Dev Watercooler: Gearing Up For Legion Pvp – Blue Tracker, Way Terpestisi Untuk Gear Up Alts in Legion | Panduan Permainan World of Warcraft

Cara terpantas untuk bersiap sedia di Legion

Item akan mempunyai petua yang menunjukkan dari musim mana mereka berada dalam patch 10.2.
Contohnya rompi Kinslayer berikut kini menunjukkan item itu dari Dragonflight Season 2 dengan tahap peningkatan: Juara 3/8, seperti yang anda lihat di bawah.

Dev Watercooler: Bergerak untuk Legion Pvp

Di Legion, kami membuat beberapa perubahan yang cukup besar kepada sistem PVP kami untuk membuat pertempuran terhadap rakan -rakan anda lebih mudah diakses, seimbang, dan memberi ganjaran. Beberapa perubahan terbesar yang kami buat berkaitan dengan gear -kedua -dua bagaimana ia mempengaruhi watak anda di PvP, dan bagaimana ia diberikan. Kami ingin meluangkan sedikit masa untuk berkongsi dengan anda lebih banyak pemikiran kami tentang bagaimana kami tiba di reka bentuk gear pvp baru ini dan mengapa kami fikir ia akan mewujudkan pengalaman yang lebih menyeronokkan untuk semua orang.

Pertama, kita perlu berkongsi falsafah peringkat tinggi tentang mengapa kita mempunyai gear di World of Warcraft. Wow adalah permainan tentang watak anda, pengembaraan mereka di dunia Azeroth, dan pertumbuhan mereka berkuasa. Salah satu asas permainan ini diberi ganjaran untuk usaha anda dengan gear yang menjadikan anda lebih kuat. WOW menawarkan pelbagai aktiviti, termasuk pencarian, penjara bawah tanah, serangan, dan PvP -dan sementara pemain mungkin mendapati bahawa bahagian -bahagian tertentu permainan yang paling menarik kepada mereka, semua orang mahu diberi ganjaran dengan adil untuk usaha dan kemahiran mereka. PvP tidak berbeza: pemain harus diberi ganjaran, dan watak mereka harus menjadi lebih kuat, kerana mengambil bahagian dalam PvP -dan dalam Legion, kami ingin memberi ganjaran kepada mereka dengan cara yang penting bukan hanya dalam PvP, tetapi di semua permainan.

Kami secara tradisinya mempunyai matlamat yang berbeza untuk gear pvp dan pve, dan berapa banyak kuasa yang diberikan kepada anda relatif terhadap musuh anda. Contohnya, dalam kandungan PVE, terasa baik untuk mendapatkan gear dan akhirnya mengatasi raksasa yang begitu berbahaya. Apabila pemain mengambil kandungan menyerang yang lebih sukar, adalah penting bahawa raksasa tumbuh berkuasa dan gear yang mereka lepaskan juga. Selama bertahun -tahun, kami telah menambah banyak kesukaran RAID yang berbeza untuk menampung pelbagai jenis pemain yang kami ada. Ini telah menghasilkan beberapa peringkat gear yang membuat kandungan yang lebih mencabar merasakan lebih bermanfaat.

Di PvP, kami menginginkan perasaan yang sama, tetapi kami harus menguruskan berapa banyak yang lebih kuat yang dapat dibandingkan dengan musuh anda.

Di PvP, kami mahukan perasaan yang sama, tetapi kami perlu menguruskan berapa banyak yang lebih kuat yang dapat dibandingkan dengan musuh -musuh anda -pemain lain. Walaupun bos Raid tidak keberatan apabila pasukan pemain secara besar -besaran mengalahkan mereka, ini adalah pengalaman yang mengecewakan untuk pemain lain. Oleh itu, cabaran kami adalah untuk mencari cara untuk membolehkan watak anda menjadi lebih kuat melalui PVP tanpa membuat lawan anda berasa seperti mereka tidak dapat bersaing. Di samping itu, kami tidak mahu melemahkan nilai gear pendapatan melalui jenis permainan lain, seperti menyerang.

Kami telah mencuba beberapa penyelesaian pada masa lalu. Kami memperkenalkan daya tahan dalam murka raja lich, dan kemudian di kabut, kami menambah kuasa pvp ke campuran juga. Di Warlords, gear PvP diberikan tahap item PvP kedua, dan kami menurunkan gear dari sumber bukan PVP. Semua penyelesaian ini telah bekerja pada tahap tertentu, tetapi juga membuat gear pvp tanpa sia -sia dan menghalang permainan crossover. Pemain PvP berasa seperti gear mereka tidak berguna dalam keadaan PVE, dan sebaliknya -dan apabila gear yang anda peroleh hanya menjadikan anda lebih berkuasa dalam situasi tertentu, ganjaran ini hanya merasa kurang bermanfaat. Melangkah ke hadapan, kami rasa lebih baik jika gear yang diberikan di PVE dan PvP hanya sama. Tiada tahap item khas. Tiada statistik khusus PVP. Memainkan mana -mana bahagian permainan akan membolehkan anda mendapatkan ganjaran yang bermakna di mana sahaja.

Oleh itu, dengan mengandaikan kita ingin memberi ganjaran yang sama di PVE dan PvP, bagaimana kita dapat menangani matlamat yang bercanggah yang kita sebutkan tadi? Kita mesti mengubah apa maksud gear dalam PVP.

Sebagai permulaan, kita perlu mengecilkan jurang kuasa yang dibuat oleh gear dalam PVP.

Sebagai permulaan, kita perlu mengecilkan jurang kuasa yang dibuat oleh gear dalam PVP. Pada mulanya, kami menganggap mengabaikan gear sama sekali, tetapi terasa kontra-intuitif bahawa gear tidak memberikan pertumbuhan kuasa sama sekali. Kami juga meneroka pilihan yang melibatkan penskalaan gear pvp ke dalam julat tahap item tertentu, tetapi ini rumit dan membuat pengedaran statistik sekunder lebih penting daripada tahap item. Kami fikir penting jika pemain melihat sekeping gear yang merupakan peningkatan tahap item, mereka akan mahu melengkapkannya.

Kami akhirnya tiba di penyelesaian di mana kami menetapkan statistik pemain secara automatik di PVP dan meningkatkan statistik tersebut berdasarkan tahap item purata anda. Pemain akan memahami bahawa statistik mereka tidak datang dari gear, tetapi kualiti gear mereka memang penting. Pada masa ini, kami telah menala sistem sedemikian rupa sehingga untuk setiap titik di atas tahap item 800, statistik anda meningkat sebanyak 0.1%. Ini bermaksud bahawa seseorang dengan gear tahap 900 item hanya 10% lebih kuat daripada seseorang dengan gear tahap 800 item. Sebagai perbandingan, itu kira -kira peningkatan yang sama bahawa peningkatan tahap 10 item yang diberikan dalam Warlords of Draenor. Ini membolehkan kita membuat gear merasa baik secara umum, sambil mengecilkan jurang kuasa ke julat yang boleh diterima.

Sekarang kita telah mengehadkan gear jurang kuasa yang boleh dibuat di PvP, kita boleh menawarkan ganjaran gear yang hebat setanding dengan sisa permainan -tetapi sekarang kita perlu menangani bagaimana ia diberi ganjaran. Salah satu perubahan besar dalam Legion ialah gear tidak lagi akan dihantar melalui mata wang dan vendor PVP. Sudah tentu, kita tahu banyak pemain seperti sifat yang boleh diramalkan membeli gear dari vendor. Mereka boleh memilih item yang mereka mahukan dan tidak pernah menerima item yang mereka tidak mahu. Kedengarannya seperti keadaan yang sempurna, tetapi ia juga pengalaman yang rata dan tidak dapat diprediksi secara emosional. Tidak ada jangkaan tentang apa ganjaran anda. Tidak ada kegembiraan apabila anda mendapat sesuatu yang anda mahukan. Tiada kekecewaan apabila anda mendapat sesuatu yang anda tidak. Kami ingin membawa pengalaman emosi kepada ganjaran pvp -sementara masih melakukan yang terbaik untuk meminimumkan jumlah kekecewaan yang anda alami.

Di Legion, ketika pemain memenangi medan perang, pertengkaran, arena, atau medan perang yang dinilai, mereka berpeluang menerima gear secara langsung.

Di Legion, ketika pemain memenangi medan perang, pertengkaran, arena, atau medan perang yang dinilai, mereka berpeluang menerima gear secara langsung. Selain itu, beberapa kemenangan pertama anda setiap minggu dalam setiap pendakap yang diberi nilai akan memberi ganjaran sekeping gear yang dijamin, yang mempunyai tahap itemnya meningkat berdasarkan penarafan anda dalam pendakap. Untuk kedua -dua sistem, gear berfungsi seperti yang dilakukan di seluruh Legion. Bila -bila masa anda diberikan gear, ia mempunyai peluang untuk meningkatkan tahap itemnya.

Kami faham bahawa rawak dalam gearing telah bermasalah untuk PvP pada masa lalu, tetapi kami berpendapat bahawa perubahan yang disebutkan di atas untuk gear PvP menyelesaikan sebahagian besar isu yang telah kami hadapi sebelumnya. Di Legion, matlamat utama anda dalam PvP akan meningkatkan tahap item purata anda. Mendapatkan (atau tidak mendapat) perhiasan yang sempurna tidak akan menjadi sesuatu yang anda perlu risau. Kami juga mempunyai sistem untuk mengurangkan kemungkinan anda akan melihat item yang sama dua kali, yang akan membantu melengkapkan set gear anda. Manfaat terbesar untuk mengurangkan ramalan dalam gear di PvP adalah kita boleh menawarkan gear setanding dengan seluruh aktiviti permainan akhir World of Warcraft. Bukan sahaja ia akan membuat gear dari PvP lebih menarik dan bermanfaat, tetapi ia juga menjadikan PVP lebih menarik untuk semua pemain wow.

Terdapat juga kebimbangan dari kedua -dua pveers dan pvpers bahawa “penyerang hanya akan melakukan arena untuk mendapatkan gear mudah” dan “gladiators hanya akan melakukan serbuan mitos untuk mendapatkan gear mudah.”Kami rasa penting untuk mengingati bagaimana mencabar kedua -dua jenis permainan. Bos mitos Downing dan Penilaian Gladiator memperoleh dua pencapaian yang paling sukar dalam permainan kami. Kami fikir pemain yang telah menunjukkan kemahiran di peringkat tersebut patut diberi ganjaran dengan lebih baik.

Kami menghabiskan banyak masa memikirkan bagaimana untuk memperbaiki keadaan gear PvP untuk semua orang yang suka World of Warcraft. Kami menghargai mendengar pendapat anda mengenai perubahan ini, jadi pastikan anda menyiarkan pemikiran anda dalam komen di bawah.

Cara terpantas untuk bersiap sedia di Legion

Panduan ini bertujuan untuk pemain yang tidak mempunyai kemewahan untuk menyertai M+ berjalan dan dibawa dalam serbuan oleh rakan -rakan mereka.

Seperti yang dikatakan oleh tajuk, panduan ini bertujuan untuk alts, bermakna, anda mempunyai watak utama yang kemungkinan besar melakukan kandungan legion.

Sekiranya ini adalah watak baru yang baru saja 110, sila langkau ke titik 2.

1) Peralatan yang tidak tercemar (ILVL 880+)

Gear tidak diisi adalah barang yang jatuh dari kandungan Argus dengan 880+ ILVL dan pertempuran.Akaun Bersih Lebar, bermaksud, ia boleh dihantar ke watak lain dalam pertempuran yang sama.akaun bersih.

Ia boleh datang dari
* Spawns yang jarang berlaku
* Dada jarang
* Pencerobohan
* Mobs biasa
* Pencarian

Mereka dibahagikan dengan kain, kulit, mel dan plat dan meliputi setiap slot tunggal (walaupun peninggalan), kecuali senjata tentu saja.

Ini adalah permulaan yang baik untuk memberi anda watak garis dasar untuk bekerjasama.
Anda boleh memakai hampir dan keseluruhan set gear yang tidak dicelup. Pengecualian adalah cincin dan perhiasan di mana anda hanya boleh mempunyai 1 cincin dan 1 perhiasan (dilengkapi unik).

Sekiranya anda memasang watak dengan gear yang tidak dibiayai, anda akan mempunyai kira-kira 885-888.
Gear ini adalah 880+ dan (+) bermaksud bahawa ia boleh menjadi warforged/titanforged dan memberikan lebih tinggi ILVL.

2) Lengkapkan keseluruhan garis quest argus

Ini adalah langkah seterusnya dan harus diselesaikan.
Melengkapkan Argus Questline akan memberi anda:

 • 900+ VEILED Argunites dari QS.
 • Membuka kunci WQS di seluruh Argus
 • Membuka portal pencerobohan kecil
 • Membuka portal pencerobohan yang lebih besar
 • Quest to Kill Argus dan Dapatkan Cincin Legenda (1000 ILVL)

3) Argunit yang terselubung (ILVL 910+)

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan garis usaha Argus, anda akan mempunyai lebih daripada 900 orang Argunit.

Argunit yang terselubung adalah mata wang baru yang anda gunakan untuk membeli gear yang dilepaskan.
Gear yang dilepaskan dibahagikan dengan kain, kulit, mel dan plat dan meliputi setiap slot tunggal (walaupun peninggalan), kecuali senjata tentu saja.
Setiap item berharga 650 orang yang bertudung.
ILVL adalah 910+.
Ia boleh diperkuatkan dan ditulis.

Penjual dipanggil Thaumaturge Vashreen.
Dia terletak di vindicaar (kapal angkasa) di tingkat bawah ke sebelah timur peta mini.

Cara Mendapatkan/Mengisar Argunit Veiled

Anda mendapat argunit dari:

 • Pencarian (jalan cerita dan pencarian sampingan)
 • Dada harta di Argus (8-10)
 • Pencarian Dunia (45)
 • Mobs Elite Rare (Spawns Rare) (20)
 • Pesanan Misi Dewan (20+)
 • Armyof the Light “Emissary” dan Argussian mencapai “Emissary” (125)
 • Dari Quest Mingguan (Fuel of Doomed World (300)

4) Pencarian / Invasion Dunia (ILVL 890+)

Oleh kerana anda telah melakukan argus questline, anda telah membuka kunci pencarian dan pencerobohan dunia.

Pencarian Dunia di Argus memberikan 890+ gear dan 880+ di pulau patah, jadi selalu periksa peta dan lihat apakah ada apa -apa yang anda perlukan untuk char anda untuk mengisi untuk gear ILV yang lebih rendah yang ditinggalkan.

5) Sekali 890 ILVL – Dapatkan legenda pertama (ILVL 1000)

Sebaik sahaja anda telah mencecah 890 ILVL pada purata ILVL anda, que up on raid finder di sayap terakhir untuk Antorus the Burning Throne.

Oleh kerana anda telah menyelesaikan garis usaha Argus, anda mendapat usaha untuk membunuh Argus.

Membunuh Argus (di Raid Finder dalam kes ini, tidak kira apa kesukaran), akan menyelesaikan usaha dan memberi ganjaran kepada anda cincin legenda.

Purata ILVL anda sekarang akan sekitar 910+

6) Beli atau kerajinan 880 gear dan tingkatkannya ke 930

Anda boleh memakai gear ILVL 880 yang boleh ditingkatkan sehingga ILVL 930.

7) Beli legenda kedua anda (ILVL 1000)

Sekiranya anda mendapat emas, anda boleh membeli legenda dari AH atau membuat diri anda dari mana -mana alt/utama.

8) Mengisar Essences – Lebih Legenda

Anda boleh membeli legenda untuk 1000 Essences Wakening.

Jawatan lain

 • Cara mendapatkan 10.2 Head Enchant – Essence Pijar
 • Reputasi Reputasi Ultra Cepat – The Dream Wardens – 10.2 – Dragonflight
 • 4 warna kulit pada whimsydrake yang berkembang pesat
 • Ganjaran pencarian mingguan – 10.2
 • Beli Dreamseeds untuk Naga Isle Supplies – 10.2
 • 10.2 Bos Dunia – Gear – ILVL
 • Brewfest 2023 – Pos biru
 • Semua Glyphs Dragon dalam Emerald Dream
 • 10.2 – Ganjaran Ganjaran Wardens Dream Wardens
 • Taktik Bos Raid Smolderon – 10.2 – Amirdrassil: Harapan Impian

Anda lebih mengalu -alukan untuk menggunakan sebarang maklumat untuk kandungan anda sendiri – tetapi sila rujuk.

halaman di mana iklan harus muncul ->

halaman di mana iklan harus muncul ->

Catatan terkini

 • Cara mendapatkan 10.2 Head Enchant – Essence Pijar
 • Reputasi Reputasi Ultra Cepat – The Dream Wardens – 10.2 – Dragonflight
 • 4 warna kulit pada whimsydrake yang berkembang pesat
 • Ganjaran pencarian mingguan – 10.2
 • Beli Dreamseeds untuk Naga Isle Supplies – 10.2
 • 10.2 Bos Dunia – Gear – ILVL
 • Brewfest 2023 – Pos biru

wow gear tangkapan dalam patch 10.1.5 – Semua yang anda perlu tahu

Anda boleh menghantar sekarang dan mendaftar kemudian. Sekiranya anda mempunyai akaun, log masuk sekarang untuk menghantar dengan akaun anda.
Catatan: Catatan anda akan memerlukan kelulusan moderator sebelum dapat dilihat.

Baru -baru ini melayari 0 ahli

Tiada pengguna berdaftar melihat halaman ini.

Kandungan serupa

Kakitangan

Kredit Imej: Magdalena.
Blizzard pergi ke perubahan yang akan datang kepada Mistweaver Monks selama 10.2, kerana mereka menangani maklum balas pemain dan membentangkan rancangan mereka untuk spesifikasi. Mereka menyelam ke set peringkat baru, mengusir kemudaratan secara khusus, serta pertahanan pasif musuh spesifikasi.
Mistweaver (Sumber)
Helo Mistweavers!
Kami mempunyai beberapa kemas kini yang dirancang untuk penjaga impian dan kami ingin berkongsi beberapa pemikiran kami di sini.
Kemas kini Elixir Pertahanan dan Penyembuhan
Mistweaver lebih licik daripada yang kita mahukan, terutamanya untuk penyembuh berasaskan huru-hara, dan toolkit pertahanannya didasarkan terutamanya di sekitar penggunaan ejaan aktif. Kami tidak merasakan sesuai untuk meminta Mistweavers untuk mengurus hampir setiap bahagian kit pertahanan mereka untuk bermain di peringkat tertinggi, jadi kami ingin meneroka pasif untuk penyembuhan Elixir.
Kami juga bersetuju ada ruang untuk penambahbaikan dengan reka bentuk pasif terkini yang terkini dan pemain boleh mengharapkan kemas kini dalam binaan PTR yang akan datang yang bertujuan untuk memberikan nilai sementara kesan kesihatan yang rendah tidak diperlukan.
Kemas kini pasif ini juga memberi kami ruang untuk membuat pengubahsuaian tanpa melegakan ruang mengikat utama ke elemen pertahanan peribadi tertentu Mistweaver’s Toolkit yang kini tidak digunakan – iaitu Hancurkan.
Mengusir bahaya
Beberapa perubahan untuk mengusir bahaya telah dibuat untuk meningkatkan daya maju untuk mistweaver dan mengintegrasikan sepenuhnya ke dalam kit. Ini bukan pilihan luar global seperti penyembuhan elixir, jadi sebaliknya boleh menjadi lebih berkesan sambil mengurangkan jumlah APM yang diperlukan untuk bermain mistweaver secara optimum dalam momen tegang. Ini adalah sedikit perdagangan, tetapi kami berharap rasa keseluruhannya seperti penyembuhan elixir tetapi punchier. Di samping.
Kami juga fikir ini boleh membantu pokok bakat kelas berasa lebih memuaskan untuk jalan, kerana membuang bakat bahaya akan menjadi lebih banyak pilihan yang menarik. Mudah -mudahan kemas kini ini secara keseluruhan akan membantu mistweaver defensif sambil menjadikannya lebih memuaskan dan mudah didekati.
Penjaga Tahap Impian
Kami menyedari beberapa isu fungsi termasuk beberapa mantra penyembuhan yang tidak dikira ke arah pengumpulannya. Semua penyembuhan (selain daripada akumulator lain seperti harmoni chi sendiri dan pelajaran kemarahan) bertujuan untuk menyumbang kepada penyembuhan akhir. Kami ingin menangani perkara ini pada masa akan datang PTR membina.
Terima kasih dan kami menantikan maklum balas anda yang berterusan!

Kakitangan

Blizzard telah memberi maklum balas kepada maklum balas mengenai pernak -pernik yang datang dalam Dragonflight Season 3, mengumumkan perubahan yang datang ke gelendong Nymue yang membongkar dan Rashok’s Heart Heart.
Spindle Nymue yang membongkar
(Sumber)
Maklum balas garis bawah untuk saya adalah bahawa perhiasan ini tidak berasa seronok bermain dalam keadaan semasa dan terasa seperti perhiasan kerosakan yang buruk dengan penggemar penguasaan yang kurang bersemangat
Terima kasih atas data maklum balas dan ujian. Terdapat beberapa perubahan dalam binaan seterusnya:
Saluran dikurangkan kepada 3 saat dengan pelarasan yang sepadan dengan kerosakan dan nilai penguasaan tempoh penguasaan buff meningkat kepada 18 saat penguasaan meningkat sebanyak ~ 40% walaupun selepas tempoh dan perubahan saluran; Nilai semasa pada PTR pada dasarnya adalah pepijat yang berkaitan dengan perakaunan untuk kehilangan masa putaran masa yang hilang setiap disalut SEC juga telah ditingkatkan kepada kerosakan bonus yang lebih rendah kepada sasaran berakar meningkat kepada 50% jantung cair Rashok
(Sumber)
Nampaknya kekurangan perhiasan penyembuhan yang baik ini. Kami mungkin masih menggegarkan perhiasan Rashok untuk seketika.
Perhiasan penyembuhan akan melihat penyesuaian penalaan pada minggu -minggu akan datang.
Rashok’s Cair Heart telah memberikan lebih banyak kuasa daripada yang kita suka dan akan memerlukan beberapa perubahan di luar Mana Restore Reduction.

Item akan mempunyai petua yang menunjukkan dari musim mana mereka berada dalam patch 10.2.
Contohnya rompi Kinslayer berikut kini menunjukkan item itu dari Dragonflight Season 2 dengan tahap peningkatan: Juara 3/8, seperti yang anda lihat di bawah.

Mahkamah Ember akan tersedia setiap hari dan bukan sekali seminggu dalam patch 10.2.
Perubahan kecil dalam entri pangkalan data Garrtalent menunjukkan Mahkamah Ember dari Shadowlands akan tersedia setiap hari berbanding sekali seminggu dalam kemas kini yang akan datang.

Crimson Glimmerfur adalah gunung baru yang datang ke pos dagangan dalam patch 10.2!
Fox Mount menyebut musim sejuk ayah yang hebat, jadi kami menganggap ia akan tersedia sebelum Disember.
Crimson Glimmerfur
“Salah satu makhluk kegemaran ayah musim sejuk.”