Di mana Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2? Meristasi, bagaimana untuk membantu mengalahkan Darth Vader di Fortnite |

Cara membantu mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Kepala ke tempat ini dan anda akan menemui Darth Vader, dikelilingi oleh pasukan klon. Ini akan mula menyerang sebaik sahaja mereka melihat anda. Nasib baik, ada dada republik di pondok yang berdekatan, di mana anda boleh mendapatkan blaster DC-15. Perkara dengan cabaran ini ialah untuk menyelesaikannya, anda hanya perlu melakukan kerosakan pada bar kesihatan Darth Vader. Tidak kira jika anda sebenarnya bukan orang yang mengalahkannya, selagi anda menimbulkan kerosakan.

Di mana Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2?

Kami memberitahu anda di mana untuk mencari Darth Vader di Fortnite semasa Star Wars Cari Acara Pasukan. Lokasi Darth Vader dan Cara Menghapuskannya di Fortnite.

Kemas kini: 12 Mei, 2023 16:39 EDT

Darth Vader telah kembali ke Fortnite untuk melaksanakan pesanan secara peribadi 66. NPC yang bermusuhan ini telah kembali sebagai sebahagian daripada Star Wars Cari Acara Pasukan. Di halaman ini, Panduan Fortnite Bab 4 Musim 2 kami, kami akan memberitahu anda di mana untuk mencari Darth Vader dan bagaimana untuk mengalahkannya:

Di mana saya boleh mencari Darth Vader di Fortnite? Lokasi dan peta

Sehingga 12 Mei 2023, Darth Vader kembali ke Fortnite. Dia adalah NPC yang bermusuhan yang hanya muncul dalam Mod Permainan Battle Royale dan Zero Build. Ini lokasinya:

Kami akan menemui Darth Vader di titik peta ini

Seperti dalam penampilan sebelumnya, Darth Vader adalah NPC yang cukup sukar, dan dia tidak bersendirian; Dia diiringi oleh beberapa Stormtroopers yang akan membuat perkara sukar bagi kami (dan pasti, jika pemain lain mencari dia, risiko meningkat). Cadangan kami adalah menyerang dari jarak yang selamat, jika mungkin menghapuskan Stormtroopers terlebih dahulu untuk mengelakkan diri daripada ditangkap. Sebaik sahaja kami menghapuskan pengiringnya, kami akan menumpukan perhatian kepada Vader. Dan jangan terlalu yakin: dia juga mempunyai banyak perisai dan kesihatan.

Darth Vader boleh menggunakan kekuatan untuk membuang objek dari panggung di kami atau untuk memikat kami ke arahnya. Jika dia menarik kami, kami lebih baik bergerak dengan cepat jika kami tidak mahu dia membunuh kami dengan lampu lampu -Nya. yang dia juga boleh membuang seperti bumerang. Sebaik sahaja kita membunuh Darth Vader, kita boleh mendapatkan lampu -dia dan menambahkannya ke senjata kita.

Darth Vader kembali ke Fortnite sebagai sebahagian daripada acara “Cari Kekuatan”. Salah satu pencarian dalam set ketiga acara masa terhad ini, yang dipanggil Fall of the Republic, meminta kami untuk membantu mengeluarkan Darth Vader.

Panduan Fortnite kami membawa anda untuk mempercepatkan banyak aspek permainan lain, seperti bagaimana untuk meningkatkan tahap dengan cepat – jangan ketinggalan!

Untuk dapat memberi komen, anda mesti didaftarkan dan log masuk. Lupa kata laluan?

Cara membantu mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Darth Vader telah kembali ke Fortnite Sebagai sebahagian daripada Star Wars yang sedang berlangsung.

Acara ‘Cari Tentera’ berlangsung hingga 23 Mei di Fortnite, dan kini memberi pemain peluang untuk membantu mengalahkan Darth Vader.

Inilah cara untuk membantu mengalahkan Darth Vader, Dan apa yang anda dapat untuk melakukannya. Juga, beberapa maklumat mengenai Lightsaber yang Darth Vader jatuh pernah dikalahkan.

Cara membantu mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Untuk membantu mengalahkan Darth Vader di Fortnite, anda perlu mencarinya terlebih dahulu. Dia dijumpai di barat laut Bastion Brutal, oleh stesen minyak. Anda dapat melihat ini ditandakan pada peta di bawah:

Kepala ke tempat ini dan anda akan menemui Darth Vader, dikelilingi oleh pasukan klon. Ini akan mula menyerang sebaik sahaja mereka melihat anda. Nasib baik, ada dada republik di pondok yang berdekatan, di mana anda boleh mendapatkan blaster DC-15. Perkara dengan cabaran ini ialah untuk menyelesaikannya, anda hanya perlu melakukan kerosakan pada bar kesihatan Darth Vader. Tidak kira jika anda sebenarnya bukan orang yang mengalahkannya, selagi anda menimbulkan kerosakan.

Perkara -perkara utama yang perlu diingat di sini adalah yang pertama, Darth Vader akan mengejar anda, dan sebenarnya adalah pertarungan bos yang sukar. Dia akan melompat dan pada dasarnya meledingkan, dan boleh menggunakan daya tarikan dan daya tarikan untuk membuang anda. Dia juga akan menyentuh lampu -dia pada kamu, jadi dia paling baik berjuang pada jarak yang ketara di mana mungkin. Kedua, ini akan menjadi lokasi drop yang sangat sibuk. Kerana ini disyorkan bahawa anda sama ada jatuh dengan skuad penuh, atau melakukan kerosakan dan kemudian meninggalkan kawasan itu, untuk orang lain membunuh Darth Vader.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Apa yang anda dapat untuk mengalahkan Darth Vader di Fortnite?

Untuk membantu mengalahkan Darth Vader di Fortnite, anda akan mendapat 200 reputasi Galactic, yang akan membuka kunci item di bahagian Force Battle Pass.

Di samping itu, Darth Vader akan menggugurkan lampu -lampu beliau pernah dikalahkan. Ini adalah senjata unik yang dapat dilemparkan dengan memegang tujuan dan kemudian menekan pukulan. Ia mempunyai cooldown yang sangat pendek, dan boleh melakukan kerosakan sebenar. Selain keupayaan ini, lampu lampu Darth Vader berkelakuan seperti yang lain.

Bersenang -senang memburu Darth Vader di Fortnite!

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • MAC Ikut
 • Multiplayer kompetitif mengikuti
 • Koperasi multiplayer mengikuti
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Penembak Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Strategi ikut
 • Orang ketiga mengikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 14 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Jake adalah penulis lepas yang sebelum ini mengetuai panduan untuk USG dan Rock Paper Shotgun. Dia menghabiskan hari-harinya bermimpi tentang X-Files Dating-Sim dan akan bermain secara literal mana-mana permainan dengan monyet di dalamnya.