka ke Liyue dengan melancong ke barat daya dari Dawn Winery di Mondstadt ke Gerbang Batu. Berikutan jalan itu secara langsung ke selatan akan membawa pemain ke Liyue Harbour, yang seni bina besar dapat dilihat dari jauh. Di sana pemain dapat mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana budaya Liyue berbeza jauh dari Monsadt, termasuk lebih lanjut mengenai Geo Archon, Morax, yang melihat orang Liyue.

.

Ethan Garcia adalah seorang penulis lepas untuk dot eSports, yang telah menjadi sebahagian daripada syarikat selama tiga tahun. Beliau mempunyai Sarjana Muda Seni dalam Kewartawanan Majalah dari Syracuse University dan mengkhususkan diri terutamanya dalam liputan League of Legends, pelbagai Nintendo IPS, dan seterusnya.