Devs Dark dan Darker Memperluas Demo Alpha Melalui Minggu Ini | Shacknews, anda mendapat tiga hari tambahan untuk bermain dalam alpha gelap dan gelap | PC Gamer

Anda mempunyai tiga hari tambahan untuk bermain di alpha yang gelap dan gelap

Permainan Escape Dungeon Competitive Fantasy Fantasy menarik cinta ramai semasa Fest Steam Next dan pemaju Ironmace memperluaskan tempoh demo semasa.

Devs gelap dan gelap memanjangkan demo alfa melalui minggu ini

Devs gelap dan gelap memanjangkan demo alfa melalui minggu ini

Permainan Escape Dungeon Competitive Fantasy Fantasy menarik cinta ramai semasa Fest Steam Next dan pemaju Ironmace memperluaskan tempoh demo semasa.

14 Februari 2023 8:50 pagi

Lebih Steam Next Fest, terdapat kegemaran yang cukup jelas di kalangan pemain yang memeriksa banyak demo yang ada. Gelap dan Darker adalah letupan mengejutkan yang meletakkan pelbagai pemain pemain tiga dalam fantasi fiksyen penjara bawah tanah yang penuh dengan musuh dan rampasan, dan sekarang pemain dapat memainkannya selama beberapa hari lagi. Pemaju Ironmace telah memperluaskan sesi demo Alpha Build semasa hingga hari ini minggu ini.

Ironmace berkongsi butiran pelanjutan pada masa demo Dark and Darker melalui catatan blog pemaju Steam. Dalam jawatan tersebut, Ironmace menyatakan bahawa sebab pelanjutan itu adalah untuk membuat kekecewaan semasa alpha utama, seperti pembetulan pepijat, pemain secara tidak sengaja diharamkan, downtime dalam pos perdagangan, isu -isu jodoh, dan perkara -perkara lain yang mereka rasa membuatnya membuat sesi demo berjalan kurang lancar daripada yang sepatutnya. Intinya ialah semua orang dapat menikmati lebih gelap dan lebih gelap untuk masa yang terhad sehingga Khamis, 16 Februari 2023, ketika pelayan ditutup.

Tangkapan screenshot gelap dan gelap dengan pengembara yang memegang pedang

Gelap dan gelap benar -benar permata di antara barisan Fest STEAM seterusnya. Kami terkejut dengan permainan ketika kami mencubanya semasa pasukan besar membina livestream minggu lalu. Kami tidak bersendirian sama ada. Banyak pemain telah memeriksa permainan walaupun dalam tetapan demo Alpha. Menurut Steamdb, permainan ini mempunyai puncak sepanjang masa minggu lalu 108,520 pemain bermain pada 11 Februari 2023, sebagai penulisan artikel ini. Menurut statistik Twitch, ia juga menarik lebih dari 270,000 penonton pada 6 Februari.

Jelas gelap dan lebih gelap adalah sesuatu yang dikehendaki orang dan nampaknya ironmace gembira untuk memaksa sedikit lebih lama. Permainan ini pergi luar talian untuk penyelenggaraan dan perkembangan selanjutnya pada hari Khamis, jadi dapatkan masa anda, merampas kedalaman, dan melarikan diri dengan khazanah semasa anda boleh. atau mati mencuba, tentu saja.

TJ Denzer adalah pemain dan penulis dengan semangat untuk permainan yang telah menguasai seumur hidup. Dia menjumpai jalan ke senarai ShackNews pada akhir 2019 dan telah pergi ke editor berita senior sejak. Antara liputan berita, dia juga membantu dalam projek-projek livestream seperti indie indie indie-licious, permainan rangsangan shacknews, dan shacknews dump. Anda boleh menghubunginya di [email protected] dan juga cari dia di Twitter @JohnnyChugs.

Anda mempunyai tiga hari tambahan untuk bermain di alpha yang gelap dan gelap

Pengekstrakan fantasi popular Alpha telah dilanjutkan hingga Khamis.

Gelap dan Darker - Tiga rakan sepasukan berdiri di bilik istana dengan lampu suluh

(Kredit Imej: Ironmace)

Sekiranya anda tidak mendengar, salah satu permainan yang paling dimainkan di Steam minggu lalu sebenarnya demo. Hari ini akan menjadi akhir alpha terkini untuk PvP Dungeon Crawling Extraction Game gelap dan lebih gelap tetapi pemaju telah memperluaskan mainan tiga hari lagi.

“Oleh kerana downtime sebelum ini dengan jawatan dagangan, membuat pertandingan, dan kehilangan waktu bermain untuk pemain yang dilarang palsu, kami telah memutuskan untuk melanjutkan playtest sehingga 16 Feb,” kata Ironmace Dalam catatan berita. “Kami juga merancang untuk menggunakan masa untuk menangani isu -isu yang menyusahkan pemain dan terus memperbaiki permainan.”Setakat ini, Ironmace telah menolak sejumlah lima hotfixes sejak Alpha bermula minggu lalu, termasuk banyak pembetulan pepijat dan nerf ke had pemutus penyihir.

Perlu memberi pukulan jika anda berminat berada di canggih dari apa yang boleh menjadi permainan pertempuran royale yang agak popular ketika akhirnya dilancarkan. Saya telah lama menikmati keseronokan taktikal pvp royales dan permainan pengekstrakan, bergelut walaupun saya lakukan dengan kemahiran fps saya, dan datang dari demo dengan senang hati melaporkannya Gelap dan gelap membuktikan penembak pengekstrakan sebenarnya tidak perlu menjadi penembak.

Saya menghabiskan beberapa jam lagi menyelam ke istana yang dilupakan dengan kawan saya pada hujung minggu dan saya pasti mengalami kegembiraan PvP yang biasa sama ada saya menang atau kalah. Sembang jarak kadang -kadang boleh bermaksud membuat perjanjian dengan pasukan lain atau hanya berguling keras pada penyihir yang terlalu sombong memakai hanya seluar dalamnya sambil slinging fireballs. Anda tahu jenisnya. Saya masih mengambil masalah dengan portal exfil hanya mengambil satu rakan sepasukan pada masa yang sama dari penjara bawah tanah, tetapi kekangan yang luar biasa telah mencipta beberapa momen tempat duduk saya sementara pasukan saya menonton ahli terakhir kami merapatkan keluar kuku mereka keluar.

Anda boleh memuat turun demo Lebih dari stim dan mula membuat jalan sendiri melalui Dewan Dungeon hingga Khamis.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Lauren Morton

Lauren mula menulis untuk PC Gamer sebagai freelancer pada tahun 2017 sambil mengejar polis fesyen Dark Souls dan menerima peranannya sebagai editor bersekutu dan ketua minecraft liker pada tahun 2021. Dia pada asalnya memulakan kerjayanya dalam pembangunan permainan dan masih terpesona dengan bagaimana permainan menandakan dalam adegan modding dan speedrunning. Dia suka buku panjang, RPG yang lebih lama, Cryptids Multiplayer, dan tidak dapat berhenti bermain permainan kerajinan Co-op.

Perpaduan membuat perubahan besar pada yuran pemasangan yang marah hampir setiap pemaju permainan minggu lalu

Watch Out, Dark and Darker: Tiba -tiba ada permainan pengekstrakan penjara bawah tanah yang memukul PC, merangkak projek