Detroit: Menjadi Manusia | Tapak Rasmi | Dream Quantic, Detroit: Menjadi Manusia | Detroit: Menjadi Wiki Manusia | Fandom

Detroit: Menjadi Manusia

Detroit: Menjadi Manusia dimainkan dari pandangan orang ketiga, yang tertakluk kepada perspektif set dan dikawal. Tongkat analog yang betul pada pengawal dualshock digunakan untuk berinteraksi dengan objek dan memerhatikan persekitaran seseorang, kiri adalah untuk pergerakan, dan R2 mengimbas persekitaran untuk tindakan yang mungkin; Kawalan gerakan dan pad sentuh juga digunakan. Permainan ini serupa dengan tajuk ke -3 syarikat Hujan lebat, Walaupun input serupa seperti mendorong peristiwa masa cepat dan keputusan dialog masih menjadi sebahagian daripada permainan. Oleh itu, kisah itu akan dicabut bergantung pada pilihan mana yang dibuat.

Apa yang menjadikan kita manusia?

Detroit 2038. Teknologi telah berkembang ke titik di mana manusia seperti android ada di mana -mana. Mereka bercakap, bergerak dan berkelakuan seperti manusia, tetapi mereka hanya mesin yang melayani manusia.

Main tiga android yang berbeza dan lihat dunia di ambang huru -hara – mungkin masa depan kita – melalui mata mereka. Keputusan anda akan secara dramatik mengubah bagaimana naratif yang kuat dan bercabang bermain.

Anda akan menghadapi dilema moral dan memutuskan siapa yang hidup atau mati. ?

CIRI-CIRI UTAMA

Mainkan bahagian anda dalam naratif yang mencengkam-Masukkan dunia di mana dilema moral dan keputusan yang sukar dapat mengubah hamba Android menjadi revolusioner yang berubah-ubah di dunia. Ketahui apa yang dimaksudkan untuk menjadi manusia dari perspektif orang luar – dan melihat dunia melalui mata mesin.

Kehidupan mereka, pilihan anda – membentuk naratif bercabang yang bercita -cita tinggi, di mana keputusan anda bukan sahaja menentukan nasib tiga watak utama, tetapi dari seluruh kota Detroit. Bagaimana anda mengawal Kara, Connor dan Markus boleh bermakna kehidupan atau kematian – dan jika salah seorang daripada mereka membayar harga muktamad, cerita itu masih berterusan ..

Laluan yang tidak terkira banyaknya, pengakhiran yang tak terhitung jumlahnya – setiap keputusan yang anda buat, tidak kira berapa minit, mempengaruhi hasil cerita. Tidak ada playthrough akan sama: dimainkan semula dan lagi untuk mengetahui kesimpulan yang sama sekali berbeza.

Dioptimumkan sepenuhnya untuk PC – Sebelum ini hanya terdapat di PlayStation® 4, Detroit: menjadi manusia dibawa ke PC dengan grafik yang menakjubkan, resolusi 4K, 60 fps framerate dan integrasi penuh kedua -dua tetikus/papan kekunci dan kawalan gamepad untuk Detroit yang paling lengkap: Menjadi Manusia pengalaman setakat ini.

Bahasa yang disokong:
Suara Over: Bahasa Arab / Brazil Portugis / Bahasa Inggeris / Perancis / Jerman / Itali / Jepun / Mexico Sepanyol / Poland / Portugis / Rusia / Sepanyol

Sari kata: Bahasa Inggeris / Perancis / Jerman / Itali / Sepanyol / Belanda / Portugis / Sweden / Denmark / Norway / Finland / Rusia / Poland / Korea / Korea / Tradisi Portugis / Turki / Arab

Penilaian Umur:
PEGI 18 / ESRB matang 17+

Spesifikasi:
MINIMUM:
-OS: Windows 10 (64 bit)
-Pemproses: Intel Core i5-2300 @ 2.8 GHz atau Ryzen 3 1200 @ 3.1GHz atau AMD FX-8350 @ 4.2GHz
-Memori: RAM 8GB
-Video: Nvidia Geforce GTX 780 atau AMD HD 7950 (Sokongan Vulkan 1.1 diperlukan)
-Ram video: 3GB atau lebih
-Cakera keras: 55 GB

Disyorkan:
-OS: Windows 10 (64 bit)
-Pemproses: i5-6600 @ 3.3 GHz atau Ryzen 3 1300 x @ 3.4 GHz
-Memori: RAM 12GB
-Video: Nvidia Geforce GTX 1060 atau AMD Radeon RX 580 (Sokongan Vulkan 1.1 diperlukan)
-Ram video: 4GB atau lebih
-Cakera keras: 55 GB

© 2018 Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Dibangunkan oleh Quantic Dream SAS. “Detroit: Menjadi Manusia” adalah tanda dagangan Sony Interactive Entertainment Europe. Hak cipta terpelihara. PlayStation ® adalah tanda dagangan berdaftar Sony Interactive Entertainment Inc.

Detroit: Menjadi Manusia

Detroit: Menjadi Manusia adalah permainan thriller neo-noir sinematik yang dibangunkan oleh Quantic Dream dan diterbitkan untuk PlayStation 4, yang dilepaskan juga untuk Microsoft Windows. Permainan ini adalah tajuk ke -5 syarikat dan drama interaktif keempat mereka. Ia ditulis dan diarahkan oleh Pengasas Quantic Dream dan CEO David Cage. Permainan itu sendiri dikeluarkan pada 25 Mei 2018 dan versi premium digital dikeluarkan sehari sebelum pada 24 Mei 2018 untuk PlayStation 4. Untuk Microsoft Windows, ia dikeluarkan pada 12 Disember 2019, sebagai kedai Epic Games Eksklusif. Ia menerima pelepasan yang lebih luas di kedai Steam pada 18 Jun 2020.

Kandungan

 • 1 premis
 • 2 pelakon
 • 3 bab
 • 4 permainan
 • 5 Pembangunan
 • 6 pelepasan
  • 6.1 soundtrack
  • 6.2 Edisi Deluxe Digital
  • 9.1 transkripsi teks
  • 9.2 Analisis Teknologi
  • 12.1 seni konsep
  • 12.2 gambar
  • 12.3 video

  Premis []

  Ditetapkan di Detroit pada tahun 2038, bandar ini telah dihidupkan semula oleh ciptaan dan pengenalan android ke dalam kehidupan seharian. Tetapi ketika android mula berperilaku seolah -olah mereka masih hidup, peristiwa mula berputar di luar kawalan. Melangkah ke peranan utama tiga watak yang boleh dimainkan (Kara, Connor, dan Markus), masing -masing dengan perspektif, motivasi dan kebolehan yang unik ketika mereka menghadapi diri mereka dan mempersoalkan nilai mereka. Ketiga android ini hadir sepanjang permainan ketika mereka mengikuti perjalanan emosi dengan pilihan yang mesti diambil agar ‘sebab utama mereka, yang dapat ditakrifkan banyak cara bergantung pada nilai -nilai pemain. Plot permainan berurusan dengan pelbagai tema matang yang meneroka tanah moral dan setiap keputusan pemain mempengaruhi apa yang akan berlaku.

  # Watak
  1 Valorie Curry Kara
  2 Bryan Dechart Connor
  3 Jesse Williams Markus
  4 Audrey Boustani Alice, Emma Phillips
  5 Clancy Brown Hank Anderson
  6 Evan Parke Luther
  7 Lance Henriksen Carl Manfred
  8 Leo Manfred
  9 Minka Kelly Utara
  10 Simbi Khali Amanda
  11 Parker Sawyers Josh
  Ben Lambert Daniel, Simon
  13 Yvonne Wandera Lucy
  14 Neil Newbon Gavin Reed, Elijah Kamski
  15 Chloe
  16 Dana Gourrier Rose Chapman
  17 Bruce Sherfield Adam Chapman, John, Andy
  18 Dominic Gould Todd Williams
  19 Barry Johnson Jeffrey Fowler
  20 Edwin Gaffney
  21 Amelia Rose Blaire Traci berambut biru, traci berambut coklat, WR400 429 671 942
  22 David Coburn Richard Perkins
  23 Cornelius Smith Jr. Carlos ‘Android
  24 Richard Southgate Rupert
  25 Joe Sheridan
  26 David Gasman Pegawai Polis 0617
  27 Kristopher Bosch Jerry
  28 Matt Vladimery Ralph
  29 Saul Jephcott Zlatko Andronikov
  30 Christina Batman Cristina Warren
  31 David Clark Kapten Allen
  32 Leslie Clack Michael Brinkley
  33 Lexie Kendrick Rosanna Cartland
  34 Akil Wingate Michael Webb
  Doug Rand Dan
  36 Shane Woodward Pemimpin Protes Android
  37 Tom Morton Floyd Mills
  38 Barbara Weber-Scaff Caroline Phillips, Hostess Chloe

  Bab []

  Tidak semua Android dimasukkan ke dalam setiap bab. Bab -bab boleh didapati di bawah, dengan masing -masing mengandungi carta aliran dan teknik yang digunakan untuk mendapatkan 100% penyelesaian.

  # Nama Protagonis
  1 Tebusan Connor
  2 Pembukaan Kara
  3 Warna warna
  4 Kara
  5 Pelukis Markus
  6 Rakan kongsi Connor
  7 Malam yang ribut Kara
  8 Rosak Markus
  9 Soal siasat Connor
  10 Kara
  11 Dari orang mati Markus
  12 Menunggu Hank. Connor
  13 Pada larian Kara dan Connor
  14 Jericho Markus
  15 Sarang Connor
  16 Masa untuk membuat keputusan Markus
  17 Zlatko Kara
  18 Roulette Rusia Connor
  19 Alat ganti Markus
  Kelab Eden Connor
  21 The Pirates ‘Cove Kara
  22 Jambatan Connor
  23 Menara Stratford Markus
  24 Musuh awam Connor
  25 Keretapi tengah malam Kara
  26 Capitol Park Markus
  27 Bertemu Kamski Connor
  28 Kebebasan berarak Markus
  29 Peluang terakhir, Connor Connor
  30 Crossroads Connor, Kara dan Markus
  31 Malam Jiwa Connor dan Markus
  32 Pertempuran untuk Detroit Connor, Kara dan Markus

  Permainan []

  Detroit: Menjadi Manusia dimainkan dari pandangan orang ketiga, yang tertakluk kepada perspektif set dan dikawal. Tongkat analog yang betul pada pengawal dualshock digunakan untuk berinteraksi dengan objek dan memerhatikan persekitaran seseorang, kiri adalah untuk pergerakan, dan R2 mengimbas persekitaran untuk tindakan yang mungkin; Kawalan gerakan dan pad sentuh juga digunakan. Permainan ini serupa dengan tajuk ke -3 syarikat Hujan lebat, Walaupun input serupa seperti mendorong peristiwa masa cepat dan keputusan dialog masih menjadi sebahagian daripada permainan. Oleh itu, kisah itu akan dicabut bergantung pada pilihan mana yang dibuat.

  Untuk urutan tindakan atau interaksi kontekstual, pemain dibentangkan dengan pelbagai simbol, yang memerlukan mereka sama ada butang tekan, gerakkan tongkat analog yang betul dengan cara tertentu, atau goncang atau condongkan pengawal. Dalam urutan tindakan, seperti ketika watak yang boleh dimainkan diserang, kegagalan untuk melaksanakan perintah ini mengambil cerita di sepanjang jalan yang berbeza, dan kesilapan tertentu dapat menyebabkan kematian karakter. Walau bagaimanapun, dalam beberapa kes, urutan berjangka bermain sebelum watak yang boleh dimainkan memenuhi kematiannya. Permainan ini membentangkan beberapa laluan yang boleh diambil oleh pemain. .

  . Sekiranya watak yang boleh dimainkan mati, permainan tidak berakhir, dan main kawalan beralih ke watak lain, dengan peristiwa kematian watak sebelumnya yang mempengaruhi cerita sedikit sebanyak. Oleh itu, kisah itu dapat diteruskan tanpa mana -mana. (Walau bagaimanapun, watak Connor boleh mati dan digantikan dengan model baru beberapa kali, walaupun ini memberi kesan kepada hubungannya dengan beberapa watak.)

  Kesukaran permainan yang lebih tinggi mengakibatkan tempoh yang lebih singkat bagi pemain untuk menganalisis situasi dan bertindak balas terhadapnya. Di samping itu, membuat pilihan awal dalam permainan dapat mengunci dialog dan pilihan tindakan kemudian dalam permainan.

  Carta aliran

  Ciri carta aliran dimasukkan setiap kali pemain menyimpulkan bab supaya pemain dapat menyemak apa yang mereka terlepas. Carta aliran juga boleh diakses dengan menjeda permainan. Pemain boleh membandingkan pilihan yang mereka buat dengan pemain lain dengan peratusan visual yang dilabelkan di sebelah pilihan mereka yang ditetapkan.

  Untuk beberapa titik keputusan utama, pemain akan mempunyai keupayaan untuk mengembalikan semula ke permulaan pusat pemeriksaan untuk memilih jalan yang berbeza. Ini tidak akan tersedia sepanjang masa.

  Juga, tahap berlimpah dengan majalah untuk pemain membaca, menyediakan backstory ke alam semesta permainan (ini boleh dibaca semula pada masa lapang di bahagian tambahan menu utama).

  Aspek permainan yang luar biasa adalah bahawa ia mempunyai protagonis yang tidak dapat dimainkan, Android bernama Chloe, yang hanya ditemui dalam menu permainan, dan yang menjalani perkembangan watak sendiri ketika permainan berlangsung.

  Pembangunan []

  Detroit: Menjadi Manusia berdasarkan demonstrasi teknologi PlayStation 3 Quantic Dream “Kara”, yang menerima reaksi yang kuat dan anugerah di LA Shorts Fest. David Cage mahu membuat demo menjadi permainan penuh, walaupun pada asalnya tidak merancang, kerana dia ingin tahu apa yang akan berlaku seterusnya. Dia mengambil inspirasi dari Ray Kurzweil Singularity sudah dekat, yang menjelaskan bahawa kadar di mana kecerdasan manusia berkembang menjadi baik berbanding dengan mesin. Oleh itu, Cage mencadangkan bahawa mesin mungkin satu hari mempunyai emosi.

  Android direka dengan merujuk kepada organ buatan, bagaimana tenaga mereka akan dihasilkan, dan pergerakan mata manusia. Kebolehan Android ditentukan oleh setiap profesion mereka yang diberikan. Pakar dalam kecerdasan buatan telah dirujuk untuk membezakan kemajuan teknologi mana yang paling sesuai.

  Detroit dipilih sebagai penetapan untuk menghidupkan semula sebuah bandar yang telah menimpa penurunan ekonomi selepas sumbangan sejarah kepada industri Amerika. Pemaju pergi ke Detroit untuk menjalankan penyelidikan lapangan, mengambil gambar, melawat bangunan terbengkalai, dan bertemu orang.

  Pada akhir tahun 2013, Cage berada dalam proses pra -pengeluaran Detroit: Menjadi Manusia, yang dikatakannya akan membina karyanya Hujan lebat dan Beyond: Dua Jiwa. Skrip Cage – antara 2,000 dan 3,000 halaman – pertama kali disampaikan kepada pasukan reka bentuk sementara pengaturcara mencipta grafik serta enjin permainan baru dengan kemajuan dalam ciri -ciri seperti rendering, pencahayaan dinamik, teduhan, bokeh, dan kamera fizikal. . Penulis Adam Williams diupah untuk membantu menyelesaikan dan memakan cerita. Cage menggunakan carta dan gambar rajah untuk melihat di mana pilihan akan berakhir; Penning “Lima atau Enam Ribu Halaman Nota”.

  Pemutus dilanjutkan ke Los Angeles, London, dan Paris untuk mencari lebih daripada 250 pelakon untuk menggambarkan 513 peranan. Pelakon -pelakon itu diimbas dalam 3D, yang modelnya kemudiannya menjadi watak. Menembak dan animasi diikuti, dan pada 8 September 2017, penangkapan prestasi selesai selepas 324 hari.

  Pengarah Fotografi Aymeric Montouchet menggunakan “bijirin tebal dan lensa panjang goyah” dengan kedalaman medan cetek untuk kara, “bijirin kecil, ketat” dan palet biru untuk Connor, dan warna oren dan putih untuk Markus. Permainan ini dikeluarkan untuk pembuatan pada 23 April 2018, selepas empat tahun pengeluaran.

  Siaran []

  Detroit: Menjadi Manusia telah diumumkan pada 27 Oktober 2015 pada sidang akhbar Sony semasa Paris Games Week. Ia muncul di E3 2016 dan E3 2017, menunjukkan treler watak dan permainan tambahan yang boleh dimainkan. Berikutan E3 2017, Cage mengesahkan bahawa permainan akan dikeluarkan pada tahun 2018, kemudian ditentukan sebagai suku pertama atau kedua di dalamnya. Permainan ini dikeluarkan pada 25 Mei 2018 untuk PlayStation 4.

  Pada tahun 2017, sekali lagi pada sidang akhbar Sony semasa Paris Games Week, treler baru yang menampilkan Kara dan Gameplay ditunjukkan. Demo adegan pertama, “The Hostage”, telah disediakan di kedai PlayStation pada 24 April 2018, disertai dengan kemahiran Amazon Alexa yang membimbing pemain melalui demo. Permainan ini dipromosikan di Jepun dengan filem pendek tindakan langsung, Tokyo: Menjadi Manusia. Ini diikuti dengan treler pelancaran dan dua seluar pendek bahasa Inggeris animasi yang memperkenalkan Elijah Kamski, pencipta Androids, dan Chloe, Android pertama untuk lulus ujian Turing. Jika pra-pesanan, Detroit: Menjadi Manusia akan datang dengan tema dinamik dan soundtrack digital. Soundtrack disediakan untuk streaming pada 22 Jun 2018.

  Pada 4 Disember 2018, edisi standard dari Detroit: Menjadi Manusia, Beyond: Dua Jiwa dan Hujan lebat dibebaskan sebagai Koleksi Impian Quantic.

  Pada 20 Mac, 2019, diumumkan bahawa Detroit: Menjadi Manusia Hujan lebat dan Beyond: Dua Jiwa. Ia akan diterbitkan sendiri oleh Quantic Dream dan dijual secara eksklusif di kedai Epic Games selama setahun sebelum muncul di tempat lain. Pra-pesanan untuk pelepasan kedai permainan epik Detroit: Menjadi Manusia Dibuka pada November 2019, dengan permainan yang dijadualkan untuk siaran 12 Disember.

  Pada 25 Mei, 2020, demo dari ketiga -tiga perlawanan itu tersedia di Steam. Quantic Dream mengumumkan bahawa permainan penuh akan tersedia di Steam pada 18 Jun 2020.

  Soundtrack []

  Tiga komposer yang berbeza (Philip Sheppard, Nima Fakhrara, dan John Paesanso) bekerja pada permainan ini dan menyusun lagu unik untuk setiap watak yang boleh dimainkan.

  Edisi Deluxe Digital []

  Edisi Deluxe Digital - Detroit Menjadi Manusia

  Edisi mewah digital dari Detroit: Menjadi Manusia Menjadi tersedia untuk pembelian pada 24 Mei 2018.

  • Detroit: Menjadi Manusia Permainan Penuh Digital PS4
  • Hujan lebat Permainan Penuh Digital PS4
  • Buku Seni Digital
  • Soundtrack Deluxe Digital
  • 2 x Tema dinamik
  • 10 x Detroit: Menjadi Manusia PSN avatar

  Penerimaan []

  Agregator Skor
  Metacritic PC: 80/100

  Detroit: Menjadi Manusia . Destructoid’s Chris Carter mengatakan bahawa, walaupun memenatkan keinginan Dream Quantic untuk cerita -cerita detektif, dia menikmati pelaksanaannya dan “sikap tenang dan asal Android Connor”. Carter memuji tetapan itu, memanggilnya “boleh dipercayai” dan “menawan”, sementara juga menyatakan bahawa “momen yang lebih kecil” adalah antara kekuatannya. Michael Goroff of Permainan elektronik bulanan disukai hakikat bahawa watak-watak yang boleh dimainkan adalah android kerana status kewarganegaraan kelas kedua mereka mencipta “pandangan yang berkesan”. Kawalan dan acara cepat juga tertakluk kepada kelulusan. Goroff memuji kesan “sangat memuaskan dan kadang -kadang tidak dijangka” terhadap keputusan kolektif dan mengisytiharkan ini “pencapaian terbesar” permainan ini. Menulis untuk Pemberi maklumat permainan, Kimberley Wallace bersetuju dengan penilaian Carter tentang “momen kecil” dan berkata perkembangan watak itu “menyeronokkan untuk menonton”, dikendalikan dengan baik, dan “kemuncak permainan”. Dia menghargai bagaimana naratif cawangan mempengaruhi bahagian yang terakhir dan memuji impian Quantic untuk pencapaian “mengagumkan”. Paul Tamburro di Revolusi Permainan menulis bahawa Detroit: Menjadi Manusia membanggakan “dunia yang menarik . diperkaya dengan persembahan yang hebat dan penggerak gerakan yang canggih “. Dia memuji Curry, Dechart, dan Williams untuk “persembahan yang mengasyikkan” mereka dan berkata permainan itu adalah antara “yang paling baik” di sekitar. Dia juga merasakan pilihan “secara drastik” mengubah cerita.

  Peter Brown of Gamespot mengalu -alukan pelbagai berbasikal antara watak untuk memastikan penglibatan pemain. Permainan “adegan paling mengerikan dan mengerikan” ini memberi kesan yang besar pada Brown, yang sebahagiannya didapati “benar -benar tidak dapat dilupakan”. Di samping itu, beliau berkata bahawa visual itu cantik dan “menawan untuk dilihat”. GamesRadar+ Andy Hartup memuji Dream Quantic untuk membuat “cerita interaktif yang mampu memprovokasi emosi yang tulen, jujur, dan bervariasi”. Dia menganggap akibat dari keputusan itu “sangat menyenangkan”, walaupun jarang, dan melihat suasana sebagai “cantik”. Hartup menyukai model watak, memanggil mereka “yang paling luar biasa yang akan anda lihat dalam permainan”, dan menyukai mata khususnya. Mengenai aspek membuat keputusan, beliau mengisytiharkan Detroit: Menjadi Manusia . untuk pilihan yang bermakna dalam permainan “. Lucy O’Brien AT IGN menulis bahawa permainan “berjaya menjadi melodrama yang sering bergerak yang membongkok pilihan anda dengan hasil yang bermakna”. Dia juga memuji tindakan kari, dechart, dan Williams, memerhatikan manfaat yang berbeza untuk setiap watak. O’Brien menilai plot umum sebagai “keseronokan besar, bercita -cita tinggi” dan persekitaran sebagai “terperinci yang indah”. Seperti Goroff, Wallace, Tamburro, dan Hartup, O’Brien mendapati “jalan cawangan menjadi pelbagai dan mendalam”, sementara juga memuji carta aliran, ciri Colm Ahern dari Videogamer.com dipilih sebagai salah satu kualiti penebusan permainan.

  Sebaliknya, Carter mengkritik “penerokaan tahap permukaan” permainan kapal ini, mempersoalkan kehalusan pengarah. Dia menyalahkan kelemahan cerita Kara mengenai tulisan Cage, yang dipanggil penggambaran pelanggar domestik dan bahan “kartun”, dan mengadu tentang “Kayu Bertindak” sekali -sekala. Goroff hanya kegusaran dengan kawalan berkenaan ciri sensitif gerakannya, terutamanya meremehkan penggunaannya dalam acara cepat masa. Kisah Wallace Memikirkan Markus adalah yang paling teruk dari tiga, memetik “ucapan yang boleh diramalkan” dan “keputusan hitam-putih” sebagai masalah utama. Dia mencadangkan bahawa naratif itu mengalami percubaan “berat” pada persamaan sejarah, dan menyatakan, seperti yang dilakukan oleh Carter, bahawa perwakilan penyalahgunaannya seolah-olah “eksploitif kerana antik yang lebih tinggi”. Dia merasakan penggunaan kawalan gerakan dan pad sentuh adalah “tidak bersemangat” dan mahukan lebih banyak variasi dari permainan. Tamburro menyalahkan tindakan pembukaan untuk interaksi “perlahan” dan “membosankan”, peristiwa cepat untuk kelimpahan mereka, dan laluan cerita sekali-sekala untuk menjadi “sangat dipersoalkan”. Brown melihat Markus sebagai “tidak mempunyai nuansa” dan alegori kepada sejarah sebenar sebagai “on-the-hidung” dan “mengganggu”. Dia mengulas bahawa eksposisi carta aliran itu “akhirnya merugikan” kepada rendaman pemain dan berharap ada cara untuk melumpuhkannya. Hartup tidak menyukai detik -detik di mana tema sama ada “meraba -raba [d]” atau “ditolak terlalu jauh”. O’Brien mengamati pelbagai plotholes dan mendapati banyak eksposisi “kekok” dan dialog. Ahern menulis dalam keputusannya, “Detroit: Menjadi Manusia mahu memindahkan anda . Perkara itu, sebenarnya tidak . .

  Detroit: Menjadi Manusia mencapai tempat kelima di carta UK selepas dua hari pembebasan. Pada minggu pertama, permainan ini mengatasi keseluruhan carta jualan dan konsol keseluruhan. Walaupun ia menjual lebih sedikit salinan daripada Beyond: Dua Jiwa dan Hujan lebat Di rantau itu, sangkar dan pengeluar eksekutif Guillaume de Fondaumière mendakwa Detroit: Menjadi Manusia Adakah pelancaran studio yang paling berjaya.

  Kumpulan NPD kemudian mengesahkan ia mempunyai pertumbuhan jualan melebihi dua puluh peratus . .

  Permainan yang dikeluarkan di Jepun dengan 39,548 unit (yang meningkat kepada 56,480 selepas dua minggu), kedua ke Jiwa Gelap: Remastered. Di UK, minggu kedua juga menyaksikan ia menjadi permainan video terlaris kedua (di belakang FIFA 18). Permainan ini menjual satu juta salinan selepas dua minggu pertama. Untuk minggu yang berakhir pada 10 Jun, jualan fizikalnya jatuh ke tempat keempat di UK. Jualan Jepunnya mencecah 74,458 salinan pada 17 Jun, tetapi jatuh dari carta konsol negara seminggu kemudian, ketika permainan diletakkan kesembilan di carta format individu UK. Dua bulan selepas dibebaskan, sejumlah 1.5 juta orang telah bermain permainan.

  Permainan ini menjadi Dream Quantic Dream adalah permainan jualan terpantas dan pada bulan Disember, ia telah menjual lebih daripada 2 juta salinan, mendekati 3 juta bulan berikutnya. Pada bulan Oktober 2019, jualan di seluruh dunia telah mencapai 3.2 juta salinan di PlayStation 4. Siaran akhbar dari Quantic Dream dilaporkan pada bulan Ogos 2020 bahawa ia telah menjual lebih daripada lima juta salinan di semua platform.

  Projek Fan []

  Transkripsi Teks []

  Bab dengan transkripsi teks bab permainan yang dibuat oleh kipas tanpa nama dipaparkan di sini: https: // detroitbecometext..io/

  Analisis Teknologi []

  .membayangkan.io/detroit/

  Pengiktirafan []

  Detroit: Menjadi Manusia IGN’s Anugerah E3 Terbaik, dan untuk “Permainan Pengembaraan” di .

  Tahun Anugerah Kategori Hasil
  2016 Anugerah Pengkritik Permainan Terbaik E3 Permainan asal terbaik Detroit: Menjadi Manusia Dicalonkan
  Anugerah Pengkritik Permainan Terbaik E3
  Permainan Tindakan/Pengembaraan Terbaik
  Gamescom RPG terbaik Dicalonkan
  Anugerah Persatuan Pemaju Permainan Bebas Dicalonkan
  Reka bentuk audio terbaik Dicalonkan
  Permainan sosial terbaik Dicalonkan
  Permainan Konsol Terbaik Menang
  Menang
  Grafik terbaik Menang
  Skrip Terbaik
  Permainan PlayStation Tahun Ini
  Pelakon Terbaik Bryan Dechart sebagai Connor Menang
  Arah permainan terbaik Detroit: Menjadi Manusia
  Dicalonkan
  Persembahan terbaik Bryan Dechart sebagai Connor Dicalonkan
  Anugerah Pilihan Pemain Pengalaman permainan pemain kegemaran tunggal peminat Dicalonkan
  Karakter Kegemaran Kipas Tahun Ini Connor Dicalonkan
  Pelakon suara lelaki kegemaran peminat Bryan Dechart sebagai Connor
  Jesse Williams sebagai Markus Dicalonkan
  Pelakon suara wanita kegemaran peminat
  Reka bentuk naratif terbaik Dicalonkan
  Prestasi terbaik dalam bahasa Sepanyol
  Detroit: Menjadi Manusia
  Permainan tahun ini Dicalonkan
  Tindakan Tindakan/Pengembaraan Tahun Ini
  RPG tahun ini Menang
  2019 Ke -22 tahun d.I.C.E. Anugerah Pencapaian cemerlang dalam arah seni
  Pencapaian Cemerlang dalam Komposisi Muzik Asal
  Animasi, teknikal Menang
  Dicalonkan
  Arah kamera dalam enjin permainan
  Dicalonkan
  Reka Bentuk Kawalan, 3D Dicalonkan
  Reka bentuk, ip baru Dicalonkan
  Arah dalam pawagam permainan
  Kejuruteraan
  Dicalonkan
  Grafik, teknikal Dicalonkan
  Pencahayaan/tekstur
  Skor dramatik asal, IP baru Menang
  Dicalonkan
  Clancy Brown sebagai Hank
  Dicalonkan
  Penggunaan bunyi, IP baru Menang
  Anugerah Permainan SXSW Kecemerlangan dalam Animasi Dicalonkan
  Kecemerlangan dalam naratif
  Kecemerlangan dalam pencapaian visual Dicalonkan
  G.A.N.G. “Tema Utama Kara” Menang
  Anugerah Sukan Akademi British ke -15 Pencapaian Artistik Detroit: Menjadi Manusia Dicalonkan
  Anugerah Famitsu Menang
  Anugerah Rookie
  Permainan tahun ini
  Naratif terbaik Menang
  Connor Menang
  Audio terbaik
  Permainan Beyond Entertainment Menang
  Permainan untuk Anugerah Perubahan Permainan terbaik Dicalonkan
  Membangun: Anugerah Bintang
  Dicalonkan
  Inovasi Terbaik Dicalonkan
  Penggunaan terbaik enjin permainan Dicalonkan

  Nota []

  • Sejak Droid (bentuk pendek dari Droid, menjadi manusia.
  • Horizon.[1]
  • Dalam draf asal, permainan ini menampilkan empat protagonis dan bukannya tiga, tetapi mereka dipotong kerana peningkatan kerumitan naratif cawangan. [2]
   • “Traci” pada asalnya nama protagonis keempat. Menurut buku seni L’Art de Quantic Dream, . Dia akan menyamar sebagai manusia untuk bekerja sebagai wartawan dan mengawal pendapat orang ramai tentang revolusi.
   • .
   • Ciri ini dikeluarkan kemudian, kerana pemain kini boleh berkongsi tangkapan skrin dan video yang ditangkap tanpa sebarang sekatan.
   • .

   ESRB matang

   Detroit: Menjadi Manusia adalah tajuk terbaru dalam Pembangunan oleh Quantic Dream yang memperluaskan warisan studio yang mencengkam, pengalaman yang didorong oleh naratif (Fahrenheit/ Hati Rain ™/ Beyond: Two Souls ™). Ketahui apa yang sebenarnya dimaksudkan untuk menjadi manusia dalam perjalanan yang kuat dan emosional yang diperbuat daripada pilihan dan akibatnya.

   . Tetapi ketika android mula berperilaku seolah -olah mereka masih hidup, peristiwa mula berputar di luar kawalan. .

   Dalam naratif lentur dan mendebarkan ini, setiap pilihan dan tindakan bukan sahaja akan menentukan nasib watak, tetapi dari seluruh bandar dan mungkin di luar.

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *