Dev Dark dan Darker meminta pemain untuk Torrent Playtest terbaru selepas Steam Delisting |, Dark and Darker akan memegang satu lagi Playtest pada bulan April | PC Gamer

Gelap dan gelap akan memegang satu lagi playtest pada bulan April

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dev Dark dan Darker meminta pemain untuk memainkan Torrent terbaru selepas Steam Delisting

Permainan Ironmace Studio Dark and Darker telah meminta pemain untuk membantah pembina terbaru pengekstrakan Mediaeval yang berikutan penyingkirannya dari Steam bulan lepas di tengah -tengah kesengsaraan undang -undang yang berterusan.

.

Walaupun Ironmace dengan tegas menafikan sebarang kesalahan, studio itu tertakluk kepada serbuan polis sebagai tindak balas kepada tuduhan -tuduhan itu dan penyenaraian stim gelap dan gelap akhirnya dikeluarkan berikutan permintaan berhenti dan berhenti dari Nexon. Pada masa itu, Ironmace berkata ia bekerja dengan pasukan undang -undang untuk membetulkan isu.

Treler Teaser Playtest Alpha yang lebih gelap dan gelap.

Masalah undang -undangnya tidak kelihatan telah menghalang Ironmace daripada meneruskan kerjanya, bagaimanapun, dan studio kini telah mengeluarkan playtest gelap dan gelap kelima – yang sebelum ini dijangka menjadi salah satu playtests terakhir sebelum permainan masuk ke Steam Awal Access betul – walaupun melalui cara yang agak tidak konvensional.

Seperti yang diumumkan oleh Ironmace pada saluran perselisihan yang gelap dan gelap, “kerana kerumitan keadaan kita, terutamanya di seluruh garis antarabangsa, ia mengambil masa untuk menyelesaikan keadaan stim. .”

Lebih khusus lagi, pemain yang ingin masuk ke Playtest perlu memuat turun klien permainan gelap dan gelap terkini menggunakan pautan torrent yang disediakan oleh pemaju. “Jangan mendapatkan torrent dari mana -mana sumber lain,” ia memberi amaran, “kerana kami tidak dapat menjamin integriti mana -mana pautan lain”.

Tanpa akhir yang jelas untuk isu undang -undangnya, Ironmace mengatakan “semua patch masa depan akan diedarkan dengan cara ini”. Dan bagi kemajuannya untuk mencapai resolusi dengan Nexon, hanya menambah, “yakinlah bahawa kami bekerja sepanjang masa untuk melindungi berterusan gelap dan gelap.”

Playtest semasa Dark and Darker akan berlangsung dari hari ini, 14 April hingga Rabu, 19 April.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Gelap dan lebih gelap Ikuti
  • PC Ikut
  • RPG Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Matt Wales adalah seorang penulis dan kanak-kanak musim panas yang tidak akan berpura-pura menjalani kehidupan yang sangat menarik untuk mendapatkan tujuan bio ini. Dia adalah ahli tunggal dan pengasas Birdo untuk Presiden Segala Masyarakat.

Gelap dan gelap akan memegang satu lagi playtest pada bulan April

Pemaju Ironmace mahukan masa yang lebih sedikit sebelum gelap dan gelap dilancarkan ke akses awal.

Karya seni yang gelap dan gelap

(Kredit Imej: Ironmace)

Pengekstrakan bawah tanah hack-and-slasher gelap dan gelap adalah hit besar semasa stim terbaru Fest Next-sebenarnya, ia adalah salah satu perkara terbesar di Steam. Saya tidak dapat menghabiskan banyak masa dengannya seperti yang saya mahukan (saya terganggu oleh kecemerlangan Weird West) dan jadi saya sangat gembira bahawa pemaju Ironmace akan memberi saya, dan orang lain, satu lagi tembakan pada bulan April.

Setelah mengucapkan terima kasih.”Akibatnya, ia telah memutuskan untuk melakukan satu lagi pusingan playtesting sebelum pelancaran yang dirancang menjadi akses awal.

“Kami berharap dapat menguji beberapa penambahan yang cukup besar untuk playtest ini yang memerlukan sedikit masa pembangunan daripada pada masa lalu,” kata studio itu. “Oleh itu, Playtest seterusnya dijadualkan pada 14-19 April. Kami tahu masa yang dilanjutkan antara playtests mungkin mengecewakan peminat kami tetapi kami akan berusaha keras untuk menjadikan yang seterusnya lebih baik daripada sebelumnya.”

Sesi April sebenarnya akan menjadi main kelima gelap dan gelap. Tarikh pelancaran akses awal belum diumumkan.

Ramai petualang menyangka akses awal akan datang pada bulan April tetapi @ironmacegames memerlukan lebih banyak perkembangan dalam permainan jadi ia akan menjadi playtest baru. Playtest seterusnya akan dijadualkan pada 14-19 April.#Darkanddarkerfebruary 24, 2023

Berdasarkan prestasi stimnya, dan semangat kita sendiri, gelap dan gelap mempunyai masa depan yang cerah. Tetapi ia juga menghadapi tuduhan bahawa permainan ini berdasarkan projek Nexon yang dibatalkan yang dipanggil P3, dan sebenarnya menggunakan aset dan kod yang dicuri dari permainan itu. Ketua Pegawai Eksekutif Ironmace Terence Seung-ha baru-baru ini menafikan tuntutan tersebut, menyatakan bahawa “sama sekali tidak ada aset atau kod yang dicuri digunakan untuk membuat permainan kami” dan itu, dengan pengetahuannya yang terbaik, “anda tidak boleh membuat hak cipta genre permainan.”

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Andy Chalk

Andy telah bermain di PC dari awal lagi, bermula sebagai anak muda dengan pengembaraan teks dan permainan tindakan primitif pada TRS80 berasaskan kaset. Dari situ dia lulus ke hari -hari kemuliaan Sierra Online Adventures dan Microprose Sims, menjalankan BBS tempatan, belajar bagaimana membina PC, dan mengembangkan cinta lama RPG, Sims, dan penembak yang mendalam. Dia mula menulis Videogame News pada tahun 2007 untuk The Escapist dan entah bagaimana berjaya mengelak daripada dipecat sehingga 2014, ketika dia bergabung dengan barisan pemain PC yang bertingkat. Dia merangkumi semua aspek industri, dari pengumuman permainan baru dan nota patch kepada pertikaian undang -undang, daging lembu, esport, dan Henry Cavill. Banyak daripada Henry Cavill.

Petunjuk dan Jawapan Wordle hari ini #826: Sabtu, 23 September

Payday 3 membanting stim oleh pemain yang terpaksa menunggu di beratur pelayan hanya untuk bermain dengan sendirinya